Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
UDP: 54321, 54322, 54324
TCP: 54323
mert abban van tûzfal!
-Szervereket a "Join Game" fülre kattintva találhatsz (egy-kettõ mindig van azért...) - persze a "Connection Type"-ot érdemes "Internet"-re rakni...
-"Direct connect" - ha valakinek tudod az IP címét (aki szervert indított...), akkor közvetlenül IP alapon kapcsolódhatsz hozzá.
Pl. a második sorra kattintva hozzám csatlakoznál...

Hol lehet találni szervereket vagyis mire jó a direkt connect???
Mondjuk még lehetne rajta mit javítani mert hiába 2tonnás de azért van benne egy 400lóerõs motor.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Octaviák itt vannak az oktáviák. Azt hiszem mozillával problémás leszedni egyenlõre... de nem sokára átalakítom a lapot.
Látom ez a Snyder gyerek nagyon nyomja az IZS-t, pedig szerintem tök felesleges erölködni vele mert az alap IZS is elég gyenge volt azzal a V6-os vagy V8-as motorral... Jobb lett volna ha a valódi motort teszi bele...
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Mindenki ment a 112es Mercivel én meg kérdeztem hogy mehetek a 111es Mercivel mondták hogy jó menjél és levertem õket mit a sza***!!!!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
De ha kell akkor ott is Imrussssss-ra írom!!!
:-)
A kinézetre viszont nem lehet panasz (kivéve a magasra beállított futómûvet, és a túl kicsire méretezett kereket). A belsõ is nagyon szép (kivéve a hülye színét-textúráját neki - a valóságban ilyen színût még nem láttam 600-as W140-esben, egy sima fekete sokkalta jobban állt volna neki szvsz...).
Pár rohadt Jaguart, 2 Astont, a Bentley-t, meg a 2 Rolls-t raktam be csupán, ezeket egytõl-egyig beraktam ide nem is olyan rég...amit meg már régebben, arra ott van alul a keresõ...
Engem személy szerint a gyári autók már untatnak, szeretem kipróbálni az új addonokat is!!! Régebben is, amikor sokat multiztam, minden nap valami új versenyt találtam ki: volt BMW-, Audi-, angol autó-, amerikai-, off-road- stb. versenynap. Általában megvolt a 6-os létszám mindig, persze akkor is akadtak, akik "normál" szervert követeltek...aztán vagy fél évet kihagytam, s tegnap indítottam egy English Challenge-et este, csak próbaképp, meg, hogy egy kicsit gyakoroljak, félév kihagyás után...
Erre ma jössz nekem, és lefárasztasz...amikor délután megint gyakoroltam egy kicsit...
Figyi:
1. nem valami rejtett, alig ismert modelleket szoktam berakni
2. nem muszáj nekünk együtt játszani, ha nem tetszik ez neked, indíthatsz olyan szervert, amilyet akarsz...
3. ne várd el tõlem, hogy megérkezel, s hasraessek, és indítsak egy "normál" szervert, mert lusta vagy letölteni pár autót...bocsi, de én 2 év a játékkal eltöltött idõ után már unom az ereddetieket, illetve szeretem kipróbálni az általam érdekesebbnek tartott addonokat multiban is, mivel abban nagyobb szabadsággal választhatok a pályák közül...
Szóval így van olyan rengeteg autó.
Egy német gyerek (nekem tök ismeretlen) megköszönte az összes kocsit amin változtattam mert neki így 384 kocsija lett 😄, mondjuk csodálkoztam rajta, hogy leszedte mert ezt a webcímet szinte sehol nem reklámoztam. 😊
Különben eleinte én is csak azt szedtem le ami tetszett de a multihoz sajna több kellett, így ami volt a kabel...-en azt mindet leszedtem 😊. Így se tudok sok emberkével játszani.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Jaguar XJ6 Sovereign v2.0 - Lee
Jaguar XJ6 Sovereign - Krazymond + KinGleR módosítása
Elméletileg mindkettõnek van belsõnézete.
Ma ki is próbálhatnánk õket. Tegnap indítottam - kb. fél év kihagyás után - egy szervert, Opelfannal nyomtuk is egy kicsit, sztem ma is fogok indítani...
jelszó sg.hu
neve legyen hungary jelszó meg legyen mondjuk sg.hu
letöltött kocsikkal és minden szervert nem tudok csinálni mert nem tudnak belépni hozzám!!!