Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Elöre is köszi
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Amugy az NFS sorozatot, meg a megjelenes elott allo Underground szart is magasan felulmulja (kiveve a Multi lehetoseget).
Az NFS egy eppen meg eladhato, hasznalhato fostalicska. Ezt ha egy kicsit kipofoznak - nem grafikailag - akkor mar majd' egy jo kis szimulatort lehetne belole csinalni. Persze ugy, hogy az arkados resz is benne maradhat, annak aki azt szereti.
Sajna igy, nem lesz hosszu eletu - es nem csak a Multi hianyanak koszonhetoen;( Pedig kar erte, mert az autok kivul-belul szepek, latszik es erezni, hogy a beepitett gyari parameterek szerint mozog az auto, vagyis jo lehetne.
Ha esetleg valaki ezeket a SYN file-okat meg tudna buheralni, talan meg lehetne piszkalni annyira, hogy hasznalhatobb legyen (bar multi nem lenne akkor sem).
Most itt tartok😊 Ezzel toltam versenyt. Bar az autot nem adta meg😞(

"Allucanget" - összes kocsi és pálya elérhetõ Singleplayer módban
"Full House" összes kocsi és pálya elérhetõ "Multiplayer" módban
"Free Ride" - összes kocsi elérhetõ
"JamSession" - összes bajnokság elérhetõ
"Miss World" - összes küldetés elérhetõ
)
"Allucanget" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr ein Großteil aller Strecken und Fahrzeuge im Singleplayer frei.
"Full House" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr ein Großteil aller Strecken und Fahrzeuge im Multiplayer frei.
"Free Ride" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Fahrzeuge frei.
"JamSession" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Meisterschaften frei.
"Miss World" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Missionen frei.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
vagy csak az izgalomtol vagy nemtom.. most te bertál egy kodot nekem.. a flahsgetbe nekem egy user meg egy pass-*t kéne beírnom...akkor most mit is írjak oda??
warezcenter.hu nem müxik
warezcenter.warez.hu nem müxik
plssssssssssssssssssss..fizetem az sms-tha kell csak adjatok linket😊 persze megköszönöm ha valaki elküldi az õ pass ját😊)))))
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A SMSFTP-k általában azért jók szoktak lenni.
These cards cannot display the following 3D engine features:
- Rain
- Steering wheel animation
- Paint effects on vehicles (when you select this, "anthracite" is automatically selected)
- Minor display errors on some vehicles (black rectangle on the gas cap)
There may be display errors with 16-bit color depth on Geforce 2 and Geforce 4 MX cards. You should therefore only use 32-bit color depth in this case.
Ami hianyzik, az a reszletesseg, amit irtam.