Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
tudom benne vannak,de sajnos kis hazánkban tudtommal nem kapható,és warez sincsen!😞

hykao
Nem. Ezek nincsenek benne, mondjuk nekem személy szerint ezek nem is hiányoztak... 😊

Viszont ezek mind benne vannak már a 2. részben...
DJ Skyline
kipróbáltam a gémt' !
röviden és tömören nem rossz,de nem is egy húbazz!😊))

amiket hiányolok:
forgalom a pályákon
fényszóró
duda

vagy ezek benne vannak,csak én nem találtam meg õket?😊))

Opelfan
Figyelj! A Router (útvonal választónak is hívhatjuk) helyi hálózatnál szükséges, hogy csillag topológiájú hálót hozz létre. Vagyis (most egy alapesetet mondok)ha van otthon több géped és csillag topológiát akarsz létrehozni akkor vgan szükséged routerre. Ha van is otthon neked ilyen akkor a szerver géprõl próbálkozz! Ha nem sikerül így se akkor a Te problémádra a megoldás a következõ: elmész a szolgáltatódhoz és kérsz külsõ ip-címet amit idegen gépek is láthatnak, ugyanis neked mindenbizonnyal belsõ ip-d van amit max azok látnak akikkel egy alhálózatban vagy ugyanannál a szolgáltatónál. 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Imrusssss
Na akkor szépen elomdjátok hogy kell kreálni gamet és mi az a router ha kell hozzá
Mert kur**** felidegesít hogy nem tudok csinálni!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

hykao
[Walaki]D`Lair
Na majd megnézem én is, kiváncsi vagyok milyen az a golf GTi...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Z
Hát azér ennyire nem jo a wr2 hogy ez a topic behaljon...

hykao
Kijött a WR2 demó, link a topikjában.
  Z
ha nincs jelszó akkor se tok belépni

Z
jer a 'voll gas'-ba

Z
jajó

hykao
Mert jelszvas voltam... 😊)) Semmi komoly, csak kipróbáltam ezt a Seat Altea-t.
Néha multiban próbálom ki az új autókat...(gyorsabb, nem kell allucanget-ezni, stb...)
Amikor kipróbálok egy autót, mindig jelszvas szervert indítok, illetve névnek "just test"-et szoktam megadni...(de most ez kiment a fejembõl...)
  Z
Hykao! valamiér nemtok hozzád bemenni (játékodba)

Z
hmm egész könnyû kis falat voltál hmm jaja...

Imrusssss
Sziasztok hyako nagyon köszönöm hogy szóltál mi a helyzet de azért meg köszönöm!!!

Ja igen nagyon jó volt a neten nyomulni!!! 😄

Ugye Z ???

DJ Bee18
valaki emléksszik rám?? 😄DD mert már játszottam 2-3 magyarral, de nem tudom ki volt az. <#vigyor> Ezen a néven nyomulok: DJ '16V' Bee 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B@dsector
Hello! Emlékszek rád, jó versenyt nyomtunk <#integet2>.
  Z
... de csak majdnem. Amúgy jó volt

hykao
Ugyan már! Ügyes gyerek vagy te, meg tudod oldani! 😊

Ajánlanám figyelmedbe: EZT
Imrusssss
Figyeljetek már!!!!

Belépek a tasarian .com ra és már vagy másfél hónapja regisztráltam és semmi nem küldöt nem belépést vagy valami ilyesmi!!!!

Tudna nekem valaki 1 jelszavat meg e-mail címet adni hogy én is tudjak onnan letölteni????

Ha valaki meg teszi azt nagyon meghálálom!!!

Imrusssss
Mi a bajod!!!!

Majdnem megvertelek a neten!!!

Z
gyerkõc

hykao
...WR1-WR2 közvetlen topikátjárhatóság linkkel megoldva mindkét topik bannerében... 😊))
hykao
Ha néha olvasnál is...
Pl. a #2016-os utolsó sora: "Bõvebben a WR2 topikban..." <- ebbõl elég egyértelmû nem, hogy van már WR2 topik!!! 😊

...de itt egy közvetlen link: World Racing 2 topik!!! 😊
Imrusssss
Jah apropó!!!

Nem mondtam semmit mert 1 ku*** topikot nem sikerült jóvá tennem úgy ho ez van!!!

<#ticking><#falbav><#fejvakaras><#guluszem1><#sir><#rinya><#sir><#rinya>

Imrusssss
Sziasztok !!!

Én nagyon tisztelem ezt a topikot és nagyon szeretem nah szóval azt akarom mondani hogy +nyitottam 1 új topikot a neve World Racing 2 !!!

Azt szeretném mondani hogy gyertek és írja tok a játékhoz mindenféle pletykáját és képeket töltsetek föl rá!!!

Üdv : Imrusssss

Ui.: Imádom ezt a fajta játékot!!!

hykao
Azt már elmondtam, hogy alapból nem lesz belsõnézet a WR2 eredeti autóiban...amíg valaki nem csinál hozzájuk...
Martin Leps annakidején felajánlotta, aztán végül beszállt a játék autóinak készítésébe. Úgy tudom 12 modellt készített õ a játékhoz.
Azt, hogy végül meg fogja-e csinálni a belsõnézetet hozzájuk, kérdéses...de bizonnyal lesznek páran, akik majd csinálnak...illetve a WR1 addonjai egy részéhez ugye eleve van.
Számos modellezõ bejelentette már most, hogy autóikat kompatibilissé kívánják tenni a WR2-höz is (WR2 törésmodell, új lámpa, új hang...), illetve van terv a Korzika pálya és egyéb addon pályák WR2-be implementálására is...
Ennél többet majd a WR2 megjelenése után fogunk csak tudni...de úgy vélem minden rendben lesz... 😊))
Demó e hét vége felé már várható...maga a játék meg a hónap végétõl...

@arty: akiket eddig kérdeztem, mind azt mondták, hogy ha lehet egy kicsivel még reálisabb lett a fizika (100% szim módban...), lehetõség lesz a régi terelõnyilak beállítására is (ezek helyett az új árkádos neon szerû virtuális nyilak helyett...), valamint az új törésmodell és a sérülési zónák bevezetése mindenképp reálisabb érzetet fog nyújtani...(nem csak %-os sérülési szint lesz, hanem külön-külön haza lehet majd vágni a motort, a hûtõt, a féket, a futómûvet, a gumit, a sebváltót, stb...)

Bõvebben a WR2 topikban...
arty
huha!!! ez brutál! 😊

már csak az kellene, hogy a sim még-szimebb legyen, az árkád oldal pedig tõlem akármilyen lehet 😊

wr1-et én sem fogom törölni, néha megyek 1-1 versenyt a karrieremben, ahogyan eddigis, de a komjuniti tuti mozdul a kettõ felé 😊

Forza.

Opelfan
Dehát ez a Transam. Én az alap kocsikat mondtam, pl Fabia RS-nek van?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
12346
nah, ez örvendetes dolog😊

hykao
Csak, hogy ne legyenek kétségeink: BELSÕNÉZET - WR2 😊
(A kamera szöge valszeg állítható lesz...)
hykao
A city-t lehet, hogy többé-kevésbé ki fogja váltani a Miami pálya...de az alpesi pályát semmi! 😊))
Opelfan
Szerintem azért még nem jelenti a wr1 halálát ha kijön a wr2. Ki tudja lehet, hogy olyanra sikerül a wr2 hogy a wr1 az lényegesen valósághûbb (hatalmas ugratások), ja igen és még a belsõ nézet is kérdéses. Tulajdonképpen ha nem lesz belsõ nézetük az alap kocsiknak akkor nálam elsõ helyen marad a wr1 valószínûleg.
Különben tényleg jó lenne ha bele lehetne tenni a wr1-es pályákat, mondjuk az nfs3 és 4 közt nem volt olyan nagy külömbség, ezért is tudták (szerintem) könnyedén megcsinálni a 3. rész pályáival. Nekem Alps és City a kedvencem, ezek hiányozni fognak a wr2-bõl biztosan, mondjuk azt meg nem várhatjuk el a programozóktól sem, hogy olyan nagy munkát csináljanak, hogy a wr1-es pályákat átkonvertálják pár ember kedvéért(szerintem az is csak kérésre van, hogy úgy lett megcsinálva hogy a wr1-es addonok beletehetõk).

hykao
Hát én azért még nem fogom törölni a WR-et, amikor kijön a WR2...
arty
akkor viszont a modderek esélytelenek, h betegyék a wr1 pályáit 😞 annyira nem lesz populáris a game, h ekkora melót bevállaló csapatok alakuljanak 😞

mind1, az is valami, ha sok kocsi átkerül a wr1-bõl 😊

viszont a 2 megjelenése egyenértékû a wr1 halálával, kicsit sajnálom 😞

Forza.

hykao
Igen mai szemmel is elég jók a pályák még, meg az egész játék grafikája...
Sajnos nem fogják betenni az tuti, korábban rákérdeztem, s egyértelmû NEM volt a válasz, mert állítólag a WR2 pályái más struktúrával készültek, mint a WR-éi...
A magam részérõl fõleg az alpesi havas részek fognak hiányozni, lévén, hogy a WR2-ben nem lesz havas rész, de még csak váltakozó idõjárás (így esõ, köd) sem... 😞
Viszont az olasz, egyiptomi pályák elég ígéretesnek tûnnek...na meg az új játékmód, a rallye...

Majd meglátjuk...ha minden igaz, jövõ héten jön a demó...29-én meg a teljes játék három és fél gigával...
arty
pedig kis fûvel/növényzettel fûszerezve a mai napig nagyon szépnek tûnnek a wr1 pályák... bárcsak a készítõk ugy beleraknák, mint az nfs3 pályáit az nfs4nél az EA 😊

Forza.

hykao
Sajna csak úgy egyszerûen nem, ezt nyilatkozták a készítõk...de remélhetõleg lesznek a WR2-höz is majd pályakonverziók...(a Korzikát konvertáló srác már jelezte, hogy akar a WR2-höz is néhány NFSPU pályát...)
arty
hykao kösz a korzika linket, mentem pár kört! ez egy isten konverzio!!!!

Forza.

arty
félelmetesen szép 😮

vajon a wr1 pályáit be lehet majd tenni a wr2 alá ?

Forza.

hykao
Majd ha bemásoltad, akkor már meg fogod találni... 😊
Imrusssss
Hé nem találom meg ezt a mappát WR-EditTracks nem tudom berakni a corsika pályát!!! HELP!!!

BBDesign
Az 5005 felirat nem hiba! Erre nem rég jöttem rá én is, amikor találtam egy képet az autóról: KATT IDE

hykao
Akkor még csak béta volt...most állítólag kész...(bõvebb infókért fordulj a készítõhöz...😄)
Opelfan
Ebben mi a pláne? Már volt eddig is ilyen, ráadásul ennek is 5005-nek néz ki a felirat az elsõ spoilerén 😊.

hykao