13587
-
haxoror #9385 "Rome: Total War expands with hordes of uncivilized savages and new units; first Creative Assembly release under Sega.
Sega today narrowed down the release date of the first expansion to Rome: Total War, the PC strategy game that was released last year. Previously listed as a summer release, Rome: Total War Barbarian Invasion is now scheduled to ship this September."
TW Center
Szóval a kieg október helyett már szeptemberben itt lesz :)
És az írás szerint ez az első kieg lesz, ezek szerint lehet hogy lesz több is -
#9384 Hát nagyon remélem hogy kijön pénteken még úgy délelött folyamán mert délutántól megyek horvátországba és nem bírnám ki ha nem tudodm meg hogy milyen -
Realtibi #9383 mért nem tudom leszedni a tw onlineról a hun invasion módot???? -
Cimbi #9382 Köszi -
gyurán #9381 -
haxoror #9380 A Rome - Total War könvtárban a preferences.txt -ben írd át a FIRST_TIME_PLAY:TRUE -t FIRST_TIME_PLAY:FALSE -ra
egyébként a realism-ból az 5.4.1 a legújabb és pénteken jön a 6.0 :) -
Cimbi #9379 Hali
A következő lenne a problémám:feltelepítem Romot majd az 1.2 patchet,aztám 5.2 realism modot ezutám belépve a játékba megpróbálom elindítani a prológust de nem índítja el.találkozott valaki ezzel a problémával és hogy oldotta meg?
Előre is köszi
-
#9378 nah de kösz! -
haxoror #9377 Pénteken kijön a TotalRealism 6.0!
Remélem addig be tudom fejezni a Macedon gémemet :P -
haxoror #9376 HellenicTotalWar
Gondolom már nem aktuális :D -
pet 15 #9375 Most már jön le mégegyszer kösz!
De addig is amíg jön le Medievalozok:-) -
pet 15 #9374 Köszi szépen!Most már kezdek rájönni!
És mi van akkor ha nincs ilyen személy keressek másik hubot? -
#9373 már úgy értem szabad szál nélkül is lejönnek a listák és az olyan kicsi fájl mint a *.cue de a bin nem indul el, keres szabad szálú emberkét vagy szedd lke a emuléről -
#9372 nincs szabad szálja, jobb gomb és alternatív keresés, és azoknál jelöld ki akiknek van szabad szál -
Cartman #9371 -
pet 15 #9370 Azt én is tudtam,hogy dc-ben le lehet tölteni sőt már el is kezdtem,de amikor az image bin fájljához ér azt írja ki,hogy No slots avilable.Na ilyenkor mi van?
Ha tudtok azonnal segítsetek lécci.Kösz! -
#9369 volt ma medievalnak egy modja amivel a peloponneszoszi háborút lehetett lejátszani, nem tudjátok a címét véletlenül? -
Cartman #9368 innen -
Cartman #9367 twonline.jatekok.hu
Talán innen le lehet...
-
giovanni85 #9366 Tudtok címet ahonnan le lehet tölteni a Total War: Chivalry-?nak a trailer-ét -
Dankó #9365 -
haxoror #9364 torrent, ftp, DC++ stb... -
pet 15 #9363 Mármint magát a játékot. -
pet 15 #9362 Csao!
Ha már sokan kérdezték akkor bocs,de nincs kedvem visszaolvasni.:-)
Nem tudja v.ki honnan lehet letölteni?Kösz! -
haxoror #9361 Rome: Total Realism 6.0 is coming to a finish...
...the mod is released to the public on july 22nd, 2005. -
#9360 Hello!
ajánlom a Empire című sorozatot. Julius Caesar meggyilkolásával kezdődik és octavianus hatalomra kerülését meséli el, kemény intrikák, orvgyilkosságok, efféle...
izgalmas sztori, a filmek letölthetők az emule plus-ról, felirat folyamatos fordítás alatt a felirat.hu-n.
"The story is set in Rome around 44 B.C., just after the assassination of Julius Caesar. Octavius, aged 17, who was named heir by Caesar, is challenged by Marc Anthony. A civil war ensues, ending in a showdown between Octavius and Marc Anthony"
http://www.imdb.com/title/tt0403759/ -
#9359 pls HELP! Fenn volt a gép is a nem full legal 3cds verzioról! feltettem rá a patcheket modokat! többek közt az 1.2patch-et és ment (1.2no-cdt is használtam)! Majd leszedtem a gépről mindent (a maradvány könyvtárat is)!Leszedtem később egy dvd-n, megint 1.2patch telepítés de azt írja ki hogy az 1.2 patch fenntvan agépen de nem mert kidob a játékból már a legelején! Mintha nem használnék a patchez másik nocd-t... Nem vágom mit tudnék tenni!!!! Szedjem le megint a 3 cd-s verziót és próbáljam meg mégegyszer vagy mi legyen??? Ha vki tudd megoldást SEGÍTSEN!!!! Köszi előre!
-
#9358 VAn másik megoldás is csak az macerás... :(( -
Dankó #9357 Aha, megveszed eredetiben és máris mehet az online game! -
roley #9356 Sziasztok.! Vki tudna segíteni abban, hogy hogy lehet a rome-mal multizni?
-
Realtibi #9355 hát azt én nem tudom még egyenlőre -
#9354 azt nem tudja valaki hogy az űj magyarosítás a totalWar online-n vírusos vagy tiszta? -
Gurat #9353 http://doaclan.fw.hu/ -
Gurat #9352 Hali! Megalakult az első magyar klán! Nézzétek meg!
http://doaclan.fw.hu/ -
#9351 dc,emule,gamecopyworld -
Cimbi #9350 Sziasztok
Nem tud valaki cracket a gamehez?
-
#9349 Valakinek nincs vagy nem volt olyan problémája, hogy a játék egy idő után minden ok nélkűl a next turn gomb lenyomása után lefagy? -
Szasza78 #9348 nem, megvettem az eredetit. 1,1 simán felmegy, de 1,2-re azt irja, hogy a játék nincs kész a frissétésre. semmi mást nem telepítettem, csak az alapot + 1,1-et -
Braveheart #9347 pl crakcelt verziód van -
Szasza78 #9346 Üdv!
mitől lehet az, hogy nem tudom telepíteni az 1,2-es pathet?