Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehh, most látom, hogy az ATW-sek megszûntették az mma-s regemet...
Mindjárt feltöltöm ide: KATT
Mindjárt feltöltöm ide: KATT
A megapakkos okosságra tud vki egy linket???<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
ehhh....na ennyit errõl😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nahhh és ki hemzseg a témától eltérõen????<#hehe>#hehe>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hogy beszélhetsz így reklámmunkát végzõ hölgyekrõl? <#gonosz3>#gonosz3> Kollegináimról van szó tudtommal. 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Szavazzatok ITT bõszen a baloldali WR2-es picsára! 😊)
Miért nem adtad inkább meg neki az FTP címet? (vagy elõtte megkérdeztél volna engem MSN-en, hogy megadhatod-e, s megadtad volna)
Mert én mondtam neki, hogy kérje azt, amit kért...
És azé bunkózik, mer' õ ilyen...
És azé bunkózik, mer' õ ilyen...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
...amit ismétcsak köszönök 😊 Héten remélem lesz végre gépem, s akkor ... akkor többféle BMW-vel tudok lemaradni 😊
Forza.
na várjál, mgprobálok lemászni a szintedre:
- FTP-n gondolom ilyen fizetõs kalozszervert értettél ...
- azokon 0-day games van, egy 2 éves játék elõfordulási esélye 0
- DC=directconnect, fájlcserélõ, ott szokott lenni régebbi cucc is
Anyukám tanitott, bár azt is mondta, ne foglalkozzam a 60as iq alattiakkal, mert frusztrálhat egy idõ után, de ebben nem halgattam rá: igyekszem segiteni még az ilyen szerencsétleneken is ... 😉
OFF:
Valaki rájött amugy, ez a hülyegyerek miért bunkozik, ha segiteni probálok ? Néha elmegy a kedvem az egész sg forumtol, még szerencse, h ekkor jön pár link hykao-tol 😄
- FTP-n gondolom ilyen fizetõs kalozszervert értettél ...
- azokon 0-day games van, egy 2 éves játék elõfordulási esélye 0
- DC=directconnect, fájlcserélõ, ott szokott lenni régebbi cucc is
Anyukám tanitott, bár azt is mondta, ne foglalkozzam a 60as iq alattiakkal, mert frusztrálhat egy idõ után, de ebben nem halgattam rá: igyekszem segiteni még az ilyen szerencsétleneken is ... 😉
OFF:
Valaki rájött amugy, ez a hülyegyerek miért bunkozik, ha segiteni probálok ? Néha elmegy a kedvem az egész sg forumtol, még szerencse, h ekkor jön pár link hykao-tol 😄
Forza.
Jelszó a megapakkhoz mi?????????
E39 és E46 megapakk: katt ide
M5, 540is, 540iA, 535i, 530i, 525dA, 330ci, 318ci
mindegyikhez van belsõnézet is...bár nem tökéletes, de jobb mint a semmi sztem...
M5, 540is, 540iA, 535i, 530i, 525dA, 330ci, 318ci
mindegyikhez van belsõnézet is...bár nem tökéletes, de jobb mint a semmi sztem...
örülök öcsém hogy ílyen inteligensen tudsz válaszolni!!!
biztos anyukád tanított
biztos anyukád tanított
A pixel nem hazudik!!! Lőjjed!!! Desert Combat foreva\'
állítólag tud vki adni egy helyet ahonnan le lehet tölteni ezt a játékot!!!!
Vmi EF TÉ PÉ
Vmi EF TÉ PÉ
A pixel nem hazudik!!! Lőjjed!!! Desert Combat foreva\'
ha nem raknak bele belsõt akkor nagy faszok....
...s egy halovány reménysugár:
Aki még reménykedik, hogy a 2. részben lesz belsõnézet, az ITT a szavazásnál (hogy milyen nézetben játszotta a WR1-et), a Cockpit-ra voksoljon...hátha... 😊
(talán ha döntõ fölényben lesz a cockpit, akkor mégiscsak megcsinálják a WR2-ben is)
Lehet, hogy regelni kell a szavazáshoz...
Aki még reménykedik, hogy a 2. részben lesz belsõnézet, az ITT a szavazásnál (hogy milyen nézetben játszotta a WR1-et), a Cockpit-ra voksoljon...hátha... 😊
(talán ha döntõ fölényben lesz a cockpit, akkor mégiscsak megcsinálják a WR2-ben is)
Lehet, hogy regelni kell a szavazáshoz...