Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Mióta megjelent a wr2 azóta tényleg nincs túl nagy nyüzsi itt 😊.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Megoldottam minden problémát, és a multi is megy, csak nincs ember.Ha valaki jön akkor én ottvagyok...<#integet2>#integet2>
De most figyelj és kérlek próbáld értelmezni amit írok mert itt a megoldás:
Nem gond ha nincs ilyen mappa! Senkinél sincs alapból. Neked kell létre hoznod vagy egyszerûen bemásolod az egyik kocsit a wr könyvtárába ahol pl az autos vagy a motoren könyvtár is van és a kocsi wr editcar mappája ott lesz, aztán ugyanebbe pakolod a többi kocsi wreditcar könyvtárában lévõ az autó nevére hallgató könyvtárakat (ezekben vannak a .car fájlok)
Egy versenyt mész a saját profiloddal és megjelennek a kocsik vagy allucanget nevet adsz meg és az új profilban megjelenik az össz autó.
Ha most ebbõl nem volt világos akkor nem tudok segíteni sajna.
Nem akartam tahó lenni de gondolom a többiek azért nem válaszoltak mert látták már, hogy egyszer erre a kérdésedre kaptál választ.
Persze csak miután felraktad rendesen a játékot setup-ostul...
Nem értelek, ha a haverodnak sem volt setup, akkor mi a túróért másoltad tõle át a szar játékot???
Mellesleg az átmásolt játékra valószínûleg nem fog felmenni a peccs (lekrekkeltre sem valószínû), mert nem fogja találni a regisztrációs bejegyzést...
De ne Off-oljunk kérem <#ejnye1>#ejnye1><#vigyor0>#vigyor0>
Ujraraknám, de az a gond hogy nincs setup, ugyanis még annak idején a játékot egyaz egybe átmásoltam az egyik ismerõsöm gépérõl, mert neki sem volt setup.
kösz megteszem amit tudok
jah és kösz a gyors választ😊
Azt nem értem, hogy miért van az hogy simán nyerhetõ futamok jönnek egymás után, aztán meg jön egy-egy teszt futam amibe az ember tökei leszakadnak, kapok ugyan egy jó gyors A1xx-et ami megy mint a golyó de a handling a nullához közelít...
Ti ezeket a futamokat is megnyeritek?
thx
Ha rendszertelenül jön tehát bizonyos idõ után resetel érdekes módon az is lehet directx, esetleg én még gondolok itt valami új alkalmazásra is amit nem rég tettél fel és ütközik az egyik kártyáddal.
Elsõ nekifutásra nekem nincs több ötletem, de az az igazság, hogy ezeken kívül is rengeteg dolog miatt lehet...
Jah és Nvidia Fx5200es videokártyám van.
Tudtok erre valamit?
thx
http://goo.gl/gd6Zi5
MBWR Manager by Krom 0.4d
This tool installs and manages MBWR add-on cars
and sceneries(tracks).
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Másolással pedig, csak simán bemásolni a ocsikhoz vagy felûl kell irni más kocsikat?
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Akkor kanyarodik megfelelõen, ha nyomogatom a kéziféket.
Kérdésem állítsak a kormányon a logitech szoftverben, vagy szokjam meg így?
Sajnos bár pofás a beállítások rész, de a kormány tekeredésére vonatkozó beállítást nem találtam...
Legújat patch fenn van. Köszönöm 😊