13587
  • Montanosz
    gondoltam a vizsgák után újra roma.totalwar!
    felraktam a 5.2-es realism mosot is.
    az egerem annyira ugrál és maszatol hogy képtelenség a főképernyőn beállítani bármit is..
    mi lehet a bibi mert februárban amikor játszottam még semmi baja nem volt?
  • Pluskast
    Jó lesz ez már nagyon várom:)!
  • Montanosz
    működik a magyarítás, működött is csak két fájlt nem kell bemásilni ami a neveket tartalmazza, de már régen megjelent a játék és a magyarítás is, akkor hogy játszottál idáig)))
  • Dankó
    Egy kérdésem lenne.Még mindíg nem működik a magyarítás a realizm mod-okkal avagy sikerült ezt a fordítóknak megoldani?
  • Braveheart
    Info a Realism 6.0 modról. Megjelenés: Július 22.
  • Roby
    talán innen
  • gyurán
    nem tidja valaki hogy honnan lehet magyarítást letölteni?
  • gyurán
    f
  • Dankó
    Nunmídiával is meg lehet csinálni frankón csak az elejére kell odafigyelni.
  • Zsolo007
    Majd ha megjelenik a kieg!
  • Braveheart
    Hú de lecsúszott a topic!
  • giovanni85
    Remélem Egyiptom nem lesz megint ennyire agyontápolva....néha nagy felfrissülés lenne ráhagyni a gépre a csata lejátszását, dehát ezt jelen pillanbatba nem igen lehet megtenni. (nem mintha utálnék csatázgatni )
  • haxoror
    THX akkor figyelek majd :)
  • giovanni85
    azt írták június közepén adják ki.....az már lassan itt van
  • haxoror
    Miért az már kijött?
  • Der Wahnsinn
    Üdv!

Tudnátok adni egy linket, ahol találok egy normális (nem levágott szélű) RTW cd (korong) borítót?

Előre is köszi!
  • giovanni85
    sebaj addig elbütykölök a RTR 6.0-tal
  • Sith
    Zuuuupeeeeer
    jójó tudom kicsit még odébb van de türelem mission disket terem
    Bevalom a cime kicsit meglepett
    Invasion ezt mintha már hallotam volna... mi lenne ha egyszer kiadnának egy nem invasion kieget?
  • giovanni85
    hát akkor arra még várni kell
  • haxoror
    október
  • vtigris
    Ez a barbarian invasion hivatalos kiegészítő lesz? És várhatóan mikor jön ki?
  • Realtibi
    rome totalwar barbarian invasion
    ez lesza cime nem???
  • haxoror
    Végre lesz éjszakai csata?
  • Braveheart
    Wow! Milyen lesz?
  • Montanosz
    az új kiegről képek:

• obe
    nagyon szépen köszi..szevasztok
  • Amergin
    Jaja. A gép nem tud mit kezdeni a masszív lovasíjász egységek ellen. Pedig kutyaharapást szőrivel: csomó íjász egységet kéne neki is csinálni de ennek az átlátása meghaladja az AI képességeit. Sajnos.
  • Realtibi
    bakke de szar hogy még mndg rossz a másik gépem
    tökre jó lenne a punokkal ölni a rómaiakat
  • robotnyk
    itt fent van minen
    1.2es patchet érdemes feltenni. ehhez nem crack van, hanem egy mini cd kép file, amit daemon toolsba kell mountolni
  • haxoror
    pártusakkoal = pártusokkal
  • haxoror
    Örményekkel, pártusakkoal vagy szkítákkal ne is várd hogy valaha csatát fogsz veszteni, ha kell a kihívás ajánlom Numídiát a reallizmus moddal, nem lehetetlen de nehéz.
  • Amergin
    Jó lenne ha tudna v.melyik mod az AI-n dobni picit.. Az a gond hogy a gép a kampány során elég béna még a legkeményebb fokozaton is
    A nehézségi fokozatot úgy látom hogy csak elindulni nehezebb, de ha már beindul a gépezet akkor mindegy mennyien jönnek, le lesznek abálva. Ha a gép szelektálna és minden csatáját 1-2 hadvezérével játszaná és ÓVNÁ őket akkor sokkal jobban fejlődhetnének és sokkal izzasztóbbá tehetnék a human játékosok kampányát. Igy viszont...
    Örményekkel játszom, van egy hadseregem 4 családtag(nehéz lovasok ugye)+ 16 lovas íjász. Nem igen tud ellene tenni senki semmit. Egyiptom küld qrva sok hadsereget de nem sok esélye van még ha 2 fullos hadsereg támad egyszerre akkor sem mert gyengék a tábornokaik. Ha meg tényleg túl sokan jönnek akkor visszavonulás, de előtte az íjászok kilövik az összes nyilvesszőt= 1000-2000 ember minusz. Igy le lehet gyalulni mindenkit.
  • obe
    szevasztok srácok.
    szeretném kérdezni a következőket(ha emlitve lett már akkor csak lécci a számot kb hol találom a válaszokat)
    hol tart, és honnan tölthető le a magyaritás a játékhoz?
    valamint most kezdeném, a sima verzio van meg, melyik patchet érdemes/kell felraknom, multizni nem akarok vele, csupán single része érdekel..
    köszönöm szépen előre is
  • Amergin
    Megmihálylott.
    Élt 93 évet..
  • Realtibi
    nekem volt már 93 éves is
    aztán lehet élt volna tovább
    csak a gépemet le kelett formázni....
  • Amergin
    Nektek mi volt a legidősebb kor amit egy családtag megért?
    Nekem van egy 92 éves tábornokom de még eszében sincs megszunnyadni
  • Grrrrrrr
    hacker támadás érte az oldalt.
  • Malac Úr
    Hi!

Nem tudjátok, hogy mi van a TWCENTER.net download opciójával? Kb. 2 napja nem tudom elérni, pedig nagyon kéne egy Imperium mod patch 1.1?
  • Grrrrrrr
    feltettem a Rome júniusi bajnokságának kiírását a honlapra.Éjszakai ostrom/védelem.
  • Thanatos

ilyen szintű fogalomzavart még sose láttam, még a milliomosoknál se :PPP