Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azonban jelenleg még csak a demoval játszom, és ha az egységméretet normalra rakom, elkezd beszaggatni. Csak small-on bírom rendswesn futtatni. Ez a teljes játékban is így van?
Ezen a konfigon elvileg tökéletesen fut, még a RAM a kérdéses. Nekem is ez van, Prescott 3,06 és 9800PRO. semmi gond.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Érdeklõdnék, hogy tapasztalataitok alapján a teljes játék problemus nélkül fut-e egy Radeonius MMMMMMMMMDCCC Proius videókártyával meg egy Pentiumus Presctottianus III giganium hercia processzorral? Értsétek, kérem becsességtek, ezalatt, hogy ne kelljen minden grafikuszi beállítást minimusra venni és ne akadjon a videókártyával össze.
Köszönettel fogadom szíves válaszotok! A kocka legyen veletek.
Áve én.
Jól emlékszem?:
...
Large
Huge
High
Egyedül azt sajnálom, hogy: a nagytérkép scrollozása nem folyamatos, picit beráng, bár nem vészes, de nem vagyok hajlandó addig játszni, amíg ez nem javul meg. Tehát procivásárlás pár nap múlva bejátszik.
Ez azért is hümm-hümm, mert a csaták 1024*768-ban + a legjobb beálításokkal (unite scale LARGE) +4XAA +8Aniso is tökéletesen futnak. Legalábbis egyenlõre😊
Mind1. 1.8Xp kuka, 2.4Xp beüzemel aztán remélem megszünik az apró akadás a fõtérképen.
Közben három dolog jutott eszembe a játék nagyságát illetõen:
1. A többi program ehhez képest kevés, mint Fazekasban a vizelet.
2. Érdemes volt a világra jönni, mert ezt nem hagytam volna ki semmi pénzért.
3. Talán nem 5:00-kor kellett volna lefeküdni😊
BEST!
\"This is a good day to die!\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Meglepõ módon nagyon könnyû volt. A gall lovasság minimális veszteséggel levert bármekkora római sereget.
Wallentinus

.Talan attol lehet.Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Foza Italy

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Elindulok a csapataimmal beveszek egy ket varost majd lebontok mindent amit lehet aztan vissza vonulok. Igy mar nem tudnak semmit sem csinalni azon a teruleten.

!!!! Honnan veszed csak mert annyit foglalkozok a kereskedelemmel,hogy legyen penzem,bar inkabb ezt is felkelesek leveresevel, na meg jo nagy teruletek meghoditasaval szerzem, meg nem easy-n nyomom...
Jelenleg mediumon nyomom.

Meg 3-4-es tuleroben is en szoktam gyozni.

A medve nem játék.

En eddig nem vettem eszre,mert csak a hadsereggel,meg a hoditassal vagyok elfoglalva. Imadom ahogy a legionariusaim felapritjak az ellent, ellentmondast nem turoen

az a baj hogy minel nagyobb egy varos annal tobb a squalor (szenny, mocsok a szo szerinti forditasa) es ez elegedetlenseghez vezet, hiaba epitek furdoket meg minden

Aztán a köcsög rómaiak, mindhárom család rámszállt, és rommáverte a flottám, blokád alá vették a kikötõmet, és ostromolták a városaimat. Próbáltam még diplomáciával kiengesztelni õket, de szartak a fejemre, aztán jött a jó öreg bribe, de közben a germánok is rámszálltak, meg a maradég gall is. 😊 Asszem legközelebb Rómaiakkal próbálom meg, vagy valami afrikai néppel, mert ezek a gall-szerû katonák nem nagyon jöttek be.
Aztan kapsz egy ertesitest, egy keppel amin keresztre feszitett embereket latsz.
Ha meg nem dobja ki az azert van mert tul eros a haderod.
Csokkensd egy kicsit a csapatod erejet, persze ne annyira,hogy semmi ne legyen, csak egy kicsit.

Ja és ha megostromlod és nyersz akkor mit kell csinállni elfoglalni a várost felégetni ragszolgákat mûvelni?
Meg nekem olyan is volt hogy felázadtak de nem sobta ki a hadseregemet, hanem benne maradt!
Ja és hogy kell felfeszíteni keresztre a lázadók vezetõit???
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?