2397
  • hykao #1515
    Itt van neked parancsolj: KATT IDE (innen mindenhová eljutsz, amikre szükséged van)
  • Imrusssss
    Adnál a progihoz nekem 1 linket hogy letöltsem légyszi ha meg kérhetlek és 1 olyan linket is amelyben le lehet tölteni csomó autót!!!
    Köszi
  • hykao #1513
    Amennyit csak akarsz, de mint említettem a többjátékosban csak 30-at fog látni belőlük (ezért ajánlott letölteni a Krom féle CarManager-t)...viszont egyjátékosban nincs limit, nekem kb. 170 van bent...
  • Imrusssss
    Áhhh Köszz szépen!!!
    És mennyi autót rakhatok bele???
  • hykao #1511
    Először is rakd föl rá az 1.6.6-os peccset, majd az 1.6.6-os krekket.
    Ezután pedig sima bemásolásos módszerrel.
    Az újonnan berakott verdák csak új játék kezdésével válnak láthatóvá azt hiszem. Többjátékos módban pedig egyszerre csak addon 30 autó lesz aktív.
  • Imrusssss
    Hali megszereztem a játékot és most az a kérdésem hogy kell berakni az új autókat???
  • hykao #1509
    Bazz...5 hozzászólással ezelőtt tették fel ugyanezt a kérdést!!! ...és választ is kapott az illető... :)
  • miki1st
    hol lehet letölteni a Mercedes benz world racingot?????
  • hykao #1507
    ez sem jó...próbáld az oldal linkjével...
  • Willi Betz
    http://www.jff2k.de/daten/wallpaper/mercedes/w140-4_1024.jpg
  • Willi Betz

• hykao #1504
    torrent-ről...aztán rakd rá az 1.6.6.-os peccset, majd a krekket...
  • hykao #1503
    Ja, az elég gyógy... :)
  • 12346
    te eddig hol voltál?:)))
    sztem max már csak dc-ről lehet lekapni. igaz, warez oldalakat/ftp-ket nem vágom.
  • TwiceR
    Annnnnnyám!! milyen játék!! hol lehet leszedni???ebbe lehet autokat csinalni? ÁÁÁ megtetszett a képek alapján :P
  • Opelfan
    Jól néz ki az e-21-es nagyon csak kár hogy a 2002 tükrözve van az első spoileren és 5005-nek látszik :).
  • hykao #1499
    3 oldies: BMW 2002 Turbo, Chevrolet Corvette Stingray és Camaro Z-28
  • hykao #1498
    van: Australian Made's WR
  • BBDesign
    Még szép, hogy egy ausztrál Holdeneket készít el. Tudjátok-e, hogy a Holden az Opel ausztrál megfelelője. Legalábbis a mai modellek. ezek ugyanis a jórészt nálunk is kapható Opelek változatai, de nagyon sok egyedi konstrukció is létezik. Holden autók

Van oldala is ennek az úriembernek?
  • hykao #1496
    Ja, az ausztrál gyerek nagyon be van hemzsegve ezekre a Monaro-kra...sorozatban gyártja őket... :)
    Ezenkívül készíti már egy ideje a Mad Max-es kocsit, illetve a Mad Max 2-ben ami volt...

Nem linkeltem be őket, mert szerintem szörnyen unalmasak ezek az ausztrál modellek...nameg a gyerek munkája sem az a tökéletes... :)))
  • Opelfan
    Mintha nem láttam volna eddig ezt a kocsit (mármint nem linkelte be senki), pedig nem egy új fejlesztés és van belső nézete is. Igaz nem éppen utcai kocsi de nekem bejön.

Holden Monaro

• arty
    :( pedig olyan kényelmes volt - köszönöm utolag !

akkor szedni kell, amit linkelsz ... :))
  • Duddits
  • hykao #1492
    Kukkants be a World Racing 2 topikba, rengeteg információval láttam már el a jónépet ott! Ha nem vagy rest egy kis visszaolvasásra, akkor rengeteg dolgot megtudhatsz a készülő játékról...s nem utolsósorban a feltett kérdésedre is részletes választ találsz!
    (az tuti, hogy nincs mégegy magyar nyelvű honlap-fórum-topik, ahol annyi infót találsz a készülő játékról, mint a linkre kattintva...)
  • BBDesign
    Az igazság az, hogy az első rész is csak World Racing volt, a Mercedes-Benz gondozásában, illetve autóival. Csak mi rajongók hívjuk Mercedes-Benz World racingnek.
  • Duddits
    És akkor az már csak World Racing lesz, nem pedig Mercedes?
  • Duddits
    Az frankó!
  • hykao #1488
    Többé nem frissül! Lekerült onnan ahol eddig volt, bizonyos nem publikus okok miatt... :(

De a lényegesebb dolgokat mindig be fogom tenni ide...egészen a World Racing 2 megjelenéséig...onnantól kezdve már csak oda...mert ugye a WR1 addonjai berakhatóak lesznek a WR2-be...így induláskor kb. 400 autó fog rendelkezésünkre állni...jó lesz, várom már... :)
  • Opelfan
    Elég gyengére sikeredett a két BMW. Se féklámpa, se belső nézet, azt reméltem olyan lesz mint az E-30-as.
  • arty
    hykao szolsz, ha frissül a carpack? :) már nagyon várom ;)
  • hykao #1485
    BMW 635 CSi: KATT IDE

ALPINA B7 Turbo: KATT IDE
  • Opelfan
    Jó ott az a Logan, szép kis kocsi. :)
  • Kit--Kat
    jahh nem figyeltem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hykao #1482
    na látod milyen egy lütyő vagy...ez mióta a world racing 2 topik te marharépa???!!! :PPP
  • Kit--Kat
    énnemnlátok semmi érdekeset, ha csak nem felétek a LOGAN érdekesség ha beherül 1 játékba:)
  • BBDesign
    Köszönöm, majd próbálkozom vele, de (ezt) nem változtattam meg. Mindenesetre legalább tudom, hogy nem alapból ilyen.
  • Opelfan
    Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Szerintem töltsd le újra. Nem nyúltál bele a .car fájlba? Vagy nem írta felül vmi?
  • hykao #1478
    Nálam nincs ilyen probléma.
  • BBDesign
    A Nagypolák tényleg nagyon jól néz ki, csak nálam fékezéskor minden pirosan ég (rendszám, jel, ablakkeret, fényszóró stb.). Mindenkinél ilyen ez, vagy csak nálam? Mit lehet tenni, mert a kocsi egyébként tényleg jó, bár a belső nézet hiányzik.
  • Opelfan
    Jól néz ki a nagypolák, már csak egy 1.2-es Zsiguli kellene mellé :) ja és belsőnézet :)