2397
-
#795 e-mailbe küld el pls!
[email protected]
Örök hála érte! -
#794 A link nem működik, vagy a crack?
Bár mindkettő jó nálam, akkor valamit nem jól csinálsz! -
#793 nem müxik a gamecopyworldes. vagy lehet hogy csak nekem szar! nem tudnál vmi pontos linket adni? -
#792 Na megnéztem:
az 1.4.4.-es patch tartalmazza az előzőeket, tehát elég ezt leszedned: Google-be beírod: "World Racing 1.4.4", és máris dobálja kifele az oldalakat, ahonnan leszedheted.
NoCD hozzá: GameCopyWorld -
#791 az 1.4.4-hez kéne crack -
#790 és a crack hozzá? -
#789 Nem az első kettőt, az 1.2.3.-ast. -
#788 Az első két patch-et megtalálod: itt -
#787 megtudod mondani honnan szedhetem le ? -
#786 ha mind kell vki megtudná mondani hogy hol vannak ezek. crack meg csak az utolsóhoz kell... -
#785 Én "sorba mentem".
...de nem kizárt, hogy elég az uccsót felrakni. -
#784 Up! Erre felrakhatom simán az utólsó patchot vagy sorba kell menni? -
#782 ezt a merciset mosti fater is tologatta. pedig nagyon nem autókázik vason, mer ugyi nem látni körbe, csak egy kis kockában látsz előre..:) -
#781 asszem nem volt kulcs. de egy lan partynak örülnék.
szal ennek lesz 2. része?? hol lehet infot találni, mer ez nekem új -
#780 Csak kérdés, hogy tudnánk-e multizni, a nem eredeti játékkal.
Volt ehhez cd-kulcs? Már nem is emlékszem.
Egyébként, mintha valami olyasmiről is szó lett volna, hogy csak azok tudják majd letölteni a komolyabb patch-eket (mint a multi), akiknek az eredeti játék van fenn a gépükön. -
#779 Szerintem is az ev egyik "meglepetese". Nagyon jo lett, meg az erosen konzolos beutesei ellenere is. Eleg jol eltalaltak; arkados, konnyen- elvezetesen jatszhato es meg is ugy mozog, viselkedik mint egy auto, kikapcsolva minden segitseget, kormannyal, teljesen jol vezetheto.
A Ford Racing 2-nek es a Corvette-nek, valami hasonlo megvalositas kellett volna.
Multit igertek patchben, de elmaradt, valszeg mar a masodik reszre marad a feladat, mert egyre tobbet "beszelnek" rola. -
#778 pedig nagyon kéne bele multi. kicsit félve mondom, de ez egy isten game. legalábbis ami a mostani felhozatalt illeti, igencsak a legjobb sztem. poén lenne legalább 8-an tolongni freefride-ban akármelyik pályán:) -
#777 6db .pdf fájl, 6 pálya térképe. -
#775 Thx, még csak most szedem a játékot. :) -
#774 Igen. -
#773 Az 1.2.3 az official patch még, az 1.1.2 meg az alapverzió? -
#772 Ez az 1.4.4-es patch az egyetlen hivatalos, vagy volt már előtte? -
#771 sajnos lehet. -
#770 De ha csak kulsonezetesek lesznek azok is, akkor - szamomra - felesleges, es hasznalhatatlan:(((
Volt szo eredetileg - mint kiegeszites, patch formajaban - net tamogatasrol, es egyebekrol is. De ahogy felbukkant a masodik resz lehetosege, el is tunt, valszeg arra gyurnak majd teljes gozzel;( -
#769 Ja, de hátha lesz még plusz autó patch. -
#768 A hangok, FFB tenyleg jobb lett, de az uj autok sz*rt sem ernek belsonezet nelkul. Raadasul teljesen ertelmetlen autok raktak bele?!?! Es azert tudnek meg nehany jo Mercit, sot a jatek vegere beadhatta volna - vagy kiegeszitesnek - az F1-es autojukat is (bar az McLaren Merci motorral, de akkor is;-) -
#767 offline-on vannak a szerverek, mi?
én is amikor kijött az új patch így jártam, de másnapra már volt online szerver.
amúgy kipróbáltam az új autót, nincs belsőnézete.
és hogy miért pont ezt rakták be, számomra örök rejtély... -
#765 Amúgy állítólag a patch-el javításra kerülnek az autók hangjai, a force feedback problámák, stb. -
#764 Szóval a link jól: GCW -
#763 Már van 1.4.4. crack is a GameCopyWorld-ön. -
#762 Itt az új autó, kiskutya legyek, ha értem, hogy miért ezt tették bele:
-
#761 Új, 1.4.4.-es PATCH Emberek!!!
Azt írják van benne egy új autó is. -
#760 az kéne csak..... -
#759 hogy verné:D -
#757 de a képen ami van az clk gtr test car...free ride-ba ha mész akko 300-nál már megdobja a kocsit kanyarba...
csak a küldi alatt lehtett igy menni -
#756 test tracken elindulszu free ride-ba és bal oldalra hajatassz ott van az ovál pálya! -
#755 Tényleg, akkor az kamu volt, hogy a végén beadja az F1-es verdát? -
#754 Ott van a kep felett a szoveg;))) -
#753 Ez hol van ez a pálya? -
#752 A W125-nek 433km/h a végsebessége!!!