13587
-
Czud #8825 Ezer hála!!! -
G.Freeman #8824 5.2 bugos, de van hozza hotfix
Bouis hotfix -
haxoror #8823 RomeTotalRealism v5.2 -
Czud #8822 Halika!
Felraktam az 1.2-es patchet maj az 5.2-es modot.Ez mind szép és jó csak az a baj hogy a videó utáni töltésnél egyszerüen nem megy tovább. Nem tudja valaki hogy mi lehet a gond? Előre is köszi!!! -
haxoror #8821 Ja és menet közben nem lehet állítgatni csak mindig egy új kampány elején. -
haxoror #8820 options -> video settings -> show advanced options -> unit scale -> huge -
Eszter #8819 Sziasztok...
Hol lehet beállítani az egységek számát? Mármint hogy ne 80 ember legyen, hanem 120.
Valamikor régen olvastam itt a fórumban, de most nem találom...
Köszi -
maxwell murder #8818 jaja, a spártaiak a diplomatákat kivégezték:)lol...
tudom hogy meglehet venni de mégse veszem inkább harcolok, me az úgy jobb:)egyébként nem lehet mindenkit lefizetni.van amikor viszautasítják, mert hűségesek a hazához.
gyertek forumozni a TW Center-re: http://twonline.jatekok.hu -
G.Freeman #8817 aki használ magyarositást, letölthető a legújabb frissítés: http://twonline.jatekok.hu/magyarositas -
#8816 sőt, azt is megnézném, hogy a spártai vezetőkből mi maradt volna, ha lefizeti őket az ellenség :))) -
Grrrrrrr #8815 Tegnap este indítottam egy új játékot a krónikán kívül. Ezzel akkor fogok játszani, ha fáradt vagyok a jegyzeteléshez. A lényeg az, hogy egyetlen térképet sem tudtam eladni, akár milyen keveset kértem érte, és senkit sem tudtam lefizetni. Még a rebellisek is visszautasítottak.
1.2 Very/very. -
haxoror #8814 Azért azt megnéztem volna hogy mi marad abból a diplomatából aki mondjuk a Spártai kormányzót próbálja lefizetni ;)
Ajátékban az a baj hogy mindenkit le lehet fizetni és ez azért nem így volt. Ráadásul magát a játékot öli meg az egész hiszenaz első 10-20 év után egy jobb helyen lévő nép (görög, karthágó stb.) már nem is kell hogy katonákat gyártson mert kilóra megveheti az egész világot és ennek szvsz semmi értelme. -
Grrrrrrr #8813 Szerintem azért nem, mert az adott korban is éltek vele. -
maxwell murder #8812 vki tudja honnan tudom letölteni a marathoni csatát? -
haxoror #8811 De.
:D -
Grrrrrrr #8810 Azt elfelejtettem mondani, hogyha van valakinek visszajátszható csatája, akkor felteszem a honlapra, ha elküldi. Csak azt kérem, hogy a játék verziószámát (1.1, 1.2) írja meg nekem.
[email protected]
ha valaki a csatájáról filmet (nem visszajátszást) készítette, az a [email protected] címre küldje. -
Grrrrrrr #8809 De leírtam egy játékmódszert, ahol nem olyan könnyű összeszedni rá a lóvét. http://twonline.jatekok.hu/cikkek.php?mod=RTW&mod2=tipp&sorszam=12 -
Grrrrrrr #8808 Nem. -
Christian #8807 okés, köszi.
Még egy kérdés: a megvesztegetés csalásnak számít(ható)? -
Thanatos #8806 ugy értem az hogy a romaiakal a legkönnyeb lázadásmentesiteni a városokat...
ráaádsul én pl foglaltam el romai vároist is 8nem is egyet) és azok se nagyon lázadtak (egy kettő lzáadt de max egyszer utána lenyugodtak) -
haxoror #8805 Mármint melyik része nem igaz?
Vannak kultúra csoportok: Karthágó, Görög, Keleti, Barbár, Egyiptom és római. Ha olyan várost foglalsz el ami a te kultúrkörödhöz tartozik akkor nincs semmilyen culture penbalty és mivel a görögök szinte összes szomszédja (Macedon, trák, Szeleukida plusz még az Égei-tenger környéki lázadó városok is) ugyan ahhoz a kultúrához tartozik ez lehet az oka, a rómaiak viszont mindig idegenek akárhova mennek. -
Thanatos #8804 ez igy nem feltétlen igaz mert pl nekem görögökel még egy város sem lázadt fel soha szinte mig romával új veráos foglalásánál legalább egyszer ez általános :))) -
haxoror #8803 Ha viszont Rómával szopsz akkor nagyon bénán menedzseled a városaidat mert pont rómának vannak a legjobb népnyugizó épületei, ha elfoglalsz egy várost akkor ne a katonai vagy gazdasági épületekkel kezdjél hanem az unrest lecsökkenése után saját templomot építs eg úgy általában mindent ami happinesre vagy law-ra ad bónuszt (csatornát ha lehet inkább ne mert hiába nyugizza a népet, a növekedéshez is ad pluszt és az szopás).
Minél több olyan épület van a városban amit egy másik kultúra épített annál nagyobb a culture penalty szóval ott is lehet bontogatni azt amire épp nincs szükséged.
Arra is figyelj hogy néha pont a kormányzó idióta traitjei lázítják a várost.
Ja és az össz népességnövekedés ne legyen nagyobb 8-9% -nál különben a lakosság kezelhetetlen nygaságúra nő szal farmokat csak akkor fejlessz ha túl hamar kerül a grow egyensúlyba a squalorral. -
haxoror #8802 Azért kell lerombolni mert te a legtöbb esetben nem tudod az idegen templomokat továbbfejleszteni. Vannak kivételek amikor két népnek közös templomai vannak pl. Carthágóval ha elfoglalsz egy Numidiai várost akkor gond nélkül tudsz tovább építkezni vagy rómaiakkal egy görög városnál az athéne templomot jupiter templommá lehet upgradelni az azonos bónusz miatt.
De kapásból tényleg nem éri meg lebontani a templomot mert akkor és ott hasznos lehet még az a plusz amit ad hogy a foglalás miatti unrest lecsökkenjen aztán később bontás és saját építés. Ráadásul hiába adja az idegen templom ugyan azt vagy jobb bónuszt mint a saját mert a culture penalty épületekhez van kötve ezért is ajánlott idővel a bontás (kivéve talán ha vki rómával foglal el egy gall lovas-istenes várost mert azt egyedüliként pantheonig lehet fejleszteni ha a lakosság elfogadja az új hitet és az +5 experience minden új egységnek :) -
Christian #8801 Melyik nép? Róma, Július ház, és melyik városban sz*pok? Rómától egészen a legkisebb, legeldugottabb faluig. De minek törjem össze, ha utána ujraépítem? -
#8800 figyusz, miért érdemes összetörni a templonokat? A más népek templomainak is ugyanúgy megvan az elégedettség fokozó hatása. -
Grrrrrrr #8799 Játék közben nyomj egy esc-t, Játék beállítása, ott ki tudod jelölni Mkinden város irányítását, és akkor már azt is tudod irányítani, amelyikben nincs családtag. Csak módjával. Előszőr csak a templomot tőrd össze, a többi épületet hagyd meg, mert vannak köztük oolyanok, amelyek a hangulatao fokozzák. Ha megvan a templom, összetőrheted ezeket is.
Milyen néppel vagy, és melyik az a város, amelyikkkel ennyit szopsz? -
#8798 Épits templomokat és szervezz játékokat a népnek (az épitkezés amugy is növeli az uralkodo népszerüségét) És elönyös ha a tartományidban több kémet és diplomatát is tartasz. -
Christian #8797 de az csak rövidtávú megoldás...később ujrakezdik. -
G.Freeman #8796 irtsd ki a fél várost amikor elfoglalod és ilyen probléma nem lesz -
Christian #8795 Ez nem igaz, minden várost, amit elfoglalok, 3x ujrakell foglalnom, mert minden körnél kiűznek, és akkor hogy építsek olyan gyorsan templomokat? Miért van ez? Az adó is minimumon van, ráadásul soknál nem is tudom szabályozni. Arról nem is beszélve, hogy 3 hadseregnyi katona van bent. Help! -
G.Freeman #8794 én tudok crack-et :) -
Grrrrrrr #8793 No így az éccakának elején mégiscsak frissítettem a honlapon a krónikát is. -
maxwell murder #8792 ha Daemonnal gépről futtatod a játékot akkor nem kell crack.cracket ég nem tudok, de van Alcooholhoz egy 4 megás file am iszintén jó. -
#8791 Bocsi a láma kérdésért vissza vonom -
#8790 Valaki nem tud az 1.2-es verzióhoz cracket? A gamecopy-n nincs fenn. -
G.Freeman #8789 1.2 patch-ben lévő film szerkesztőhöz magyar használati útmutató itt:
http://twonline.jatekok.hu/cikkek.php?mod=RTW&mod2=tipp&sorszam=18 -
Grrrrrrr #8788 Jaaaaa... Amiért feljöttem, az meg kimaradt:
Frissítettem az oldalt. A krónikát ugyan nem, de feltettem 4 csatát. A krónikát azért nem, mert előtte még utánna kell néznem valaminek.
-
Grrrrrrr #8787 Éri a fenét. hírtelen sok pénzed lesz, de a város úgy visszaesik, hogy öröm nézni. Azután meg várhatod, hogy mikor lép szintet. -
#8786 El kell rettenteni öket egy kis keresztre huzással, az még anyagilag is megéri :)