2397
-
#2115 Én manuálissal nyomtam végig az egészet. Egy kocsival játszottam autómata váltóval az S65 AMG-mel, talán ennél az egynél érdemes is az autómatát használni, a többinél tényleg felesleges, mert könnyedén meg lehet tanulni a manuális váltót kezelni, a gond sokszor az az autómatával, hogy nem kapcsol vissza időben, nem tudsz vele olyan hatékonyan fékezni mint manuális váltóval, és kanyarokból is nehezebb gyorsan kijönni. Mondjuk ez lehet megszokás kérdése is :).Egyébként ha nagyon megakadsz az egyik missziónál akkor azt ki is veheted a versenyek közül és amikor lesz kedved akkor megcsinálod. Race Planing-nél tudod kitörölni ezeket. -
totya4 #2114 Na, nekem is sikerült, de a kanyarok egyikének másikának levágásával csak... persze mindezt automata váltóval...lehet hogy manuálissal gyorsabb lenne...? -
#2113 Persze, hogy meg! Nekem egyedül a 280 Pagodés nem sikerült amikor előnyt adtak a verseny autók :). -
totya4 #2112 Nem nyúltam a kormány beállításokhoz miután nem írt senki :)
Azt nem értem, hogy miért van az hogy simán nyerhető futamok jönnek egymás után, aztán meg jön egy-egy teszt futam amibe az ember tökei leszakadnak, kapok ugyan egy jó gyors A1xx-et ami megy mint a golyó de a handling a nullához közelít...
Ti ezeket a futamokat is megnyeritek? -
#2111 Egész biztos :). Biztosan újabb kellett neki. -
#2110 most valahogy fogta magát és megjavult, volt közbe egy illetsztőprogram frissités és talán annak a hatására -
#2109 jah, hangkártyát raktam bele, épp tegnap.Szoval nagyvalószinűséggel az a gondja?????Már abból gondolom hogy épp az elején kérdezted.Szóval?
thx -
#2108 Ha rögtön azután van reset, hogy bejön a kép akkor egy kérdést tisztázzunk már is: van valami új hardver vagy driver csere pl.: hangkártya, videókártya? Reset az ismerős nekem mind hangkártya mind videókártya téren. Volt-e setup correction a gépen? Nálam amikor 98 volt és Setup correctiont csináltam alapból visszaált DirectX5-re a rendszer így nekem is előjött ilyen baj, miután visszatettem a 9-et megszűnt a probléma.
Ha rendszertelenül jön tehát bizonyos idő után resetel érdekes módon az is lehet directx, esetleg én még gondolok itt valami új alkalmazásra is amit nem rég tettél fel és ütközik az egyik kártyáddal.
Első nekifutásra nekem nincs több ötletem, de az az igazság, hogy ezeken kívül is rengeteg dolog miatt lehet... -
#2107 (kerestem már a forumba és látom hogy a nvidia kártyásoknak már volt ilyen gondjuk meg hogy valami patch-et emlegettetek de nemtalálom azt a patchet, meg a nevét se, szoval segitsetek please!)
Jah és Nvidia Fx5200es videokártyám van. -
#2106 helósztok segitséget szeretnék kérni ugyanis a játék eddig minden hiba nélkül futott, már nagyon régen játszok vele, és most valami miatt elinditom és ahogy kezdeném a versenyt bejön a kép hogy ülök a kocsiba és egyszercsak fogja magát és ujrainditja a gépet.
Tudtok erre valamit?
thx -
#2105 hmm tényleg, 50 az az nfs4 volt:) sorry -
#2104 30 -
#2103 ahhoz hogy ki tudd választani melyik autókkal akarsz menni multiban, mert a multiplayer rész csak 50 autót kezel -
#2102 Köszi, megpróbálom igy, de akkor ez mire való?
MBWR Manager by Krom 0.4d
This tool installs and manages MBWR add-on cars
and sceneries(tracks). -
#2101 Figy! Nem kell semmi féle különleges progi ahhoz, hogy kocsikat tudj betenni a wr1-be. Egyszerűen felteszed az 1.4.4-es vagy az 1.6.6-os patchet utána az autó könyvtárait bemásolgatod szépen a játék gyökérkönyvtárába. Ezután kész is, benne van a kocsi a játékban, ill. egy versenyt kell menned ahhoz a saját profiloddal, hogy megjelenjenek. Ennyi :) -
#2100 Úgy tudom, hogy kell egy program hozzá, csak sehonnan sem tudtam leszedni.
Másolással pedig, csak simán bemásolni a ocsikhoz vagy felűl kell irni más kocsikat? -
#2099 hallottam olyanról h csinálnak volkswagen passatot is nem tudja vki,h kb mikorra várható? -
#2098 no public servers available ... :(
418 kocsi.. atyaég! -
#2097 Ha jól látom ez itt egy 418 addon autós megapakk: KATT IDE -
totya4 #2096 Sziasztok, nézegettem ezt a játékot, sima logitech formula force GP-vel, beállítani nem volt gond a játékban, viszont nem kanyarodik annyira, amennyire kívánatos lenne (a kormány legszélső állásában).
Akkor kanyarodik megfelelően, ha nyomogatom a kéziféket.
Kérdésem állítsak a kormányon a logitech szoftverben, vagy szokjam meg így?
Sajnos bár pofás a beállítások rész, de a kormány tekeredésére vonatkozó beállítást nem találtam...
Legújat patch fenn van. Köszönöm :) -
#2095 mert a wr2-t elég macerás elindítani,lekell tiltani minden szart a gépen h tudjak játszani. -
#2094 Nem biztos, hogy nehéz dolog, na de minek??? Visszacsövesítés lenne, hisz a WR2-nek sokkal fejlettebb a törésmodellje pl.
Miért nem játszol inkább a WR2-ben a W123-assal? -
#2093 van olyan aki betudja konvertálni az első részbe itt a csapatban? -
#2092 Másolással -
#2091 4 -
#2090 a kocsikat hogy kell betenni a játékba? -
#2089 2 vagy 4 ajtós nem tudod? -
#2088 A WR2-ben van W123-as. Elméletileg meg lehetne oldani a WR1-be rakását. -
#2087 tud vki olyanról h lesz w123-as merci add-on? -
#2086 nekem a belőső műszerek(km-óra,fordulatszám) nem mozognak -
#2085 torrent -
#2084 ???Mármint mi tiszta kocka és milyen műszerek nem mozognak???
Nekem nem volt semmi bajom ezzel a modellel, szerintem kifejezetten jól sikerült! -
#2083 Sziasztok! Valaki megmondaná hogy a teljes játékot honnan lehet letölteni? -
#2082 a belsejébe nem mozognak a müszerek és tiszta kocka de nem annyira vészes. -
#2081 -
#2080 kibővült a merci w140-es motor választéka S 320 Turbodiesel
S 350 Turbodiesel
S 280
S 320
S 420
S 500
S 500 Sonderschutz-Ausführung
S 600
S 600 AMG
link -
#2079 azt látod nem tom. nincs földobva a játék, csak maga a járgány mondható autónak. -
#2078 de a belseje elég gáz -
#2077 ez viszont már az autó kategóriába tartozik:) -
#2076 Chrysler 300C 5.7 V8 HEMI (v1.0) by TomWin