Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ezek mind benne vannak már a 2. részben...
röviden és tömören nem rossz,de nem is egy húbazz!😊))
amiket hiányolok:
forgalom a pályákon
fényszóró
duda
vagy ezek benne vannak,csak én nem találtam meg õket?😊))
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Mert kur**** felidegesít hogy nem tudok csinálni!!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Néha multiban próbálom ki az új autókat...(gyorsabb, nem kell allucanget-ezni, stb...)
Amikor kipróbálok egy autót, mindig jelszvas szervert indítok, illetve névnek "just test"-et szoktam megadni...(de most ez kiment a fejembõl...)
Ja igen nagyon jó volt a neten nyomulni!!! 😄
Ugye Z ???
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Belépek a tasarian .com ra és már vagy másfél hónapja regisztráltam és semmi nem küldöt nem belépést vagy valami ilyesmi!!!!
Tudna nekem valaki 1 jelszavat meg e-mail címet adni hogy én is tudjak onnan letölteni????
Ha valaki meg teszi azt nagyon meghálálom!!!
Majdnem megvertelek a neten!!!
Pl. a #2016-os utolsó sora: "Bõvebben a WR2 topikban..." <- ebbõl elég egyértelmû nem, hogy van már WR2 topik!!! 😊
...de itt egy közvetlen link: World Racing 2 topik!!! 😊
Nem mondtam semmit mert 1 ku*** topikot nem sikerült jóvá tennem úgy ho ez van!!!
<#ticking>#ticking><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Én nagyon tisztelem ezt a topikot és nagyon szeretem nah szóval azt akarom mondani hogy +nyitottam 1 új topikot a neve World Racing 2 !!!
Azt szeretném mondani hogy gyertek és írja tok a játékhoz mindenféle pletykáját és képeket töltsetek föl rá!!!
Üdv : Imrusssss
Ui.: Imádom ezt a fajta játékot!!!
Martin Leps annakidején felajánlotta, aztán végül beszállt a játék autóinak készítésébe. Úgy tudom 12 modellt készített õ a játékhoz.
Azt, hogy végül meg fogja-e csinálni a belsõnézetet hozzájuk, kérdéses...de bizonnyal lesznek páran, akik majd csinálnak...illetve a WR1 addonjai egy részéhez ugye eleve van.
Számos modellezõ bejelentette már most, hogy autóikat kompatibilissé kívánják tenni a WR2-höz is (WR2 törésmodell, új lámpa, új hang...), illetve van terv a Korzika pálya és egyéb addon pályák WR2-be implementálására is...
Ennél többet majd a WR2 megjelenése után fogunk csak tudni...de úgy vélem minden rendben lesz... 😊))
Demó e hét vége felé már várható...maga a játék meg a hónap végétõl...
@arty: akiket eddig kérdeztem, mind azt mondták, hogy ha lehet egy kicsivel még reálisabb lett a fizika (100% szim módban...), lehetõség lesz a régi terelõnyilak beállítására is (ezek helyett az új árkádos neon szerû virtuális nyilak helyett...), valamint az új törésmodell és a sérülési zónák bevezetése mindenképp reálisabb érzetet fog nyújtani...(nem csak %-os sérülési szint lesz, hanem külön-külön haza lehet majd vágni a motort, a hûtõt, a féket, a futómûvet, a gumit, a sebváltót, stb...)
Bõvebben a WR2 topikban...
már csak az kellene, hogy a sim még-szimebb legyen, az árkád oldal pedig tõlem akármilyen lehet 😊
wr1-et én sem fogom törölni, néha megyek 1-1 versenyt a karrieremben, ahogyan eddigis, de a komjuniti tuti mozdul a kettõ felé 😊
Forza.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
(A kamera szöge valszeg állítható lesz...)
Különben tényleg jó lenne ha bele lehetne tenni a wr1-es pályákat, mondjuk az nfs3 és 4 közt nem volt olyan nagy külömbség, ezért is tudták (szerintem) könnyedén megcsinálni a 3. rész pályáival. Nekem Alps és City a kedvencem, ezek hiányozni fognak a wr2-bõl biztosan, mondjuk azt meg nem várhatjuk el a programozóktól sem, hogy olyan nagy munkát csináljanak, hogy a wr1-es pályákat átkonvertálják pár ember kedvéért(szerintem az is csak kérésre van, hogy úgy lett megcsinálva hogy a wr1-es addonok beletehetõk).
mind1, az is valami, ha sok kocsi átkerül a wr1-bõl 😊
viszont a 2 megjelenése egyenértékû a wr1 halálával, kicsit sajnálom 😞
Forza.
Sajnos nem fogják betenni az tuti, korábban rákérdeztem, s egyértelmû NEM volt a válasz, mert állítólag a WR2 pályái más struktúrával készültek, mint a WR-éi...
A magam részérõl fõleg az alpesi havas részek fognak hiányozni, lévén, hogy a WR2-ben nem lesz havas rész, de még csak váltakozó idõjárás (így esõ, köd) sem... 😞
Viszont az olasz, egyiptomi pályák elég ígéretesnek tûnnek...na meg az új játékmód, a rallye...
Majd meglátjuk...ha minden igaz, jövõ héten jön a demó...29-én meg a teljes játék három és fél gigával...
Forza.