13587
-
haxoror #8184 kulcsszavakat :D
magyarítás város pénz több -
#8183 azt írd oda, amit keresel! Bonyolult, mi? :) -
#8182 jójó addig oké hogy ott van, de mit írjak egyeltalán oda? -
Braveheart #8181 Egy paraszt egysége sem volt az ellenfélnek :) Az a lényeg hogy bevettem a fővárosukat és a 2 felmentő sereg egyfolytában rohangált ide oda, és mire elérték a falakat addigra már az összes exhausted volt, plusz egy lépést sem tehettek a spearmanjeim miatt :)
Bekerítettem az 1500 fős felmentősereget velük, és hirtelen elkezdted az összes menekülni :) de tényleg nem volt könnyű -
#8180 ehh, háromszoros túlerő ellen győzni? Na ezt én se értem. Azaz, esetleg magyarázat lehet rá, ha ez mind paraszt, meg hasonló gyenge egység volt, neked meg csupa elited. De sztem ez még akkor is heroic viktorka lenne:) -
Braveheart #8179 Vki mondja meg nekem hogy ez miért csak átlagos győzelem hardon :)
-
haxoror #8178 A lap alján van -
#8177 hol látsz itt keresés gombot??? -
JLH Fans #8176 15526 SZOR IS MINDEN UJONCNAK FELHIVNAM A FIGYELMET A KERESÉS GOMBRA....ÁÁÁÁÁÁ....... -
#8175 hi
még csak most kezdtem szint a játékot és nem tudom hogy hogyan lehet elérni azt hogy a városom több pénzt termeljen. Ebbe lécci segítsetek.
A magíarítást honan lehet letölteni?(lehetőleg a legfrissebbet) -
haxoror #8174 This mod is a combination of the expanded campaign map designed by Gaius Julius for his Rome Total Realism mod. all the provinces he added are here.
Caledonia,Corsica,Raetia,Tripolitania Inferior,Lydia,Lesbos,Edetanus,Scania,Svionia,Locus Aestui
Provinces I added along with resources are:Picenum, Samnium, Lucania, Moesia,Numidia Occidentis,Tingitania,Boianum, Carpetanus,Vaccaei,Turdetania,Novem Populi,Arverni,Carnutes,Epimandus,Illergetium,Batavia,Frisia,Pamphylia,Apuania,Cameratum,Oretania,Cantabria,Phoenicia Minor,Euboaea,Chalcidice,Dardania,Thynia,Calabria,The Bagradas,Massylia,Garamantes,Aedui,Pisidia,Sindia,Dumnonoa,Marmora,Galaticus,Commagene
YESSSS! -
haxoror #8173 New Province 1.8 for RTW Vanilla -
Grrrrrrr #8172 Ez látod jó kérdés.
Szerintem Timurék azért nem akarják darabolni a fájlokat, mert így egyszerűbb ellenőrizni. Nagyon lelkünkre kötötték a sorba haladást. A Vikingnél én nem sorba haladtam, és folyton át kellett nézniük az egész fájlt, mert nem lehetett tudni, hogy melyik az új, és melyik a régi. Tovább tartott az én egyszem EVENT fájlom ellenőrzése, mint az övéik.
Így is mennek át hibák, akkor valószínűleg sokkal több menne. A Diplomácia fájlban is ment át hiba. Az egyik pun szövegnek a vége angol maradt. De még a játékosok sem akadtak fent rajta. A diplomácia fájl úgy január közepén lesz meg 100%-ban. Mert ma elutazom, és csak az ünnepek között leszek itthon megint. Utána nekem sem lesz munkám. Esetleg lefordítom a readme fájlt. -
#8171 de ha nagyok a fájlok, akkor nem lehet tovább osztani? Nem kekeckedek, hanem kiváncsi vok :) -
#8170 értem. -
Grrrrrrr #8169 Azért, mert van x számú fájl, és már mindnek van gazdája. -
#8168 egy másik fórumon meg elutasítják aki segítene a fordításban... -
Grrrrrrr #8167 Tárgyalásban vagyunk a húsvéti nyúllal... -
Gábor #8166 Megtaláltam -
Gábor #8165 Tényleg nem tud senki egy linket a realism modhoz, ami működik? :/ -
#8164 Erről a magyarositást készitöket kéne megkérdezn. Mondjuk már jó 2 - 2,5 honapja csinálják, ezért ha ilyen tempban haladnak mint eddig, akkor sztem csak febr végére, márc elejére lesz kész teljesen. Szerintem :) -
#8163 Látom frisült a magyarítás... :)
Lehet, hogy picit korai kérdés, de kb mikkora datáljátok a 100%-os állapotot? -
villi #8162 Megnyílt új oldalunk, a Cyberter.tk!
Erről annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külső linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehető leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETŐ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTŰNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRŐL!
Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk -
Gábor #8161 Win reinstall után vagyok, telepítem a rome-ot, de a realism mirrorok nem működnek! Vki tudna a 4.0hoz egy működő linket? -
Braveheart #8160 Basszus. Másodszorra verek vissza a germánokkal egy másfélszeres túlerőt, és másodszor fagy ki a csata után... -
#8159 35% -
Atta #8158 Sziasztok!
Mit lehet csinálni a pusztulás, korrupció, és a terhek csökkentése érdekében: a katonák bére és a hivatalnokok fizetése nem arányosan oszlik el a városokban és nem értem miért, miért?
Ja és az utódok képességei függenek szüleik képességeitől?
még egy kérdés... diplomatákkal nem lehet valahogyan házasságot kieszközölni a szövetségesekkel? -
JLH Fans #8157 Hány % nál tart? -
#8156 frissult a magyaritas -
Braveheart #8155 Milyen jó lenne ha ezután meg az lenne a feladat hogy egybe tartsuk a birodalmat... pl. gyorsan nőne a lakosság, az igényeik is egyre nagyobbak lennének, néha lázadoznának... -
zizzenet #8154 Rome-okban heverők, figyelem. A hivatalos fórumon a CA dolgozója által írt bejegyzés alapján a patch elvileg szép lesz, jó lesz, előre láthatólag január közepén publikálják, de még semmi sem biztos. Dolgoznak az ügyön. Legyünk türelemmel.
Ez volt a nagy hír. Lehet futtatni az eszmét. -
Grrrrrrr #8153 Hali!
Korábban említettem, hogy elkezdtem egy történetet, egy krónikát a Julius családról. Nos frissítve lett a http://julius-kronika.atw.hu -n. -
metlogen #8152 még egy csomó mindenki maradt.........??????? -
metlogen #8151 -
metlogen #8150
most ilyenkor mi van???? -
davey55 #8149 Szevasztok,
hogyan lehet sok pénzt szerezni a játékban?
-
#8148 Pontosan. Curitius sem ír egy szót sem Nagy Sándor életrajzában arról, hogy ő homokos lett volna, márpedig ő római történetíró volt tehát ha Nagy Sándor az lett volna ő biztosan megemlíti. -
haxoror #8147 Hát ja egy csomó game jött ki mostanában (részemről Bloodlines), de van még egy teljes-világot-elfoglalós kampányom, majd ha végzek bedobom a szkrínt a minimapról :) -
#8146 Ja. Mondjuk szerintem mindenki elmesélt már mindent ezzel kapcsolatban. Én speciel a mai napig tolom otthon. :)
Jó, mondjuk most megvettem az Everquest2-t és azzal baszom el az időm nagyobb részét. -
haxoror #8145 Jöhetne már a kiegészítő