2397
-
#1515 Itt van neked parancsolj: KATT IDE (innen mindenhová eljutsz, amikre szükséged van) -
#1514 Adnál a progihoz nekem 1 linket hogy letöltsem légyszi ha meg kérhetlek és 1 olyan linket is amelyben le lehet tölteni csomó autót!!!
Köszi
-
#1513 Amennyit csak akarsz, de mint említettem a többjátékosban csak 30-at fog látni belőlük (ezért ajánlott letölteni a Krom féle CarManager-t)...viszont egyjátékosban nincs limit, nekem kb. 170 van bent...
-
#1512 Áhhh Köszz szépen!!!
És mennyi autót rakhatok bele??? -
#1511 Először is rakd föl rá az 1.6.6-os peccset, majd az 1.6.6-os krekket.
Ezután pedig sima bemásolásos módszerrel.
Az újonnan berakott verdák csak új játék kezdésével válnak láthatóvá azt hiszem. Többjátékos módban pedig egyszerre csak addon 30 autó lesz aktív. -
#1510 Hali megszereztem a játékot és most az a kérdésem hogy kell berakni az új autókat??? -
#1509 Bazz...5 hozzászólással ezelőtt tették fel ugyanezt a kérdést!!! ...és választ is kapott az illető... :) -
miki1st #1508 hol lehet letölteni a Mercedes benz world racingot????? -
#1507 ez sem jó...próbáld az oldal linkjével... -
#1506 http://www.jff2k.de/daten/wallpaper/mercedes/w140-4_1024.jpg -
-
#1504 torrent-ről...aztán rakd rá az 1.6.6.-os peccset, majd a krekket... -
#1503 Ja, az elég gyógy... :) -
#1502 te eddig hol voltál?:)))
sztem max már csak dc-ről lehet lekapni. igaz, warez oldalakat/ftp-ket nem vágom. -
TwiceR #1501 Annnnnnyám!! milyen játék!! hol lehet leszedni???ebbe lehet autokat csinalni? ÁÁÁ megtetszett a képek alapján :P -
#1500 Jól néz ki az e-21-es nagyon csak kár hogy a 2002 tükrözve van az első spoileren és 5005-nek látszik :). -
#1499 3 oldies: BMW 2002 Turbo, Chevrolet Corvette Stingray és Camaro Z-28 -
#1498 van: Australian Made's WR -
#1497 Még szép, hogy egy ausztrál Holdeneket készít el. Tudjátok-e, hogy a Holden az Opel ausztrál megfelelője. Legalábbis a mai modellek. ezek ugyanis a jórészt nálunk is kapható Opelek változatai, de nagyon sok egyedi konstrukció is létezik. Holden autók
Van oldala is ennek az úriembernek? -
#1496 Ja, az ausztrál gyerek nagyon be van hemzsegve ezekre a Monaro-kra...sorozatban gyártja őket... :)
Ezenkívül készíti már egy ideje a Mad Max-es kocsit, illetve a Mad Max 2-ben ami volt...
Nem linkeltem be őket, mert szerintem szörnyen unalmasak ezek az ausztrál modellek...nameg a gyerek munkája sem az a tökéletes... :))) -
#1495 Mintha nem láttam volna eddig ezt a kocsit (mármint nem linkelte be senki), pedig nem egy új fejlesztés és van belső nézete is. Igaz nem éppen utcai kocsi de nekem bejön.
Holden Monaro
-
#1494 :( pedig olyan kényelmes volt - köszönöm utolag !
akkor szedni kell, amit linkelsz ... :)) -
#1493 -
#1492 Kukkants be a World Racing 2 topikba, rengeteg információval láttam már el a jónépet ott! Ha nem vagy rest egy kis visszaolvasásra, akkor rengeteg dolgot megtudhatsz a készülő játékról...s nem utolsósorban a feltett kérdésedre is részletes választ találsz!
(az tuti, hogy nincs mégegy magyar nyelvű honlap-fórum-topik, ahol annyi infót találsz a készülő játékról, mint a linkre kattintva...) -
#1491 Az igazság az, hogy az első rész is csak World Racing volt, a Mercedes-Benz gondozásában, illetve autóival. Csak mi rajongók hívjuk Mercedes-Benz World racingnek. -
#1490 És akkor az már csak World Racing lesz, nem pedig Mercedes? -
#1489 Az frankó! -
#1488 Többé nem frissül! Lekerült onnan ahol eddig volt, bizonyos nem publikus okok miatt... :(
De a lényegesebb dolgokat mindig be fogom tenni ide...egészen a World Racing 2 megjelenéséig...onnantól kezdve már csak oda...mert ugye a WR1 addonjai berakhatóak lesznek a WR2-be...így induláskor kb. 400 autó fog rendelkezésünkre állni...jó lesz, várom már... :) -
#1487 Elég gyengére sikeredett a két BMW. Se féklámpa, se belső nézet, azt reméltem olyan lesz mint az E-30-as. -
#1486 hykao szolsz, ha frissül a carpack? :) már nagyon várom ;) -
#1485 BMW 635 CSi: KATT IDE
ALPINA B7 Turbo: KATT IDE
-
#1484 Jó ott az a Logan, szép kis kocsi. :) -
#1483 jahh nem figyeltem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1482 na látod milyen egy lütyő vagy...ez mióta a world racing 2 topik te marharépa???!!! :PPP -
#1481 énnemnlátok semmi érdekeset, ha csak nem felétek a LOGAN érdekesség ha beherül 1 játékba:) -
#1480 Köszönöm, majd próbálkozom vele, de (ezt) nem változtattam meg. Mindenesetre legalább tudom, hogy nem alapból ilyen. -
#1479 Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Szerintem töltsd le újra. Nem nyúltál bele a .car fájlba? Vagy nem írta felül vmi? -
#1478 Nálam nincs ilyen probléma. -
#1477 A Nagypolák tényleg nagyon jól néz ki, csak nálam fékezéskor minden pirosan ég (rendszám, jel, ablakkeret, fényszóró stb.). Mindenkinél ilyen ez, vagy csak nálam? Mit lehet tenni, mert a kocsi egyébként tényleg jó, bár a belső nézet hiányzik. -
#1476 Jól néz ki a nagypolák, már csak egy 1.2-es Zsiguli kellene mellé :) ja és belsőnézet :)