13587
-
#9345 gondoltam a vizsgák után újra roma.totalwar!
felraktam a 5.2-es realism mosot is.
az egerem annyira ugrál és maszatol hogy képtelenség a főképernyőn beállítani bármit is..
mi lehet a bibi mert februárban amikor játszottam még semmi baja nem volt? -
#9344 Jó lesz ez már nagyon várom:)! -
#9343 működik a magyarítás, működött is csak két fájlt nem kell bemásilni ami a neveket tartalmazza, de már régen megjelent a játék és a magyarítás is, akkor hogy játszottál idáig))) -
Dankó #9342 Egy kérdésem lenne.Még mindíg nem működik a magyarítás a realizm mod-okkal avagy sikerült ezt a fordítóknak megoldani? -
Braveheart #9341 Info a Realism 6.0 modról. Megjelenés: Július 22. -
Roby #9340 talán innen -
gyurán #9339 nem tidja valaki hogy honnan lehet magyarítást letölteni?
-
gyurán #9338 f -
Dankó #9337 Nunmídiával is meg lehet csinálni frankón csak az elejére kell odafigyelni. -
#9336 Majd ha megjelenik a kieg! -
Braveheart #9335 Hú de lecsúszott a topic! -
giovanni85 #9334 Remélem Egyiptom nem lesz megint ennyire agyontápolva....néha nagy felfrissülés lenne ráhagyni a gépre a csata lejátszását, dehát ezt jelen pillanbatba nem igen lehet megtenni. (nem mintha utálnék csatázgatni )
-
haxoror #9333 THX akkor figyelek majd :) -
giovanni85 #9332 azt írták június közepén adják ki.....az már lassan itt van -
haxoror #9331 Miért az már kijött? -
Der Wahnsinn #9330 Üdv!
Tudnátok adni egy linket, ahol találok egy normális (nem levágott szélű) RTW cd (korong) borítót?
Előre is köszi! -
giovanni85 #9329 sebaj addig elbütykölök a RTR 6.0-tal -
Sith #9328 Zuuuupeeeeer
jójó tudom kicsit még odébb van de türelem mission disket terem
Bevalom a cime kicsit meglepett
Invasion ezt mintha már hallotam volna... mi lenne ha egyszer kiadnának egy nem invasion kieget? -
giovanni85 #9327 hát akkor arra még várni kell -
haxoror #9326 október -
vtigris #9325 Ez a barbarian invasion hivatalos kiegészítő lesz? És várhatóan mikor jön ki?
-
Realtibi #9324 rome totalwar barbarian invasion
ez lesza cime nem??? -
haxoror #9323 Végre lesz éjszakai csata? -
Braveheart #9322 Wow! Milyen lesz? -
#9321 az új kiegről képek:
-
obe #9320 nagyon szépen köszi..szevasztok -
Amergin #9319 Jaja. A gép nem tud mit kezdeni a masszív lovasíjász egységek ellen. Pedig kutyaharapást szőrivel: csomó íjász egységet kéne neki is csinálni de ennek az átlátása meghaladja az AI képességeit. Sajnos. -
Realtibi #9318 bakke de szar hogy még mndg rossz a másik gépem
tökre jó lenne a punokkal ölni a rómaiakat
-
#9317 itt fent van minen
1.2es patchet érdemes feltenni. ehhez nem crack van, hanem egy mini cd kép file, amit daemon toolsba kell mountolni -
haxoror #9316 pártusakkoal = pártusokkal -
haxoror #9315 Örményekkel, pártusakkoal vagy szkítákkal ne is várd hogy valaha csatát fogsz veszteni, ha kell a kihívás ajánlom Numídiát a reallizmus moddal, nem lehetetlen de nehéz. -
Amergin #9314 Jó lenne ha tudna v.melyik mod az AI-n dobni picit.. Az a gond hogy a gép a kampány során elég béna még a legkeményebb fokozaton is
A nehézségi fokozatot úgy látom hogy csak elindulni nehezebb, de ha már beindul a gépezet akkor mindegy mennyien jönnek, le lesznek abálva. Ha a gép szelektálna és minden csatáját 1-2 hadvezérével játszaná és ÓVNÁ őket akkor sokkal jobban fejlődhetnének és sokkal izzasztóbbá tehetnék a human játékosok kampányát. Igy viszont...
Örményekkel játszom, van egy hadseregem 4 családtag(nehéz lovasok ugye)+ 16 lovas íjász. Nem igen tud ellene tenni senki semmit. Egyiptom küld qrva sok hadsereget de nem sok esélye van még ha 2 fullos hadsereg támad egyszerre akkor sem mert gyengék a tábornokaik. Ha meg tényleg túl sokan jönnek akkor visszavonulás, de előtte az íjászok kilövik az összes nyilvesszőt= 1000-2000 ember minusz. Igy le lehet gyalulni mindenkit. -
obe #9313 szevasztok srácok.
szeretném kérdezni a következőket(ha emlitve lett már akkor csak lécci a számot kb hol találom a válaszokat)
hol tart, és honnan tölthető le a magyaritás a játékhoz?
valamint most kezdeném, a sima verzio van meg, melyik patchet érdemes/kell felraknom, multizni nem akarok vele, csupán single része érdekel..
köszönöm szépen előre is -
Amergin #9312 Megmihálylott.
Élt 93 évet.. -
Realtibi #9311 nekem volt már 93 éves is
aztán lehet élt volna tovább
csak a gépemet le kelett formázni.... -
Amergin #9310 Nektek mi volt a legidősebb kor amit egy családtag megért?
Nekem van egy 92 éves tábornokom de még eszében sincs megszunnyadni -
Grrrrrrr #9309 hacker támadás érte az oldalt. -
Malac Úr #9308 Hi!
Nem tudjátok, hogy mi van a TWCENTER.net download opciójával? Kb. 2 napja nem tudom elérni, pedig nagyon kéne egy Imperium mod patch 1.1?
-
Grrrrrrr #9307 feltettem a Rome júniusi bajnokságának kiírását a honlapra.Éjszakai ostrom/védelem. -
Thanatos #9306
ilyen szintű fogalomzavart még sose láttam, még a milliomosoknál se :PPP