2397
-
#2155 hm, én már rég nem multizok, sosincs senki. néha pár haverral szoktuk nyomni, de vasárnap felnézhetsz, addig összerakom a gépet :)
mi mindig csinálunk egy servert, wrHUN, és oda általában csak magyarok lépnek be -
#2154 Nyomjunk már valamikor multit!!!
Idő pontot kérek!
-
#2153 Ha még nem volt akkor:
BMW 645Ci -
danyr #2152 -
#2151 Peugeot 406: 1.8, 2.0 és 2.9 V6
Gangster legújabb munkája, szerintem szép lett és jó a kocsik hangja is, bár a szokásos gond ugyanúgy megmaradt mint a többi kocsijánál... eléggé csúszkál. Ettől függetlenül nagyon jó lett. -
#2150 wr2zünk:) -
#2149 Helló all!
Tud valaki olyanról, hogy új S-osztály készülne? -
#2148 én szinte mindennap jáccom -
#2147 kihalt ez a fórum? senki se játszik már wr1-t? -
#2146 KATT (jobb klikk -> cél mentése más néven...) -
#2145 és azt mi honnan tudjuk, hogy találtál-e és nem él a link?^^ -
eagle161 #2144 van renault megane a wr1-hez mert találtam csak már nem él a link? -
#2143 pf, jólelirtam -
#2142 valaki nemtud 1.6os régi 1.6-os astrat a játékba? :) -
#2141 2005 Porsche 911 (997) -
#2140 Régebben múltiztam sokat, de holnap jó lenne nyomni egy versenyt újra. Lehet, hogy nem tudnak hozzád csatlakozni és ezért nem mennek a játékodba a németek :). Én nem valószínű, hogy áttérek a wr2-re legalábbis addig amíg nem jön ki valami normális crack. Ha megunom a wr1-et akkor Most Wantedezek egyet, sokan megköveznének érte de az az igazság, hogy semmivel nem rosszabb játék mint a wr2 sőt olyan gépen is szépen fut amin a wr1 is nagyon akad :). Szóval le a kalappal a Most Wanted előtt! -
#2139 már szinte mindeannyian wr2zünk. -
#2138 van köztetek állandó multizós,mert eddig vagy 2 magyaral találkoztam.többel nem... -
#2137 most egy darabig maradok a WR1-nél -
#2136 Többek közt ezért is érdemes áttérni a WR2-re... -
#2135 egész hétvégén lestem a multisokat és 2-3 servernél többet sose csináltak, és amit létrehoztak is egy nagy kalap ** volt.A sok német felmegy keménykedni és ha később lép be,nemtud játszani akkor megvan őrülve és folyamatosan irja hogy fuck you. Én is hoztam létre,már csak azért is mert sehol sem volt beixelve a "downloaded cars enable",pedig szerintem ugyis tökjo,de valahogy oda senkisem lépett be,talán valami nemstimmelt. Személy szerint hiányolom a multi langue-bol h nemjelzi hányan várakoznak meg hogy hány embe van összesen. -
#2134 Én majd multiznék veled, mondjuk a hétvégén, ha neked is ok. Tudsz is kreálni szervert amire fel is lehet jelentkezni?
Mióta megjelent a wr2 azóta tényleg nincs túl nagy nyüzsi itt :). -
#2133 oké ,köszi a türelmet,énmeg nemakartam nagyon nyüzsgő lenni, amugy tényleg nincs nagy élet ebbe a topicba,pedig a játék megérdemelné.
Megoldottam minden problémát, és a multi is megy, csak nincs ember.Ha valaki jön akkor én ottvagyok... -
#2132 Figyelj nesto nincs túl nagy nyüzsi itt és ezért váloszolok én megint, alapvetően türelmes vagyok ezért leírom a kedvedért harmadik alkalommal is ezt a wreditcar cuccot, egyébként elég lenne visszaolvasnod egy kicsit mert már kérdezted és válaszoltam is rá.
De most figyelj és kérlek próbáld értelmezni amit írok mert itt a megoldás:
Nem gond ha nincs ilyen mappa! Senkinél sincs alapból. Neked kell létre hoznod vagy egyszerűen bemásolod az egyik kocsit a wr könyvtárába ahol pl az autos vagy a motoren könyvtár is van és a kocsi wr editcar mappája ott lesz, aztán ugyanebbe pakolod a többi kocsi wreditcar könyvtárában lévő az autó nevére hallgató könyvtárakat (ezekben vannak a .car fájlok)
Egy versenyt mész a saját profiloddal és megjelennek a kocsik vagy allucanget nevet adsz meg és az új profilban megjelenik az össz autó.
Ha most ebből nem volt világos akkor nem tudok segíteni sajna.
Nem akartam tahó lenni de gondolom a többiek azért nem válaszoltak mert látták már, hogy egyszer erre a kérdésedre kaptál választ. -
#2131 Igen, a házat meg tetőtől kezdjük építeni, nemde? :P -
#2130 nah leszedtem ujbol és felraktam,most fut és nemindul ujra.Valaki tudna nekem segiteni abba hogy mit kell tennem ha nincs olyan mappám hogy WR-EditCars.Ez kell ahoz hogy tudjak belerakni autot. hm? -
#2129 Újabb Shailen féle addon pálya van készülőben: KATT -
totya4 #2128 Kösz a választ #2115 :) -
#2127 igy van.Azért másoltam át mert nagyon tetszik a játék, és eddig minden gond nélkül futott. -
#2126 A legutolsó 1.6.6.-os peccset rakd már fel, ne szarakodj!
Persze csak miután felraktad rendesen a játékot setup-ostul...
Nem értelek, ha a haverodnak sem volt setup, akkor mi a túróért másoltad tőle át a szar játékot???
Mellesleg az átmásolt játékra valószínűleg nem fog felmenni a peccs (lekrekkeltre sem valószínű), mert nem fogja találni a regisztrációs bejegyzést... -
#2125 #660
ebbe ir hykao valami patcht, nekemis fx5200-es a videokártyám.Mi az a patch? megnézném
-
#2124 Nincs mit :)! Remélem menni fog! -
#2123 Ez marha jóóóóó :DDDDD
De ne Off-oljunk kérem -
killer1983 #2122 HM..... hmmmm.......... -
#2121 megprobálom ugy hogy csinálok egy uj könyvtárat.
Ujraraknám, de az a gond hogy nincs setup, ugyanis még annak idején a játékot egyaz egybe átmásoltam az egyik ismerősöm gépéről, mert neki sem volt setup.
kösz megteszem amit tudok
jah és kösz a gyors választ:) -
#2120 Figy! Fogalmam sincs mi a helyzet a gépeddel! Töröld le a fenébe a játékot és tedd fel újra. Ezután tedd fel az 1.6.6-os patchet mert ehhez tuti van nocd crack. Esetleg próbálj megint hangkari drivert cserélni. DirectX az okés rajta?? -
#2119 Az nem gáz hogy nincs mappád, csinálsz egyet vagy bemásolsz egy kocsit a főkönyvtárba és minden ok! -
#2118 bocs hogy ilyen sok kérdésem van de nekem olyanom sincs hogy WR-EditCars mappa, ami ahoz szükséges hogy kocsit tudjak berakni -
#2117 az errort azért irja ki mert nem a C:\ProgramFiles-ba van telepitve és nemtudja eléárni a játékot vagy valami ilyesmi, nemigy van?
-
#2116 letöltöttem azt a patch-t (1.4.4) de mikor elinditom akkor végigszalad valami töltőcsík, aztán kiir egy errort.Ezután megprobáltam elinditani a játékot, de mostis ugyanazt csinálja, megyek vele két métert és ujraintitja a gépet.Eddig nemcsinálta, most jött rá ez az izé.Nemhiszem hogy a hangkártya miatt csinálja.Mit kell ilyenkor csinálni????????????????????????????????????????????????????????????