Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
vagy legalábbis, én ezt tapasztaltam

viszont ami nem jön össze az a C32 mission, rohadt városban egy ilyen brutál motorral nagyon könnyû hibázni

Riszpekk

FREAK
akkor beszart a kormányod, az A osztály kanyarodik a legjobban, ráadásul a kis súly miatt rövid távon le tud lassulni és geci jól gyorsul

180 felett már nem túl sportos, de ez csak a célegyenesben rizikós, ott lehet elbukni a dolgot, ha oda másodikként fordulsz be
ha mögötted van, hiába gyorsulna le a végére, magad mögött tudod tartani

Riszpekk

CSOCSO
elég alulkormányzott az az auto.. fullgázzal be se veszi a kanyart...
FREAK
láma vagy, kibaszott jól fordul, ráadásul ha padlógázzal tolod túlkormányozva, minden kanyar után kapsz egy excellent slide-ot, nem tudom mi nem jó neked azon 😄

inkább az a vicc, hogy a tesztpályán a G400 odaveri 😄

Riszpekk

CSOCSO
forum fõoldal bal oldal regisztráció..

tipp.. válassz jobb nevet😊
CSOCSO
ja
CSOCSO
A190 twin egy fosadék auto.. alig bír egy rohadt kanyart bevenni...
CLK 55 öt kell megverni vele??, huhh.. örülök hogy az slk-t elvertem..
CSOCSO
hmm..ugylátszik nem csak az MS kormányokkal van baj hanem áll kormánnyal.. volt írva a megoldás de nem emléxem... valaki írja le megenn
ibronk
Mint az LFS, igaz?

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Teperinke
A Colin3? Az azért más jellegû egy kicsit nem? De végülis összehasonlítható... nekem ez azért jobban bejön. (nem mintha szidni akarnám a c3-at, mert jókat mentem azzal is)

hykao
Ebben sem lehet bevenni billentyûzettel egy kanyart optimálisan, ezért nem tudom megverni pl. a CLK 55-öt azzal a kibaszott A 190 TWIN-nel.
Taranov
Nem tudom, hogy gondoljátok, de nekem a Colin McRae 3 jobban tetszett

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alexease
Automata segitsegek vannak a programban (sajnos) amiket nem lehet kikapcsolni. Meg kormanynal is minimalisan, de erezhetoen ellenkormanyoz (eleg idegesito).
Es mivel ez nem szimulatornak keszult, igy bill.-re, gamepadra "optimalizaltak". A lenyeg, hogy meglegyen a jo hosszu jatekido, a jatekelmeny es a sikerelmeny. A kormannyal az ilyeneket mindig is nehezebb iranyitani.

Mig egy normalis autos gammaban, bill.-el egy kanyart nem lehet bevenni😉
Taranov
Szerintem pályában a Gran Tourismo 2 jobb volt, mint ez, de ez eddig a kocsik kidolgozottságában veretlennek tûnik.
Az Arizona pálya pl. erõsen nem nagy szám.
Még próbálgatom majd a játékot, ha már megírtam cd-re, meg ennyire vártam 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Crazyn
Azt nem értem, hogy miért nem tudnak a többi autós játékhoz is ilyen részletesen kivitelezett, és óriási méretû pályákat csinálni?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Taranov
hát nekem nem jön be ez a game, az a helyzet. Kicsit idegesít a menüje, meg csak egy versenyt mentem a terepjáróval Arizonában, a pálya szerintem gagyi volt, meg minden, nekem ezek alapján nem jön be 😞(

Crazyn
Megoldódott. 😊
A nem szabad a videokat engedéllyezni.

I.C.ram
Hehe! 😄 ICram=Svejk 😊
Little Shark
Ugy latom nem megy ez nekem, megegyszer bocsi, picsa lam vagyok..😊svejk-nek szantam.

http://www.askhomework.hu

Little Shark
Bocsi 😊
Gyere es olvasd el 133-dik hozzaszolast, A.S.K. homework topikba.😊

Little Shark
Gyere es olvasd el 133-dik hozzaszolast, A.S.K. homework topikba.😊

Crazyn
Az a poén, hogy én ilyet nem csináltam.
Amúgy elõsször ment, utána meg nem indult el. Leszedtem, a registrybõl is kitakarítottam, és újra felraktam, de igysem megy.

I.C.ram
alt-tab.
Crazyn
hogy mit csináltam???

Crazyn
Miért írja ki ezt a játék?

ID3Device::Reset() Failed

gyraph
Ja azt már én is néztem a városi pályán...nagyon LOL.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

I.C.ram
hehe!! Próbáljátok ki az Ausztrál pályán a vízenjárást!!! 😄 durva bug. Sima remegyek a vízre, erre olyan mintha betonúton mennék. Még a tankhajónak is neki lehet menni! 😄
Lehet hogy most hülyét kérdezek de nem tudom mit csináljak.

640*480 az grafika mellet (minden low on van) szaggat a játék. AMD 1600XP+ Radeon 7000 kicsi neki?
gyraph
Egyébként igazad van, de direkt azért linkeltem be és nem képet tettem be, hogy ne szívassam a modemeseket. Legközelebb összetörpítem... 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

hykao
Milyen a géped, és az op. rendszered, driver no.?
gyraph
Utoljára meg tudsz bocsájtani? 😄

Alexease
Szrintem tokeletes a 640x480-as kep is ilyenkor, mert a "temaja" a lenyeg, es nem az atomeromuveden elohoszhato csucsgrafika bemutatasa
I.C.ram
nálam ugyan nem.
hykao
Sajnos szinte mindenkinél elõfordul ez!!!
gyraph
Ha akarod felteszem neked (csak neked) a 4.5 megás képet 😊
1280x1024 32bit, AA 6x , Aniso 8x , minden fullon 😊

CSOCSO
😊))
gyraph
Tudom már mire gondolsz...azért nézz ki ilyen rajzfilmessen, mert rommá van butitva a minõség fireworks-el, hogy ne legyen óriás méretû.

gyraph
cell grafikás? az milyen?

CSOCSO
dehülyén néz ki ez a kép😊 tiszta olyan mintha cell grafikás lenne!!😊))
gyraph
Nagyon jön ez a magyar fiúúúú... 😄
jön 😊

Danny
Sziasztok! Nem tudnatok mondani egy DC++ HUB-ot ahonnan le lehet tolteni a jatekot, ahol van Lan-os emberke? Sehol sem talalok. Matrixon es Kolin kivul.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

gyraph
A DEMO-nak semmi köze ehhez a változathoz...

gyraph
Nekem is ugyanez a menû...örülök, hogy neked jó, de sokaknak van gondja vele, mindenesetre akkor nem tudom mi lehet a baj...versenyek után dob egy resetet.

CSOCSO
icq-n átfosom 1-2 éjszaka alatt.. sõõõt..elvileg két éjféltõl reggel 6 ig terjedõ idõ alatt
IMYke2.0.0.0
Társulok:

Igaz, csak a DEMO, de nekem is megy, mint állat...

AMD XP 1700+, 256 DDR, ATI Radeon 9500 Pro 128MB, Catalyst 3.7. Minden max, már amit a DEMO enged .

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NRadeon9800pro.Catalyst3.7,xpsp1,dx90b, és szépen megy merci

gyraph
Én ugyanezzel a problémával bajlódok (és még sok ATI tulaj)...remélem az elsõ patch megoldja a gondot. Próbáltad már 3.6-os Catalyst-tal?

Alexease
Ruffi: Probald kozvetlenul az EXE-ket inditani: mbwr_pc.exe es mbwr_pc_mx.exe. Tegyel fel gyari drivert, es allits le minden hatterben futo programot. Menie kell, atom biztos es gyors program. NVidian meg abszolut, mert XBox-os.
FREAK
nebassz, az nagyon komoly lenne! vazzeg, tökre várom

Riszpekk

Alexease
Allitolag lesz multi az elso patchben😊 Az egyebb vezethetoseggel kacsolatos dolgokkat (jobb, treszletesebb FFB, uthangok, fejmozgatas stb.) kuldozgetem a keszitoknek;D