2397
-
#2237 A WR2 topicban látható BMW X3 elérhető a WR-hez is? -
#2236 nincs forgalom :(sajna.engemis érdekelne, de nemvalószínű hogy fognak bele csinálni.így marad a jólmegszokott race, free ride,multi..stb.
autó betehető a patch bemásolásával a játék mappájába, más nemkell hozzá, természetesen a megfelelő mappába kell másolni az autó mappáit. -
#2235 nincs olyan mód vagy valami ahol a free ride részben van forgalom ??
-
#2234 Egyébként mi kell ahhoz, hogy egy (akár ZModellerrel készített) autó a World Racinghbe betehető legyen? Mert például a Mafiához rengeteg van, ami jó lenne a WR-be is. Ráadásul ismerek egy srácot, aki csinált már jónéhány igencsak kiváló modellt. -
#2233 új passat készült már a wr1-heZ? -
#2232 alapból benne van.
a menüben találod. -
#2231 és merre található ez a Free ride mod mert én már éztem ilyen Wr-oldalkon meg google is de semmit nem találtam csak autokat meg mást -
#2230 Én nemtudok ilyen oldalrol ahol irva lenne hogy van-e belső nézet vagy nincs, a borg-on szokták alá megjegyzésként néhány kocsihoz irni hogy van belsőnézet.Igazábol a BMW-k többségéhez van.Dodge charger-hez is van, többet msot igy fejböl nemtudok.
Letöltéshez próbáld meg pl.: a torrentspy.com-ot, de keresgélhetsz különböző torrentes oldalakat, ahonnan egy torrent kezelő programmal (pl.:bitcomet,azureus) letöltheted őket.Ez persze nemgarantált hogy lejön neked egykét óra alatt,én például napokat szenvedtem annakidején.. -
#2229 Szevasztok!
Honnan tudnám letölteni ezt a király játékot?
A demó-ba lehet kocsikat berakni?
Előre is köszönöm!
-
iguanodon #2228 Szevasztok.
Tud valaki olyan autó gyüjteményt vagy linket ahol csak belső nézetes járgányok vannak. Rengeteget leszedtem és szinte alig találok olyat aminek van, a legtöbbhöz meg nincs oda írva van-e vagy nincs, sokáigtart kipróbálgatni őket, meg felesleges mert úgysem használom külső nézetben, úgy nem adja meg a király hangulatot.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#2227 ok köszi -
#2226 ITT vannak Krom progijai. -
#2225 köszi szépen -
iguanodon #2224 Szevasztok.
Olyan kérdésem lenne nem tudja valaki, hogy létezik-e ez az autó a World racing-hez
(Bomber BFS)
Anno a Need for speed 2 se -ben volt bónusz autó.
Nagyon jó lenne, ha valaki tud valamit azt megköszönném.
LeePí17 #2223 de van
freeride..vagy test track..
valahogy igy van irva sztem...
a karrier nem nagyon nehéz ha a beállításoknál a cpu versenyzőket 40%osra állítod
-
#2222 Hali még csak most jutottam ehez a gémhez elég jó de már az elején iyen nehzé a carrier??
meg mi az hogy nincs benne olyan hogy csak úgy meni 1 pályán vagy valami? -
iguanodon #2221 Szevasztok.
Hátha tud valaki segíteni, miért van az hogy single player üzemmódban, mindenki gyorsabb az én autómnál mindegy hogy ugyan azzal vagy jobb kocsival vagyok mint a többi, de azok simán elhúznak melettem, és ez egy idő után kezd nagyon idegesítő lenni, a kanyarokban egy kicsit feltornázom magam és mire megint az egyenesekbe érünk pillanatok alatt én vagyok az utolsó.
#2220 MBWR Tools (köze a Manager) -
#2219 én anno leszettem egy 600megás fájlt, abba volt egy kiló kocsi, a közt találtam managert.linket énse találtam, de felraktam rapid-ra, nézd meg, hátha müködik: WR_Manager -
#2218 hát nem tom. emlékeim szerint semmi sem kellett hozzá, hogy az addon járgányokat told. a mit tom én hányas peccsen kívül persze. -
#2217 köszi de sehonnan nem lehet leszedni....
Egy linket légyszi dobjatok már! AMI MŰKÖDIK! -
LeePí17 #2216 hy
LADA járgányt senki sem tud vhonnan?
-
#2215 Kell hozzá Carmanager!!! -
#2214 kösszi a crack-et! Bemásolom a kocsit a játékba és azt írja ki hogy: 2 addityonli installed vehicles found.
Ezt akkor írja ki amikor kiválasztom a nyelvet, utánna 2 reklám és utánna ezt írja ki. -
iguanodon #2213 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_mercedes-benz_world_racing.shtml -
iguanodon #2212 Szevasztok.
Tessék itt egy link, itt a 1.6.6-os crack, és más egyébb rengeteg játékhoz. -
#2211 Hy. Feltettem a 1.6.6 os patch et de nem találok hozzá crack et!
Valaki légyszives linkeljen már be egyet! -
#2210 Hékás én mindig imádom a wr1 és imádni is fogom!!!
Amikor csak kell mindig a neten vagyok!!!
Ha kell beszélünk időpontot és kész! -
#2209 Mert mindenki átpártolt a WR2-re. -
#2208 multiba nagy halál van, lehet jókor kéne fellépni, de a sok barom németen kivül akik csak slr-rel nyomulnak nemlehet normális játékosokat találni... -
#2207 Csak párat kéne visszaolvasni egy linkhez... -
iguanodon #2206 Szevasztok.
Hátha tud nekem valaki segíteni, a WORLD RACING első részét szeretném megszerezni,
eredetiben szerettem volna de sehol nem találok egy üzletet ahol lehetne kapni,úgy szintén a második részt sem találom eredetiben, de image fájlban is jó ha már máshogy nincs, tudnátok e segíteni honnan tudom megszerezni, fizetős oldal is jó, sajnos csak a demókkal volt szerencsém játszani, de nagyon meg fogtak. Sajna manapság kevés a jól kivitelezett belső nézetes autós játék, de íme a példa, hogy vannak kivételek. -
#2205 Olvastam azokat amit te írtál hykao és tudomásul is vettem őket.Csak higyjétek el ha lenne rá módom és értenék hozzá akkor én megcsinálnám magamnak saját felhasználásra. -
#2204 Nos az biztos, hogy egyszerűbb és olcsóbb is mailben engedélyt kérni valamely GTA vagy NFS játékokhoz készített modell felhasználására... -
#2203 tom, hogy nem olyan vészes ár, de jelen esetben biztos nem adnék ki ezekért ennyit:) -
#2202 A két autót csak példának hoztam fel, amúgy 4-5 ezer forint semmiképp sem drága, mégha vannak hibáik is. (amik amúgy nekem nem tűntek fel...:D)
Egyébként igen: ez úgy szokott működni, hogy aki nem akar nulláról elkészíteni egy modellt, az kiszemel egyet, mailben engedélyt kér a készítőtől a konvertáláshoz, s ha megkapja, akkor elkezdi...
@Willi Betz: olvasd már légyszives azokat is, amiket én írok, ne csak azt szajkózd amit szeretnél! (Mellesleg Martin Leps biztos nem fog nekiállni, hisz nem időmilliomos, az M5-öt is hónapokig csinálta...) -
#2201 A Passat nekem iszonyatosan fontos lenne szóval ha tudsz hykao akkor valakinek a borg-on vagy máshol, szólhatnál.Márcsak azért is mert hallottam pletykákat készülő Passatról.Igazából az lenne a legjobb ha Martine Leps csinálná meg.Köszi előre is a segítségedet. -
#2200 váá!:s iszonytat nagy hibák vannak ezekben-.- ahhoz képest drága.
viszont a mafiába van kifogástalan phaeton és phantom is. ez a phantom meg a legutolsó polyig ugyanaz a modell, csak míg ennek szép színe van a másik undorító fehérével ellentétben, annak meg jól belőtt belsőnézete. a két jó tulajdonságot meg nem nehéz összehozni ugye:)
jelen esetben elég lenne csak a készítő beleegyezését kérni, hogy mi lenne, ha... nem? -
#2199 Semmi gond, kigyomláltam.
Modell ügyben: amennyiben ingyenes vagy megvásárolt modellről van szó, megpróbálhatok közbenjárni az ügy érdekében, de bizonytalan származású modellek esetében nem.
Egyébként itt is vannak egész olcsó és elég részletes modellek, pl.: VW Phaeton 29 dodóért vagy Rolls Phantom 20 dodóért -
#2198 Basszus, jól le van lassulva ez a hülye szerver. Bocsi csak egyszer akartam elküldeni!