2397
  • 12346
    minek? nem sok bonyolult szöveg van benne.
  • hykao #1474
    tudtommal még sehol...
  • melonka
    Mondjátok már meg hol találok hozzá magyarositast?
  • [Walaki]D`Lair
    ahanyáád:D
  • hykao #1471
    ...mer' nem mindenki lötyöghet a gépnél egész nap... :)
  • [Walaki]D`Lair
    MSN-en mé nem vagy fász?
  • hykao #1469
    ??? Hogyhogy melyik lol??? :)))
  • Duddits
    Kép van? Melyik a nagypolák?
  • [Walaki]D`Lair
    Menjünk este kredencezni....:DDDDDDDD
  • hykao #1466
    Nagypolák is megérkezett végre! :)
    (jobb klikk -> cél mentése más néven...)
  • Duddits
    Tudom, hogy kell betenni. ;-)
  • [Walaki]D`Lair
    Csak betettem neki:)
  • hykao #1463

na meg ezt most minek??? (amikor pár hozzászólással lejjebb ott a már majdnem kész modell...)
  • [Walaki]D`Lair
  • hykao #1461
    HONDA (ACURA) NSX

Chevrolet Corvette C6 2005 BETA!!!
  • hykao #1460
    Ne feledkezzünk meg az alfacsatornáról sem!!! A felniknél alfacsatornás ptx-re van szükség, hogy átlátható legyen, ne csak egy mintás telikerék! :))
    Ezenkívül nem minden esetben ilyen egyszerű a dolog! Pl. vannak olyan modellek is (gyári merciknél is, nem csak addonoknál), ahol a felni struktúra nem 2D-s. Például az SL merci. Ebben az esetben nem elég csak a felni .ptx-ét kicserélni, hanem ezeket a fájlokat is ki kell cserélni valamely nem 3D-s felnis autó fájljaira:

car_name_r_hl.mox
    car_name_r_hl.mtl
    car_name_r_hr.mox
    car_name_r_hr.mtl
    car_name_r_vl.mox
    car_name_r_vl.mtl
    car_name_r_vr.mox
    car_name_r_vr.mtl
  • hykao #1459
    mé' nem url-lel rakod be? ...na meg ne visszafelé haladjunk má'!!! :)
  • Duddits
    http://img74.exs.cx/img74/9885/logan_16.jpg
  • Opelfan
    Google-lel rákeresel, én is így találtam meg
  • Willi Betz
    oké köszi.Jah ezt a wrptxtool-t honnan tudom letölteni?
  • Opelfan
    A felniben tudok segíteni: TDK\World Racing\Autos\autó neve\textures mappában található syn fájlt kell kicsomagolnod. Ott találsz majd egy felge és felge01 vagy két hasonló fájlt, ezek közül az egyik tartalmazza a felni képét. Ezt a wrptxtool progival meg is tudod nézni. Innentől már csak egy felni képe kell aminek megfelelő a mérete, kiterjesztése és a színmélysége, nomeg az se árt ha nincs a képen árnyék :). Ha jó a kép akkor elég ezt megcsinálni és nem kell bajlódni tovább vele és meg fog jelenni az új felni a kocsin. Ha addon-os kocsiról van szó akkor nem is biztos hogy fogsz találni ilyen fájlt amin csak a felni van, mert már én is próbálgattam.
    Sok szerencsét hozzá! Ha sikerül mutass már egy képet a kocsiról!
  • Willi Betz
    Tud valaki vmit a w140 mergáról?Meg még az h hogyan tudok pl új felniket adni a járgányoknak vagy festést?
  • hykao #1453
    ok
  • Opelfan
    Ha lesz egy kép a készülőben lévő bálnáról akkor azt majd muti már meg légyszi!
  • hykao #1451
    Na azért nem annyira egyszerű a téma, de ha érdekel, olvasd el, nem sokkal alantabb linkeltem be!
    Amúgy ha minden igaz már készül egy bálna, meglátjuk végül mi lesz belőle...

Továbbá készül egy NSX is...
  • Willi Betz
    Az NFS 4-hez van jól kinéző w140-es és mintha azt olvastam volna h egy progi azt írja át annak a fájlját
  • Opelfan
    Ma ültem Loganben, kicsit puritán a belseje de nagyon kényelmes. Igen Thalia méret de végül is a Clio az felkapottabb azért Cliot mondtam. A Thalia az iszonyat ahogy kinéz :-).
  • Opelfan
    Ha ilyen egyszerű lenne már csináltam volna :-). Mert nekem is az egyik kedvencem az a bálna.:-)
  • Willi Betz
    helló mindenkinek!
    Csak annyit akarokj kérdezni h valaki összetudna dobni nekem egy 1997-es W140 S600-ast?
    Köszi előre is.
  • hykao #1446
    Tovább alakulgat a Logan:

• hykao #1445
    Hmm, inkább Thalia méret ez nem?
  • Opelfan
    Ahhh Dacia Logan. Na ez tetszik! Azt mondják a Clio elbújhat mellette. :) Jó lenne ha lenne belső nézet is majd hozzá :).
  • DJ Bee18
    király!!!!!!!
  • hykao #1442
    A nagypolákot és a polonez-t készítő srác legújabb terve:

• hykao #1441
    nm.
    próbáld ki a multit is! minden további nélkül megy a krekkelés után is! :)
  • Amse
    Köszi!Most már megy:)
  • hykao #1439
    Amse: 1.6.6.-os peccs, kedvenc SYNETIC-ünk oldaláról... :)
  • Amse
    BEírom ide is a problémám, bár kaptam Hykao-tól 1 tippet(még nem próbáltam ki), de hátha tud valaki más is valamit.Szal pár napja még játszottam vele, de ma nem tudtam, mert amikor indítanám akkor kiírja, hogy nincs rendben a cd, koszos vagy sérült.Iso-ban van meg, de ha nincs bemountolva akkor is ezt írja.Cd nincs a meghajtóban.Van amikor betölti a versenyt, de a textúrát nem, csak az autókat, meg a fákat.Mitől lehet?
  • [Walaki]D`Lair
    kettesben kis emelkedő, üveghangig kihúzat majd szépen lelassul 3-ban....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hykao #1436
    jah... :)