Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
A parasztok, zsoldosok, stb. szoktak 240 lenni!
Egy idõ után a paraszt unitut (ha jól figyeltem meg, felváltja a first legion unit. Az is 240es!)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

off:

Trackmania tavaly november környékén jelent meg azt hiszem, de lehet elõbb. Mármint külföldön. Magyarországon mikor? Most õsszel...

Aztán: WWE RAW (én imádom a pankrációs progikat) tavaly jelent meg szintén õsszel külföldön. Magyarországon mikor? Eddig nem!

És még sorolhatnám... Azért ez elég gáz. Persze tudom, rendeljem meg plussz egyéb, de azért mégis.

on

AnuluWork
Legion Cohors?

??????????????

Biztos ez?

Hmuda
Nézd meg a custome battleben, hogy melyik egység az és arra hajts rá.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Igazad van bocsessz ilyenem még egyenlõre nincsen😊))

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Tudom tudom ilyenem nekem is van de csak 161 a számuk😞

Hmuda
Ezek speckó egységek (first cohort vagy mifene). Nézd meg a custome battle-ben.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pluskast
Akkor hogy a fenébe van neked ezeken a képeken az hogy a legion cohors-os egységeid száma több mint 240?? Én huge-ra állítottam az options menüben a unit scale-t és csak 161 emberem van egy legion cohors-ban, de az összes többiben is kivéve a zsoldosokat. Szóval akkor ezt hogy csináltad?

Hmuda
Lentebb már leírtam, már nem szenvedek vele mégegyszer.

Hmuda
Jaja.

Visszatérve a csúszásokra, tényleg van egy-két nagyon meglepõ eset. Az egyik legkirívóbb nem is olyan régen történt. A Rise of Nations kiegészítõje április huszonvalahanyadikán már megjelent. Tudvalevõ, hogy a Microsoftos játékokat nemhogy nem magyarítják, de még egy rohadt kézikönyvet sem tesznek bele magyarul (tudtommal a hazai szabályozások szerint ez helytelen). Ezt onnan is tudom, hogy egyszer beszéltem velük, és amikor rákérdeztem egy magyar nyelvû útmutatóra, a (szintén magyar) callcenteres kisasszony szó szerint döbbenten és gúnyosan nevette el magát, hogy ugyan már. Nos, említett játék valamikor július végén érkezett meg hazánkba, egy-két boltba csak eleinte. Természetesen original, tengerentúli csomagolásban.
Arról már nem is beszélek, hogy sok más játéknak híre-hamva sincs hazánkban. Miért is?

Pluskast
Na várj csak elvileg a max beállítás a unit scale-nél az a huge ugye?

Pluskast
Valaki azt árúlja már el nekem hogy hogy tudom növelni a plebs körében a népszerûségemet?

Johnyy
MIen konfigon???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hmuda
Hát ha a 2 FPS szünetben jó akkor igen. :-)

Amúgy kb 5 másodpercembe tellett egyáltalán kijelölni egy egységet a szaggatás miat.

Kandurex
Amúgy így jól futott?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Na ilyen mikor a unit scale maxon van. És ez csak két sereg, ha mindegyik slotban lenne egy CPU játékos max egységekkel, akkor szerintem helybõl leégne a procim.

Ave mindenkinek!

Valakinek van infoja mikor lehet nem elõrendeléssel megvenni a gamét, és hogy fog-e változni az ára?

(Vesper adest juvenes, consurgite!!!)
ez igaz... Én emiatt szabit is vettem ki hétfõre. Most meg az 1 óra alvással félhalott vagyok😊
Kandurex
Nincs idõ játszani 😞 Egyébként be van kódolva 😞

Nekem nem volt idõm megnézni... Remélem más tud segíteni. Amúgy kihaltak az emberek? Alig van pár hozzászólás.
Igazmondók gyülekezete! Mondjátok meg nékem, a full játéknál a zene hallgatható állományokban van, vagy valahogy bekódolva. Nagyon olyan érzésem van, hogy kegyetlen jó a muzikális része a produktumnak.

Azért nem szokták ennyire elhúzni. Bár meglehet annyira vaskos a kézikönyv, hogy idõbe telik a fordítás és valóban emiatt csúszik. Mondjuk a CIV III-nak 250 oldalas a kézikönyve, szóval lehet a RTW is bedurvít? (Igaz a CIV III CD-s kézikönyvvel van meg nekem, de késõbb is vettem meg (nekem már GOLD). Viszont a Cossacks-ot amikor megvettem, annak rendesen papírkézikönyve volt és igen vaskos volt az is. Ott viszont már nem emlékszem csúsztak e vele. Arra nem voltam ennyire ráizgúlva.
Én pont emiatt töltöttem le tegnap. Éreztem, hogy ez lesz. Jövõhétig belepistultam volna a várakozásba... Így most már nyugodtabb vagyok. Akkor jövõhéten irány a CD Galaxis! 576 nem szeretem. Még ha hamarabb is meglenne náluk (bár írtad nem fog), eleve kiszedik a CD-t... Én már régóta a CD Galaxisban vásárolok, megvárom most már lesz ami lesz. Egyébként igazad van ezzel a warez dologgal kapcsolatban is. Nálunk húzzák-halasszák örökké. Neked mindenben igazad van😊
Valahol azt olvastam, hogy magyar kézikönyv lesz hozzá. Lehet, amiatt csúsznak egy hetet, nem?

Fritz Von...
Egyébként a tököm kivan ezzel. Itthon mindenki sír, hogy kalózkodás ilyen magas, meg olyan magas. Aztán amikor meg arról van szó, hogy itt legyen idõben egy játék, akkor basznak rá. És utána meg csodálkoznak...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Na. Automexnél azt mondták, hogy a hivatalos megjelenés holnap. Azonban, ahogy az szokott lenni náluk, legalább egy hetet csúszik. Tehát leghamarabb jövõ héten csütörtök környékén érkezik meg hozzájuk, ami azt jelenti, hogy a többieknél (CD Galaxis, 576, PCDome, minden más) csak leghamarabb pénteken lehet.

Francba!

Fritz Von...
Ez LOL. 😊)))

Soft-cheat? 😊

Ugyanígy érzek mint te. Nagyon várom már a bolti verziót. Szóval nem vagy egyedül😊
Szerintem LOAD GAME és akkor már nem kérdéses hogyan tovább...

Amúgy a barátnõvel történõ összeveszés elkerülésére ajánlom ezt: Ments el mikor még jóban vagytok, aztán töltsd vissza 😊
Kandurex
Jah, de éppen bármikor meg lehet változtatni, ezért azt hittem, hogy amolyan morál emelõ szutyok

AnuluWork
Lassan átteszem én is Romába ...

AnuluWork
LOL! 😊 Az lesz a fõvárosod! (Ugye nem komolyan kérdezted? 😊

AnuluWork
Ezt mondták egy hete a Battlefrontról is. Azóta nem sok info jött róla ... (Kapható már? A Rome miatt nem is figyeltem ... 😊

Kandurex
Egész pontosan a kapcsoló neve: Set this settlement to be the faction's capital

Kandurex
Van olyan, hogy amikor megnézed bõvebben egy város aktuális statisztikáját van ott egy kis kapcsoló (ilyen kis hárfa) ami valami settlement -rõl magyaráz, az mit csinál?

Fritz Von...
LOL. Nem élnék ott. Egyébként ez a kurva nagy ebben a játékban, hogy ezt is meg lehet tenni. Véreskezû Nero akcióban. 😊)))

dronkZero
Aaaah, Aragorn, jézusom....
Ez a "városfejlesztési politikád" eléggé...hm...érdekes... Jóóól felnöveszted a városaidat, aztán amikor már annyian lesznek, hogy foglalkozni kéne velük, lemészárolod õket. Gratulálok. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Egyiptomiak az elobb kinyirtak az egyik rokonom es felgyujtottak a varosom
Fritz Von...
Ja. Egy demo általában arra jó, hogy nagyjából lásd, hogy milyen lesz a végleges.

Elvileg az Automexhez holnap érkezik meg hivatalosan. Majd azért felhívom õket, hogy állnak. Már venném megfelé. Nem tudom, hogy vagytok vele, de egy kicsit hülyén érzem magam, hogy még nem vettem meg eredetiben.

Ennek a készítõi megérdemlik a manit. 😊

Köszi. Akkor megvárom a full játékot.
Egyébként azok a bizonyos hülye fénycsíkok a demoban nálam is jelentkeznek. Lehet, a demo még nincs igazán optimalizálva... Vagy valami szakzsargon ide.

robotnyk
Fritz Von...
A csajok vazze... én is találkoztam vele tegnap. Mármnt az enyémmel. Fasz kivan velük.
És most megint ott vagyok, hogy nem tudom, hogyan tovább...

Fritz Von...
Figyu: nekem a demoval nagyobb gondom nem volt, de tény, hogy a full játék jobban megy. Nekem azzal volt a demoban bajom, hogy az nyilak becsapódási helyén hülye fénycsíkok villogtak.
Hidd el, ezen a gépen semmi gond nem lesz, nekem sincs. Egyedül akkor szaggat be (pedig ez tényleg brutál konfig), amikor a tüzes nyílra váltok a csaták alkalmával. Akkor viszont elképesztõ módon belassul.

De mondjuk nem olyan nagy csoda, amikor 4x160 ember egyszerre lõ ki ennyi tüzes nyilat. 😊))

Hozzáteszem, nem kicsi a tûréshatárom, de a szaggatás kicsit zavaró volt. Állóhelyzetben is döcögött, de azt kibírtam.

OK, ezekrõl a "csirkeus maximus"-féle nagyzolós beszólásokról nem tudtam.
A helyzet az, hogy amikor az egység méretét Normal-ra állítottam, és elkezdtem játszani a demo csatát, a kamera mozgatása és forgatása esetén igencsak leesett a framerate. Gondoltam, egy ilyen konfigon folyamatosnak kellene lennie.
Nos, ez a problémám, és az érdekelt, hogy ez másnál is elõfordul-e vagy pedig van valami, amit a hardvernél be kéne még állítani.

Kandurex
Inkább az asszonyt ütöm , már ha nem õ üt engem

Kandurex
Bocs Zizzencse ha piciny lelkedbe vágtam, csak tod' az van, hogy néhány gerinctelen csirkeus maximus azzal idegesíti a jó népet, hogy bedobja az aktuális csúcs konfigot és kérdi, hogy úgyanmár futni fog -, egy hangyafasznyit unalmas. Szal ne haragudj. Tényleg szaggatott a demo? Hmm... még is, hogy érted ezt a szaggatást? Mert ugye azon a gépen nem kellene. ÉS sokaknak már egy apró röffenés (ráteker a winyó) szaggatást jelent...

robotnyk
vegyél egy boxzsákot 😊)
Kandurex
Ma is találkoztam vele :E