Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves alulkultúrált barátom. Elképzelhetõ, hogy a számítógép konfigurálását tekintve kissé alulmaradok tudásban, mint - tegyük fel optimistán - te, azonban és a segítségetek kérem, és nem a véleményetek. Persze, amit írtál, az nem vélemény. Pár év múlva, lehet, magad is rájössz, ha majd érettebb fejjel visszaolvasod. Addig is, minden jót.

robotnyk
látom még mindig jó kedved van 😊
Kandurex
Ave, ha neked azon a gépen szaggatt akkor az lesz a legegyszerûbb ha eladod normális áron egy arra rászorulónak és hozzáértõnek. Ave.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

1 GB RAM, Dual-Channel.
Azonban jelenleg még csak a demoval játszom, és ha az egységméretet normalra rakom, elkezd beszaggatni. Csak small-on bírom rendswesn futtatni. Ez a teljes játékban is így van?

Fritz Von...
Áve!

Ezen a konfigon elvileg tökéletesen fut, még a RAM a kérdéses. Nekem is ez van, Prescott 3,06 és 9800PRO. semmi gond.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

AnuluWork
Most, hogy mondod. De csak picit. De azért egy GFX5900, 1GB RAM, AMD 2500+ még hála Istennek elég jól bírja. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kandurex
szarul.-, de ha lehülyíted a graffot akkor tutin. ave

Tisztel római hadvezérek!
Érdeklõdnék, hogy tapasztalataitok alapján a teljes játék problemus nélkül fut-e egy Radeonius MMMMMMMMMDCCC Proius videókártyával meg egy Pentiumus Presctottianus III giganium hercia processzorral? Értsétek, kérem becsességtek, ezalatt, hogy ne kelljen minden grafikuszi beállítást minimusra venni és ne akadjon a videókártyával össze.
Köszönettel fogadom szíves válaszotok! A kocka legyen veletek.

Áve én.

Kandurex
Nagyon kevés ember van akinek nem szaggatt.

Okszi, megnézem mindenképpen úgy is. Amúgy neked nem akad picit a fõtérkép scrollozásakor a kép?
AnuluWork
A "Huge" a legutolsó!

Várj az lemaradt, hogy 6:00-kor keltem!!! Így mindjárt más a szitu😊
Az hanyadik is?

Jól emlékszem?:
...
Large
Huge
High
AnuluWork
Jó neked! Én akkor kelek ... 😞

AnuluWork
Huge a legjobb!

AnuluWork
Anglia? 😊

Szerda 23:00-24:00 közt újra megszülettem. Ez egy rövid értékelése a játéknak részemrõl. Mellesleg a Reloaded verzió kiírva CD-re + Crack normálisan feltelepítõdött és azóta CD nélkül lehet játszani, nem kellett mountolni.

Egyedül azt sajnálom, hogy: a nagytérkép scrollozása nem folyamatos, picit beráng, bár nem vészes, de nem vagyok hajlandó addig játszni, amíg ez nem javul meg. Tehát procivásárlás pár nap múlva bejátszik.

Ez azért is hümm-hümm, mert a csaták 1024*768-ban + a legjobb beálításokkal (unite scale LARGE) +4XAA +8Aniso is tökéletesen futnak. Legalábbis egyenlõre😊

Mind1. 1.8Xp kuka, 2.4Xp beüzemel aztán remélem megszünik az apró akadás a fõtérképen.

Közben három dolog jutott eszembe a játék nagyságát illetõen:

1. A többi program ehhez képest kevés, mint Fazekasban a vizelet.

2. Érdemes volt a világra jönni, mert ezt nem hagytam volna ki semmi pénzért.

3. Talán nem 5:00-kor kellett volna lefeküdni😊

BEST!
Negwar
Nos hogy már elfoglaltam Rómát magamraharagitottam mindenkit,és azt tervezem hogy meghoditom afrikát is (europa anglián kivükl kész) ! El kell hogy mondjam brutál jó ez a géééém. Csak azok a fránya germánok ne törnének be északrol mindig😊 De lehet megoldom egy két légióval! pratorianusok + a nehéz lovasok a legdurvább egységek! tetcik hogy 2* söt 3* tulerövel is el szoktak bánni😊 Asszem én is nehezebb fokozaton kezdem legközelebb.

\"This is a good day to die!\"

AnuluWork
Most, hogy elértem egy bizonyos pontra, tényleg igaz az, hogy ezt a játékot csak nagyon nehéz fokozaton szabad játszani. 😞 Sajnos máshogy nem igazi kihívás. 😞

Aragorn10
Ez tenyleg meglepo

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

BC251 Gaul Very Difficulty a Julius frakció felszámolása után Róma is elesett -> rövid kampmány gyõzelem
Meglepõ módon nagyon könnyû volt. A gall lovasság minimális veszteséggel levert bármekkora római sereget.

Wallentinus

Aragorn10
Lehet ,hogy mostanaban sokat America's Army-om.Talan attol lehet.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Kandurex
Azon vagyok, már az ágyat is összepakoltam. Jó'cakát!

Hmuda
Akkor menj aludni. Az a legjobb idegnyugtató (én is azt fogom tenni). :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Most higgadok le, felidegessített egy totál idióta nõszemély :E

Hmuda
Hm, nem reagálod kicsit túl a dolgot? :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Mivan' bazdmeg', ha már kicsit nehezebb a játék már nem is jó? Más népekkel már nem fogsz olyan csatát nyerni, hogy 0 ember veszteség, 10 ember veszteség, 50 ember veszteség, szokj hozzá bazd meg, hogy ilyen a háború.

Aragorn10
En meg nem probaltam mas nepekkel de ahogy itt az uzeneteket olvasom mostanaban nem is lesz kedvem hozza..
Foza Italy

I.C.ram
Nem Quakeztél egy kicsit sokat? Vagy inkább SOF 😊
Aragorn10
Mondtam mar az elobb,hogy en inkabb felkelesek leveresenel kapok nagyon sok penzt, meg ha letarolok egy ket teruletet.
Elindulok a csapataimmal beveszek egy ket varost majd lebontok mindent amit lehet aztan vissza vonulok. Igy mar nem tudnak semmit sem csinalni azon a teruleten.

I.C.ram
Britteknek ugyanazok az egységeik vannak, mint a galloknak, azzal a kivétellel, hogy van egy szinte használhatatlan íjász-szekér osztaguk, ami baromi drága, és nem ér valami sokat.
I.C.ram
Az a gáz, hogy sokkal nehezebb a többi néppel a játék, mint a rómaiakkal. Szarabb egységek, szarabb epületek, szövetségesek sincsenek az elején, stb.
Hmuda
Mellesleg hogyan lehet császárnak lenni? Rómát nem tudtam bevenni, mert nem hagyja a gép, hogy felbontsam a szövetséget.

banyakbol mennyi beveteled van?
Aragorn10
Dehogy!!!! Honnan veszed csak mert annyit foglalkozok a kereskedelemmel,hogy legyen penzem,bar inkabb ezt is felkelesek leveresevel, na meg jo nagy teruletek meghoditasaval szerzem, meg nem easy-n nyomom...
Jelenleg mediumon nyomom.

a.carkey
Mindig az esett el elsõnek ... 😊

A medve nem játék.

Aragorn10
Nincs aki ellent tud allni a legioim ellen.
Meg 3-4-es tuleroben is en szoktam gyozni.

a.carkey
28000 felett. Róma és Alexandria. De lassan ennyi Spárta, Athén és Memphis is.

A medve nem játék.

ezek szerint easyn nyomatod
Aragorn10
Miert kereskedelem is van a game-ban???????
En eddig nem vettem eszre,mert csak a hadsereggel,meg a hoditassal vagyok elfoglalva. Imadom ahogy a legionariusaim felapritjak az ellent, ellentmondast nem turoen

nektek a banyak mennyi penzt hoznak? meg akereskedelem...irjatok adatokat hogy ossze tudjam hasonliteni es hozza nehezsegi szintet is 😊
Aragorn10
Eleg sokaig ahhoz kepest,hogy nem reg jott letre😊))))

Aragorn10
Azaz igazsag, hogy en nem figyeltem meg mekkora a varosaim lakossaga.En inkaaaab hooooooditok, es hooooditok, ja meg pusztitok..

nekem 21000

az a baj hogy minel nagyobb egy varos annal tobb a squalor (szenny, mocsok a szo szerinti forditasa) es ez elegedetlenseghez vezet, hiaba epitek furdoket meg minden
I.C.ram
Hát az enyém 100 évig bírta kb 😊
Aragorn10
Minden nagy birodalom elobb utobb osszeomlik

I.C.ram
Kinek mekkora volt a legnagyobb városa?

Nekem 14000 fõs volt a legnagyobb.
I.C.ram
Na összeomlott a britt birodalmam. Enyém volt az egész mai Fro., Anglia, Írország, Skócia, Dánia, Nyugat-Németo.

Aztán a köcsög rómaiak, mindhárom család rámszállt, és rommáverte a flottám, blokád alá vették a kikötõmet, és ostromolták a városaimat. Próbáltam még diplomáciával kiengesztelni õket, de szartak a fejemre, aztán jött a jó öreg bribe, de közben a germánok is rámszálltak, meg a maradég gall is. 😊 Asszem legközelebb Rómaiakkal próbálom meg, vagy valami afrikai néppel, mert ezek a gall-szerû katonák nem nagyon jöttek be.
Aragorn10
Ha elfoglalod kijon egy kis ablak es ott a legalsot kell valasztani(felegetes,rabszolgak,keresztre feszites
Aztan kapsz egy ertesitest, egy keppel amin keresztre feszitett embereket latsz.
Ha meg nem dobja ki az azert van mert tul eros a haderod.
Csokkensd egy kicsit a csapatod erejet, persze ne annyira,hogy semmi ne legyen, csak egy kicsit.

Johnyy
Várj! Hol is van a az adóbeállítás? Jó kis módszer 😉
Ja és ha megostromlod és nyersz akkor mit kell csinállni elfoglalni a várost felégetni ragszolgákat mûvelni?
Meg nekem olyan is volt hogy felázadtak de nem sobta ki a hadseregemet, hanem benne maradt!
Ja és hogy kell felfeszíteni keresztre a lázadók vezetõit???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?