2397
-
#2075 Ja amúgy emberek nem akarok nagy warez próféta lenni, de csak úgy halkan megjegyzem, hogy Djcom barátunk leklónozta a játék második részét, s már sok magyar helyről lehet tölteni lefelé a működőképes full verziót... -
#2074 Ja, mer' a madár bevállalta, hogy összeszedi egy oldalon TomWin autóit, mer' nincs neki saját honlapja... -
#2073 Ezt látátok már???Crumbut -
#2072 Peugeot 607 -
#2071 Magyarítás ügyben híreim vannak: kukk a WR2 topikba! (#1069 hsz.) -
#2070 Lancia Delta Integrale 16v -
#2069 Butch már készíti a tőle megszokott minőségben és belsőnézettel az ellenpéldányt... -
#2068 Egyetértek -
#2067 erre az autóra is kár volt időt pazarolni sztem:( -
#2066 Nem valószínű hogy én kérnék engedayt ezekután, inkább sutyiba csinálnám álnéven :). Próbáltam modellezni egy kocsit nem rég, marha nehéz... azt mondom aki tud csinálni vagy egyáltalán egy lwo-ból el tud készíteni egy használható gépet annak nem lenne szabad hagynia magát :). -
#2065 Hmm, mintha valamelyik ifjú titán nekiesett volna egy új 7-esnek (meg egy új 6-osnak is...), de aztán leüvöltötték a haját, hogy nem kapott engedélyt az átkonvertálásra vagy mi volt... -
#2064 7es bmwvéről tud valaki valamit mer én még sehol se találtam -
#2063 Citroen C5 ha jól tudom készül, talán TomWin készíti.
Addig is: Peugeot Oxia (v0.5) by KvH-DeSiGn, TomWin -
#2062 nem akar valaki modellezni a játékhoz nekem egy Citroen Xsara-t (utcai) vagy egy Citroen C5-t?:)))) -
#2061 OFF amikhez az emporiossal ellentétben nem jött ki 5 update után semmi :) az emporios tökéletes volt...upd17 után persze vége lett, megunta a srác, de még mindig jobb, mint a vengeance upd5 után... ON -
#2060 jah, mer először a gagyi emporio-s verzsön jött ki, és utána nem sokkal a normálisan használható, dvd-ről készült isok. -
#2059 Lamborghini Diablo SE30 Jota by Venom, TomWin -
#2058 Ford GT90 Concept v1.0 by Venom800tt, TomWin -
#2057 Igen de kellett valamit mahinálni vele, hogy működjön is, a végleges az később jött ki. -
#2056 nyugizzá brada. csak várj. jobbat nem tudsz. -
#2055 nem hackerek törik, de nem lényeg:)
hl2 asszem hamar kinn volt, és nem is volt nehéz.
a játékoknál komolyabb progikat nem is védik sztárfossal, mer érthető okokból azokat többnyire megveszik, akiknek tényleg kell. a játék és egyéb felhasználói prg piac két igencsak különböző dolog. -
#2054 A topikjában válaszolok! (katt a banner alatti linkre...bár remélem már régóta ez is és a WR2 topik is ott díszeleg a fórum főoldalon a kedvencek közt mindenkinél!!!) -
#2053 őő hl2őt megjelnés után napokkal felvolt törve.. na annak a védelme aztán gyerekjáték :)))))) -
#2052 És nem lehet hogy valaki feltudja törni????
Esetleg vagy kint Németbe menni ott megvenni??? -
#2051 Én nem félek ennyire, hogy nem lesz warez verzió. Ha a hackereknek tetszeni fog akkor nem jut olyan sorsra a gém mint a Trackmania Sunrise. Úgy is fel lehet törni valahogy ez csak idő és elszántság kérdése, a HL2-re is azt mondták, hogy ez tuti feltörhetetlen és pár hónap elteltével már lehetett szedni, a játékoknál lényegesen komolyabb programokat is feltörnek, szóval ezért nem félek annyira. Rengetegen várták már ezt a játékot és szerintem ezek közt vannak hackerek is :).
Hykao: Neked van-e valamilyen infód arra vonatkozólag, hogy Amerikába piacra dobják-e a játékot? Ja tényleg és lehet már tudni mikor jelenik meg hivatalosan a wr2, vagy megjelent már? -
#2050 nem lesz warez pc verzió, mert starforce védelem van rajta:( -
#2049 Xbox verzió már fenn van, de kétséges, hogy valaha is lesz-e egyáltalán működő PC-s warez verzió... -
#2048 De majd a torrent oldalakon biztos fent lesz!!! -
#2047 Alfa Romeo SZ (beta1) by Virbel, TomWin (belsőnézet van!) -
#2046 Sajnos jól tudod... -
#2045 tudom benne vannak,de sajnos kis hazánkban tudtommal nem kapható,és warez sincsen!:( -
#2044 Nem várt jó hír: a WR1 autói, műszerfalai után lehet, hogy a WR1 pályáit is viszontlátjuk mégis majd a WR2-ben??? Én örülnék neki!!! -
#2043 Nem. Ezek nincsenek benne, mondjuk nekem személy szerint ezek nem is hiányoztak... :)
Viszont ezek mind benne vannak már a 2. részben... -
#2042 kipróbáltam a gémt' !
röviden és tömören nem rossz,de nem is egy húbazz!:)))
amiket hiányolok:
forgalom a pályákon
fényszóró
duda
vagy ezek benne vannak,csak én nem találtam meg őket?:))) -
#2041 Figyelj! A Router (útvonal választónak is hívhatjuk) helyi hálózatnál szükséges, hogy csillag topológiájú hálót hozz létre. Vagyis (most egy alapesetet mondok)ha van otthon több géped és csillag topológiát akarsz létrehozni akkor vgan szükséged routerre. Ha van is otthon neked ilyen akkor a szerver gépről próbálkozz! Ha nem sikerül így se akkor a Te problémádra a megoldás a következő: elmész a szolgáltatódhoz és kérsz külső ip-címet amit idegen gépek is láthatnak, ugyanis neked mindenbizonnyal belső ip-d van amit max azok látnak akikkel egy alhálózatban vagy ugyanannál a szolgáltatónál. :) -
#2040 Na akkor szépen elomdjátok hogy kell kreálni gamet és mi az a router ha kell hozzá
Mert kur**** felidegesít hogy nem tudok csinálni!!!! -
#2039 Mitsubishi Galant VR4 v1.0 -
[Walaki]D`Lair #2038 Na majd megnézem én is, kiváncsi vagyok milyen az a golf GTi...:) -
#2037 Hát azér ennyire nem jo a wr2 hogy ez a topic behaljon... -
#2036 Kijött a WR2 demó, link a topikjában.