Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy emlékszem, hogy azokat nem engedi.
zsoldost lehet retrainelni?
de az már csalás lenne és úgy nem élvezetes, szal maradok a régi szabályoknál
na majd megnézem mit tehetek ezügyben 😄
ha már unitot át tudok alakítani kinézetre lehet rájövök arra is, hogyan lehet unitot factionnek elérhetõvé tenni
ha már unitot át tudok alakítani kinézetre lehet rájövök arra is, hogyan lehet unitot factionnek elérhetõvé tenni
Szerintem azokat az egységeket amik népspecifikusak azokat nem gyárthatod le, max. zsoldosként veheted fel õket a tartományban. A vezetõddel (meg a sereg is mehet, csak ne legyen fullos) kimész a város mellé és a jobb alsó ikon amikor kivilágosodik (katonák vannak rajta) akkor arra klikk és elõjön, hogy kiket tudsz felvenni. Így szert tehetsz phalanxosokra pl. amit ugye te nem gyárthatsz.
itt sem lehet elvenni az ellenfél extra unitkját sajnos.Pedug nekem nagyon kellene valami,mert ezek a spártai pikások régen rosszak a romai légiosok ellen.Ráadásul nem is gyártok mást spártában sak ezeket a szarokat,de még igy sincs belöle elég😞(
A mégnagyobb baj,hogy máshol nem is lehet gyártani.
Az meg megint más kérdés,hogy nincs kiirva sehol ,hogy egy terület milyen extrákat ad,ha ad.(vagy csak én nem találtam meg)
A mégnagyobb baj,hogy máshol nem is lehet gyártani.
Az meg megint más kérdés,hogy nincs kiirva sehol ,hogy egy terület milyen extrákat ad,ha ad.(vagy csak én nem találtam meg)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ha egy ellenséges tartományt elfoglalok akkor annak a tartománynak le tudom gyártani az extra unitját?
erre medievalban sem jöttem rá
pl itt ha a görögökkel foglaltam el krétát, akkor kaptam spéci íjászt, ha rómaiakkal akkor nem, szal hogy van ez?
erre medievalban sem jöttem rá
pl itt ha a görögökkel foglaltam el krétát, akkor kaptam spéci íjászt, ha rómaiakkal akkor nem, szal hogy van ez?
Értem... Akkor marad a töltés 😞
Kösz rendesek vagytok de elég messze lakom Bp-tõl.
War. War never changes.
Te pesti vagy amúgy? Mert ha igen én odaadom zizzenetnek, õ meg ha felrakta odaadja neked... Persze másnak nem akarok a nevében beszélni, de mivel megy CD nélkül utána már gondolom neki se fog kelleni... Ez nem olyan, amit egyhamar letöröl az ember😊
Basszus fas**m se tököl tovább a CloneCD-s verzióval, leszabom dc-rõ la reloadedet. Kapják be...
War. War never changes.
privibe (ahogy itt mondani szokás) küldtem az ötleteddel kapcsolatos meglátásokat.
Én aztán le nem töltöm harmadszorra játékot! Nem tudna vki segíteni? Túl bonyolult már nekem ez a megodlás, hiába tudom lefordítani.
War. War never changes.
reloaded😊
Ennek a címét nem adhatom meg, de ha kell én szívesen odaadom a kiírt CD-met ha Budapesti vagy akkor talizunk és megvan neked is a RomeTW.
Baz most már látom mit kéne tenni, le is tudom fordítani de ez már bonyolult nekem...
War. War never changes.
Elképzelhetõ, hogy a 81-es porton nem tudok kimenni...? Az a baj? Hm...
Kérlek, mondd meg, honnan töltötted le, mert a filelist esetében BitTornadoval, BitTorrenttel is forbidden...
Ezek a hibák miatt hagytam is a CloneCD-set, holott azt lehet ugye patch-elni, szóval végül is ha nem veszed meg, akkor ez a jobb választás, max. picit macerásabb.
Ez meg fogja oldalni. Gondolom nincs kedved leszedni emiatt a reloaded-et is. Volt már ilyen más játékoknál is... Install Shield verziószám kevés volt... De itt van a fix leírása, utána menni fog, hacsak nem jön elõ valami más a CloneCD-s verzió miatt...
Igen az. És itt van a kutya elásva,m ne megyedi a gondom!
http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340
http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340
War. War never changes.
Én ezt tettem:
Reloaded verzió letöltöttem
CD-re kíirtam
Telepítettem
Átmásoltam a Crack-et
Játszottam
Elmúlt hét szerda, péntek, szombat, vasárnap, hétfõn...
CD se kell, semmi gond, hiba, egyéb...
Kb. 20 óra játék alatt egyszer volt olyan, hogy kilépett a desktopra (de ezt írták az eredeti verzió hibájaként is -jön majd patch és ez is megszûnik - Morrowind (eredetiben) is csinálta, aztán abbahagyta...)
Driver 56.64 vagy mi a fene (Nividia)
WinXP oprendszer
Neked CloneCD-s van meg?
Reloaded verzió letöltöttem
CD-re kíirtam
Telepítettem
Átmásoltam a Crack-et
Játszottam
Elmúlt hét szerda, péntek, szombat, vasárnap, hétfõn...
CD se kell, semmi gond, hiba, egyéb...
Kb. 20 óra játék alatt egyszer volt olyan, hogy kilépett a desktopra (de ezt írták az eredeti verzió hibájaként is -jön majd patch és ez is megszûnik - Morrowind (eredetiben) is csinálta, aztán abbahagyta...)
Driver 56.64 vagy mi a fene (Nividia)
WinXP oprendszer
Neked CloneCD-s van meg?
Mégegyszer letöltöttem, és ugyanezt írja ki installnél:1607: Unable to install Installshield Scripting Runtime
Nem tudná vki megmondani mi a franc baja van?
Nem tudná vki megmondani mi a franc baja van?
War. War never changes.
A sávok a harci tapasztalatot jelentik igen.
Ami alatta van: Kis kard, kis pajzs az pedig a fegyver+páncél bónuszt jelentik.
Nézd meg az értékeket! 😊 Bárcsak otthon lennék már én is.
Ami alatta van: Kis kard, kis pajzs az pedig a fegyver+páncél bónuszt jelentik.
Nézd meg az értékeket! 😊 Bárcsak otthon lennék már én is.
A sávok azok nem az upgradet, hanem a harci tapasztalatot jelentik, nem?
Este hazamegyek, megsasolom már ezeket az értékeket 😊
Este hazamegyek, megsasolom már ezeket az értékeket 😊
Jaj. Nem panaszkodás volt a "nincs idõm", egyszerûen technikai okok miatt nehezen kivitelezhetõ, hogy ekkora mennyiségû adatot letöltsek. Sajna, ez van.
Mindazonáltal tényleg nem megy ez nekem, mert megnéztem kb. 15 warez oldalt (még olyat is, amit javasoltatok), ezek közül kettõn megtaláltam, de nem tudtam letölteni sehogyan sem, a többin vagy nem volt fent vagy maga az oldal nem mûködött. Komolyan kérdezem hát, valami konkrét tipp? Nagyon sokat segítenétek vele, és hálás lennék.
De megnyugodhattok, ha segítetek, ha nem, többet nem teszek fel ilyen kérdéseket. Egyrészt a nagyfokú empatikus képességeimnek köszönhetõen, másrészt meg hogy ne zavarjalak "benneteket", kedves belsõ körök
.
Mindazonáltal tényleg nem megy ez nekem, mert megnéztem kb. 15 warez oldalt (még olyat is, amit javasoltatok), ezek közül kettõn megtaláltam, de nem tudtam letölteni sehogyan sem, a többin vagy nem volt fent vagy maga az oldal nem mûködött. Komolyan kérdezem hát, valami konkrét tipp? Nagyon sokat segítenétek vele, és hálás lennék.
De megnyugodhattok, ha segítetek, ha nem, többet nem teszek fel ilyen kérdéseket. Egyrészt a nagyfokú empatikus képességeimnek köszönhetõen, másrészt meg hogy ne zavarjalak "benneteket", kedves belsõ körök
.
Akkor hasonló lehet az Onagerekhez. Mondjuk nekem nagyon tetszett, hogy idõ kell amíg belövik pontosan hova is kéne, fõleg akkor tartott sokáig ha lángolt a golyó amit kilövettem. De a becsapódás az írtó durva szó szerint. Írtó😊 Egyszer csináltam egy olyan rohamot, hogy az Onagerekkel lõttem, meg voltak ott Skorpionok és az a nagy nyílvetõ (nem jeut eszembe a neve). A lényeg az volt, hogy lovasság rohamoz közben meg potyogtak a kövek mindenütt. Végül az lett, hogy akkora káosz kerekedett, hogy a saját egységeim is mentek a szélrózsa minden irányába😊
Meg egyszer ostrom során nem vittem semmit, a kaput kinyitotta a kémem. A baj csak az volt, hogy erõs várfala volt a a makedonoknak és így az forró olajzuhany nem maradhatott ki. Emiatt gondoltam az elsõ ami bemegy azok a kutyák lesznek. Nos a kutyák össze-vissza égtek és meglepetésemre visszarohantak a gazdáikhoz. Mert én úgy vettem ki ha a kutyák megijednek, akkor többet már nem lehet használni õket. Most vagy az volt, hogy nekimentek a gazdáiknak csak túl magasan volt a kamera és nem néztem meg figyelmesen, vagy tényleg visszamentek és akkor új rohamot lehetett volna velük csinálni. Kiléptem ebbõl a csatából ezután mert láttam reménytelen ott bemenni, emiatt nem tiszta. Szóval kutyák fordulhatnak a saját sereged ellen?
Vaddisznó: Indulnak, aztán egy idõ múlva mindegyik kigyullad szépen egyesével, de mikor indulnak, akkor is össze vissza rohangál mindegyik mint a meszes. Ezek tényleg csak elefántok ellen jók.
Egyszer egy zsoldos lovasság azt hittem meghülyült. Mondom mi a szart csinálnak ezek? Körbe-körbe (mint a cirkusz porondján) lovagoltak. Aztán utánanéztem ez egy spec. ability-je ennek a fajta lovasságnak. Olyan hunos beütés😊
Bár ami nagyon megfogott (mi nem?, ebben a játékban minden) az a lovas íjászok harcmodora: Eldob, menekül, majd felfejlõdik dobótávolságra, dob, menekül, és így tovább... Durván jó!
Meg egyszer ostrom során nem vittem semmit, a kaput kinyitotta a kémem. A baj csak az volt, hogy erõs várfala volt a a makedonoknak és így az forró olajzuhany nem maradhatott ki. Emiatt gondoltam az elsõ ami bemegy azok a kutyák lesznek. Nos a kutyák össze-vissza égtek és meglepetésemre visszarohantak a gazdáikhoz. Mert én úgy vettem ki ha a kutyák megijednek, akkor többet már nem lehet használni õket. Most vagy az volt, hogy nekimentek a gazdáiknak csak túl magasan volt a kamera és nem néztem meg figyelmesen, vagy tényleg visszamentek és akkor új rohamot lehetett volna velük csinálni. Kiléptem ebbõl a csatából ezután mert láttam reménytelen ott bemenni, emiatt nem tiszta. Szóval kutyák fordulhatnak a saját sereged ellen?
Vaddisznó: Indulnak, aztán egy idõ múlva mindegyik kigyullad szépen egyesével, de mikor indulnak, akkor is össze vissza rohangál mindegyik mint a meszes. Ezek tényleg csak elefántok ellen jók.
Egyszer egy zsoldos lovasság azt hittem meghülyült. Mondom mi a szart csinálnak ezek? Körbe-körbe (mint a cirkusz porondján) lovagoltak. Aztán utánanéztem ez egy spec. ability-je ennek a fajta lovasságnak. Olyan hunos beütés😊
Bár ami nagyon megfogott (mi nem?, ebben a játékban minden) az a lovas íjászok harcmodora: Eldob, menekül, majd felfejlõdik dobótávolságra, dob, menekül, és így tovább... Durván jó!
erteknovekedest az egyes egysegek jobbklikkes infojan lattok ha siman osszehasonlitod egy upgrade nelkulivel akkor latszik mennyivel erosebb, nalam egy 3 savos kelta wood warrior 18 as attackkal rendelkezik, az mas kerdes hogy defence kb 5 😊
Tegnap (illetve ma hajnalban) kipróbáltam egy ballisztát. Én többet vártam tõle - nagyon pontatlan, bár az tény, ha eltalál valakit, az megpurcan. De azthiszem inkább maradok az ijászoknál.
Ha megvettem úgyis végignyálazom a kézikönyvet, aztán beírom ide mik azok amik nem tiszták... Már ha addig lesz olyan ami nem tiszta... Hétfõig azért sok minden kiderül.
Jut eszembe valaki próbálta már a ballisztát? Videókon enyhén brutál a kicsike😊
Jut eszembe valaki próbálta már a ballisztát? Videókon enyhén brutál a kicsike😊
Ja... egyébként ha jól láttam, a kormányzók és hadvezérek kisérete az automatikusan feltöltõdik retrain nélkül is. Ez tápolás 😊
Sajnos a statisztikai lapon én sem láttam és ez kicsit bosszantott. Mert odaírhatták volna, hogy akkor mondjuk attack 10 +2 mondjuk... Persze az Blacksmithnél írja, hogy +1 light weapons stb... De mégis.
Hoppsz ezt sem tudtam, pedig nyomkodtam én sokszor a jobbegeret😊
Na ezt én is kerestem, de semmi, szerintem nézd meg a controlls menüben annál a kilóméternyi billenytûparancsoknál, tuti van erre hot-key... 😊
Hoppsz ezt sem tudtam, pedig nyomkodtam én sokszor a jobbegeret😊
Na ezt én is kerestem, de semmi, szerintem nézd meg a controlls menüben annál a kilóméternyi billenytûparancsoknál, tuti van erre hot-key... 😊
Ja ez tuti így van!
Van amikor kormányzó is megjelenik a retrain-ben.
Van amikor kormányzó is megjelenik a retrain-ben.
ok, thx.
Ahá... szóval a rangjelzés sávok alatti kis piros izék azok az upgrade-t jelentik... ez meg se jelenik akkor az egység statisztikai lapján?
Más: most olvastam, hogyha jobb klikket nyomunk az army/agents/cities füleken, akkor egy frankó kis lista jön fel az adott tipusú objektumokról. Igy könnyebb tájékozódni...
Apropó: nincs valami next unit billentyû a stratégiai térképen? Amivel végig tudnék lépegetni a KÜLÖNÁLLÓ seregeken, a kémeken meg a követeken...
Más: most olvastam, hogyha jobb klikket nyomunk az army/agents/cities füleken, akkor egy frankó kis lista jön fel az adott tipusú objektumokról. Igy könnyebb tájékozódni...
Apropó: nincs valami next unit billentyû a stratégiai térképen? Amivel végig tudnék lépegetni a KÜLÖNÁLLÓ seregeken, a kémeken meg a követeken...
Ja igen: A katonák fejlõdnek. Elõszõr kap egy kis v jelet az ikonja bal felsõ részére. Nekem eddig három volt a legtöbb. Ez milyen plusszokat jelent? Mert erre utalást sehol nem láttam... Gondolok sokmindenre, de hátha ez le van írva valahol.
mindkét esetben igen
akkor igen😊
Ezt én is észrevettem. Szerintem ez azt is jelenti, hogy ha már van Blacksmith illetve Armoury a vársoban, akkor az egységek a retrain által megkapják azokat a plusszokat, amiket ezek az épületek adnak. Így megjelenik a kis kard, kis pajzs az egység ikonján. Ha meg már eleve akkor képzünk ki egy egységet, mikor Blacksmith vagy stb... van akkor egybõl fejlettebb lesz. Mintha ezt vettem volna észre, de már én sem mernék esküdni rá...
Kérdés: Ha diplomatát viszek egy néphez, akkor mind1, hogy annak hadseregéhez, városához, vagy diplomatájához stb... viszem, az egész népet érintõen tudok tárgyalni akármelyikkel? Mert szerintem igen, csak most elbizonytalanodtam ebben.
Kérdés: Ha diplomatát viszek egy néphez, akkor mind1, hogy annak hadseregéhez, városához, vagy diplomatájához stb... viszem, az egész népet érintõen tudok tárgyalni akármelyikkel? Mert szerintem igen, csak most elbizonytalanodtam ebben.
a görögök sem ilyen vajszínûben harcoltak...
milyen is volt az õ színük?
milyen is volt az õ színük?
retain minosegi fejlesztes is ha van varosban olyan epulet amivel kaphat bonuszokat
úgyértem melyik 2 faction színeit érdemes megcserélni?
megvan!!!!
na most tesztelem
ötleteket várok, hogy a rómaiak milyen egyenruhában néznének ki jobban mint zöld 😊))
na most tesztelem
ötleteket várok, hogy a rómaiak milyen egyenruhában néznének ki jobban mint zöld 😊))
A retrainnal kapcsolatban: biztos hogy ez csak feltöltés? Mert például nekem volt olyan, hogy egy fullos egység (nem volt sérült) is megjelent a retrain tabon.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a feltöltés mellett valami fejlesztést is jelent... csak a számokat nem néztem akkoriban.
Van egy olyan érzésem, hogy ez a feltöltés mellett valami fejlesztést is jelent... csak a számokat nem néztem akkoriban.
most azon nyomozok hol tárolja a factionok színeit, de nem találom...
C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\Data\models_unit
na szal itt kell átnevezni, másolni akinek szintén nem tetszik valamelyik egység kinézete mint például a szomblérós görög lovasság 😊)
!!!csak custom battle-ban teszteltem, de elvileg müxik!!!
na szal itt kell átnevezni, másolni akinek szintén nem tetszik valamelyik egység kinézete mint például a szomblérós görög lovasság 😊)
!!!csak custom battle-ban teszteltem, de elvileg müxik!!!
Akkor vedd meg eredetibe. Te is jól jársz, hisz eredeti, a kiadóok és fejlesztsõk is keresnek egy zsák pénzt, no meg mi is nyerünk, hisz békén hagysz minket a "Honnan tölthetném le -vel?" 😄DD Egyébként majd minden warez-rulez oldalon fennt van, te kis "jaj, de nem érek rá semmire".
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Perzsák és Szelekiudák -> törökös népek ezek is
Minden város tartomány élén. Az academy a hadsereg reformokhoz jó, ütõképesebb hadsereg, új egységek és formációk (teknõs), légionárusok kifejlesztéséhez kapcsoldó épület, feltétlenül szükséges.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Uff. Ez nem az én világom. Normális SmsWarezt nem tudtam találni, meg ennyi idõm nincs, hogy warezekkel vacakoljak, meg letöltsek. A Torrent meg 1 KB/s. Pedig az menne magában (bár annak a kivárására sem lenne idõm).