13587
  • haxoror
    "Rome: Total War expands with hordes of uncivilized savages and new units; first Creative Assembly release under Sega.
    Sega today narrowed down the release date of the first expansion to Rome: Total War, the PC strategy game that was released last year. Previously listed as a summer release, Rome: Total War Barbarian Invasion is now scheduled to ship this September."

TW Center

Szóval a kieg október helyett már szeptemberben itt lesz :)
    És az írás szerint ez az első kieg lesz, ezek szerint lehet hogy lesz több is
  • Pluskast
    Hát nagyon remélem hogy kijön pénteken még úgy délelött folyamán mert délutántól megyek horvátországba és nem bírnám ki ha nem tudodm meg hogy milyen
  • Realtibi
    mért nem tudom leszedni a tw onlineról a hun invasion módot????
  • Cimbi
    Köszi
  • gyurán
  • haxoror
    A Rome - Total War könvtárban a preferences.txt -ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE -t FIRST_TIME_PLAY:FALSE -ra

egyébként a realism-ból az 5.4.1 a legújabb és pénteken jön a 6.0 :)
  • Cimbi
    Hali

A következő lenne a problémám:feltelepítem Romot majd az 1.2 patchet,aztám 5.2 realism modot ezutám belépve a játékba megpróbálom elindítani a prológust de nem índítja el.találkozott valaki ezzel a problémával és hogy oldotta meg?
    Előre is köszi
  • Montanosz
    nah de kösz!
  • haxoror
    Pénteken kijön a TotalRealism 6.0!
    Remélem addig be tudom fejezni a Macedon gémemet :P
  • haxoror
    HellenicTotalWar
    Gondolom már nem aktuális :D
  • pet 15
    Most már jön le mégegyszer kösz!
    De addig is amíg jön le Medievalozok:-)
  • pet 15
    Köszi szépen!Most már kezdek rájönni!
    És mi van akkor ha nincs ilyen személy keressek másik hubot?
  • Montanosz
    már úgy értem szabad szál nélkül is lejönnek a listák és az olyan kicsi fájl mint a *.cue de a bin nem indul el, keres szabad szálú emberkét vagy szedd lke a emuléről
  • Montanosz
    nincs szabad szálja, jobb gomb és alternatív keresés, és azoknál jelöld ki akiknek van szabad szál
  • Cartman
  • pet 15
    Azt én is tudtam,hogy dc-ben le lehet tölteni sőt már el is kezdtem,de amikor az image bin fájljához ér azt írja ki,hogy No slots avilable.Na ilyenkor mi van?
    Ha tudtok azonnal segítsetek lécci.Kösz!
  • Montanosz
    volt ma medievalnak egy modja amivel a peloponneszoszi háborút lehetett lejátszani, nem tudjátok a címét véletlenül?
  • Cartman
    innen
  • Cartman
    twonline.jatekok.hu
    Talán innen le lehet...
  • giovanni85
    Tudtok címet ahonnan le lehet tölteni a Total War: Chivalry-?nak a trailer-ét
  • Dankó
  • haxoror
    torrent, ftp, DC++ stb...
  • pet 15
    Mármint magát a játékot.
  • pet 15
    Csao!
    Ha már sokan kérdezték akkor bocs,de nincs kedvem visszaolvasni.:-)
    Nem tudja v.ki honnan lehet letölteni?Kösz!
  • haxoror
    Rome: Total Realism 6.0 is coming to a finish...
    ...the mod is released to the public on july 22nd, 2005.
  • Montanosz
    Hello!
    ajánlom a Empire című sorozatot. Julius Caesar meggyilkolásával kezdődik és octavianus hatalomra kerülését meséli el, kemény intrikák, orvgyilkosságok, efféle...
    izgalmas sztori, a filmek letölthetők az emule plus-ról, felirat folyamatos fordítás alatt a felirat.hu-n.

"The story is set in Rome around 44 B.C., just after the assassination of Julius Caesar. Octavius, aged 17, who was named heir by Caesar, is challenged by Marc Anthony. A civil war ensues, ending in a showdown between Octavius and Marc Anthony"
    http://www.imdb.com/title/tt0403759/
  • morreau
    pls HELP! Fenn volt a gép is a nem full legal 3cds verzioról! feltettem rá a patcheket modokat! többek közt az 1.2patch-et és ment (1.2no-cdt is használtam)! Majd leszedtem a gépről mindent (a maradvány könyvtárat is)!Leszedtem később egy dvd-n, megint 1.2patch telepítés de azt írja ki hogy az 1.2 patch fenntvan agépen de nem mert kidob a játékból már a legelején! Mintha nem használnék a patchez másik nocd-t... Nem vágom mit tudnék tenni!!!! Szedjem le megint a 3 cd-s verziót és próbáljam meg mégegyszer vagy mi legyen??? Ha vki tudd megoldást SEGÍTSEN!!!! Köszi előre!
  • Zsolo007
    VAn másik megoldás is csak az macerás... :((
  • Dankó
    Aha, megveszed eredetiben és máris mehet az online game!
  • roley
    Sziasztok.! Vki tudna segíteni abban, hogy hogy lehet a rome-mal multizni?
  • Realtibi
    hát azt én nem tudom még egyenlőre
  • Kori
    azt nem tudja valaki hogy az űj magyarosítás a totalWar online-n vírusos vagy tiszta?
  • Gurat
    http://doaclan.fw.hu/
  • Gurat
    Hali! Megalakult az első magyar klán! Nézzétek meg!

http://doaclan.fw.hu/
  • Montanosz
    dc,emule,gamecopyworld
  • Cimbi
    Sziasztok
    Nem tud valaki cracket a gamehez?
  • Pluskast
    Valakinek nincs vagy nem volt olyan problémája, hogy a játék egy idő után minden ok nélkűl a next turn gomb lenyomása után lefagy?
  • Szasza78
    nem, megvettem az eredetit. 1,1 simán felmegy, de 1,2-re azt irja, hogy a játék nincs kész a frissétésre. semmi mást nem telepítettem, csak az alapot + 1,1-et
  • Braveheart
    pl crakcelt verziód van
  • Szasza78
    Üdv!
    mitől lehet az, hogy nem tudom telepíteni az 1,2-es pathet?