Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
azért hátulról nézve full gagyi, hiába szép a verdád (arra ott a replay), de szerintem is a motorházas nézet az ami egyrészt nem rontja el a feelinget (benne ülsz az autóban) és még látsz is valamit

komolyabb versenyautóknál (F1, nascar) pont jó a belsõ nézet, mert ott be van szíjazva a pilóta feje, amúgy sem látna semmit oldalra

Riszpekk

CSOCSO
nem is tudom...de ez a kormány mögûl dolog alapbol szar.. pl a motorházetõröl nézve már jobban lehet látni mindent.. pedig nem sokkal másabb a helyzet csak talán nincs a képernyõ felén kormány mûszerfal és visszapillantó.... a belsõnézet hátránya hogy ezek a dolgok elveszik a fél képernyõt... öööhh arrol nem beszélve hogy egy két gamezt jobb írányítani kintrõl.. mivel jó látni az autódat pl.. ott vannak a tuningolos gamezok... ha sim lenne is kintrõl csapatnám hogy lássam a saját kis fasza verdámat...😊))))
Imremagdi
kösszi

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Alexease
A nev helyere kell beirni.
Alexease
Allucanget" - összes kocsi és pálya elérhetõ Singleplayer módban
"Full House" összes kocsi és pálya elérhetõ "Multiplayer" módban
"Free Ride" - összes kocsi elérhetõ
"JamSession" - összes bajnokság elérhetõ
"Miss World" - összes küldetés elérhetõ
Imremagdi
sziasztok ! Tud vki csalást a játékhoz ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Alexease
Ez igaz, es nem is lehet megcsinalni egy "2D-s monitoron". (Meg a Mohus fele nyoooc monitoros, 72 centis TV-s, GT talicskajaval sem;D ).

De szerintem, ha egy jatek mar "szimulatornak" keszul, akkor nagysagrenddel nagyobb vezetesi elmenyt nyujt, ha az auton belulrol lehet iranyitani, mintha kivulrol tologatok egy "dobozt".
Es mivel "szimulator", ugyan ugy a "belsonezet" is szimulalva van, mint a tobbi (automozgas, efektek, tores stb.)
CSOCSO
az a baj hogy fejlesztõknek még nem nagyon sikerûlt értelmes belsõ nézetet csinálni...ugyértem ahonnan rendesen lehet érzékelni milyen és mekkora kanyar vagy más út van elötted... mégha a mûszerfal hûdecsini lett...
FREAK
hát nem biztos, hogy a legjobb alapból indultál ki 😄

azt a játékot külsõ nézetesre fejlesztették, hogy tisztán láthasd a szétfröccsenõ zombikat, de egy komolyabb autós game-nél csak a lámák miatt van külsõ nézet

Riszpekk

I.C.ram
Én a Carmageddon óta mindent külsõnézetbõl nyomok.
I.C.ram
Nemsokára kijön a Midtown Madness, addig jó lenne gey váltós kormány. Amit nem tehetek meg valóéletben, azt virtuálisan is realisztikusan akarom 😊
FREAK
de te klinikai eset vagy 😄

én ilyenkor már inkább beülök a verdába, és irány a ucca 😄

Riszpekk

Alexease
En szigoruan belsonezetbol (fulke) mindent😉)) Es persze botvalto;DD
Amiben nincs belsonezet, az sajnos kuka😉
FREAK
gyorsan szokj le a külsõ nézetrõl, az egy agyrém

a botváltós kormánnyal az a helyzet, hogy elsõre persze mindent bottal vált az ember, mert olyan "nagy feeling", de ha túl vagy az ökörködésen, akkor sokkal használhatóbb a füles

az meg már 20 alatt is van (bár talán botos is)

Riszpekk

I.C.ram
Én eddig külsõbõl nyomtam, ma próbáltam ki motorházasból, és sokkal jobb 😊
I.C.ram
Mennyibe kerül egy jó botváltós pedálos kormány?? Nagyon gondolkodom egy beszerzésén. Röhely, hogy benyomom a jobbrakanyart, erre máris 45° fordul.
FREAK
hát akkor ajánlom mindenkinek a centering force nevû csodát, ha élvezetes autókázásra vágyik

a kormány annyira nem izgat, nem belsõbõl nyomom hanem motorházasból

csak csodálkoztam

Riszpekk

Alexease
- Mozog. DX7-es kartyakon van gyikja - benne a readme-ben. Probald a masik EXE-t.
- A ho jo lenne - de azt nem is irtam😉 De a tobbi szerintem gyenge, vagy nics.
- Valszeg nalad azert nem huz vissza. De mar mas is panaszkodott - Norbi, ha jol elexem. Eleg rendesen ellen kormanyoz, idegesito. Tipikus arkados fogas, hogy az emberek jot tudjanak csuszkalni kanyarban, hogy osztogassa a "good/excellent slide"-okat😉)
FREAK
nálatok mozok a kormány belsõ nézetben?? nálam semmi, mereven áll középen

Riszpekk

FREAK
a fû stimmel, de a murva, hó érezhetõ, jelentõsen "lazább" lesz a kormány

ellenkormányzás nálam nincs, bár én egy 30%-os középre húzó erõt használok "always on", lehet hogy ez akadályozza meg

szóval nekem a kormányzással és az egész szimulációval sosem volt gondom

Riszpekk

I.C.ram
Ha félcsöves pályán képtelenség billel jó idõt menni :/ Túl nagyokat ránt a játék! Belsõ nézetben látszik is, hogy úgy mozog, mintha két fázisa lenne a kormánytekerésnek.
Alexease
- Az FFB ereje jo, csak nem eleg reszletes a jatekhoz. Pl. jo lenne erezni a fuvet, a homokot, a kavicsot stb.
- Azt a tekergetest jobban nezd meg;-) Pontosabban, ellenkormanyoz a megcsuszasoknal.
FREAK
nálam nincs automata kormánytekergetés, az FFB meg egész tûrhetõ (szervóhoz képest még sok is)

nekem inkább az egyhangú játékmenettel van bajom meg a multi hiányával (ja írtam neked ICQ-n)

Riszpekk

Alexease
Ahoz kepest, hogy "milyen" a program, meg tetszik is 😉 Ha megcsinalnak az FFB-t normalisan, lenne uthang, es kiszednek az automata kormany tekergetest, meg jobban tetszene😉
Ruffi
na 100 sim minden off
2.ik körben clk dtm 2000
clk gtr-r vmiért nem tudom választani pedig 90 %
Na mind1 szal 1:41:33
clk gtr-el sztem 3-4 mp kül minimum bér ezzel dtm-el még megyek egy 5 õercet meglássuk

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

FREAK
ahogy mondod, 100% SIM, no brake help, no ABS, no ASR

ezek banánhoz valók 😊

Riszpekk

Alexease
Ha mar idoket mertek...
De gondolom mindenki Sim-ben nyomja, mert Arcade-ban ~25%-al jobban gyorsulnak az autok, annyival jobb a vegsebesseguk, es stabilabbak is. Es persze NO kiporgesgatlo es NO ABS.
Ruffi
na megnézem pillanat...hockenheim ring-et bizos jobb lesz

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

FREAK
na levittem 1:51.12-re SLR-rel

többiek?

Riszpekk

FREAK
Asszem 1:53 a csúcsom McLaren SLR-rel, de azt a missiont csak egyszer csináltam meg. Szerintem ha most megpróbálom, tudok még faragni belõle.

C112-vel 2 perc körül, SL 73 AMG-vel 1:56 asszem, ezt tegnap mértem.

Mindjárt kipróbálom megint az SLR-t.

Riszpekk

CSOCSO
argh megkaptam a 300sl gullwinget.. nagyon dög...😊)
csak igy jön rá az ember hogy milyen fasza egy auto.. cheat sux😊))))))))))
fuubazze😊 13 perces pályA😊))))))))))))))))))))))))))
FREAK
benne van az F1 verda?

Riszpekk

I.C.ram
Te sem hamarkodod el a játékot 😊 Kicsit uncsi a játk. Már az utolsó elötti bajnokságban vagyok, és dögunalom.
FREAK
city sux

én amúgy még asszem a felénél sem tartok

Riszpekk

gyraph
Kár hogy nem lett a végébõl semmi, mert egyébként a legprofibb netes sorsolást rendezted meg online, amit eddig láttam...mi még most is nyomjuk néha páran, mert bár az árkádzsok árkádzsa, de abszolut hangulatfelelõs a gém... csak már rohadtul unom. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

radeer
Még jó ismersz hehe, mentünk pár NFS karikát annak idején!

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

gyraph
Tudom csak vicceltem 😊 Ismerlek és tudom, hogy nem vagy hülyegyerek. Nem tudom mi lehet nálad a gond.

Csocso te nem tudsz segíteni? Neked is szájdvindered van nem?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

radeer
Nos nem azzal van gondom, mondom hogy nem tudok felváltani 😊
Hanem azzal,hogy hiába tolom nem megy ( nem 70%...hanem 70 km/h fölé...ott vége és ezen nem segít a +1 sebességfokozat sem). Mármint kormánnyal persze. Billenytúvel v. Gamepaddel repeszt mint állat.

CSOCSO
😊))))))))))))))))))
gyraph
Próbálj felváltani kettesbe..hátha segít.

FREAK
gondolom bug, tegnap 328-ig gyorsítottam a C112-vel, szal nem hiszem, hogy az csak 70% lenne 😊

Riszpekk

radeer
Kössz !
Meg is találtam. És ott be lehet azt is állítani, hogy ne csak 70-ig gyorsuljon a kocsi vagy az vmi BUG?

FREAK
a váltást be tudod állítani tetszõleges gombokra, a controlsnál 4 oldalon vannak a funkciók

a FFB meg szerintem pont elég erõs, sõt... néha, amikor kanyarodás közben kell váltani (botváltót használom) még szar is egy kézzel tartani, túl erõsen húz

ha vezettél már szervós autót, akkor tudod, hogy azt simán elvezeted 1 kézzel gyakorlatilag minden terepen, ezt a játékban nem tudod megtenni, szóval hidd el, nem gyenge az a FFB

Riszpekk

radeer
Lenn olvastam másnak is hasonló gondja van mint nekem.
Rendesen felismerte a kormányt ( Microsoft Sidew FFB ). Elég szépen lehet irányítani, finoman lehet mozgatni az autót, és bár kicsit keveslem a FFB-es erõt, azért elmegy.

Ellenben mint írták billentyûzetrõl gyorsabb. Nos valóban mindez azért van, mert kormánnyal max. 70-ig gyorsul a járgány. Hiába van manuálison vagy autómatán 70 fölé nem megy a szerencsétlen. Ugyanazon a pályán ua. autóval 120-at mentem billentyûvel. Gondolom ez valami BUG lehet, és nincs rendesen megoldva a kormány kezelése. Van ehhez már valami patch ?

Más..Miért nem lehet mondjuk a kormányon állítani a FFB effekt erejét, vagy a le és felváltás ne A és B gombokon legyen ??? Ilyen hibák azért elég gázosak, már ha azok vagy csak én voltam béna és nem tudtam megtalálni ezeket? 😊

CSOCSO
😊))))))))))))))
FREAK
Ja és MBWR-ben most kaptam meg a C112-t, magam alá ejakuláltam 😄

Riszpekk

FREAK
hohó, az februárig tart, majd akkor kérdezd meg újra, bár már nem veszek részt a bajnokságban 😄

most indul viszont a Craftsman Truck Series moddal egy bajnokság, abba beszállok

Riszpekk

zaki
mohus
nem kell tölteni...

bemész a bótba azt megveszed...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nagyon rákaptál😊
mivan a nascarral ki lett a bajnok?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]