Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont pozitív, hogy az útszélén parkoló kocsik is valódiak, noha más gyártótól származnak.
Bar egyik szemem sir, a masik nevet (ahogy ilyenkor szoktak volt mondani😉, de az osszes problema, hianyossag a konzolos eredetenek koszonheto;(
Az igaz, hogy ez "csak" egy konverzio, vagyis sok minden nem varhato el. Mar az is csoda, hogy atdolgoztak a "fizikat, szimulaciot", vagyis sokkal normalisabb mint konzolon. Es persze a masik ketto, a belsonezet es a tores.
Mivel ez eleve "arkad stilusu jatek" - ami nem jelenti azt hogy rossz - sok minden nem elvarhato, de ahoz kepest, sokaknak "emesztheto" lesz.
- Van belso nezet, amitol mar autossabb a jatek.
- Lekezeli normalisan a kormanyt, elfogadhato FFB-vel.
- Van benne lathato tores!
- A "fizika, szimulaio" mar a "jo-elfogadhato" kategoriaba tartozik, vagyis elvezetesen lehet vele autokazni. Pl. a szimulatornak keszult TRD-t es Colin3-at, magasan veri😉
- A grafikahoz, a palyameretekhez kepest meglepoen gyorsan fut.
- A Multiplayer resz teljes hianya.
- Rengeteg a folosleges, csicsa repulo arkad elem, ami konzolon alap, de ide folosleges. A megsporolhato eroforast, fordithattak volna ertelmesebb dolgokra is.
- Bar van belsonezet, de ha mar licence, akkor lehetett volna szebb is, pl. fotokrol, mert igy egy kicsit "rajzfilmes".
- Az FFB lehetne reszletesebb, a "szimulacios" erzes miatt, ha mar benne van a lehetoseg (fu, homok, kavics, razoko stb.)
- Ugyan igy, ezeknek az utviszonyoknak a hangjai is.
- A konzolos gombos/potyogtetos menu kicsit gazos. Ha mar PC, akkor azert ezt megoldhattak volna.
Szimulatornak keszult arkad iranyitasu, mozgasu jatek (Codemasters). Ebbol mindenki dontse el...
Akadozik alaposan a grafika (Radeon 8500 + AMD XP2400+).
Masreszt olyan darabos billrol az iranyitas, hogy elvezhetetlen.
Mi a gaz vele? mit boktem el?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A Truck Racing nekem is nagyon tetszett, az Insane-nel nem játszottam a Screamer 4×4 viszont nem tetszett.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
X-en nézve mondjuk 10-szer jobban nézett ki....de ami ott is zavart az a perspektívikus torzulás...dõlnek a fák stb
sztem látványban a GT3 közelébe sem jön, fõleg nem az autók kinézete, de MBWR nem is arról szól mint amirõl a GT3 teljesen más
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az autók és mozgásuk és látványuk az aszfalton stb lehetnének "szebbek , valósághûbbek" most nem konkrétan grafikában felbontásban, hanem úgy összképileg....de legalább törik és MERCEDES!!!😊)
10/8 pont
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.napisajto.hu
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szal
1800+ XP
256/266 DDR
ABIT lap
Vanta 16 MB by Jacek professzor 😊

de igyekszem megoldani a helyzetet\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
1. elõször még az mgs-t írtad, nem a 2. részét
2. a második részben a fõszereplõ gyerekesebb, mint az egyben
3. van olyan, aki szerint a splinter az mgs2 nyomaiba ér: ÉN!!!
4. Azért tetszik a Splinter jobban, mert bár ez is fiktív történet, valós földrajzi helyek, és olyan események szerepelnek benne, amik akár meg is történhetnének, ennek megértéséhez persze megfelelõ történelmi, földrajzi ismeretek kellenek, ezen felül nem szeretem a manga szerû grafikát, valamint a tejfölszõke, hosszúhajó, bájos hímnemû fõhõsöket, akik bár kommandóst alakítanak, de fejük az imént említett okokból szinte világít az éjszakában, valamint a való-szerû történetek jobban vonzanak, mint a fantasy-szerûek.
Az MGS szerintem inkább a fiatalabbak játéka, semmint az idõsebbeké (nem arról beszélek, amikor valaki eléri a 18-at).
Megtisztelõ a felkérésed, de mint írtam olyan játék fordításába fogok csak bele, amit ismerek (a témakört is), szeretek, megvan, és végig is nyomtam.
Egyébként az Elite Force 2 magyarosításának kellõs közepén vagyok, és a merci játék fordításába csak felüdülésképpen fognék bele, mert ez talán nem akkora kaliberû.
DE MOST MÁR TÉNYLEG NE TERHELJÜK EZT A FÓRUMOT EZZEL A TÉMÁVAL!!!
írtam néked emailt....nem kaptad meg?
nekem 8 hogy milyen idõs vagy.. ha élvezed a gamezt az jo...
splinter cell?...most ne menjünk bele egy vitába.. de nincs olyan aki szerint a splinter az mgs2 nyomaiba érhet.. de te tudod...
Na de, hogy a faszba jön ez a Mercedes-Benz World Racing fórumba?
Csak olyan játékot fordítok, amit ismerek, szeretek és játszom vele, sõt végig is játszom!!!!!!!!!!
Az MGS, bár jó játék lehet, nekem mégis inkább a Splinter Cell jött be, valószínûleg azért, mert már egy vén fasz vagyok.
nekem nagyon tetszik!😊)))))))))))))
fizikailag elveri az nfs6 ot simán... nem egy lfs... de nagyon kellemes!én 20 percig csak burnoutoltam minden segítség kikapcs.. + átállítva sim modba.. lehet vele állatul slideolni meg stb.. nekem tetszik!!!!!!!!!!
Az irányítás is jó-de lehetne jobb-hangok,zene kitûnõ,
gépigény(huh)se elviselhetetlen(mondjuk van is mit mozgatnia a GPU-nak)
Nagyon jól sikerült játék.
"ebbõl a szarból nem pofázod ki magad" 😊))
ui: nincs harag, csak poén 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]