Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Nalam, amikor ki akarok lepni, akkor neha dob egy reset-et...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ruffi
nem tom de lécci add oda a kodod plzzzzz

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

hali
nektek nem fagy ki neha a menuben?

www.napisajto.hu

Ruffi
Vki adjon warezcenterhez kodot mert warehouse-on regeltem😞(
Elöre is köszi

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Alexease
Meg van ez is.😉 Vagyis mehettem vele. De ezt sem adta meg veglegesre😞
Alexease
Ez egy szep mondat volt😉))
Amugy az NFS sorozatot, meg a megjelenes elott allo Underground szart is magasan felulmulja (kiveve a Multi lehetoseget).

Az NFS egy eppen meg eladhato, hasznalhato fostalicska. Ezt ha egy kicsit kipofoznak - nem grafikailag - akkor mar majd' egy jo kis szimulatort lehetne belole csinalni. Persze ugy, hogy az arkados resz is benne maradhat, annak aki azt szereti.
Sajna igy, nem lesz hosszu eletu - es nem csak a Multi hianyanak koszonhetoen;( Pedig kar erte, mert az autok kivul-belul szepek, latszik es erezni, hogy a beepitett gyari parameterek szerint mozog az auto, vagyis jo lehetne.

Ha esetleg valaki ezeket a SYN file-okat meg tudna buheralni, talan meg lehetne piszkalni annyira, hogy hasznalhatobb legyen (bar multi nem lenne akkor sem).
Alexease
Upsz! Bocsi. Mindjart kissebbre vesszem.
Alexease
Koszi! Vagyis semmi ertelmes😞 Ez nekem nem kell, mert inkabb vegig nyomom.
Most itt tartok😊 Ezzel toltam versenyt. Bar az autot nem adta meg😞(
CSOCSO
pffffff... semmi lan lehetõség??????????????? minek tették bele???????????????????? akkor már hagyták volna inkább ki
CSOCSO
multirol mi hír? miért fikázzátok? most nincs vagy van? csak lanon lehet vagy mi a csecs van?
Manta
A kódokat a névhez kell beírni:

"Allucanget" - összes kocsi és pálya elérhetõ Singleplayer módban
"Full House" összes kocsi és pálya elérhetõ "Multiplayer" módban
"Free Ride" - összes kocsi elérhetõ
"JamSession" - összes bajnokság elérhetõ
"Miss World" - összes küldetés elérhetõ
Alexease
Ha tud valaki nemetul, lefordithatna ezeket, talan van kozte "normalis" cheat is (super sim mod )

"Allucanget" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr ein Großteil aller Strecken und Fahrzeuge im Singleplayer frei.
"Full House" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr ein Großteil aller Strecken und Fahrzeuge im Multiplayer frei.
"Free Ride" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Fahrzeuge frei.

"JamSession" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Meisterschaften frei.

"Miss World" - Mit diesem Profilnamen schaltet ihr alle Missionen frei.
Manta
Van néhány elég ocsmány textúra, kicsit mintha "félkész" lenne a játék.
Mayday
Karrier modban nem lehet valtoztatni valahol a korok szamat?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ibronk
Minden segitség ki van kapcsolva de mégis egy kicsit ellenkormányoz magától a játék ha csuszik... Ezt hogy lehet kikapcsolni?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Fefe

Fefe
Nekem is van ha kell valakinek esetleg az dobjon 1 mailt

ibronk
Nekem is van egy kodom, ha valakinek kell irjon mailt.

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

CSOCSO
nemtom de én tépek mindent amitlehet😊 SzAL KÖSZIKE
Manta
Én is küldtem kódot mailben, mert az itt megadottra ha mindenki rászabadul, akkor is csak 1 szálon folyhat a letöltés.
CSOCSO
ahaaaaa... akkor jo😊
CSOCSO
één rájöttem nagyon tompa vagyok...😊)))))
vagy csak az izgalomtol vagy nemtom.. most te bertál egy kodot nekem.. a flahsgetbe nekem egy user meg egy pass-*t kéne beírnom...akkor most mit is írjak oda??
CSOCSO
100milliárd köszönet!
CSOCSO
én nem vágom.. hoygan tudok erre a buzi oldalra felmenni?????
warezcenter.hu nem müxik
warezcenter.warez.hu nem müxik
CSOCSO
egy két vidkártyánál szar.. pl gef2 mön baszk mozdulni..haverom gef4 én mozog szépen
CSOCSO
ÁRGHHHHHHHHHHH BAZZEG AZONAL KODOT PLS!!!!!!!! SZOPOK BASZOK NYALOK!!!!!!!!!!!!AKÁRMIT!😊)))))))))))))))))))))))))))))
plssssssssssssssssssss..fizetem az sms-tha kell csak adjatok linket😊 persze megköszönöm ha valaki elküldi az õ pass ját😊)))))
Charly
mûszerfalszép kormány baszik mozdulnyi

arnyahatas=arnyekhatas 😄

Fefe
Hát akkor én nem értem hogy nálam mi a gáz.

hat talan az hogy a kormany mozgatas soran fellepo arnyakhatasokat pixelshadderel szamolja esetleg es ezert a dx7 es kartyaknal ezt igy oldottak meg mert ugye az meg nem tamogatja pixel shaderezest...

Taranov
meg, hogy a warezes fárad is vele, ugyebár.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
hát úgy is fel lehet fogni. Meg úgy is, hogy a játék eredetiben drága, warezen olcsóbb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
mázlid volt 😊)
A SMSFTP-k általában azért jók szoktak lenni.

Taranov
fogy, de a dc meg nagyon megbízhatatlan. Jó, a legjobb az átutalásos warez FTP, de ha vkinek nem kell sok cucc, akkor elég egy SMSFTP is. És azon tuti jól van rajta a game.

Taranov
smsftp, de egyébként én sem bírom õket, de amikor valakinek kell vmi játék, akkor hasznos 😊)

Charly
meg is lehet azt a versenyt nyerni csak okosan röviditsd le a féktávot kanyarok elõtt

Charly
jólenne ha lenne bent olyan opcio mint a nfs5-ben ott a legelsõ tipustól indulsz és még tuningolhatod is de ebbõl szerintem kimaradt

Charly
köszi most szerinted értem?

Alexease
Irregularities on DirectX 7 cards (e.g. Geforce 2GTS, Geforce 4 MX)

These cards cannot display the following 3D engine features:
- Rain
- Steering wheel animation
- Paint effects on vehicles (when you select this, "anthracite" is automatically selected)
- Minor display errors on some vehicles (black rectangle on the gas cap)
There may be display errors with 16-bit color depth on Geforce 2 and Geforce 4 MX cards. You should therefore only use 32-bit color depth in this case.
Fefe
Az haggyán de hogy még a mûszereket se lehet látni teljesen. Hol besötédedik,hol kivilágosodik. Ez nagyon zavaró.

Charly
Ménem mozog a kormány belsõ nézetben?

Manta
Ja, és van benne SLR 😄
Taranov
na jó, elindítottam a feltöltést, majd ha kész, szólok.

Manta
warezcenter
kértem kódot tegnap, ha azzal te is tudsz letölteni, akkor megadom.
Taranov
és akkor majd tudod tölteni, szólok, ha kiraktam. Ok?

Taranov
kiteszem az SMS warezemre, ok?

CSOCSO
van vhol warez oldalon?
CSOCSO
hun hun hun?????????????????????????????????????????????????
Alexease
Az FFB nalam elfogadhato. Vagyis sebbessegtol, dolestol, kanyarivtol fuggoen, a "felfuggesztes" arra huzza, ratja amerre kell - uszkve😉 Es az erejevel sincs semmi problema. Bar igazabol, csak a gyorsabb autoknal jon ki rendesen.
Ami hianyzik, az a reszletesseg, amit irtam.
Manta
Közben megtaláltam: playername-nek "Allucanget".