2397
-
#751 de gáz................................. -
#750 Ja. Ez a tesztautós rész ki is ment a fejemből, ennél én mph-ra állítottam a sebességmérőt, mert ha jól emlékszem a feladat leírásánál is mérföld/órát használ. -
#749 Termeszetesen 450 km/h, elirtam, de ez a kepen is latszik;) -
#748 Van ekkora sebesseg, sot;)) Persze full sim meg ami kell termeszetesen. En is meglepodtem. Most igy, gyorsan meg is kerestem, es kormany nelkul - eleg gaz;(( - teszteltem egyet, hogy legyen kep rola.
Missions - The Measure of Things/ CLK GTR "Nascar" Test Center. Igy hirtelen bill.lel, 550 km/h felett;)))
-
#747 nem, km/h-ban 330 körül van vége, mondjuk ez 100% szim módban, az arcade nekem nem köll :)
belegondolsz, nem is lehetne ennél több -
#746 433 km/h a végsebessége.
Freak, lehet, hogy nem állítottad át a mérőt mp/h-ról km/h-ra, mert mérföldben valóban nem éri el a 390-et egyik autó sem!
Zero_cool51: extreme driving control-t azért biztos nem "nyom", mert lelassultál 390-re, sokkal inkább, azért, mert kirepültél.
A legnagyobb sebességet úgy érheted el, ha hagyod, hogy az autó egészen felkússzon a rámpa széléig, de még nem repül el. Padlógáz, egészen kis kormánymozdulatok. Nem túl nehéz. -
zero_cool51 #745 de van. nekem 100%arcade-n van, és bill-en nyomom. az egyenesben 420-ra is felmegy -
#744 390 nincs a játékban
a kanyarból meg elég nehéz kirepülni, balra kell tekerni a kormányt és kész -
zero_cool51 #743 segitsetek! elakadtam 2 misszionál.
az "Eat up the miles" és a másik, ahol a w125-el kell menni azon a körös pályán. hogy kell? én mindig kirepülök a kanyarból, vagy extreme driving errort nyom, mert lelassultam 390-re. hogy kell megcsinálni??? -
zero_cool51 #742 mighty: ha eléggé összetöröd a kocsit, kb 50-60% nál kezd kormányozni vmerre ok nélkül. -
#741 sztem ne nagyon várjál. én se toltam végig és sztem megvolt minden szekér. de azér nem rossz game. nfsu-nak is minimum ilyennek kellett volna lenni:(( de azt már eladja pusztán a neve is... -
#740 Akkor már további autókat ne is várjak mi?
Talán majd a beígért online update-eknél... -
#739 semmi nincs 100% nál:(....
Diablo.. nked meg mi a bajod? nem pattog semmi.. a gyorsulás olyan amilyennek kell lennie.. nagyon is zsír gamez a mai redline meg nifik között -
#737 Helló Emberek!
A CLK DTM és a CLK GTR az utolsó verda, amit kapunk?
Érdemes (lehet?) elérni a 100%-ot?
Történik még valami extra? 78%-nál járok. -
#735 yep -
deore #733 Már én is megtaláltam, kösz.Figyelmetlen voltam. -
#732 dehogynem, csak körül kéne nézni a képernyőn.... 4 oldal van a beállításokra
asszem INS lépteti -
deore #731 ott nem lehet,csak az x,y tengelyt. -
#730 valószínűleg a controls-nál...... game option alatt érhető el -
deore #729 Hol tudom beállítani a váltógombo?Kormánnyal játszom és alapból más gombra van állítva. -
#727 cheat -
#726 www.gamefaqs.com -
#724 miért? -
#723 omega driverrel -
#722 Hali.Az miért van h nekem nem megy? Elindul és amiután kiválasztom a nyelvet kilép.Semmi hibaüzenet. 1.23-asra peccselve. Konfig : 2400+XP,GF4Ti4400-128M (4523-as omega driverrel),512DDR. 5let? -
#720 most berágtál vagy mi?? -
ShaiHulud #719 arra varhatsz... -
#718 Ahhh kösz :D
De azért megvárom Shai válaszát is mert ö szava aranyat ér -
#717 Nem, de dx5-ben hasitani fog :P -
#716 amugy akarok venni egy tnt2-es vga-t az tudja a dx 11-et ??
nem tod? -
ShaiHulud #715 no comment... -
#714 Mért káromkodsz...?? ideges vagy???
Ilyen könnyü felhuzni?aszittem nehezebb lesz:(
-
ShaiHulud #713 pofan ne basszalak kisfasz...annyit mondtam hogy "szvsz dx8-as"...de nem az...utana irtam is hogy tenyleg dx7 es.
Irto nagy pofad van igy a "kerites" mogul...kivancsi lennek szemelyesen is lenne-e ekkora arcod. -
#712 De nem baj eszedhez mérlek...nálad még ez is elörelépés
azon se csodálkoztam volna aszondod dx 10-es -
#711 na jo van ki beszél...nyomorék aszongya gef 4 mx dx 8-as...na ki is a faszláma??? -
ShaiHulud #708 sok faszlama:D -
#707 Ehez nem kellene visszaolvasni. Aki warezol annak ismernie kellene (kiveve, ha nem tegnap kezdte).
De persze, ez mindig egyszerubb marad egyeseknek: "Honnan veszem le? Aggya linket ma'! Leccii. Ho van tores? Mee nem indul XP-n?" ;DD -
#706 Csak egy kicsit vissza kellett volna olvasnod: GameCopyWorld.com -
#705 Honnan lehet a patch-hez cracket letölteni???
Plz adjatok linket.. -
#702 az MBWR fizikája sztem komolyabb, leszámítva az ütközéseket, amit arcade-ra vettek