2397
-
#1755 Némelyik még színvonalasabb is! Pl: Krom Porsche-ja vagy Martin Leps BMW-je.
Simán be kell másolni a megfelelő helyre (értelemszerűen), majd NEW GAME, és névnek: allucanget. -
#1754 hogy lehet betenni a játékba a kocsikat?
-
#1753 és ezek a kocsik is olyan szinvonalasak mit az eredetiek?
-
#1752 Azt mondtad be lehet lőni a km órát a kocsiba, hogy pontos legyen. Melyik ez a progi? A wreditcar? -
#1751 Új letöltések Gangster oldalán (pl: Volvo 9700-as busz)
Skoda Octavia, Honda S2000 and Astra Showcar
McLaren MP4-16 '01 NtmF1mod -
#1750 Leharapni a fejed??? Ehh...messze volt ez attól... Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny? :)
Amúgy: ki csinálta? Butch? Akkor az oldalán nyilván megtalálható... :) -
#1749 Má' nem azért, de nem kell egyből leharapni a fejem! Kerestem, de nem találtam. -
#1748 Má' nem azért, de akkor már a linkjét is berakhattad volna a képek mellé!
KATT IDE -
motorolanokia #1747 Ez jól néz ki tényleg! -
#1746 egyenlőre szvsz nem ... a teljes pakk gondolom majd egyben jön :) -
#1745 AC 427 Cobra Shelby:
-
#1744 ááá bazz de balfasz vagyok, kölcsönadtam havernak a dvdt amin rajta van. most hétfőig nem játszhatok a gamel mert torrentről nagyon lassú:((( -
#1743 Ez se rossz.
-
-
#1741 Ez kúrv@ jó! :-) Nem lehet letölteni valahonnét? -
#1740 Elérhető Krom legutolsó - C - Normandia pálya verziója: KATT -
#1739 Pedig tuti valami net probléma. A tünetek tipikusak. -
#1738 Sajna ez nem net probléma, mert sose szaggat és látom azt ahogy vissza repülnek az útra, ha ütközés van akkor meg utól kellene érnem őket (még ha szarozik a net akkor is) de sajna nem megy... -
#1737 szerintem nagyon lagzik a neted. legalábbis nekem akkor volt ilyen. -
#1736 Nem új kocsi, már gameltem vele, én szándékosan nem írtam róla semmit mert nagyon gyenge eresztés. Legalább ha nem lenne felspoilerezve stb akkor elfogadható lenne műszerfal nélkül is.
Nekem egy kis segítség kellene olyantól aki gamelt multiban. Olyan gondom van, hogy a legtöbb versenyen 10-20 mp-re lehagynak az ellenfelek. Tökre esélyem sincs akkor ha ütközök, sokszor akkor sincs ha szabályosan megyek. Amikor az ellenfelek ütköznek vagy kirepülnek a pályáról vhogy úgy resetelnek, hogy még előrébb vannak mint ahol ütköztek és 0mp alatt fel tudnak gyorsulni ugyanarra a sebbességre ami az ütközésük előtt volt. Először azt hittem, hogy ez az arcados játék sajátossága, de nem rég láttam ezt egy szimulációs versenynél is. Én, hogy tudok ilyet csinálni? Mi ez az egész? Csalás vagy eredetileg is benne van a játékba?
Előre is köszi a segítséget! -
#1735 a renault 4-es tök más.keress képet a google-ban s meglátod -
#1734 Azt hiszem ez még nem volt: Maserati Quattroporte V8 CSM by NUH Creations -
#1733 GT Leagues -
#1732 Azt mondod? Hmm, valahogy az elejére máshogy emlékeztem... Na meg emlékeimből rémlik valami ilyesmi kinézetű Renault 4-es is vagy mi a csuda volt az... :) -
#1731 :) -
#1730 nyugodj meg hogy ez IZS csak kicsit tuningolva -
#1729 de én akkor is ráindultam, ha tényleg borulékony és nehéz menni vele :D -
#1728 Ja, de ez nem IZS sztem, csak valami német vagy francia - hasonlóan csúnya - megfelelője... :))) -
erre gondoltam... ez még vajon készül ??? letöltés nincs synder topikjában :(
synder topik -
#1726 2004 Jaguar XJR Super V8 by Krazymond -
#1725 Ööö valami rémlik, de az nem IZS volt (ciril betűkkel írva), vagy valami ilyesmi? -
#1724 jól láttam, hogy a régi "postásmoszkvicsot" is csinálja ??? -
#1723 simán jobbak:) -
#1722 én is főleg csak azokat használom :) -
#1721 azért ennek a sok civil autónak télleg örülök. -
#1720 Hehe. -
#1719 RecruitSnyder ismét valami érdekeset talált ki... :)
-
#1718 Elkészült, letölthető: 1963 Rolls Royce SC III -
#1717 az elképesztően szép modellek mellett egyre silányabbnak tűnik a táj :) -
#1716 Fú, szép nagyon!