2397
-
#1675 Frankó a Golf! -
#1674 GOLF
C-Class C55 AMG F1 Safety Car
BMW Z8
Lotus ELISE -
#1673 Oda kattintottam én is... csak iszonyat lassú a netem, azt' be se hozta.
Majd a melóhelyről... :)
Azért köszi! -
#1672 Igazán megtisztelő ez a "központi lap" kifejezés... :))) ...amúgy a bannerre kattintva pont oda jukadunk ki... :))) -
Innen mindent könnyedén elérhetsz.
Az MBWR központi lapja -
#1670 KATT A BANNERRE!!! (...s nézz körül...) Amúgy meg minden lényegeset be szoktunk linkelni ide is... -
#1669 Ok, rendben műxik minden, azonban volna még 1 kérdésem: mondanátok egy oldalt ahonnan több kocsit is le lehetne tölteni?
Előre is köszi! -
#1668 Köszi szépen! -
#1667 1.6.6. és a SYNETIC oldalán megtalálod, a krekket meg a www.gamecopyworld.com-on. (1.6.6-os peccshez vagy katt a bannerre, és onnan a SYNETIC-hez vagy pedig alul a keresőbe beírod, és kidobja...mert már be lett linkelve párszor...)
Aztán csak simán bemásolod a megfelelő helyre az autókat, majd NEW GAME, és allucanget név jah...multinál nem kell variálni, egyből elérhető az összes pálya és autó, addonokból egyszerre csak 30, ezért ajánlott a Krom féle manager program használata (szintén a bannerre kattintva elérheted...) -
#1666 Az meglehet...esetleg tudnál mondani egy helyet, ahonnan letölthetnék egyet(hányas verziót)? -
#1665 jajj lehet, hogy fel kéne tenned egy patchet -
#1664 New Game és Name: allucanget -
#1663 Igen -
#1662 Az van beírva, de nyissak egy új profilt? -
#1661 Az a lényeg, hogy új játékot kell kezdened és névként beírni, hogy allucanget. akkor menni fog. -
#1660 Hi All!
Kocsikat hogyan tudok beletenni a játékba? Mert csak belemásoltam őket a megfelelő mappákba, de semmi. Nem úgy kell, mint az Nfs-eknél? -
#1659 De akkor a jelek sem lehetnének az autókon...amúgy meg én rühellem az ilyen kamuneves dolgokat...
Korábban már kibeszéltük a fejlesztőkkel, meg egy-két modderrel ezeket a dolgokat...amikor az egyik elmaradt márka kapcsán (túl sokat kértek volna a liszenzért...) felvetettem, hogy milyen nevetséges dolog is ez, hogy fizetni kell, hisz valójában ingyenreklám az autógyártóknak...erre az egyik modder kifejtette, hogy azért, mert a játék készítők pénzhez jutnak a játékkal (és így a felhasznált modellekkel)...nem mintha nem vágtam volna a felállást, de akkor is...szóval tovább folytatva, a modderek viszont ingyen csinálják, azért nem foglalkoznak velük...hát úgy tűnik, már ez az állítása sem lesz igaz a srácnak a közeljövőben... -
#1658 eredeti ótó
érdekes nyitó mechanika :) -
#1657 hm... nekem kicsit futurisztikus a kocsi :) -
#1656 másik megoldás lenne ha eredeti név helyett pl. kamunevekkel mondjuk merecedes vagy mittudomén terjednének a cuccok ahogy liszensz nélküli játékokban megszokhattuk. -
#1655 Butch újabb autója: Ferrari 512 S modulo concept
KATT IDE -
#1654 Nekem sajna már vagy fél éve nem volt érkezésem pár körnél többet menni a játékkal, szal én nem tudom megnézni, de biztos jók! :)
Azt, hogy az E30-ast ki csinálta, nem tudom, de meg lehet nézni a readme-jében, és lehet neki írni...a Borg-on van kérés topik, de sztem felesleges, mert úgyis mindenki azt csinál, amihez kedve van...
Cabrio BMW amúgy van, igaz nem E30-asban... -
#1653 Ja és szerintem is éljen a DIESEL POWER :) -
#1652 Szerintem is több az ijesztés a dologban mint a valóság, ezt nem fogják tudni nyomonkövetni. Ráadásul név nélkül is lemehet a neten az autók le és feltöltése, senki nem tudja rábizonyítani senkire pláne egy nick névre hogy ő csinált egy bizonyos modelt ha az nem akarja, hogy rábizonyítsák.
Tényleg fasza lenne egy kombi E-30 de jöhetne egy Cabrio is, lökettérfogat stb mindegy mert azt már mi is be tudjuk állítani. Hykao Te tudnál beszélni a sráccal aki csinálta az alap E30-ast?? -
#1651 Ez ilyen ijesztgetés szerintem, úgyis lesznek továbbra is ingyen munkák, ugyanis azért sem kérhet zsét senki, ha lerajzolok egy Bömbit a Müncheni cég emblémájával. Meg hát egyébként is... azt sem büntethetik, ha fájlokat cserélünk a neten, mert az a miénk.
Más. Kipróbáltátok az Opelfannal közösen újramotorizált dízeleket?
Arra gondoltam, hogy a Merci-variáló srác elkészíthetné a 325-ös BMW 4 ajtós, kombi és cabriolet változatát. Az eddigi munkái olyan klasszak, nem lehet valahogy kérni tőle? /Hátha neki is szándékában áll./
Szóval spóroljatok a benzinnel és üljetek át egy dízel Mercibe vagy BMW-be!!! -
#1650 remélem inkább így lesz. nem lenne túl pozitív, ha minden szekeres game fan oldalon ott lenne a letöltés gomb mellett az "5$" felirat pl... -
#1649 na haljanak meg mosmá télleg... -
#1648 pff gyökerek mindenből pénzt csinálni... -
#1647 ez hihetetlen.
engem nem érdekelne, max "underground" kell terjeszteni ... ennyi. bekaphatják ... -
#1646 Pontiac GTO (béta) -
#1645 Pff, hihetetlen! -
#1644 Es meg: -
#1643 Amugy meg: -
#1642 WWW.HSW.HU
"Daimler Chrysler vs 3D modellek - Hungarian SimWorld
Mindig "hatalmas öröm" egy igen jelentõs konszern fenyegetéseirõl hírt adni, ezeknek ugyanis általában jóval korlátozottabb lehetõségû felhasználók a célpontjai. A helyzet jelenleg is sablonos: a német C4D fórum egyik felhasználója egy 3D-s modellt készített a Mercedes egyik nagyszerû sportautójáról a CLK-ról, mire az autó logojának és formatervének jogait birtokló cég felszólította a készítõt a képek és a fájlok azonnali eltávolítására. Kijelentették, hogy a jövõben hasonlóképpen járnak el a hasonlóan cselekvõ személyekkel szemben, a hasonló eljárásokat kizárólag a jogdíjak megtérítése után engedélyezik. Mindez meglehetõsen negatívan befolyásolhatja a moddolás és az ingyenes játékkiegészítõk fejlesztésének lehetõségeit..."
Tovabbi info: WWW.HSW.HU -
#1641 Nagyon szívesen! -
#1640 Köszönöm neked a hangokat a kocsikhoz! -
A dízeleket mindenki próbálja ki, mert nagyon szuperek, olyan hangjuk van, mint az igazi dízeleknek. Amit eredetileg a játékba pakoltak az semmi ezekhez képest!!! -
#1638 Elkészült az 1974-es Pontiac Trans Am ...van benne egy kis fantázia is, mert ezafajta T tető inkább a késői '70-es évek Firebird-jeire volt jellemző!
Ja, belsőnézet: VAN! :) -
#1637 Megcsináltam magamnak az E30 324td-t és a 190D 2,5 Turbo-t az alap modellekből, gondoltam megosztom azokkal akiket érdekel. Van hozzájuk örvénykamrás diesel hang is. 190 pack
E30 pack -
#1636 #1630
még több ilyen kéne