Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az eredeti pályákhoz képest mindkét addon pálya olyan sivár...de hát ez van, ezt kell szeretni! 😊 NFS nosztalgiának jó...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Imre(hun)
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Amúgy felfedeztünk még egy kis hibát: tegnap a Korzika pálya konvertálójával nyomtunk egy kis versenyt ezen a korzikai pályán...pontosabban csak nyomtunk volna, mert õ a normandia pályán volt, én meg a korzikain...lol...én hosztoltam...aztán sikerült áthidalni a dolgot: ki kellett vennem a normandia pályát Krom M?anager progijával, s így már minden a helyére került, mindketten a korzikai pálán voltan a restart után...
Van még egy dolog, ami feltûnt nekem ezeken az addon pályákon: mintha az autók nem úgy viselkednének, mint a "gyári" pályákon...valahogy nem csúsznak meg annyira, szal mintha a szimuláció gyengébb lenne...érdekes...kiváncsi leszek más is tapasztal-e ilyet majd, ha kipróbálja...
olyat, ami nem alagutban van! korzikáról ... még napokig nem lesz idöm megnézni, de ha van energiád, akkor még dobhatnál képet 😊
(imgshack - jah, értem, ok)
Forza.
imageshack: megszoktam, külföldi fórumokon is ezt szoktam használni, szeretem a klikkelõs thumbnailes lehetõségét...csak sajna az SG-t bannolták, mert sok gyökér közvetlen képlinkelést csinált...
ésnemár imidzsshakk, képfeltöltés.hu mértnemjo ? legalább gyors itthonra, ráadásul nem lesznek bandwidth problémák miatt kilõtt képek 😉
mire én ezt ki tudom probálni .......
Forza.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Amúgy kipróbáltam az új Korzika pályát, elég jó a lehetõségekhez képest sztem.
...de észrevettem egy kis hibát is: Az esõ az alagútban is esik... (nade ez legyen a legnagyobb baj...😄)
Ahogy Jaykay - az egyik fejlesztõ - reagálásából látom: úgy tûnik megoldották a belsõnézet kompatibilitást...legalábbis remélem jól értelmeztem a német szöveget... (továbbá Jaykay benyomott még két képet Martin Leps M5-ösébõl, ami épp a WR2 olasz pályáján virít, ha jól látom!!!)
KATT IDE
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Próbáld meg: WR_Setup.exe-t indítsd el, és a "Play Videos" mellõl ved ki a pipát. Ekkor nem fogja beadni a sokadik indítás után amúgy is idegesítõen idõhúzó videókat az elején...(nekem mentek a videók, de már régesrég kiszedtem a pipát a gyorsabb indítás végett...)
Az Atlantica pálya pedig többek közt azért halad olyan rohadt lassan, mert Krom jelentõsen kibõvítette az eredeti verzióhoz képest...persze sajnos ezen kívül még azért is, mert saját bevallása szerint egyre kevesebbet "gépezik"...
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Elindítom a gamet elkezdi bet
ölteni aztán mielõtt betöltené a videót stb akkor kilép az asztalra
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ez nem baj, szuper hír!!
Forza.
A képen olvasható: WIP!!! Azaz WORK IN PROGRESS (folyamatban...)