13587
-
#8785 kell néhány kupi a plebsnek -
Braveheart #8784 olvass vissza, rengetegszer volt erről szó
tudsz angolul? ha igen olvasd el az épületek leírásait. Pl. a templom javít az emberek morálján -
Christian #8783 A városaimban egyfolytába lázadoznak, hogyha nicns benne semmi katona, de néha akkor is, ha van vagy 7 század. Hogy csinájlam úgy, hogy ne lázadjanak? Ha minden városba teszek sok katonát, azt meg nemtudom finanszírozni. Valami tipp? -
#8782 nem akad össze valamilyen moddal az 1.2? Nekem akkor volt ilyen... -
sergyo #8781 köszi de semmi sem megy .feladom.
-
Grrrrrrr #8780 A lovas nyilazós bakira van javítás a TotalWar Online-n. -
haxoror #8779 Ha ott nincs akkor ezt töltsd le -
sergyo #8778 köszi megnézem:-)
remélem jó lessz
-
haxoror #8777 Van hozzá külön krekk
www.gamecopyworld.com -
sergyo #8776 az a fő gáz hogy felraktam ezt és azóta nem megy ha arégi crack et visszarakom akkor bejön a induláskor kirakot rome-s kezdő kép és kidob a játékból.Erre kéne egy jó crack ha valaki kisegitene.
-
sergyo #8775 ezt ismerem de azért köszi onnan van a 1.2 es pach
-
#8774 Talán erre van szükséged:
TotalWar Online
-
sergyo #8773 komolyon kondban vok valaki segitsen nem megy a rome azóta mióta az 1.2 es pach fent van.Talán van hozzá külön crack? AKI tud valamit erről az irjon hamar.Nem találok sehol:-((
-
#8772 Hello!
Szerintetek érdemes felrakni az 1.2-es Patch-et? Tényleg vannak benne komolyabb hibák? Lentebb írta valaki, hogy például a lovas íjászok nem lőnek, meg hasonlók. Igaz ez?
Újra kell kezdeni egy már megkezdett kampányt, ha felrakom? Jó ideje nem játszottam vele, de most újra elővettem az RTW-t, és elkezdtem játszani a Scipii családdal. És nem tudom, hogy felrakjam-e a frissítést, vagy inkább ne. Ezért ha valaki már ismeri az előnyeit és a hátrányait, akkor légyszi írjon.
Realism modot nem használok. Ugyan egyszer kipróbáltam, de amikor láttam, hogy legyengítették a lovasságot, azonnal leszedtem. Ugyanis amikor oldalról támadtam a lovassággal, az egész úgy nézett ki, mintha betonfalba ütköztek volna, elmaradt az ilyenkor szokásos sorok szétzilálása. És mért kellett elvenni a kutyákat a rómaiaktól, és a harci szekereket az egyiptomiaktól?! Na mindegy.
Szóval, aki tud, légyszi írjon az új patch-ről. Köszi. -
#8771 nagyon fasza lesz neked -
#8770 király a gém!
egyébként mi lesz ha enyém lesz a 7 csoda?? -
haxoror #8769 Amikor megnyerted a kampányt és feljön a győzelmi képernyő akkor mielőtt leokézod csinálj egy mentést, ha azt később visszatöltöd akkor tudod folytatni onnan a gamát -
#8768 csak addig megy a játék, amíg nem teljesültek a győzelmi feltételek. -
#8767 nem -
Christian #8766 Hogyha átvittem a hadjáratot, vagyis, ha sikerült elfoglalnom nemtom hány területet, akkor ugye lehet még folytatni (ugyanazt) a játékot? -
maxwell murder #8765 ferres-től inkább nyomd be a Praetoridtákat meg az urban Cohors-t.nah azok tényleg igényesek! -
Sith #8764 Nő a lakossága...
valahol az épitési sor fölöt ir egy számot hogy menyi kell a következö szinthez mármint mekkora létszámu lakosságot kell elérned.. aszem valami 3000-6000-12000-24000 ilyesmi -
Christian #8763 Van 24 ezrem, sztem annyi elégnek kell lennie:D
Hogy léphet szintet egy város? -
Grrrrrrr #8762 Nincs érdemi különbség köztük.
Azért nem, mert vagy fel van minden épület húzva, és amíg nem lép szintet nincs mit, vagy azért, mert automata managmenten van. Vagy nincs lóvéd. A városokat attól még lehet irányítani, hogy nincs ott kormányzó. -
Christian #8761 Miért van az, hogyha elfoglalok egy várost, akkor abban nemtudok építkezni? És még kormányzó sincs ott(bár ha odaviszek egy családtagot, akkor lesz, de ahhoz meg jó sok kéne belőle).
Más:hogyha megtáamdok egy várost, mindig kell várnom egy kort, mire megcsinálja a kost. Ha elfoglaltam, és megtámadok egy másik várost, akkor megint csinálhatok egyet. Miért tűnik el minden harc után? (Talán túl nehéz lenne városról városra tolni?) -
#8760 egyébként az írányítás (harc közben) miben más mint a romeban? -
#8759 úgy rémlik, hogy nem fut önállóan, az csak egy kieg -
#8758 tom hogy nem ide tartozik, de elég a medivalhoz a biking invisiont leszedni vagy a simát is lekell? -
Grrrrrrr #8757 Én lehetőleg meghagyom őket, viszont mindent lerombolok ami nem római. A felkoncolt város lakossága nehezen tér magához, a fejlődése lelassul hosszútávon a bevételek csökkennek. Inkább leveszem a bevételt addig a pár körig, amíg a római hangulati elemeket fel nem építem. -
pedro870 #8756 Gallok, germánok, spanyolok, aztán britek. Ezek közül talán csak a britek kemények, a többinél nem jellemzőek az íjászok. Emlékeim szerint . Most a szeleukidákkal játszom, ez azért lényegesen izgalmasabb, főleg az egyiptomi szomszédság :). -
Christian #8755 oké, kösz! -
G.Freeman #8754 http://twonline.jatekok.hu itt lesz 1 heten belul komplett strategiai leiras julius hazrol majd azt nezd meg -
Christian #8753 Római julis ház.
Még egy kérdés: merre fele érdemes terjeszkedni? már elfoglaltam észak ítéliában azta 3 falut, és most? kiket támadjak? Gondolom nem jó, ha minden néppel harcban állok. -
G.Freeman #8752 melyik neppel vagy? -
Christian #8751 mit csináljak, mikor elfoglalok egy falut/várost, kiirtsam lakoságot, rabszolgasorbadöntsem vagy pedig szálljam meg? mi a jobb, mert az utóbbi kettőnél sokszor fellázadnak. Mit lehet ezellen tenni?
-
Atta #8750 Nem biztos, hogy ott fent van, de úgy emlékszem legutóbb talán ott láttam, ha mégse akkor bocs: http://wandoo.try.hu/ -
#8749 de ott nem találtam kisebb hubokon. Én meg nagyokat nemtok megosztani :( valami warez? -
G.Freeman #8748 DC++ -
#8747 figy! Tudom hogy nem ide illek de a medival: total war-t nemtudjátok honnan lehet leszedni? -
#8746 Helyesbítek Little Legionaire jóvoltából.