2397
-
#915 ezer letölthető kocsi
na, akkor a linken van pár extra verda... :)) -
#914 mégis, ilyen A-s merciktől mit vársz ? -
#913 az bitang lesz, de már a c36 sportcoupe is bitang! Ha jól emlékszem van C DTM is benne.. nekem amúgy a CLK GTR jött be igazán... :)) -
#912 Van letölthető járgány pár BMW is:) pl BMWX5. Amúgy bízom benne, hogy a CLK DTM bitang lesz. Ha nem, ott abbahagyom a gamét! -
#911 Loál! ...egy letölthető járgány:
...és még a sofőr is ott ül benne... :))) -
#910 Hát ha érdekel, mondhatok pár típust, de csak ha nem baj, hogy lelövöm a poént... -
#909 Nagyon remélem, hogy igazad lesz! -
#908 lesz...nem is egy... -
#907 Jesszus, ezt a tragonca versenyt! Elkezdtem, túl vagyok kb 6 versenyen, de egyenlőre borzasztó! Van ebben a játékban, ami megy is, vagy mind így vánszorog, mint ezek az elején? Valami kompresszoros rettenettel kezdetem, aztán CLK, de ez lehangoló egyenlőre. -
#906 ha vki multizna, mar lejjebb megirtam az icqmat! de meg1x:
icq 114166495
msn arty77 KUKAC hotmail.co m (.com) -
#905 Tudtommal itthon nem került forgalomba a játék, de javítsatok ki, ha tévednék. -
Vlala #904 www.cdgalaxis.hu -> ha letörlöd, akkor is felteheted.
Rossz helyen jársz a kérdéseddel, és rossz úton. -
zero_cool51 #903 na? senki? -
#902 szal ez egy concept auto c12 vagy mi -
#901 ne nezzetek hulyenek eskuszom egyszer bejon egyszer nem.... -
#900 Senki nem akar multizni? -
#899 -
zero_cool51 #898 Segitsetek! Én hülye letöröltem a játékot a gépemről.
Valaki tud segiteni, honnan tudnám leszedni? (DC++on kívül persze) -
zero_cool51 #897 ott a kocsi elején a VW embléma -
#896 Most rákerestem, és találtam screenshotokat a második részből:
Ilyen lenme egy Vw? -
#895 Én is kb. annyit hallottam a World Racing 2-ről, hogy Volkswagen-ek lesznek benne. A bejelentés óta egyetlen cikket sem láttam a játékkal kapcsolatban, a hsw.hu megjelenési dátumok szekciójában csupán annyi szerepel, hogy 2004, de erős a gyanú, hogy nem nagyon frissítették ezt a részét az oldalnak egy ideje. -
#894 Sziasztok! Nem tud valaki, valamilyen infót a World Racing 2 projecttel kapcsolatban? Mert én még régebben hallottam, hogy a 2-ben a VW konszern autói lesznek -
#893 Nem nagyon tolongtok...
Egy láma kérdés: multiban hogyan tudok szöveget beírni a többieknek? Végignyomtam mindent,de nem találtam semmit. Az options-ban sincs ilyen. -
#892 Valaki tolja még a játékot?
Egy online partiban ki lenne benne? -
gazdi #891 Írd meg kézzel az első cd cue fájljának mintájára. Nem ördöngősség. -
#890 szoljon, ha vki indit egy 1.6.6 os multit! -
#889 elküldtem -
mischa #888 Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! Egy fájlra lenne szükségem. A neve: dev-mbw2.cue. Jöhet akár e-mailben is. [email protected]
köszi -
Szabyka #887 F3 -
Szabyka #886 Pls mondjátok meg, hogy lehet chatelni a multinal ?
-
Szabyka #885 A multi warezzel is megy ? -
#884 A warezcentert ajánlották már, de az nekem sem jött be. A dc akkor ha minden kötél szakad.Azért köszi. Ha látjátok valahol légyszi linkeljétek be. -
#883 dc -
#882 warezcenteren fent volt, de most nem tudom mi van azzal az oldallal, már egy ideje nem jön be nekem :( -
#881 Valahonnan le lehet még tölteni a gamét, mert elfelejtették visszaadni a cd-t a winyómon meg már nincs rajta!? Nem találom egy warwzon sem.
-
jellem #880 Van egy képem is, hogy ezt meglehet csinálni:
http://www.gamestar.hu/gc2k3.php?cmd=kepmutat&x_id=486&kep_szam=1 -
jellem #879 Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az SL 55 AMG-nek a tetejét hogyan lehet felhúzni?
A választ köszönöm
jellem -
#878 esetleg ma ? -
#877 vki multi ?
ICQm: 114166495
MSN: [email protected] (.com) -
#876 na, game ? inditana vki servert ?
nekem dsl 512/128 van, van vki jobb nettel ?