2397
  • hykao #995
    NORMANDIA pálya!
  • hykao #994

SE500 (W126)
  • hykao #993
    Eddig nyomtuk a többiekkel... :)
  • arty
    zsenialis a multi, megfelelő kocsi és pálya kombinaciojaban!

Hykaonak köszönet, h talán életet lehelt a nemlétező magyar WR közösségbe :D
  • hykao #991
    pár új letölthető autó (főleg ferrarik)
  • hykao #990
    BMW Z4 3.0i
  • hykao #989
    vagy EZT
  • hykao #988
    EZT nézze meg minden autót szerkeszteni, vagy készíteni vágyó emberke!
  • streeter
    3D nax-hoz vagy Zonzához nincs valami plug-in amivel a játék mappájában lévő kocsikat be lehetne rakni????
  • hykao #986
    Remélem sikerülni fog!
  • Opelfan
    Megtaláltam a műszerfalat. Ki is tudtam exportálni, és szerkeszthető, viszont az a probléma, hogy nem tudom, hogyan importáljam be a .mox file-ba :-(. Mindegy...majd ha több időm lesz. Most is azért nem irtam egy ideje mert sokat kellett tanulnom mostanság.
  • hykao #984
    Fingom sincs, számomra a megtalálható kiterjesztések ismeretlenek...nem vagyok grafikus....eddig max. a paint-ig jutottam...
  • Opelfan
    Műszerfallal még soha semmit nem mahináltam. Hol lehet így megtalálni a műszerfalat? Ez a kép .mox-ban van?

Végül is direkt csináltam ilyenre a Handling-et. Akinek nem tetszik az állítsa be saját magának elfogadható értékre :-).
  • Opelfan
    Végül is a név az rajtam maradt és ezért vagyok még mindíg Opelfan. Egyébként jó lenne csinálni bele mondjuk egy Astra GSI-t :-) de igen sok idő lenne és a gond az, hogy még 0-ról egy kocsit se csináltam még, időm meg nincs vmi sok mert nem sokára itt a vizsga időszak :-(.

Remélem most már jó lesz amit feltettem. Tényleg rosszul volt becso,magolva az egész. Jól fel is mérgelt az a k*csög winzip de a winrar is :-). Ha még valami gond van akkor szólj és kijavítom de már szerintem nem sok helyen szúrhatom el :-)).

• arty
    a nicked alapján én egy szép astrát vártam volna, esetleg egy vectrát ;)
  • hykao #980
    Nem jól van becsomagolva! Nézd meg magad is! Csomagold ki a .rar-t és nézz bele.
    Mondom, sztem túl jó a "handling", főleg a játékban szereplő többi autóhoz képest, de te tudod...

Amúgy a műszerfalat még megcsinálhatnád s65AMG-sre, sztem pár perc alatt módosítani lehetne az eredeti S-ét.

Minta:
  • Opelfan
    Az S65 AMG is 250-nél szabályoz le. Persze a játékban lehet meni vele 300 körül is. Hogy hogy nem jó a fájlstrutktúra? Nem működik valami? Vagy az egész nem műkszik? Szerintem a handling így jó mert egy ilyen kocsi így valóságos. Nem úgy hogy 120-nál sodródik. Mondjuk nekem a kiindulási alap az egy VW Passat amivel még 170-nel is lehet venni a kanyarokat (persze nagyívűt) és stabil marad. Na és persze a Passat lényegesebben lejjebb van mint egy S-osztályos amiben rengeteg menetstabilitási electronika van.
  • hykao #978
    A "handling" túl jó! (jobb, mint egy CLK-GTR-é...) Ebből jócskán vissza kéne venni!
    Na meg 250-nél ne szabályozzon már le egy S65AMG!
  • hykao #977
    Nem jó a fájlstruktúra!!!
  • hykao #976
    Readme-ben a "Mercedesz"-t javítsd már ki "Mercedes"-re! :)
  • Opelfan
    Bocsika rosszat adtam meg. Ide klikk ha le akarjátok tölteni:s65amg.rar

remélem így már jó lesz.
  • Opelfan
    Hi all! Feltettem a weblapomra az S65-ös AMG-t. Próbáljátok ki ha gondoljátok és ha van valami gond vele vagy a lappal akkor irjatok és kijavítom a hibát! Innen s65amg.zip letölthetitek.
  • hykao #973
    na akkó' nálad is olyan, mint nálam...
  • Opelfan
    Nincs rajta semmilyen textúra. Az egész minden hófehér és alig lehet kivenni valamit a kormányon kívül. De csak egyszer mentem vele...elég is volt :-)
  • hykao #971
    de a belsőnézet neked textúrákkal jelenik meg?
  • hykao #970
    azt, hogy éppen milyen verdával megyünk, megbeszéjük mindig a futamok előtt..ezen összeveszni nemigen szoktunk...
  • hykao #969
    ebben az országban szerintem nagyon keveseknek lehet eredeti cd-je...tekintve, hogy itthon nem forgalmazták...szal ez nem gond...és különösebb trükközésre sincs szükség...csak felrakod az uccsó 1.6.6-os peccset, és má nyomhatod is a multit...
  • Opelfan
    Az eldorádó nállam is nagyon gyenge ersztés. Olyan az a kocsi, hogy beleakad a betonba :-). Legalábbis Normandia pályán.
  • Opelfan
    Szívesen mennék játszani csak nem gyári a cd-m. Ez nem gond? Ja és szívesebben játszanék Mercivel mint valami más addon car-ral. Nemsokára felteszem a netre az S65 AMG-t amit csináltam és akkor kipróbálhatjátok ha van kedvetek.
  • hykao #966
    hát nagyon nem nézegettem, de van olyan autó aminek kereke nincs, és van amelyiknek egyéb hiányosságai vannak...
    nem tudom mi lehet, mert csaknem hiányosan rakják fel már...inkább valami kompatibilitási bizbaszra gyanakszom...
  • petesilver
    És letöltés után, mielőtt beraknád, átnézted az autó texturáit? Két gond lehet. Nincs közte a textura, ezért a progi nem tudja rárakni. 2 textura van, de nem tudja értelmezni a progi, mert rosszul van beállítva az objecthez.
  • hykao #964
    az az érdekes, hogy pl. a Caddy Eldorado-nak van saját oldala, és ott vannak képek a belsőnézetről is, és ott teljesen jó...nekem meg a játékban hiányoznak a textúrák a belsejéből... :(
  • hykao #963
    csinálnék én, ha tudnék...
  • petesilver
    Hát csináljatok skacok belső nbézetet az autóhoz!!! Vagy csináljatok egyből full saját autót bele. Bár először át kéne nézni a progit, hogy mit-hogyan kezel az objectből.
  • hykao #961
    nem jössz játszani? megy épp egy szerver két német sráccal...diablo, meg ford gt40 van napirenden...
  • Opelfan
    Én is a belsőnézetet szeretem, így nyomtam végig az egészet :)
  • Tomo15
    Nekem is szokott ilyen lenni az addon autoknal.De az tenyleg kar,hogy alig van belsönézetes kocsi:((
  • hykao #958
    ...vagy csak nálam jelennek meg szarul, textúra nélkül a cockpit-ek, meg némelyik kerék, stb?!
  • hykao #957
    Ehh, némelyik autó kész sincs, vagy hiányos...az Enzo-nak csak a műszerfal számlap hiányzik...de pl. a Vektor az valami hihetetlen...
  • hykao #956
    Kész az Enzo, mindjárt meg is nézem: itt van