Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah a lázadás az gáz, egy lázongó tömeg nem fog katonás rendben vonulni, illetve olyan fegyvereik ha lesznek is, akkor is 10x szarabbul használja, mint egy légiós, a nehézlovasságot meg soha, light infantry max, amit el tudnék képzelni, szval manuálisan odavertem nekik rendesen, óriási a különbség a manuális meg az automata támadásnál, fõleg, az erõdöknél jön ki, ha tábornok védi, akkor csak is manuális az a tuti, egyébként elég kamu dolgokat hoz ki a gép😊
Akkor miért az anya nemzet által építhetõ hadsereg jön létre, és miért nem egy olyan, aminek a fegyvereit zsákmányolták? Lásd brit longswordmanek honnan szereznek olyan kardot, amit a rómaiak egyszerûen nem kovácsoltatnak, így raktáron sincs? Kis ellentmondás úgy érzem.
Mindenképpen ajánlom a realsim modot, tényleg tompítja a néhány agyon tápolt frakció okozta egyensúlykilengést. Egy bug van benne, ami nagyon bosszantó: beraktak egy új kari trait-et, ami ütközik egy másikkal, így kilövi a progit néha a desktopra. Erre van megoldás a fórumon. Egyébként a katafrakt csak a vanillaban olyan brutál, nekem most szeleukidákkal egy római skirmisher egység futtatta meg 1:1 harcban az egyik osztagot :/
Ha bemész egy szövetségesed területére, akkor feladatul szabja, hogy 2 körön belül vonulj ki. De van béke kötés, kereskedelmi szerzõdés kötés. Azonban valóban a blokád és a város elfoglalás a gyakori. Blokádolni nem csak tenger felõl lehet. ha sereg állítasz a kikötõjébe, akkor ugyanúgy blokádolod.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
A lázadás maga el van rontva...
Ugyanis ha menekülnie kell a seregnek akkor fejvesztve szokás 😊
Ebben az esetben viszont nagy veszteséggel kéne kivonulnod, netán elveszteni a teljes helyõrséget.
A fegyverek pedig a városi barakkok és kinyírt helyõrség szíves adománya polgártársainknak. Szerintem. 😊
Ugyanis ha menekülnie kell a seregnek akkor fejvesztve szokás 😊
Ebben az esetben viszont nagy veszteséggel kéne kivonulnod, netán elveszteni a teljes helyõrséget.
A fegyverek pedig a városi barakkok és kinyírt helyõrség szíves adománya polgártársainknak. Szerintem. 😊
segitsetek mert hiányzik 3 cd 36.rar-ja nagyonkéne honan tudom leszedni irjátok le légyszi én is akarok játszani
elöre is köszönöm <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#confused>#confused>
elöre is köszönöm <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#confused>#confused>
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
A szenátusra, most, hogy van pénzem meg egység én is szarok, néha adott olyan küldetést, hogy blokádoljak olyan kikötõt, amihez körbe kellett volna utaznom az ib-félszigetet, ami több mint 5 kör lett volna, esélyem csak úgy lett volna ha sereggel elfoglalom az adott várost, ami a remek utak miatt, illetve mire a sereg odaér kissé lehetetlen volt, arról nem is beszélve, amikor olyan idióta küldetést ad, hogy foglaljak el egy gall várost (amit sikerül is), de a gall birodalom szívében van, és az utánpótlást meg a gall városokon vigyem oda kész vicc, azt ad érte ilyen harci kutyákat😊
Amin legutóbb kiakadtam, hogy lázongott a város, kidobta a seregem, jó mondom várok egy kis erõsítést, azt visszafoglalom, 2000 egységgel mentem nehéz lovasság, gyalogság 4csillagos tábornokkal, aki éppen ott volt, általában automata támadást nyomok, mert nincs 30 percem minden harcra, ellenfél 900 lázadó faerõdben, levert mint a szart, ezt a kamut mondom, erre rá kell szánnom majd 30 percet asszem, arról nem is beszélve, hogy a rohadt lázadóknak honnan lenne hadfelszerelésre, pajzsokra, illetve nehézlovasságra pénzük, ez elég nagy elbaszás a játékban, jah és egy évszak alatt egybõl😊))
Amin legutóbb kiakadtam, hogy lázongott a város, kidobta a seregem, jó mondom várok egy kis erõsítést, azt visszafoglalom, 2000 egységgel mentem nehéz lovasság, gyalogság 4csillagos tábornokkal, aki éppen ott volt, általában automata támadást nyomok, mert nincs 30 percem minden harcra, ellenfél 900 lázadó faerõdben, levert mint a szart, ezt a kamut mondom, erre rá kell szánnom majd 30 percet asszem, arról nem is beszélve, hogy a rohadt lázadóknak honnan lenne hadfelszerelésre, pajzsokra, illetve nehézlovasságra pénzük, ez elég nagy elbaszás a játékban, jah és egy évszak alatt egybõl😊))
Kösz a választ. Én abszolút nem sz.rok a szenátusra, sõt mindig igyekszem végrahajtani a feladatait, de becsúszik néha egy gikszer, amikor nem jön össze a dolog. Azért kérdeztem ezt a keresztelõs dolgot, mert a szenátus kiadta feladatnak Patavium (Gallia) elfoglalását, el is foglaltam, majd pedig a lakosság elkezdett lázadozni, és 2 körön belül vissza is foglalta a lakosság a várost. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e ez ellen tenni. Ezek szerint keresztelést csak a város elfoglalásakor lehet csinálni? Ja és van még 1 3. opció is, a város rabszolgasorba való döntése. Ez mire jó? Mikor kell ezt választani? Ja és még egy kérdés: a szenátus csak város elfoglalását és kikötõ blokád alá vonását rendelheti el, vagy van más feladat is, mert én még csak ezzel a kettõvel találkoztam.
Akkor gondolom római vagy. Ha elfoglalod a várost, és keresztelni akarsz, akkor válaszd az alsó opciót. Ezzel kiírtod a lakosságot, ami egy keresztre feszített embereket ábrázoló képpel jelenik meg, mint esemény. Magyarán keresztelsz. Legutóbb én is kereszteltem, de csak azért, mert egy teljesen ellenséges környezetben, elszigetelt városról van szó, és nem akartam kockáztatni.
De próbáld meg gyilkolászás nélkül. Kockázatos lehet, meg kell fontolni elõtte. Bevonulás után tõrj össze minden olyan épületet, amit te nem tudsz építeni. Különösen igaz ez az imahelyekre, templomokra. Építs helyettük sajátot, lehetõleg a legjobb hangulatnövelõt. Mindíg a templom csere legyen az elsõ. És kezdj el hangulatjavító intézkedéseket tenni. Vedd le legalacsonyabbra az adót. A templom után infrastruktúrális épületek legyenek, azokon belül is elõszõr a fûrdõk, vízvezetékek, arénák, církuszok. Ha kell emeld a játékok számát. Tudom, ez eléggé lecsökkenti a bevételt, de hosszabb távon szerintem jobb. Én mindig törekedem arra, hogy a hangulatot jelzõ pofa ne menjen kékbe. Szerintem a hangulat, és a fejlettség a garázda elemek megjelenését is ritkítja. Egyébként a városok hangulata a szintlépés elõtt romlik meg. Túlnépesedik, megnõ a szenny, terjeszkedni kell. Szintlépés után normalizálódni szokott. A legfelsõ szintnél, nuygodtan húzd maxra az adót, be fog állni egy egyensúlyi állapot, amikor nem növekszik tovább a lakosság.
Szerintem nem lesz szükséged semmilyen módra, ha elfogadod amit javaslok. Ne az legyen a célod, hogy a szenátusra fittyet hányva 100 év alatt elfoglalsz mindent. Én most úgy játszom, hogy csak azt teszem, amit a szenátus mond. Több panaszt hallottam már, hogy a szenátus idióta utasításokat tud adni, ezért nem foglalkoznak vele. Utána meg panaszkodnak, hogy very/very fokozaton könnyû a játék. Ha a szenátus szerint mész, akkor ez nem igaz szerintem. Ha pl. egy kikötõ blokádját rendeli el, én azt úgy hagyom. nem oldom fel, mint mások. Így azt nem tudja újból feladatul szabni, azonkívül nem tudok békét kötni és kereskedni aza dott néppel. Ugyanakkor a blokádoló flottákat néha le kell váltani, hogy otthon feltölthessem õket. De ezt meg kell szervezni. Komoly hajóhad kell hozzá, ami a szárazföldi sereggel együtt nagy teher. Fõleg, ha a fenti gazdasági stratégiát betartod. Szóval én ajánlom neked ezt a játékstílust, mert szerintem élvezetesebb. Én is játszottam a sz*rok a szenátusra stílust. Ez jobban tetszik nekem. Nehezebb, mert korlátokat szab, és azon belül kell érvényesülnöd.
De próbáld meg gyilkolászás nélkül. Kockázatos lehet, meg kell fontolni elõtte. Bevonulás után tõrj össze minden olyan épületet, amit te nem tudsz építeni. Különösen igaz ez az imahelyekre, templomokra. Építs helyettük sajátot, lehetõleg a legjobb hangulatnövelõt. Mindíg a templom csere legyen az elsõ. És kezdj el hangulatjavító intézkedéseket tenni. Vedd le legalacsonyabbra az adót. A templom után infrastruktúrális épületek legyenek, azokon belül is elõszõr a fûrdõk, vízvezetékek, arénák, církuszok. Ha kell emeld a játékok számát. Tudom, ez eléggé lecsökkenti a bevételt, de hosszabb távon szerintem jobb. Én mindig törekedem arra, hogy a hangulatot jelzõ pofa ne menjen kékbe. Szerintem a hangulat, és a fejlettség a garázda elemek megjelenését is ritkítja. Egyébként a városok hangulata a szintlépés elõtt romlik meg. Túlnépesedik, megnõ a szenny, terjeszkedni kell. Szintlépés után normalizálódni szokott. A legfelsõ szintnél, nuygodtan húzd maxra az adót, be fog állni egy egyensúlyi állapot, amikor nem növekszik tovább a lakosság.
Szerintem nem lesz szükséged semmilyen módra, ha elfogadod amit javaslok. Ne az legyen a célod, hogy a szenátusra fittyet hányva 100 év alatt elfoglalsz mindent. Én most úgy játszom, hogy csak azt teszem, amit a szenátus mond. Több panaszt hallottam már, hogy a szenátus idióta utasításokat tud adni, ezért nem foglalkoznak vele. Utána meg panaszkodnak, hogy very/very fokozaton könnyû a játék. Ha a szenátus szerint mész, akkor ez nem igaz szerintem. Ha pl. egy kikötõ blokádját rendeli el, én azt úgy hagyom. nem oldom fel, mint mások. Így azt nem tudja újból feladatul szabni, azonkívül nem tudok békét kötni és kereskedni aza dott néppel. Ugyanakkor a blokádoló flottákat néha le kell váltani, hogy otthon feltölthessem õket. De ezt meg kell szervezni. Komoly hajóhad kell hozzá, ami a szárazföldi sereggel együtt nagy teher. Fõleg, ha a fenti gazdasági stratégiát betartod. Szóval én ajánlom neked ezt a játékstílust, mert szerintem élvezetesebb. Én is játszottam a sz*rok a szenátusra stílust. Ez jobban tetszik nekem. Nehezebb, mert korlátokat szab, és azon belül kell érvényesülnöd.
Ha kõfalas várat fogsz ostromolni, akkor majd engedi a ostromtornyok, létrák, és aknák építését. De kõfal ellen nem jó a kos. Én az aknát szeretem.
Egész jónak tûnik az új térkép. Neked mi a véleményed róla, használható? Éppen a párthusokkal nyomulok (a nehézlovasságuk - katafrakt figyelemreméltó) és azon mérgelõdtem, hogy ha nem akarok szkíta területre lépni, akkor Campus Sakae-ból csak a Kaszpi-tengeren kerüsztül tudom lehozni a csapataimat hajóval délre, pedig sokkal egyszerûbb lenne a tengert keletrõl kerülni, persze ha lehetne. Csak azt nem értem az új térképbe, hogy kik laknak az új területeken.....mind lázadó? Meg az rendbe, hogy vannak új területek a térképen meg vannak rajta városok, talán még helyõrség is van, de pl. a domborzat, meg az új városok hogy vannak megcsinálva. Amikor csatázok az új területen vagy ostromolok minden olyan mint az eredeti részeken?
Még valami: szerintetek megéri felrakni a 4.0/4.1 modot? Csak mert olvasgattam hozzászólásokat más fórumokban és úgy tûnik még nem valami tökéletes mert elég sok hibát találnak benne így is, viszont élethûbbé teszi a csatákat (nehézségileg).
Még valami: szerintetek megéri felrakni a 4.0/4.1 modot? Csak mert olvasgattam hozzászólásokat más fórumokban és úgy tûnik még nem valami tökéletes mert elég sok hibát találnak benne így is, viszont élethûbbé teszi a csatákat (nehézségileg).
ok, köszi
igen a kezdet nehéz mert akkor még nincs íjász meg lövös, de ha be lehet törni a falat akkor okés, én csak a kapukat próbáltam eddig
igen a kezdet nehéz mert akkor még nincs íjász meg lövös, de ha be lehet törni a falat akkor okés, én csak a kapukat próbáltam eddig
Több rést törsz a falon, és mindegyikhez egy jó kis vegyes csapatot állítassz fel. (nem csak a kaput lehet ám betörni a cölöpváraknál) a védõk nem tudnak mindenhová elég erõs sereget állítani. Általában 1-2 csapat védekezik majd mindenütt. Ha vannak íjászaid ill skirmishereid, akkor a támadás elõtt jól megszórod õket. Aztán ha valahol sikerült betörnöd, akkor azonnal segítesz a másik résnél ostromló seregednek egy gyors oldalbatámadással. Utána már gyorsan összeomlik a védelme. Ekkor jöhetnek a lovasok, akik a fõtér felé menekülõ védõket könnyen utolérik. 😊 Ha meg már vannak onagereid és ballistáid, akkor egyserû a dolog, elõször lövöd a falat, majd a védõket, amíg ki nem fogy a cuccos😊
Nieleen
A fakerítéses városoknál lõd szét a népet onagerrel és íjászokkal, ja és ne csak egy oldalról támadj hanem inkább 2-3 oldalról. Ahogy lesz ballistád azt használd ostromnál, 3-4 rést lehet vele lõni a kerítésbe mielõtt kifogy a lõszerbõl és nem kell azon görcsölni hogy faltörõkos építgetés közben befut az ellen erõsítése. A lényeg hogy csak akkor nyomulj be ha már elfogytak a nyílvesszõk <#eljen>#eljen>
Hi all! Egy láma kérdés: Ha elfoglalok egy 24000 fõst várost, és a lakosság lázadozik, meg a happiness 0%-on van, az ellen mit tudok csinálni? Ja, és nemrég kezdtem, a keresztelést hogy kell csinálni, nem jöttem rá? Ja és semmiféle modot nem használok... még.
Meg az is érdekelne, hogy az országba, hogy lehet a bejövõ leendõ kormányzók számát növelni, hogy több jöjjön be
kérdés:ha ostromoltok ilyen kisebb városokat és betöritek a kaput, akkor, ki ilyen taktikát alkalmaz, mert olyan szar nézni, hogy ott várnak rám a rohadékok hatalmas sereggel, azt nekem meg kettessével mennek be a népek azt ledarálják õket, jó néha nyerek is de tök gáz, hogy ott áll a teljes ellenséges sereg miközben az én gyalogságom max hármas sorba tud bevonulni a kapun azt jól körbeveszik a seregem többi része meg kintrõl nézi, azt az elhullottakon mennek át.
Szval érdekelne ki hogy megy be, mert próbálkoztam úgyis, hogy kétoldalról, meg hogy a lovassággal befutok a gyalogosai közé azt vissza, de ezt rossz nézni is😊
Szval érdekelne ki hogy megy be, mert próbálkoztam úgyis, hogy kétoldalról, meg hogy a lovassággal befutok a gyalogosai közé azt vissza, de ezt rossz nézni is😊
Valaki hozzáértõ meg tudná mondani hogy akkoriban a barbár népeknek volt-e olyan városa ami köré kõfalat építettek?
thx, közben meglett a reform de elég volt a 24000 lakosság és a palace nem is kellett <#wow1>#wow1>
Imperial Palace
A Marius reform és a testudo milyen épület meglétéhez kötõdik?
(régen nyomtam rómaiakkal)
(régen nyomtam rómaiakkal)
Ha indításnál a játék elindítására gondolsz és ilyenkor kapcsol ki a monitor az lehet attól is hogy a default refresht nem bírja, vidkártya beállításnál fixáld 60Hz-re
Jaja 😄
backspace
A sereg kijelölt utvonalon el kezd haladni a térképen és ha mondjuk félrenyomok, akkor látom, amint halad a rossz irányba és nem tom, hogy kell "abortálni"
kipróbálom
kipróbálom
abortálás a visszavonást jelentené? van egy kéz ikon ill a delete gomb, ha jól emléxem azzal megállíthatod a kijelölt sereget.
Nieleen
Igazad van😊
Csak nagy seregnél túl nagy a káosz
Sereg mozgását, hogy lehet abortálni?
Csak nagy seregnél túl nagy a káosz
Sereg mozgását, hogy lehet abortálni?
kis csatát sem bízok a gépre, de Róma elfoglalását átadni az AI-nak már-már súrolja a szentségtörés határát ;-)
Nieleen
De a kis SPQR kemény dió, odamentem 3 jó tábornokkal full sereggel, azt simán visszavert, nem volt kedvem manuálisan harcolni.
Meg azt bírom, amikor ilyen kisebb csatákat megvívok manuálisan, hogy irmagja se maradjon az ellennek, azt kergetem a hülye gyalogságát lovassággal azt elmenekül, nah mondom, de gáz.
Juliékkal nyomom normál nehézségen😊
De nem igazán müködik a blitzkrieg itt még állandó utánpótlás kell meg retrain, meg a városokban a lázongás néha több gondot okoz, mint az ellen, azt sokszor pár év azzal megy el, hogy a fejlett városokból odaér az újabb sereg.
Kémeket meg fejvadászokat érdemes tartani?
Kémmel mondjuk jó deríteni, de egyébként....
Jah és a diplonak van vmi értelme, mert tradelek mindenkivel, de azonkivül nem tom mire jó még😊
Nem rég kezdtem el olvasni a fórumot és hát eddig csomó dolgot nem is tudtam, illetve nem foglalkoztam vele mint a parasztok disbandolása meg enslave, ahhoz képest😊
33 provincia
Kár, hogy olyan hamar elhullanak a jó tábornokok
Meg azt bírom, amikor ilyen kisebb csatákat megvívok manuálisan, hogy irmagja se maradjon az ellennek, azt kergetem a hülye gyalogságát lovassággal azt elmenekül, nah mondom, de gáz.
Juliékkal nyomom normál nehézségen😊
De nem igazán müködik a blitzkrieg itt még állandó utánpótlás kell meg retrain, meg a városokban a lázongás néha több gondot okoz, mint az ellen, azt sokszor pár év azzal megy el, hogy a fejlett városokból odaér az újabb sereg.
Kémeket meg fejvadászokat érdemes tartani?
Kémmel mondjuk jó deríteni, de egyébként....
Jah és a diplonak van vmi értelme, mert tradelek mindenkivel, de azonkivül nem tom mire jó még😊
Nem rég kezdtem el olvasni a fórumot és hát eddig csomó dolgot nem is tudtam, illetve nem foglalkoztam vele mint a parasztok disbandolása meg enslave, ahhoz képest😊
33 provincia
Kár, hogy olyan hamar elhullanak a jó tábornokok
Csá.
A játék telepítése nem megy. Megprobaltam cd-re kiirva és daemon toolsal is de egyik sem ment. Volt windows reinstall is. A telepítés végigmegy de indításkor kikapcsol a monitorom, de volt mar hogy beindult akkor meg nem lehetett semmilyen jatékmodban jaccani es kilépett a windowsba.crackel es anelkul is probaltam mar.Nem tudjátok mi lehet a hiba?
A játék telepítése nem megy. Megprobaltam cd-re kiirva és daemon toolsal is de egyik sem ment. Volt windows reinstall is. A telepítés végigmegy de indításkor kikapcsol a monitorom, de volt mar hogy beindult akkor meg nem lehetett semmilyen jatékmodban jaccani es kilépett a windowsba.crackel es anelkul is probaltam mar.Nem tudjátok mi lehet a hiba?
Eddig van 47 provinciám és egyszerüen képtelen vagyok még 3-at szerezni! Egyiptom folyamatosan támad igy annak is örülök ha ezeket meg tom tartani 😊! Különben nem tudjátok hogy áll a magyaritas?
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
Illetve a jól bevált római módszer minden nem tetszõ dologra: keresztelés. Kisebb népességgel gyorsabban kell elmúlnia. <#vigyor1>#vigyor1>
A pestis ellen csak egy ellenszer van, ha már kitört: Karantén. Egy idõ után elmúlik.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ha nem nyírod ki a frakció vezetõt akkor neked esik a többi frakció. Béke kötése nem lehetséges. Ha már elég erõs vagy, akár nemet is mondhatsz és akkor irány Róma
Ja ja nekem is ez volt. Ha kinyírom az SPQR-t akkor a többi rómaiak is ellenem fordulnak?segítsetek
Sziasztok! Kitört a fõvárosomban a pestis, egyik ügyeske örökösömet már mentettem is volna ki onnan, és másik városba vittem. Hát nem megfertõzte az a várost is ráadásul a fogát is ott hagyta<#falbav>#falbav>. Ugyan ez a helyõrséggel... Rögvest még komolyabb vizvezetékrendszert keztem építeni, valaki tudja meddig tart a dögvész? Volt másnak is ilyen tapasztalata. ISTENI egy játék<#vigyor2>#vigyor2>
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, hogy amikor kb. 30 provinciám van, akkor SPQR
elkezdi azt, hogy nyírbáljam ki a saját kormányzóimat, jobban mondva áldozzam fel õket, ennek mi értelme van?
Illetve, hogy van e értelme a többi román szövit lenyomni, netán elfoglalni Rómát?
elkezdi azt, hogy nyírbáljam ki a saját kormányzóimat, jobban mondva áldozzam fel õket, ennek mi értelme van?
Illetve, hogy van e értelme a többi román szövit lenyomni, netán elfoglalni Rómát?
1.az egyforma egységek kártyáját egymásra tod húzni
Áttelepítés 2 módja:
1. város elfoglalásakor enslave választásakor a kormányzós városaidba hurcolják el a meghódított lakosságot.
2.paraszt seregeket képzel az egyik városban és a másikba átvonultatod, disbandolod.
Áttelepítés 2 módja:
1. város elfoglalásakor enslave választásakor a kormányzós városaidba hurcolják el a meghódított lakosságot.
2.paraszt seregeket képzel az egyik városban és a másikba átvonultatod, disbandolod.
Nieleen
1. Erre nem tudok megoldást
2. Retrain funkcióval, feltöltheted a veszteségeket.
3. A diplomaták tapasztalat útján fejlõdnek én még nem találtam "fejlettebb változatot" minél többet tárgyal sikeresen, annál tapasztaltabb lesz
2. Retrain funkcióval, feltöltheted a veszteségeket.
3. A diplomaták tapasztalat útján fejlõdnek én még nem találtam "fejlettebb változatot" minél többet tárgyal sikeresen, annál tapasztaltabb lesz
Hello!
Van pár kérdésem:
1.Hogyan tudok két csapatot egyesíteni pl: van 30+20 gyalogos, és abból 50 legyen.
2.Hogyan tudok csapatokat feltölteni.
3.Diplomatákat hogyan tudom fejleszteni?
Van pár kérdésem:
1.Hogyan tudok két csapatot egyesíteni pl: van 30+20 gyalogos, és abból 50 legyen.
2.Hogyan tudok csapatokat feltölteni.
3.Diplomatákat hogyan tudom fejleszteni?
hali magyarosítás hogy áll (csak azé kérdezem mer még nem játszottam TW jtékkal és még nem mondhatnám hogy vágom a menetet de szeretném megismerni mer a harc nagyon ki van dolgozva igen tetszikcsak kallenének a tanácsok le fordítva koszi)nem siettetlek bennetek csak érdeklõdök ne értéstek fére.
k.u. 14 summer
A descr_strat.txt -ben van 😊
A descr_strat.txt -ben van 😊
Bocsi Atta csak lusta vok mint állat de azé köszi neked is boldog karácsonyt!