Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Celeron2 1200 Mhz
Geforce2 MX400
384 MB SDRAM
Nem mi?

Nállam mindent fullrarakva 32bites színnel simán szépen fut nemfagy zene is tökéletes semmi probléma...
...megyek is. The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
-very good slide
-cool slide
-exellent slide
-fantastic slide
Ezeken kivül sikerült valakinek mást is elõhozzni?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
itt ez a full konzolos árkád autóka belsõ nézettel és máris órákat töltesz el vele😊 csak így tovább...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
www.napisajto.hu
www.napisajto.hu
Nyisd meg a cue-file-t jegyzettmbel és ezt kell látnod:
FILE "DEV-MBW1.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
, ha nem ezt láttod, hanem még benne van a meghajtó betûjele is, akkor javítsd ki...
Ha igen, hogyan?
Segitsetek mar, itt van nalunk ket gyerek pluszba, aztan nyomnak nagyon egyutt!!!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ehhe.. nem bírtam.. csíteltem😊)))))))
kurvajok az autok!!!!!!
SLR, DTM, CLK GTR, és egyébb faszányos autok ROX!!! nagyon keményen mennek, állat a gamez.. fizikája mindenképpen elveri akármelyik NFS gammáját..néha nagyon komoly borulások vannak fõleg ha elfelejtek fékezni annyira emynnire kéne😊 hehe
és imádok slideolni.. és nagyon faszányosan lehet ebben a gamezban.. eddig elértem a cool slide és az excelente slideot is.. a good slideot minden kanyarnál elérem😊))))))))
azaz majdnem😊 hehe
nagyon állat a gamez..
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
Kibaszott idegesítõ, amikor megnyersz egy versenyt, és utána, még mielõtt elmentené kifagy bazeg.
Olyan valakinél is elõfordul kifagyás, vagy reset, akinek nem radeon kártyája van?
Egyebkent kepzeljetek, nevadabanm kimentem a bazisrol es egy kurvajot kocsikaztam, iszonyat jo, hogy sok kilometerre a palyatol arrebb is ki van monden dolgozva! A legkemenyebb az volt, hogy egy kis falucskahoz ertem, tehenek legelesztek, aztan felejuk egy UFO es elkezdte felfele lebegtetni oket a hajotestbe... 😊)) Keeeesz voltam, mekkora poen volt... Repkedtek, mint a Twisterben... 😊))
elsõ pálya a nevadában.. azaz 51 es körzetben vagy hol...
nah.. kinéztem magamnak egy E mercit. egyik legjobb auto a választhatók közül...
mindíg második voltam, és az utcso kör környékén mindíg elsokaltam valamit.. már anyáztam össze vissza.. mondom akkor merci G.. kiválasztom..elsõ helyezet.. sikerült.. fasza... eddig anyáztam, most legalább ennyi öröm volt..
oké.. most valami A mercit kéne unlockolni egy SLK ellen..hát vazze ez az A merci egy fosadék alig kanyarodik stb.. 3körüg SLK elsõ volt.. mondom ezt lehetetlen megelõzni.. erre csak ugy tudtam megelõzni ha késöbb fékezem mint ez a segg.. meg is volt.. erre utcsó körben!! elsõ voltam..elsokaltam egyik kanyart felmentam a dombra bazze.. második vagyok..fasza...
leszedtem a játékot de a daemon tools nem nyitja meg az image file-t😞(
neketk is volt iylen problémátok velel??
az 1. cd 527 mb
a 2. cd 717 mb
ez kicsit gyanus
!Forza Ferrari!
Milyen kártyád van?