Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyabb versenyautóknál (F1, nascar) pont jó a belsõ nézet, mert ott be van szíjazva a pilóta feje, amúgy sem látna semmit oldalra
Riszpekk
"Full House" összes kocsi és pálya elérhetõ "Multiplayer" módban
"Free Ride" - összes kocsi elérhetõ
"JamSession" - összes bajnokság elérhetõ
"Miss World" - összes küldetés elérhetõ
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
).
De szerintem, ha egy jatek mar "szimulatornak" keszul, akkor nagysagrenddel nagyobb vezetesi elmenyt nyujt, ha az auton belulrol lehet iranyitani, mintha kivulrol tologatok egy "dobozt".
Es mivel "szimulator", ugyan ugy a "belsonezet" is szimulalva van, mint a tobbi (automozgas, efektek, tores stb.)
azt a játékot külsõ nézetesre fejlesztették, hogy tisztán láthasd a szétfröccsenõ zombikat, de egy komolyabb autós game-nél csak a lámák miatt van külsõ nézet
Riszpekk
Amiben nincs belsonezet, az sajnos kuka😉
a botváltós kormánnyal az a helyzet, hogy elsõre persze mindent bottal vált az ember, mert olyan "nagy feeling", de ha túl vagy az ökörködésen, akkor sokkal használhatóbb a füles
az meg már 20 alatt is van (bár talán botos is)
Riszpekk
a kormány annyira nem izgat, nem belsõbõl nyomom hanem motorházasból
csak csodálkoztam
Riszpekk
- A ho jo lenne - de azt nem is irtam😉 De a tobbi szerintem gyenge, vagy nics.
- Valszeg nalad azert nem huz vissza. De mar mas is panaszkodott - Norbi, ha jol elexem. Eleg rendesen ellen kormanyoz, idegesito. Tipikus arkados fogas, hogy az emberek jot tudjanak csuszkalni kanyarban, hogy osztogassa a "good/excellent slide"-okat😉)
ellenkormányzás nálam nincs, bár én egy 30%-os középre húzó erõt használok "always on", lehet hogy ez akadályozza meg
szóval nekem a kormányzással és az egész szimulációval sosem volt gondom
Riszpekk
- Azt a tekergetest jobban nezd meg;-) Pontosabban, ellenkormanyoz a megcsuszasoknal.
nekem inkább az egyhangú játékmenettel van bajom meg a multi hiányával (ja írtam neked ICQ-n)
Riszpekk
2.ik körben clk dtm 2000
clk gtr-r vmiért nem tudom választani pedig 90 %
Na mind1 szal 1:41:33
clk gtr-el sztem 3-4 mp kül minimum bér ezzel dtm-el még megyek egy 5 õercet meglássuk
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
De gondolom mindenki Sim-ben nyomja, mert Arcade-ban ~25%-al jobban gyorsulnak az autok, annyival jobb a vegsebesseguk, es stabilabbak is. Es persze NO kiporgesgatlo es NO ABS.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
C112-vel 2 perc körül, SL 73 AMG-vel 1:56 asszem, ezt tegnap mértem.
Mindjárt kipróbálom megint az SLR-t.
Riszpekk
csak igy jön rá az ember hogy milyen fasza egy auto.. cheat sux😊))))))))))
fuubazze😊 13 perces pályA😊))))))))))))))))))))))))))
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Csocso te nem tudsz segíteni? Neked is szájdvindered van nem?
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Hanem azzal,hogy hiába tolom nem megy ( nem 70%...hanem 70 km/h fölé...ott vége és ezen nem segít a +1 sebességfokozat sem). Mármint kormánnyal persze. Billenytúvel v. Gamepaddel repeszt mint állat.

Riszpekk
Meg is találtam. És ott be lehet azt is állítani, hogy ne csak 70-ig gyorsuljon a kocsi vagy az vmi BUG?
a FFB meg szerintem pont elég erõs, sõt... néha, amikor kanyarodás közben kell váltani (botváltót használom) még szar is egy kézzel tartani, túl erõsen húz
ha vezettél már szervós autót, akkor tudod, hogy azt simán elvezeted 1 kézzel gyakorlatilag minden terepen, ezt a játékban nem tudod megtenni, szóval hidd el, nem gyenge az a FFB
Riszpekk
Rendesen felismerte a kormányt ( Microsoft Sidew FFB ). Elég szépen lehet irányítani, finoman lehet mozgatni az autót, és bár kicsit keveslem a FFB-es erõt, azért elmegy.
Ellenben mint írták billentyûzetrõl gyorsabb. Nos valóban mindez azért van, mert kormánnyal max. 70-ig gyorsul a járgány. Hiába van manuálison vagy autómatán 70 fölé nem megy a szerencsétlen. Ugyanazon a pályán ua. autóval 120-at mentem billentyûvel. Gondolom ez valami BUG lehet, és nincs rendesen megoldva a kormány kezelése. Van ehhez már valami patch ?
Más..Miért nem lehet mondjuk a kormányon állítani a FFB effekt erejét, vagy a le és felváltás ne A és B gombokon legyen ??? Ilyen hibák azért elég gázosak, már ha azok vagy csak én voltam béna és nem tudtam megtalálni ezeket? 😊
most indul viszont a Craftsman Truck Series moddal egy bajnokság, abba beszállok
Riszpekk
bemész a bótba azt megveszed...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]