13587
  • Yossarian
    akkor úgy reklámozd, hogy __neked__ ingyenes. Aki eddig Knightonlineozott (a játék ingyenes, havidíj nincs), annak relatíve csillagászati az ára...
  • AnuluWork #9304
    Emberke. Ez MMORPG, nem sima game. De felesleges itt vázolgatni. Nem tudom nyomtad-e már fizetős MMORPGvel, de ha nem, akkor ha törik, ha szakad, akkor sem lesz érthető az INGYENES megfogaslmazás egy MMORPG esetében. Minden más esetében áll az alapeléleted, de itt egy MMORPGről volt szó. Mindegy. Részemről a többi a másik topicban.
  • Thanatos
  • Thanatos
    igazad van, akkor össze game ingyenes mert nicns ahvidijuk, vedd meg midnent...
  • AnuluWork #9301
    Az nem ingyenes? :)

Két év SWg után, ha vkinek nem kell legombolnom havidíjat, max meg kell vennem max. 5-6k forintért vagy ennek megfelelő dollárért az eredeti alap játékot, az már nekem ingyenes.
  • Yossarian
    Kár felkapnod a vizet! Ez a játék nem ingyenes. Thanatos nem mondott mást, csak annyit, hogy ne terjessz valótlan infót. Max azon lehet vitatkozni, hogy olcsó vagy drága ezért a pénzért...
  • Thanatos
    én nem azt modntam hogy nem jön be jónak tünik csak annyit hogy ugy tünik ennyhe fogalomzavaral küzdesz mert ez nem ingyenes max nincs ahvidij... :)
  • AnuluWork #9298
    Basszus. Nem egy gagyi TÖK INGYENES MMORPGről van szó, amit puff letöltöd, oszt jóvan, viszont itt nincs havidíj - egyelőre - szóval mi ez, ha nem ingyenes MMORPG. Ez havi -3500 forint körüli kiadás.

Még a Guild Warst is meg kell venni, aztán viszont az is INGYENES. De mindegy. Off a topic. Ha nem jön be, hát nem. Semmi sem kötelező.
  • Thanatos
    inkább te vagy a lol... én nem azt modntam hogy huha csak annyit hogy nem ingyenes..., inkább ne terjessz hülyeséget pls :)
  • AnuluWork #9296
    LOL! Tudod, egy MMORPGnél ez azért nem egy húha. Meg különben is. Le lehet majd tölteni, illetve beszerezni a dobozost egy baszott nagy térképpel, és egyéb ókori ajándékkal.
  • Thanatos
    akár hogy nézem ez fizetős lesz..., nem tom miről beszélsz hogy ingyenes...
    (havidij nicns az tény de alapot emg kell venni)
  • Thanatos
    ingyenes? régebben ugy votl hogy fizetős nem?
  • AnuluWork #9293
    Beindult a Roma Victor MMORPG Bétája. Ez egy Online játék, ahol rabszolgából a cél a császári cím. Roppant jónak igérkezik, a grafika is alakul, bár még mindig nem szép, de alakul. Érdemes ellátogatni a hivatalos oldalára (www.roma-victor.com), és ha összejönnénk páran, nem messze Aquincumtól - mert benne van Pannonia is (az ígéretek szerint) -, összejöhetne egy kis harcos különítmény, várossal, erőddel, civilizációval. Egyelőre még nem értem haza, hogy kipróbáljam, de amit a fórumokról visszajött, az ígéretesnek tűnik. Saját villa, erőd, illetve kézműves, farmer, katonai stb. karrier, egy valós római világban.

Egyes külföldi arcok már készülődnek ... :)

Ja, amúgy ingyenes lesz a game ...
  • giovanni85
    http://www.fileplanet.com/147687/140000/fileinfo/Rome:-Total-War---Historic-Battles-v2.5
  • GaBika6
    Sziasztok!Lehet plussz palyakat betolteni a jatekba?Tortenelmi csatakra gondolok, mert alat jok lettek szerintem!Letolteni valahonnan?
  • Grrrrrrr
    Frissült a krónika.
  • Zsolo007
    THX

Valakinek lesz majd kedve velem multizni? :D (törttel)
  • robotnyk
    van LAN
  • Zsolo007
    Valaki mondja meg pls, lehet hálózatban csatázni vagy csak neten????
  • Grrrrrrr
    Ave! Elég jól megizzasztott a jeefo, mert tönkre tette az 1.2 javítás exe-jét, és újat kellett szereznem. De most már fel került a májusi bajnokság végeredménye, illetve a csaták.
  • Amergin
    Önkeresztelés!
  • Zsolo007
    Megvan annak a jó oka hogy lázadnak, először is húzz olyan templomot ami ad a törvényre vagy mi a farncra (meg ne kérdezd melyik olyan rég toltam hogy már halovány lia fingom sincs róla) + katonaság kell, de lehet hogy nem megfelelő közellátás és mivcel túl vannak népesedve ez a bajuk, régebben ajánlottak erre egy ideiglenes megoldást, hagyd fellázadni aztán miután visszafoglaltad, akkor keresztre mindet :) és amíg megint megnő a népesség addig fel tudod építeni a templomokat infrastruktúrát ilyesmit. Szal it nem szivatsáról van szó, ez realitás....
  • Zsolo007
    Valaki világosítson fel pls. Megvan a gém (CD kép) de smmi hangulatom sincs felrakni, hogy megtudjam :D. Lehet LANon játszani multit vagy csak net van? MErt ha lehet LANon akkor lehet neten is egy kis cuki progival :D és akkor jó lenne kipróbálni a multit, nagyon kíváncsi vagyok rá sosem multiztam még TWben....
  • Christian
    hát ez így eléggé lerontja a játékot
  • Netrat
    Szívat a game, hogy ne legyen olyan könnyű dolgod. Ezt csinálta a Medieval is.
  • Christian
    Hali!
    Elfoglaltam már az összes várost, és kiirtottam az összes frakciót. De most egy ennél is nehezebb problémám van: folyamatosan lázadnak fel a városok. Van olyan, amelyikbe televan a város katonákkal, és úgy is lázadnak. Leromboltam a templomaikat, az épületeiket, de így is. Miért van ez?
  • Netrat
    Xp persze, kipróbáltam a kompatibilitás varázslót, de nem segített a dolgon.
  • Braveheart
    Talán próbáld meg hogy jobb gomb a rtw.exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás és ott lent indítás 640:480-as módban vagy mi. Ez akkor megy a XP-d van.
  • Netrat
    A Preferences.txt-ben is hiába írok át mindent 800x600-ra, mégis nagy felbontásban indul a játék. Kész ki*baszás.
  • Netrat
    Ave! Volna egy peroblémám: tönkrement a monitorom, és egy ősrégi 14"-es Samsungot hajtok most, amíg nem sikerül megvenni az új monitort (pár hét?).
    Viszont telepítettem a Rome -TW-t, és az kizárólag 1024*768-ban megy, erre viszont a tartalékmoncsi nem képes, csak SVGA (800*600) felbontást tud. A Rome könyvtárban sehol sem találtam valami config filet, ahol beállít6nám, hogy 800*600-ban menjen. (Játékon belül a Beállításoknál nem tudom beállítani, mert már az a kép sem látszik.)
    Tudja-e valaki a megoldást, vagy hagyjam addig békén a játékot?
  • Grrrrrrr
    Sajna van ilyen... Nekem is ment már tönkre mentésem. Célszerű belőlük biztonsági másolatot készíteni... Persze, lehet, hogy csak a játék rogyott meg. Érdemes néha újra rakni. azonkívüla mentések egyre nagyobb méretű fájlok. A régieket, ami már tuti nem kell, célszerű törtölni.
  • Braveheart
    Az i. b. +. (biztos érti valaki)
    Legyőztem egy hatalmas túlerőt 1 egész órás szenvedéssel, és kifagyott a játék. Másnap megismétlem a csatát, megint kifagy. Megcsinálom automata módban (term. a gép elveszti), kifagy. Mi a faszom van már? Tölthetem vissza a 3 napos mentésem? Fasza!
  • Bandeeka
    Hali!
    Segitsetek pls. Leszedtem a nocd-s cuccot behuzzom daemonba de a game nemindul. Mi a teendő?
  • Wolwerine
    -újratelepíted a játékot (ha vannak fent modok, az bekever)
    -nem másolod be a Crack fájlt!
    -feltelepíted az 1.2 patch-et
    -az 1.2 patch mellé le kell tölteni egy fájlt (NoCD), amit a Daemon Tools-al kell emulálnod, csak akkor indul a játék
  • Sith
    Üdv
    egy kis segitséget kérék
    egy haverom a biztonsági másolatára fel akarta tenni az 1.2 es pachet és a nocd cracket nos az a gond hogy maga a játék elndul de nem tud jtékot inditani a prologus sem indul el ha jl tudom vissza dobja a menübe
    jah tw online ról ltöltött crack van fent
    előre is thx

• cinober
    Akkor azért nincs a registryben!

Cinober
  • Kori
    xp sp2-vel
  • haxoror
    Vagy a terroristák csinálták...
  • Realtibi
    hú akkor lehet azért nem ment a gépem
    felraktam a magyarosítást és pár napra rá már nem ment a gép
    annyi volt benyomtam
    betöltötte a windowst
    aztán ha valamit akartam windowsban csinálni akkor arra egy csomo időt kelett várnom
    szerintem ezt az a virus csinálta
  • cinober
    A helyzet az, hogy véletlenszerűen fertőzi meg az *exe fájlokat. Listát nem készítettem, de addig tökéletesen működő programokat és ott is az exe-ket nyírta ki. Jó hogy nem vittem bele túl nagy lendületet, de sok értelme nem volt annak, hogy a programjaim felét ne tudjam használni, mert karanténban vannak. Szerintem a teljes újratelepítéssel hamarabb kész lettem, mintha plasztikáztam volna a rendszert.

Kori!

A "RunServices" csak 9x-es rendszerben van:

"Under Windows 95/98/ME the virus creates the following registry entries so that the virus is run automatically each time Windows is started:"

Te milyen oprendszert használsz?

Egyébként már a TWonlinon is tudnak róla:
    TWonline