13587
-
#8224 Miért van olyan érzésem, hogy csaj van a dologban?
Egyébként a játékot is lehet okosan csinálni. Én is "függő" vagyok. De ennek ellenére amikor lehetőségem van rá, megyek bulizni, megyek nyaralni, pingpongozni, gokartozni, paintballozni, csajozni, ami jön. Minden belefér emellett is. És ilyenkor tök jó, ha hazaérek x nap után, leülök a gép elé és még mindig azt a feelinget érzem, mint akár 15 évvel ezelőtt.
-
#8223 ejjjj -
Árnyvadász #8222 Túlzottan bennevoltam, szinte totál függő voltam. Nem szeretném ezt folytatni. Ha játszani szeretnék majd amikor kedvem lesz hozzá, akkor társasozom, vagy lehet gépezek is, de egy darabig biztos nem. Az a lényeg, hogy ti játszotok. Én kijátszottam magamat. Ez komoly. És most már szeretnék végre élni az életben is, nem csak egy álomvilágban. Srácok egyszer mindennek vége van. Ezt majd megtapasztaljátok ti is. Nagyon szerettem olvasni az írásaitokat és remélem a #9000 is hamar eljön. Ha erre járok olvaslak benneteket, megígérem.
Szabi -
Gábor #8221 Már találtam működő linket köszi :)
Viszont van helyette más prob :/ -
#8220 Ahogy mondod.
Primo-n volt egy renessaince nevű játék, azzal kezdtem. Utána jött a ZX meg a C64. Ez már nem múlik el szerintem :)) -
#8219 Vazze... ez nem érhet véget, ilyen nincs. Vagy szereti valaki a játékokat a gépen, vagy nem. Én '85 óta tolok mindenfélét. C64-en kezdtem. És szerintem ha közel húsz évig kitartott, akkor már ki is fog tovább is :D -
haxoror #8218 Érdekességként mert rohadtul unatkozom így melóhelyen :)
Gradually the Parthians became civilized, but not enough to lose their martial skills; up to the end of their history they had an army made up mostly of archers on horseback. They were particularly famous for one skill; they trained themselves to shoot at targets behind them with nearly as much accuracy as when they aimed at something in front (the Romans regarded them as dirty fighters for this!). The tactic of shooting backward arrows became known as the "Parthian shot"; modern English shortened it to "parting shot." -
#8217 nekem meg sp1 sincs és sosem lép ki :) -
#8216 RTW Realizm Mod 4.0
RTW Realizm Patch 4.1
-
JLH Fans #8215 Dehát....mi?És miért? -
Árnyvadász #8214 Nem csak RTW-t hagytam abba, hanem a játszást is a gépemen. Ha esetleg mégis felélednének a szálak amik eddig is mozgattak, szerintem jelentkezem itt :) Ha nem, akkor a legjobbakat a játszóknak. Talán egy mondattal lehetne jól szimbolizálni a történteket: Valami véget ért. -
#8213 Nekem is SP1 van. És érdekes módon csak akkor lépett ki, ha ment alatta letöltés. Ha nem töltök közben atomstabil. :D -
#8212 Nekem is SP1 és néha-néha kilép... (lehet hogy nem függ össze?) :P -
haxoror #8211 Nekem XP SP1 van a gépemen és soha sem lépet ki, még a patch előtt se.
(lehet hogy a kettő összefügg? :) -
Gábor #8210 hmm...Más nem viselkedett furán. -
Braveheart #8209 nekem is kilépeget már mióta megvan...
WinXp SP2 (gyanús) legújabb driverek sima 1.1-es verzió
a többi játék is kilép néha szal nem egyéni probléma -
Gábor #8208 Ja, driverek a legújabbak, realism 4.1-el játszom. -
Gábor #8207 Kilép a gép a játékból egy hibaüzivel, amióta új vidkari (9800pro) és friss win +sp2 van fenn. Visszaolvasva a patch előtti időkre volt ez jellemző. Esetleg van ötletetek,hogy mivel lehetne normalizálni ezt a helyzetet? -
Gábor #8206 Up -
#8205 Akkor jönnek a páncélozott elefántok... -
#8204 veryhardon nem lesznek ennyire futósak, annál inkább a tieid. -
#8203 Igaz csak közepes fokozaton nyomom, mert ez az első játékom. Majd másodjára keményítek. Ja, és van vagy 1.200.000 pénzem és egyszerűen nem tudom elkölteni... -
#8202 Én most a seleucidákkal nyomom. Most már csak Pontusz és a Rómaiak zaklatnak, a Trákokkal szövetségben vagyok. A fővezéremnek van vagy 12 nehézlovas egysége (kataphrakt vagy mi) és azzal írtom a macskazabálókat. Egyszerűen nem tudnak mit csinálni, nincs megfelelő egységük a nehézlovasság ellen. Felpakolom a lovasságot valami magasabb dombra és hajrá. Kb. 1-2 perc és már szaladnak is a Rómaiak.
Volt, hogy a 800-900-as Római sereget (léiunáriusok, meg egyebek) 5-6 os veszteséggel írtottam ki. -
AC Milan #8201 Sziasztok!
Egy hétre elutazon Ausztiába, így nem gyakhatom a trákokat Oppius the Killer nevű kedvenc vezéremmel, de visszatérek és végre leigázom Rómát, kő-kavicson nem marad majd és a főváros Larissa lesz.. Éljenek a stratégák!!! -
#8200 Áve!
Sajnos most egy kicsit félretettem a Rómát. Szánom-bánom. :) De elkezdtem Everquest 2-zni és brutálisan sok időt ülök a gép előtt. De ígérem, hogy hétvégén megint gyakom lefelé a szittyákat (utoljára ők támadtak meg).
-
JLH Fans #8199 Igy van.....Azota volt még 3 csatám.....A főseregem ujbol a cimlapra kivánkozik...Ugyan ezuttal én voltam 2 szeres túlerőben amugy 1600 1200 ellen (gondolom exp miatt számolta igy a gép) vagyis nem lehetett kérdéses a végeredmény....
De:a fővezéri egységem 82 ből 3!!!egységet vesztett mig 513 at ölt..Egészen hihetetlen....De igaz.... -
Braveheart #8198 #8179, én ostromoltam az ellenséges fővárost, 2 felmentő sereg is jött még ellenem, hard fokozaton
azért sztem ez ne megy "average"victory -
Gábor #8197 Ja, és a kedvedért beütöttem,hogy más néppel, pont a negyedik hozzászólásban van a válasz.... -
Gábor #8196 Nem akarok antiszoc lenni, de ha egyszer két hozzászólásban részletesen leírták, hogy hogyan juthatsz a LEGKÖNNYEBBEN infohoz, akkor nem értem, miért nem használod?! -
#8195 nah, most próbaképpen írd már be alulra a keresőbe (tood, amiről tegnap tanultunk:), hogy "más néppel"! -
#8194 egyeltalán hogy lehet nem rómaiakkal lenni mert én még csak velük tudtam?? -
JLH Fans #8193 Én meg pont Pontust,az örményeket és a dákokat alázom de most hadat üzentem a germánoknak is.....
Ezuttal nyilt terepen silányitottam le az ellenfél (honnan a szarból szedtek össze a Pontusok megint 3156 katonákt meg 1 parancsnokot) ujabb seregét...
ezuttal 1300 an voltunk az erőviszonyoknál is azt irta 2:5 höz...
És mégis én maradtam a győztes...
Mondjuk ez már necces volt nagyon....530 an maradtunk életben a 91 fős vezéri egységből 24 en....
Jah és volt egy 12szer 80 egységből állo flottám ami eddig uralta a beltengert és a Boszporuson tul....Egyszercsak megtámadott v pontus 24 hajobol állo flottája a kb 800 hajomat....És véletlenul ott áltt egyiptom 2100 hajoval és mivel szövik voltak....Háboru vele is....
Persze ő a legnagyob és legfejletebb frakcio....Mondjuk fasza lesz,mert nekem is van 21 tartományom és 2.vagyok mögöttük....De...ez k.ra nem hiányzott....
Dehát ilyen a játék nem töltök vissza semmit. -
haxoror #8192 Csinálj itt az SG-n galériát és abba töltsd föl a screeneket
Az a lol hogy éppen Pontussal csinálom a világfoglalós kampányomat :D -
JLH Fans #8191 Még annyi hogy végül 740 en maradtunk tehát a veszteség majdnem 2 szeres lett de..Az ellenfél 191 et ölt csak.Az ohatatlan volt hiszen a lovasijaszok csinalnak néha friendly firet is....
De....mivel megöltek 800 ellenfelet a 120-130 sajátot megbocsájtjuk.. -
JLH Fans #8190 Köszönöm....
Tényleg nem mindennapi siker volt...
Mert ez volt a Pontus fősereg szerintem....Visszatölteni mostmár 10 ből kb 1 szer ha szoktam de bevallom most biza lementettem csata előtt...
Az onagereim,bár bevittek 3 igen jó,nem várt találatot sokat nem tettek hozzá a sikerhez....
Tulajdonképpen az oroszlánrész a 4*120-130 egység sivatagi szép zöld szinekben pompázó gyalogásgomé....
Derekasan állták a sarat majd 1 percig 3-4 szeres túlerő ellen is a végén már bekeritésben.....A lovasijászaim meg full nyugodtan és közvetlen közelről nyilaztak,iszonyatosan megtizedelve az ellenfelet....
Persze a végén az ellenfélnek (ugyan majd fele serege belehalt) sikerült átkelnie de komoly túlerőseben volt még úgyis.
Ekkor vetettem be az eddig csak tartalékban álló 3 könnyulovasegységet (az 1 nehézlovast muszály volt korábban mert féltem áttörtek volna) és máris a pánik jelei kezdtek mutatkozni az ellennél oldalt...De...az első saját egységnél is középen...Több se kellett irány a vezér a csatába!
Pillanatokon belül vége lett a dolognak...
Teljes pánik,visszavonulni nem tudott...A maradék 1200-1300 emberét fél percen belül eltapostuk a hidon....
Senki sem élte túl.. -
Gábor #8189 Durva. Elismerésem. -
JLH Fans #8188 Sajátgépről nem lehet képet betenni?
Ekkora Heroic victoryt még nem arattam......
Print Scrn el lementettem a gépemen rajtvan de nem tudom hogy tegyem be ak épet.......
Pedig tanulságos lenne......
1100 an voltunk 2800 ellen és legnehezebb fokozat.
Kapaszkodjatok meg:Saját veszteség 191!!!
Mig 2400 at öltem...MOndjuk az ellenfél hidon kelt át de akkor is....Nem volt 1 parasztja se normális serege .sőt vezére is volt nem is olyan rossz...
A 62 évem ultratáp warlord egységem 28 saját veszteség mellett 652 őt öldökölt.... -
#8187 Pedig hogy szidtad őket az elején. Már az uninstall határán voltál :) -
JLH Fans #8186 2 ,5 ora alatt 3!!! heroic victory a szarmatákkal...Kezdek belejönnni...Viszont 2 fontos vereség is..... -
#8185 Tood, nem azért kell használnod a keresőt, hogy a mi életünk kényelmesebb legyen, bár valljuk meg, ez sem utolsó szempont, hanem azért, hogy gyorsabban és hatékonyabban juss a téged érdeklő információkhoz...