Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
RecruitSnyder legújabb okossága:
Imrusssss
Akkor nézzük meg most!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

hykao
Nem lehet hozzád belépni...de amint látom a port nem jól van beállítva: 54323-on kéne lennie, neked 54324-en van...
Imrusssss
Meg próbálok most csinálni 1 szervert légyszi gyertek be a neve Magyarok ide!!!

hykao
Nem gáz, de beírhattad volna legalább, hogy húzol...s akkor nem szobroztam volna ott, hogy jössz-e vissza vagy mi a rák van...
DJ Bee18
Bocs, de sürgõs dolgom akadt, valami haver ordibált az utcáról 😄

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hykao
Router nincs? Ha csak sima Win-es tûzfal van, akkor állítsd be kivételnek a "WR_Multiplayer_Lounge.exe", ha ez nem elég, akkor nyisd meg következõ portokat:

UDP: 54321, 54322, 54324
TCP: 54323
Imrusssss
Service pack 2 miatt??? Esetleg???
mert abban van tûzfal!

hykao
Valószínûleg nem tudnak hozzád kapcsolódni tûzfal vagy egyéb probléma miatt...
hykao
Katt a bannerre, s ott a "Cars, Editors" linkekre kattintva keresgélj. (...de akár vissza is olvasgathatsz, mert elég sokmindent belinkeltem ide...)
Imrusssss
De akkor én miért nem tudok kreálni szervert mert nem jön senki!!!

mondjatok már olyan oldalakat ahonnan reális, utcai kocsikat le lehet hozzá tölteni, köcce
hykao
Na mi volt? Jól eltûntél! Kiválasztottam az utolsó menetre a mexikói pályát (egy jó hosszút - a 15.-et), erre kiléptél! 😊
hykao
Ez két külön dolog:

-Szervereket a "Join Game" fülre kattintva találhatsz (egy-kettõ mindig van azért...) - persze a "Connection Type"-ot érdemes "Internet"-re rakni...
-"Direct connect" - ha valakinek tudod az IP címét (aki szervert indított...), akkor közvetlenül IP alapon kapcsolódhatsz hozzá.

Pl. a második sorra kattintva hozzám csatlakoznál...
Imrusssss
Valaki tud nekem segíteni???
Hol lehet találni szervereket vagyis mire jó a direkt connect???

Willi Betz
Jobb ez az újabb verziós 140-es ez már jobban hasonlít az igazira<#vigyor0>.
Mondjuk még lehetne rajta mit javítani mert hiába 2tonnás de azért van benne egy 400lóerõs motor.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Köszi szépen!

hykao
Ugyanott, ahonnan az elõzõt szedted le! Ki van cserélve az új verzióra a link...
Willi Betz
A módosított w140-es ugyan ugy Borg oldalán található?

hykao
Errõl jut eszembe: már újabb verzió(k) tölthetõ(k) le a W140-bõl. (ahogy láttam a kerekek nem olyan kicsik, a kerekek és a sárvédõk közti távolság is csökkent...és új .car fájlt is kapott...szal most sokkal jobb az alap - a quadraturbo fantázia meg olyan, amilyen...)
Opelfan
Elég szar a Handling szerintem is, megcsinálhatta volna jobbra is ha már lemodellezte a kocsit...

Octaviák itt vannak az oktáviák. Azt hiszem mozillával problémás leszedni egyenlõre... de nem sokára átalakítom a lapot.

Látom ez a Snyder gyerek nagyon nyomja az IZS-t, pedig szerintem tök felesleges erölködni vele mert az alap IZS is elég gyenge volt azzal a V6-os vagy V8-as motorral... Jobb lett volna ha a valódi motort teszi bele...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Imrusssss
Tudod mit csináltam !!!
Mindenki ment a 112es Mercivel én meg kérdeztem hogy mehetek a 111es Mercivel mondták hogy jó menjél és levertem õket mit a sza***!!!!
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Willi Betz
A 140-es Merci nagyon bejön.Csak az embernek a karja útban van belsõnézetben ha oldalra nézek.Most már csak egy Brabus kell ebbõl és királyság lesz minden<#vigyor0><#nyes>

DJ Bee18
király volt, nem? 😄D Azt a sárgát (Pöppert) jól megszivattam, már 15 mp-es elõnyben voltunk de sikeresen föltartottam 😄DDD

Imrusssss
Igen pontosan!!!
De ha kell akkor ott is Imrussssss-ra írom!!!
:-)

DJ Bee18
Imrusssss, te vagy Imre(HUN)??? 😄D

arty
ez mekkora ötlet 😄

Forza.

filamester
nem rossz!!

hykao
A gyorsulás és a sebességváltó fokozatai nekem valahogy furák...van egy kis emelkedõ, s az autó máris képtelen gyorsulni...ez azért vicces lenne egy több, mint 400 lóerõs autóhoz képest...illetve a kezdeti gyorsulásnál van egy torpanásszerûség, ami szintén irreális...a kezelhetõség pedig jócskán túlzott...
A kinézetre viszont nem lehet panasz (kivéve a magasra beállított futómûvet, és a túl kicsire méretezett kereket). A belsõ is nagyon szép (kivéve a hülye színét-textúráját neki - a valóságban ilyen színût még nem láttam 600-as W140-esben, egy sima fekete sokkalta jobban állt volna neki szvsz...).
DJ Bee18
a menettulajdonságai reálisak, de a handling... Inkább BMW-s mint Mercedeses 😄D

DJ Bee18
elérhetõ az 1.4-es Octaviád valahol? 😄DD

hykao
Ehh ne fárassz már légyszives...nem vagyok mostanában túl barátságos kedvemben amúgy sem!!!
Pár rohadt Jaguart, 2 Astont, a Bentley-t, meg a 2 Rolls-t raktam be csupán, ezeket egytõl-egyig beraktam ide nem is olyan rég...amit meg már régebben, arra ott van alul a keresõ...
Engem személy szerint a gyári autók már untatnak, szeretem kipróbálni az új addonokat is!!! Régebben is, amikor sokat multiztam, minden nap valami új versenyt találtam ki: volt BMW-, Audi-, angol autó-, amerikai-, off-road- stb. versenynap. Általában megvolt a 6-os létszám mindig, persze akkor is akadtak, akik "normál" szervert követeltek...aztán vagy fél évet kihagytam, s tegnap indítottam egy English Challenge-et este, csak próbaképp, meg, hogy egy kicsit gyakoroljak, félév kihagyás után...
Erre ma jössz nekem, és lefárasztasz...amikor délután megint gyakoroltam egy kicsit...

Figyi:
1. nem valami rejtett, alig ismert modelleket szoktam berakni
2. nem muszáj nekünk együtt játszani, ha nem tetszik ez neked, indíthatsz olyan szervert, amilyet akarsz...
3. ne várd el tõlem, hogy megérkezel, s hasraessek, és indítsak egy "normál" szervert, mert lusta vagy letölteni pár autót...bocsi, de én 2 év a játékkal eltöltött idõ után már unom az ereddetieket, illetve szeretem kipróbálni az általam érdekesebbnek tartott addonokat multiban is, mivel abban nagyobb szabadsággal választhatok a pályák közül...
Opelfan
Tudod az a gáz, hogy csomó van ami fel se kerül a kabelverhau-ra. Így még le se tudod tölteni. Picivel másabb téma de ide vág: Pl.valaki csinál magának egy módosítást egy régebbi kocsiból. Pl.csinaltam én is Octavia 1.4 16v-t egy haverral kóperálva, van egy 190d Mercim, 324-es TD BMW-m stb... De arra mindíg vigyázok, hogy ne hasonló nevet vagy ne ugyanolyan nevet adjak a kocsiknak mint ami az eredeti. Nem régiben láttam egyet: Octavia a neve... nem tudok belépni a játékba mert nekem nincs meg. Holott megvan a TDI az RS sõt benne van a játékomba az 1.4-es is (ha véletlen valahogy hozzá jutott volna) és még mindíg követel egy Octaviát a játék... Nagy nehezen megszereztem msn-en keresztül és látom hogy be van téve két tök egyforma Octavia TDI. Szóval az ilyen piszkosul feldühít és idiótának tartom azokat akik saját kreálmánnyal nyitnak servert és nehezítik mások dolgát. De ugyanez az eset lezajlott már a 959-es Porschéval is...
Szóval így van olyan rengeteg autó.
Egy német gyerek (nekem tök ismeretlen) megköszönte az összes kocsit amin változtattam mert neki így 384 kocsija lett 😄, mondjuk csodálkoztam rajta, hogy leszedte mert ezt a webcímet szinte sehol nem reklámoztam. 😊

Különben eleinte én is csak azt szedtem le ami tetszett de a multihoz sajna több kellett, így ami volt a kabel...-en azt mindet leszedtem 😊. Így se tudok sok emberkével játszani.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

DJ Bee18
így soha a büdös életbe nem fogunk multizni, hykao tudja mirõl beszélek (bocs de nagyon felkúrtad az agyam ezekkel a hehe van több is dumákkal)

DJ Bee18
ennyi addon gépet kicsit nehéz lenne visszaolvasás után bepakolgatni, mert én csak azokat szedtem le, amik testszettek nekem

hykao
Jaguárok:

Jaguar XJ6 Sovereign v2.0 - Lee

Jaguar XJ6 Sovereign - Krazymond + KinGleR módosítása

Elméletileg mindkettõnek van belsõnézete.

Ma ki is próbálhatnánk õket. Tegnap indítottam - kb. fél év kihagyás után - egy szervert, Opelfannal nyomtuk is egy kicsit, sztem ma is fogok indítani...
DJ Bee18
én most nem látom

Imrusssss
Most csinálok 1 szervert és a név lessz Magyarok ide
jelszó sg.hu

DJ Bee18
mai nap folyamán? ma biztos ráérek 😄D

Opelfan
hát nem nagyon akar összejönni ez a gémelés 😊

DJ Bee18
nekem a mai nap innentõl kezdve egyáltalán nem jó 😞((, úgyhogy majd holnap, sziasztok

DJ Bee18
mondjuk eddig hozzám se lépett be senki, úgyhogy lehet hogy én se tudok csinálni

Imrusssss
Oké akkor legyen ma este 10kor
neve legyen hungary jelszó meg legyen mondjuk sg.hu
letöltött kocsikkal és minden szervert nem tudok csinálni mert nem tudnak belépni hozzám!!!

DJ Bee18
basszus, eszembe jutott, hogy nem sokáig érek rá, maximum 9 óráig, bocs

DJ Bee18
a jelszó: djbee

DJ Bee18
ja csak nekem 18 autóm van, kispolák nincs

DJ Bee18
akkor megnyitom a magyar szervert öt perc múlva