2397
-
#835 multi pecset probalta mar vki ? readme alapjan elegge korlatolt ... ez unofficial, ugye ? -
#834 Na mindegy.Azért KÖSZÖNÖM GREBBER A SEGÍTSÉGET!!!!!!!! -
#833 Lehet.Amúgy win.2000-em van és haveromnak is.Tőle van a CD,
és nála is ugyanígy van. -
#832 Nem nagyon sajnos!De valami gépi gond lehet mert nálam meg nem csinaálja! -
#831 És tudott vele mit csinálni???(a haverod) -
#830 Azért köszönöm!!!! -
#829 Nem tudom de a haveromnak ugyanezvan csak az Urban Soccer-ben!! -
#828 Sziasztok.A problémám,hogy miután elindítom a játékot és játszok, kb.5-10 perc után lefagy és újraindul a gépem.Mi lehet a baj??Már csomószor újraraktam a játékot. -
#827 Szerintem (egyelore) fix IP cimet lehet csak megadni neki. -
#826 nálam nem talál egy servert sem -
#825 kár:( pedig a GTA-hoz fabrikált multit támogatja, akkor ezt is tehetné -
#824 Nem hinnem. -
#823 ASE-al lehet majd szervert keresni? -
#822 Megjelent egy Multiplayer Client/Server a jatekhoz! Meg nem probaltam, kivancsi leszek milyen:)
MBWR Multiplayer -
#821 megyek aludni. joccakát minden bodrinak -
#820 látom te is élsz még:)) -
#819 jó hogy sikere lett..:)) simán zsír. anno egyedül a traffic hiányzott, de végülis nem volt akkora problem.
minnyá 2:40 -
#818 minnya 2:38 -
#817 minnyá 00:56 -
#816 ok.akkor majd megcsinálok egyet! -
#815 minnya 00:45 -
#814 A kiegesziteskent letoltott, vagy plusz autokat, egy-egy megnyert futam utan adja meg. -
#813 minnyá éjfél! -
#812 Én a peccses autóra gondolok! -
#811 A Multi Patch-et meg a jatek megjelenesenel igertek a keszitok. De mivel "sikeres" lett, igy gyorsan neki alltak a 2. resznek, es hanyagoltak.
Aztan sok-sok relamacio, es kb. egy honapja, megjelent mint hir, hogy nem sokara megis lesz multi-patch.
De azota csend van... -
#810 Ez nem hulye kerdes volt, csak a stilusa egy kicsit tirpak:))))
Amugy szinte minden verseny utan ad uj autot. -
#809 Ne installj, nem segit;)
Uj kartyakra irtak - Xboxos - 2 EXE van, probald a "masikat" inditani. -
#808 bocs a hülye kérdésért, de hol a f*aszba van az új autó???sehol se találom!amúgy 73%-nál vagyok -
#807 9700pro-val nyomom. A gf a haveromé, de becsületére váljék, hogy kb 2000ben vette, amikor még a top volt, nem nyúl. :) Na de most tényleg, mit lehet tenni, mielőtt winstallok neki egyet.....
-
#806 pl nyú vga vétel..:) már a gf3 is lassan elavulóban van, nem hogy a 256:))
alex merre láttad ezt a multi peccs dolgot? -
#805 Sziasztok. GF256-on nincs textura semmin. Minden más játék (COD,MOH,NFSU,LOTR...) megy. Tudtok segíteni? -
#804 sok× csak parkolgattam :)) -
#803 Hamarosan ugy nez ki lesz hozza multiplayer-patch! Akkor talan, ha lesz akonek meg fent lesz akkor, vissza teszem en is;) -
#802 jó volt ez a gém...kinyomtam :) -
#801 kúl :) -
davos80 #800 Madmax...
-
#799 köszíííí! ez kell nekem! :) -
#798 megszünteti a kifagyást, újraindulást. -
#797 amugy a patch javít azon hogy ne dobjon ki akkor amikor versenyezni szeretnék. betölti. bevillannak az autók és ujra indul a gép. -
#796 már jön a crack! megvan! nem kell köszi