2397
-
#2035 ha nincs jelszó akkor se tok belépni -
#2034 jer a 'voll gas'-ba -
#2033 jajó -
#2032 Mert jelszvas voltam... :))) Semmi komoly, csak kipróbáltam ezt a Seat Altea-t.
Néha multiban próbálom ki az új autókat...(gyorsabb, nem kell allucanget-ezni, stb...)
Amikor kipróbálok egy autót, mindig jelszvas szervert indítok, illetve névnek "just test"-et szoktam megadni...(de most ez kiment a fejemből...)
-
#2031 Hykao! valamiér nemtok hozzád bemenni (játékodba) -
#2030 Seat Altea 2.0 FSi v1.0 (by TomWin) -
#2029 hmm egész könnyű kis falat voltál hmm jaja... -
#2028 Sziasztok hyako nagyon köszönöm hogy szóltál mi a helyzet de azért meg köszönöm!!!
Ja igen nagyon jó volt a neten nyomulni!!! :D
Ugye Z ??? -
#2027 valaki emléksszik rám?? :DDD mert már játszottam 2-3 magyarral, de nem tudom ki volt az. Ezen a néven nyomulok: DJ '16V' Bee :DD -
#2026 Hello! Emlékszek rád, jó versenyt nyomtunk . -
#2025 ... de csak majdnem. Amúgy jó volt -
#2024 Ugyan már! Ügyes gyerek vagy te, meg tudod oldani! :)
Ajánlanám figyelmedbe: EZT -
#2023 Figyeljetek már!!!!
Belépek a tasarian .com ra és már vagy másfél hónapja regisztráltam és semmi nem küldöt nem belépést vagy valami ilyesmi!!!!
Tudna nekem valaki 1 jelszavat meg e-mail címet adni hogy én is tudjak onnan letölteni????
Ha valaki meg teszi azt nagyon meghálálom!!! -
#2022 Mi a bajod!!!!
Majdnem megvertelek a neten!!! -
#2021 gyerkőc -
#2020 ...WR1-WR2 közvetlen topikátjárhatóság linkkel megoldva mindkét topik bannerében... :))) -
#2019 Ha néha olvasnál is...
Pl. a #2016-os utolsó sora: "Bővebben a WR2 topikban..." <- ebből elég egyértelmű nem, hogy van már WR2 topik!!! :)
...de itt egy közvetlen link: World Racing 2 topik!!! :) -
#2018 Jah apropó!!!
Nem mondtam semmit mert 1 ku*** topikot nem sikerült jóvá tennem úgy ho ez van!!!
-
#2017 Sziasztok !!!
Én nagyon tisztelem ezt a topikot és nagyon szeretem nah szóval azt akarom mondani hogy +nyitottam 1 új topikot a neve World Racing 2 !!!
Azt szeretném mondani hogy gyertek és írja tok a játékhoz mindenféle pletykáját és képeket töltsetek föl rá!!!
Üdv : Imrusssss
Ui.: Imádom ezt a fajta játékot!!! -
#2016 Azt már elmondtam, hogy alapból nem lesz belsőnézet a WR2 eredeti autóiban...amíg valaki nem csinál hozzájuk...
Martin Leps annakidején felajánlotta, aztán végül beszállt a játék autóinak készítésébe. Úgy tudom 12 modellt készített ő a játékhoz.
Azt, hogy végül meg fogja-e csinálni a belsőnézetet hozzájuk, kérdéses...de bizonnyal lesznek páran, akik majd csinálnak...illetve a WR1 addonjai egy részéhez ugye eleve van.
Számos modellező bejelentette már most, hogy autóikat kompatibilissé kívánják tenni a WR2-höz is (WR2 törésmodell, új lámpa, új hang...), illetve van terv a Korzika pálya és egyéb addon pályák WR2-be implementálására is...
Ennél többet majd a WR2 megjelenése után fogunk csak tudni...de úgy vélem minden rendben lesz... :)))
Demó e hét vége felé már várható...maga a játék meg a hónap végétől...
@arty: akiket eddig kérdeztem, mind azt mondták, hogy ha lehet egy kicsivel még reálisabb lett a fizika (100% szim módban...), lehetőség lesz a régi terelőnyilak beállítására is (ezek helyett az új árkádos neon szerű virtuális nyilak helyett...), valamint az új törésmodell és a sérülési zónák bevezetése mindenképp reálisabb érzetet fog nyújtani...(nem csak %-os sérülési szint lesz, hanem külön-külön haza lehet majd vágni a motort, a hűtőt, a féket, a futóművet, a gumit, a sebváltót, stb...)
Bővebben a WR2 topikban... -
#2015 huha!!! ez brutál! :)
már csak az kellene, hogy a sim még-szimebb legyen, az árkád oldal pedig tőlem akármilyen lehet :)
wr1-et én sem fogom törölni, néha megyek 1-1 versenyt a karrieremben, ahogyan eddigis, de a komjuniti tuti mozdul a kettő felé :) -
#2014 Dehát ez a Transam. Én az alap kocsikat mondtam, pl Fabia RS-nek van? -
#2013 911 SC (belsőnézet van) -
#2012 nah, ez örvendetes dolog:) -
#2011 Csak, hogy ne legyenek kétségeink: BELSŐNÉZET - WR2 :)
(A kamera szöge valszeg állítható lesz...) -
#2010 A city-t lehet, hogy többé-kevésbé ki fogja váltani a Miami pálya...de az alpesi pályát semmi! :))) -
#2009 Szerintem azért még nem jelenti a wr1 halálát ha kijön a wr2. Ki tudja lehet, hogy olyanra sikerül a wr2 hogy a wr1 az lényegesen valósághűbb (hatalmas ugratások), ja igen és még a belső nézet is kérdéses. Tulajdonképpen ha nem lesz belső nézetük az alap kocsiknak akkor nálam első helyen marad a wr1 valószínűleg.
Különben tényleg jó lenne ha bele lehetne tenni a wr1-es pályákat, mondjuk az nfs3 és 4 közt nem volt olyan nagy külömbség, ezért is tudták (szerintem) könnyedén megcsinálni a 3. rész pályáival. Nekem Alps és City a kedvencem, ezek hiányozni fognak a wr2-ből biztosan, mondjuk azt meg nem várhatjuk el a programozóktól sem, hogy olyan nagy munkát csináljanak, hogy a wr1-es pályákat átkonvertálják pár ember kedvéért(szerintem az is csak kérésre van, hogy úgy lett megcsinálva hogy a wr1-es addonok beletehetők). -
#2008 Hát én azért még nem fogom törölni a WR-et, amikor kijön a WR2... -
#2007 akkor viszont a modderek esélytelenek, h betegyék a wr1 pályáit :( annyira nem lesz populáris a game, h ekkora melót bevállaló csapatok alakuljanak :(
mind1, az is valami, ha sok kocsi átkerül a wr1-ből :)
viszont a 2 megjelenése egyenértékű a wr1 halálával, kicsit sajnálom :( -
#2006 Igen mai szemmel is elég jók a pályák még, meg az egész játék grafikája...
Sajnos nem fogják betenni az tuti, korábban rákérdeztem, s egyértelmű NEM volt a válasz, mert állítólag a WR2 pályái más struktúrával készültek, mint a WR-éi...
A magam részéről főleg az alpesi havas részek fognak hiányozni, lévén, hogy a WR2-ben nem lesz havas rész, de még csak váltakozó időjárás (így eső, köd) sem... :(
Viszont az olasz, egyiptomi pályák elég ígéretesnek tűnnek...na meg az új játékmód, a rallye...
Majd meglátjuk...ha minden igaz, jövő héten jön a demó...29-én meg a teljes játék három és fél gigával... -
#2005 pedig kis fűvel/növényzettel fűszerezve a mai napig nagyon szépnek tűnnek a wr1 pályák... bárcsak a készítők ugy beleraknák, mint az nfs3 pályáit az nfs4nél az EA :) -
#2004 Sajna csak úgy egyszerűen nem, ezt nyilatkozták a készítők...de remélhetőleg lesznek a WR2-höz is majd pályakonverziók...(a Korzikát konvertáló srác már jelezte, hogy akar a WR2-höz is néhány NFSPU pályát...) -
#2003 hykao kösz a korzika linket, mentem pár kört! ez egy isten konverzio!!!!
-
#2002 félelmetesen szép :O
vajon a wr1 pályáit be lehet majd tenni a wr2 alá ? -
#2001 Majd ha bemásoltad, akkor már meg fogod találni... :) -
#2000 Hé nem találom meg ezt a mappát WR-EditTracks nem tudom berakni a corsika pályát!!! HELP!!!
-
#1999 Az 5005 felirat nem hiba! Erre nem rég jöttem rá én is, amikor találtam egy képet az autóról: KATT IDE -
#1998 Akkor még csak béta volt...most állítólag kész...(bővebb infókért fordulj a készítőhöz...:D) -
#1997 Ebben mi a pláne? Már volt eddig is ilyen, ráadásul ennek is 5005-nek néz ki a felirat az első spoilerén :). -
#1996 BMW 2002