2397
  • Mighty
    Klaviatura minden mas jatekban flottul mukodik. pl SLR:R-ben nincs gomb beakadas :)
    Es ez szerintem nem ellenkormanyzas, hanem tenyleg beakad az irany egy par masodpercig. Most feltettem a patchet, hatha az megoldja.

Álom: SLR:R tuningolás, fizika + MB:WR pályák. Über fasza játék lenne :)
  • ShaiHulud
    majd mindjart adok en neked okostonit...

amugy megneztem es tenyleg nem tamogatja dx8 cuccait..." DirectX 8 features which the GeForce 4 MX doesn’t support."

rakat szar ez a gef4mx seria:D nem is ertem mi a joistenert adtak ki...gondolom megtevesztesbol..mocsok egy ceg ez az nvidia:)
  • Ruffi
    És mivel tudom hogy te maga vagy a megtestesült simulator
    100 % simen abs off kip gátlo off kormány
  • Ruffi
    hát basszu 95 % -nél vagyok semmi érdekes nincs már
  • Alexease
    Probalj minden segitseget kikapcsolni, vagy tisztitsd ki a bill-t;DD
    De sajnos a jatek alapbol, kikapcsolhatatlanul, ellenkormanyoz, ami igen bosszanto arkados beutes;((((((
  • Alexease
    Gratulalok! A jatek ertelmes felhasznalasa.
  • Ruffi
    97 %-ig törtem egy sl 7.3-at ott meg má nem ment 30 fölé uhhogy nem tudtam 100-ig elvinni
  • Mighty
    Van egy gondom. Biilentyuzettel jatszom es neha beragad az az irany amerre nyomtam a gombot. pl nyilegyenes szakaszon korrigalok picit jobbra vagy balra, de beragad es elhuz a palyarol. Kanyarokban is szokta ezt csinalni, de akkor meg az kanyarodasi szandekomat nem veszi figyelembe...
    Volt ilyen mar valakinek?
  • fm
    milyen gép kell ehhez,hogy élvezhetően fusson? milyen a multiplayer része?
  • gyraph
    Nyiss egy új dokumentumot jegyzettömben és írd bele ezt:
    FILE "dev-mbw2.bin" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00
    aztán mentsd el igy:
    dev-mbw2.cue
  • FREAK
    semmi szükség rá, anélkül is tudod használni daemonnal
  • gyraph
    Én azt jól tudom...
  • hykao #687
    Ez már a neked is megfelelő Crack!!!
  • gyraph
    Volt ez :
    "Mercedes Benz World Racing Update v1.2.3 *CRACKED* 1x5MB" Deviance
    ma pedig kijött ez:
    "Mercedes Benz World Racing Update v1.2.3 *CRACKED* 1x5MB"
    Deviance /REPACK/
  • CSOCSO
    A Synetic kiadta az elsõ javítást a legújabb verseny játékukhoz, a
    Mercedes-Benz World Racing-hez. A következõ hibákat orvosolja:
    • az ATI Catalyst 3.7 lefagyásokat
    • a 4 csatornás hangot
    • az automata tolatást
    • az irányitási beállítások elvesztését
    • az alap port elvesztését
    • az SL belsõ nézetet
    • és bekerült a kompatibilitési mód a sztereó hanghoz
  • Roll
    Miért nem engedi megismételni a karrier módban az első teszt pályás versenyt amikor egy kabriót kell lenyomni egy A-s tuningolt kicsivel.
  • Roll
    Nem baj. Úgy sem szeretem a belső nézetet. Ezen kívül még azok a csicsás színek se jönnek be a dx 7 miatt.
  • Ruffi
    Okostóni azok dx 7-es kártyák akármit irnak rá meg mondanak
  • ShaiHulud
    hat a geforce4 mx bizbaszok szvsz dx8 as kartyak..:)
  • Roll
    Az lehet, mert gef4 mx-em van.
  • ShaiHulud
    mert nem dx8 as videokartyad van...gondolom gef2-d lehet...szal csak dx8+ as kartyaval lesz kormanytekergeles..levan irva readme.txt be is
  • Roll
    Szisztok Srácok! Hogy lehet az hogy a haveromnál belső nézetbe tekeri a kormányt nálam pedig nem?
  • Alexease
    Megneztem. Ez az eredeti 1.1.int crack, ami az ISO-hoz jott ki. Vagyis, akkor tenyleg kellene az 1.2.3-as crack;)))
  • Alexease
    THX
  • hykao #674
    http://awpost.com/games/files/dev-mbwr.rar
  • Alexease
    Akkor igy mar tiszta;) Valszeg ujsagoknak adtak oda elore, es onnan szivargot ki;))
    Akkor elvileg jo lenne, de nem biztos;)))))))))

Azert, adhatnal a crack-re egy kozvetlen linket, en nem talaltam meg;(
  • hykao #672
    Volt egy sumák, nem publikus patch, néhány német oldalon, asszem ehez volt a crack!!!
  • Alexease
    Nem tudom mihez johetett ki az a crack. A Demohoz jott ki eg patch (elvileg ugyan azt tartalmazza mint ez), de ahoz nem kell crack. Es a teljes jatekhoz, kesobb jott ki a patch, mint az a crack, ami lehetettlen;)))

Vagyis, ha valaki talal valamit, az szoljon, es linkeljen. thx;)
  • gyraph
    Remélem, hogy felteszik, mert már megjelent...
  • hykao #669
    Akkor, gondolom pár napon belül lesz új crack a gamecopyworld-ön!
  • gyraph
    Oké, de attól függetlenül nem hozzá való az a krekk. Nálam nem jó.
  • hykao #667
    Nekem a patch-elés + crack-elés után a verziószám (a játék indítása után alul) 1.1.3 lett és azóta se fagyott ki, ill. resetelt!!!
  • gyraph
  • MerlinW
    S nálam is béke honolna...:)
  • gyraph
    Azért a harmadik verseny után nekem ugyanúgy dobott egyresetet és szerintem azért, mert a crack amit ajánlottál és feltettem az 1.1.1 -es verzióhoz készült, a patch viszont az 1.1.3 -as verziószámot viseli...azért is csodálkoztam kicsit, hogy Sept 27.-ei frissitéssel ajánlottad a gamcopy-n, mert a patch csak okt1.-én jött ki.

Ha valakinek megvan esetleg a:
    "Mercedes Benz World Racing Update v1.2.3 *CRACKED* 1x5MB" -os verzió...hát nem sértödnék meg , ha feltenné valahová, vagy egy link se lenne rossz! THX
  • Mayday
    Koszi.
    Azert sajnalom, jo lett volna ebbe a game-ba mar alapbol is...
  • gyraph
    Érdekes, pedig vhol olvastam is, hogy a patch megoldja a kimondottan ATI kártyáknál fellépő restart-ot,viszont ezek szerint az NVIDIA kártyával is volt aki szívott.
  • gyraph
    Oké megtaláltam...az volt a gond, hogy nem a teljes címmel szerepel, hanem csak mint "world racing"...köszi!
  • hykao #660
    Válaszok sorban:

FREAK: ártani nem árthat, egyébként bizonyos hangproblémákat is orvosolnak...

GYRAPH: gamecopyworld Szept.27.-i frissítés, én az 1.9mb-os deviance félét raktam fel!
    Nem csak az ATI-sokat érinti a probléma, a haveromnak valami FX5200-asa van, és képes már a rajt után újraindítani a gépet (kedden felrakom neki is a patch-et, akkor kiderül, hogy nála is megoldja-e ezt a problémát)

MAYDAY: a patch-től nem lesz multiplayer, van a játék mappájában egy update link, a későbbiek folyamán online lehet update-elni minden féle jót (az ígéretek szerint), mint pl: új autók, multiplayer, stb., de persze csak, ha eredeti játékot használsz...
  • Mayday
    Multi nincs meg benne?