13587
  • Árnyvadász
    vagy I hate's gauls... jaj, megint az angol...
  • Braveheart
    It is a good day to die - Ez egy Klingon mondás a Star Trekből... :)
  • Grrrrrrr
    Ja ez gány, hogy nem csapnak ki a falrés előtt álló egyetlen egységre. Remélem az 1.2 javítja majd ezt is.
  • Árnyvadász
    Nekem még a kedvenc beszólások közé tartozik:

-I HATE GAULS! (Juli kampány introjának legelső mondata)

A másik meg amikor barbár néppel vagyunk és csata előtt a vezér mondja:

-Today, the good day to die... Ez kurva jó! (Meg az a kiejtés...szenzációs)
  • Magic Boy
    Nekem nem pucoltak el és ki se jönnek(pedig szeretném!)csak várnak benn a városban!
  • Grrrrrrr
    A PC Dome Medieval topikjábon írtak egy esetről, hogy felállt a játékossal szemben egy angyobb sereg. A játékos kővetői elkezdték lőni az ellenség első sorát. Néhány lövés után, az egyik kő tovább pattogva eltalálta az ellenség lőtávon kívül áló vezérét, aki meghalt. Erre az egész sereg megpucolt.
  • Árnyvadász
    Kezdetben vala az ember aki épp csak leült a RTW elé játszani.

Így néz ki:

Aztán ahogy telik az idő és felvetődnek a lámábbnál lámább kérdések, már ilyen lesz:

Ezek ugye a következők:

-Nincs magyarosítás...
    -Szar az AI...
    -Nem tudok minden néppel lenni...
    -Miért ilyen kevés a mozgáspontja az egységeknek?

Utána már csak egy kis idő választja el a tényleges kiborulástól, ami ilyen:

Az utolsó fázis pedig a vég eljövetele, vagyis az:

UNINSTALL!!!!

és az elmaradthatatlan:

Ezzel szemben vagyunk mi akik szeretik, élvezik a játékot és nagyon bejön nekünk. De most, hogy már tudatosult: Nem is House of Artemis, hanem Bows of artemis, már én is az előző tábor tagjait gyarapítom ÉS UNINSTALL!!!!

Tükörből ilyen vagyok:

/(csak poén) imádom ezt a játékot, de ha már sokan leírták akkor én sem hagyhattam ki a ziccert.../
  • Magic Boy
    Ez tetszik!
    Várostrom:a katapultjaim 2 lövéssel szétszedik a kaput és mir leálítanám őket lőnek újjat és telibekapnak egy lovascsapatot a kapu mögött mire a gép kiírja,hogy az ellenséges vezér meghalt!
  • Grrrrrrr
    Elvileg de. A Praetoriansban volt is egy ilyen feladat, hogy el kellett vinni az ellátmányt valahova. Mindazonáltal szerintem ezt helyileg szerezték be nagyrészt. És itt visszautalnék az ostromlott város körüli fekete foltra, amely valószínűleg a felprédált környéket akarja jelképezni.
  • Yossarian
    general
  • Yossarian
    nekem eddig a csúcs "the enemy generel is a mounted old lady..."
  • Fritz Von...
    Nekem meg hogy: "the cowardly enemy general flees, he cannot fight, only run"

Vagy valami ilyesmi... :)
  • zizzenet
    Az én kedvenc beszólásom a játékban: "Aaaaaaaaaaaaaaoooouuuugghhhhh... <platty>"
  • Larvin
    az én kedvenc beszólásom a játékban:

"RAM !" :DD

A másik meg a legjobb buzdító beszéd:

"Here they are, get them !"
  • Fritz Von...
    Francokat nem. Képzeljétek el, amikor Afrikában 8-9 kör alatt értek el a következő városig. Mit esznek az emberek? :)))))))

Egyébként is jó lenne egy fasza utánpótlásos dolgot beletenni a játékba. Tehát például úgy képzelem el, hogy a seregnek kiadod, hogy melyik várost támadja. Ehhez kiszámolja az ellátmány mennyiségét a sereghez mérten. És az induló városodban kéne ezt kitermelni. Ha nincs elég, akkor vagy vársz, vagy fogy a sereg...

Nem jó ötlet? :)
  • Yossarian
    Jah, a háuznak annyira leharapják az elejét, hogy bóznak hangzik :)
  • Gábor
    Bows of artemis bizony.
  • Yossarian
    szerintetek az az izé lándzsa vagy dárda? És melyikre érdemes gyúrni, a nomád lovasíjászra, vagy a légiósra? :-DD
  • Grrrrrrr
    Azok kimondottan elefánt ellen valók. Másra nem jók.
  • Árnyvadász
    Lehet. Az elejét eléggé lerahapják. Szóval még ne menjek angol vizsgára ugye? :D
  • Yossarian
    az a House of Artemis nem Bows of Artemis?
    Mert az íjászok mondják és én tökre így hallom. De lehet, hogy a zsír... ;-)
  • Árnyvadász
    Röff-röff.

Ezek semmi másra nem jók csak az elefántokat zavarják meg. Talán azért érdemes tartani őket, hogyha megnyertél egy csatát akkor isteni áldozatként leróvod tiszteleted velük a nagyságok előtt :)
  • zoli80
    elefántok ellen jó bár poénnak nem rossz amit irtál:)
  • zizzenet
    Vazeg, még nem vagyok ám otthon a játékban teljesen. Láttam, hogy egyik városomban valami disznókat is lehet gyártani. Mondom, harci disznó, biztos jó az. Gyártottam, vittem csatába. Nagy sereggel nyomultam ellenre, varacskosok előre, kiáltottam. Nem fölgyulladt az összes? Azt rohantak hátra, hogy felgyújtsák a saját egységeim. Ángyóját.
  • Fritz Von...
    Nálam is, de csak anniyra, hogy ne lőjön és leromboljam. A kaput lőni tök fölösleges, mert a katapultok pontatlanok. Helyette a falakat bontom. .)
  • Árnyvadász
    Kedvenc beszólásom a játékban:

HOUSE OF ARTEMIS! Ez annyira kirán alá van mondva... Ahhh...

A másik meg a fániknál: ELE! Nagyon ari, persze ki is mondja (jó ütemesen) de van amikor rövidít...

• Gábor
    +szar a játék
  • Gábor
    Alt+F4
  • Grrrrrrr
    http://nismaster.fx3.hu
  • Gábor
    A görögökétől én is falra másztam!
  • Gábor
    Gateway azon falrész neve. Nálam az az első számú célpont ostromnál.
  • Fritz Von...
    Te meg hova lettél? Ennyire leköt a game, vagy meguntad?
  • Kandurex
    Kicsit oldalra tettem, egyéb "problémák" miatt. Várom a patchot és újjult erővel :)
  • Fritz Von...

mittegyek a saquilorral?
    és ijen lándzásokat hol képezek ki?
  • Fritz Von...
  • Árnyvadász
    Még nem. Szerintem a következő patch-hez (1.2) idő kell, mert állítólag (zizz forrásai szerint) komoly AI és egyéb javításokat eszközölnek, ami pedig nem kis idő, ha tényleg érdemben akarnak foglalkozni vele.

Te már nem játszol ezzel a játékkal? (Ha jól emlékszem ott tartottál "a múltkor", hogy másodjára a Julikkal...)
  • Frankie
    Már régen volt:

1. Magyarosítás van a programhoz?

2. Az AI hülye.

• zizzenet
    Igen, kijött, de rögtön vissza is ment, mert rájött, hogy tele van buggal.
  • Kandurex
    Kicsit visszanézek már ide is egy krédsé erejéig: Ki jött már újabb hivatalos patch?
  • Árnyvadász
    Fritz Von Díjat ezennel átadom :)