Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
mert a wr2-t elég macerás elindítani,lekell tiltani minden szart a gépen h tudjak játszani.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

hykao
Nem biztos, hogy nehéz dolog, na de minek??? Visszacsövesítés lenne, hisz a WR2-nek sokkal fejlettebb a törésmodellje pl.
Miért nem játszol inkább a WR2-ben a W123-assal?
Willi Betz
van olyan aki betudja konvertálni az elsõ részbe itt a csapatban?

hykao
Másolással
hykao
4
Harly18
a kocsikat hogy kell betenni a játékba?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Willi Betz
2 vagy 4 ajtós nem tudod?

hykao
A WR2-ben van W123-as. Elméletileg meg lehetne oldani a WR1-be rakását.
Willi Betz
tud vki olyanról h lesz w123-as merci add-on?<#wilting>

filamester
nekem a belõsõ mûszerek(km-óra,fordulatszám) nem mozognak

hykao
torrent
hykao
???Mármint mi tiszta kocka és milyen mûszerek nem mozognak???

Nekem nem volt semmi bajom ezzel a modellel, szerintem kifejezetten jól sikerült!
Endre88
Sziasztok! Valaki megmondaná hogy a teljes játékot honnan lehet letölteni?

http://gamefarm.hu/

filamester
a belsejébe nem mozognak a müszerek és tiszta kocka de nem annyira vészes.

Willi Betz

Willi Betz
kibõvült a merci w140-es motor választéka S 320 Turbodiesel
S 350 Turbodiesel
S 280
S 320
S 420
S 500
S 500 Sonderschutz-Ausführung
S 600
S 600 AMG
link

12346
azt látod nem tom. nincs földobva a játék, csak maga a járgány mondható autónak.

filamester
de a belseje elég gáz

12346
ez viszont már az autó kategóriába tartozik😊

hykao
Ja amúgy emberek nem akarok nagy warez próféta lenni, de csak úgy halkan megjegyzem, hogy Djcom barátunk leklónozta a játék második részét, s már sok magyar helyrõl lehet tölteni lefelé a mûködõképes full verziót...
hykao
Ja, mer' a madár bevállalta, hogy összeszedi egy oldalon TomWin autóit, mer' nincs neki saját honlapja...
Imrusssss
Ezt látátok már???Crumbut

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

BBDesign
hykao
Magyarítás ügyben híreim vannak: kukk a WR2 topikba! (#1069 hsz.)
hykao
hykao
Butch már készíti a tõle megszokott minõségben és belsõnézettel az ellenpéldányt...
Opelfan
Egyetértek

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

12346
erre az autóra is kár volt idõt pazarolni sztem😞

Opelfan
Nem valószínû hogy én kérnék engedayt ezekután, inkább sutyiba csinálnám álnéven 😊. Próbáltam modellezni egy kocsit nem rég, marha nehéz... azt mondom aki tud csinálni vagy egyáltalán egy lwo-ból el tud készíteni egy használható gépet annak nem lenne szabad hagynia magát 😊.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

hykao
Hmm, mintha valamelyik ifjú titán nekiesett volna egy új 7-esnek (meg egy új 6-osnak is...), de aztán leüvöltötték a haját, hogy nem kapott engedélyt az átkonvertálásra vagy mi volt...
  Z
7es bmwvérõl tud valaki valamit mer én még sehol se találtam

hykao
Citroen C5 ha jól tudom készül, talán TomWin készíti.

Addig is: Peugeot Oxia (v0.5) by KvH-DeSiGn, TomWin
[HUN]FaTaL
nem akar valaki modellezni a játékhoz nekem egy Citroen Xsara-t (utcai) vagy egy Citroen C5-t?😊)))

http://goo.gl/gd6Zi5

arty
OFF amikhez az emporiossal ellentétben nem jött ki 5 update után semmi 😊 az emporios tökéletes volt...upd17 után persze vége lett, megunta a srác, de még mindig jobb, mint a vengeance upd5 után... ON

Forza.

12346
jah, mer elõször a gagyi emporio-s verzsön jött ki, és utána nem sokkal a normálisan használható, dvd-rõl készült isok.

Opelfan
Igen de kellett valamit mahinálni vele, hogy mûködjön is, a végleges az késõbb jött ki.

12346
nyugizzá brada. csak várj. jobbat nem tudsz.

12346
nem hackerek törik, de nem lényeg😊
hl2 asszem hamar kinn volt, és nem is volt nehéz.
a játékoknál komolyabb progikat nem is védik sztárfossal, mer érthetõ okokból azokat többnyire megveszik, akiknek tényleg kell. a játék és egyéb felhasználói prg piac két igencsak különbözõ dolog.

hykao
A topikjában válaszolok! (katt a banner alatti linkre...bár remélem már régóta ez is és a WR2 topik is ott díszeleg a fórum fõoldalon a kedvencek közt mindenkinél!!!)
Istencsászár
õõ hl2õt megjelnés után napokkal felvolt törve.. na annak a védelme aztán gyerekjáték 😊)))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Imrusssss
És nem lehet hogy valaki feltudja törni????

Esetleg vagy kint Németbe menni ott megvenni???

Opelfan
Én nem félek ennyire, hogy nem lesz warez verzió. Ha a hackereknek tetszeni fog akkor nem jut olyan sorsra a gém mint a Trackmania Sunrise. Úgy is fel lehet törni valahogy ez csak idõ és elszántság kérdése, a HL2-re is azt mondták, hogy ez tuti feltörhetetlen és pár hónap elteltével már lehetett szedni, a játékoknál lényegesen komolyabb programokat is feltörnek, szóval ezért nem félek annyira. Rengetegen várták már ezt a játékot és szerintem ezek közt vannak hackerek is 😊.

Hykao: Neked van-e valamilyen infód arra vonatkozólag, hogy Amerikába piacra dobják-e a játékot? Ja tényleg és lehet már tudni mikor jelenik meg hivatalosan a wr2, vagy megjelent már?

[HUN]FaTaL
nem lesz warez pc verzió, mert starforce védelem van rajta😞

http://goo.gl/gd6Zi5

hykao
Xbox verzió már fenn van, de kétséges, hogy valaha is lesz-e egyáltalán mûködõ PC-s warez verzió...
Imrusssss
De majd a torrent oldalakon biztos fent lesz!!!

hykao
Sajnos jól tudod...