Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen: Borg visszavonta a linkeket, mert kiderült, hogy a gyerek lopott...több modellt is...Gangstertõl és Butch-tól is...most vizsgálják ki, hogy a két BMW is lopott volt-e, addig a linkek visszavonva...
Nem tudna valaki csinálni 1 tuningolt Merci Vito-t Úgy szeretem ezt az autót mert nekem is ilyenem van!
Ui:. Nem tudok modellezni!!! 😞
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Le is töltöttem!!!
Forza.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nissan Skyline 2F2F
Dodge Charger
...és pár készülõ projekt:

Amúgy ide is belinkeltem minden lényegesebb autót...
Autókat, pályákat és egyéb kiegészítõket hol lehet hozzá találni?
Gondoltam tõled kérdezem, te nagyon vágod a témát 😊
BMW 760LI and BMW 645 Ci (BETA)
DiscoQuinn D1-es autói (nagyon lassan jön be az oldal esetenként, és regisztrálni kell, de megéri)
Köszi
És mennyi autót rakhatok bele???
Ezután pedig sima bemásolásos módszerrel.
Az újonnan berakott verdák csak új játék kezdésével válnak láthatóvá azt hiszem. Többjátékos módban pedig egyszerre csak addon 30 autó lesz aktív.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
sztem max már csak dc-rõl lehet lekapni. igaz, warez oldalakat/ftp-ket nem vágom.
Foszfor - jo arc :o)
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Van oldala is ennek az úriembernek?
Ezenkívül készíti már egy ideje a Mad Max-es kocsit, illetve a Mad Max 2-ben ami volt...
Nem linkeltem be õket, mert szerintem szörnyen unalmasak ezek az ausztrál modellek...nameg a gyerek munkája sem az a tökéletes... 😊))