2397
  • hykao #1795
    torrent-ről: klatty
  • jakewyler
    honnan tudom letölteni a játékot?valaki adjon 1 linket!please
  • hykao #1793
    Ja, de a kispolákon már a lengyel brigád is dolgozik. (ugyanazok akik a nagypolákot is csinálták)
  • Opelfan
    Van a listában kispolák is :). Azt én már várom nagyon :)
  • [HUN]FaTaL
    és ezeket le lehet majd tölteni autó formájában is?:P mert most csak lwo fájlokat látok:( elég sok jó verda van köztük jó lenne csapatni velük a gameben:p
  • 12346
    ezen már gondoláztam, hogy vajon hányan lehetnek olyanok, akik egy valag dolgot gyártottak/konvertáltak különböző gémekhez, de ezek megmaradnak a saját, illetve környezetük szórakoztatására.
  • hykao #1789
    Érdemes lesz majd be-be kukkantani ebbe a topikba: KATT IDE, mert az ember konvertált vagy 100 autót az MBWR-hez, csak engedélyeket nem szerzett még be, de remélhetőleg - ha nem is az összeshez - de kapni fog...mert úgy tűnik elég jó munkát végzett...
  • filamester
    de azért nem is olyan jó :D
  • Duddits
    Nem is rossz.
  • hykao #1786
    GTA VC féle Voodoo
  • hykao #1785
    nm
  • Opelfan
    Köszi a segítséget
  • Alexease
    Nalam az FFB meg ugy-ahogy jo lenne, vagyis lehet "erezni" a kasznit. De az erzekenyseg, kormanyszog allithatatlansag es az automata ellenkormanyzas lehangolo:((
  • arty
    háát, pedig ebben a játékban nekem az FFB csak ront az élményen .. ritka rossz :(
  • hykao #1781
    Dobj egy privit Walaki-nek, az a legegyszerűbb.
    Sőt maguktól a fejlesztőktől is megkérdezheted, mindig válaszolnak!
  • Alexease
    Az FFB-t nem kapcsolom ki, akkor ertelmetlen lesz az egesz, a holtjatek 0-an van.
    Eddig nem talaltam semmit;)
  • hykao #1779
    Két dologra emlékszem: vagy kikapcsolta a FFB-t vagy a holtjátékot 0-ra rakta, valami ilyesmi volt.
  • Duddits
    Ha megtaláltad, írd e ide, mert akkor engem is érdekelne.
  • Alexease
    Ha volt megoldas akkor utana nezek;) Megeri visszakeresni, talan bent volt itt is.
    Persze hogy felraktam a patchet;))
    Multit nem akartam tesztelni, mert ha nem erzem normalisan az iranyitast, akkor sok ertelme nincs - raadasul baleset veszelyes is;))
  • hykao #1776
    A kormány problémára van megoldás. Walaki-nek is ez volt a gondja, de valahogy meg lehetett oldani.
    Sajna már nem emlékszem, hogy hogyan, de arra igen, hogy a fejlesztőknek írtunk a SYNETIC fórumon, s egyből válaszoltak is ezügyben!

Amúgy felraktad a legutolsó 1.6.6.-os peccset egyáltalán? No meg a multit azért kipróbálhattad volna...megy a warez verzióval gond nélkül.
  • Alexease
    Ettol a sok uj autotol kedvet kaptam megint es felraktam a jatekot:) De sajnos le is szedtem:( Kozben rajottem hogy miert nem hagytam fent allandora miutan vegigjatszottam. Egyreszt nem lehet allitani a kormanyszoget es a linealitast - rohadt erzekeny a kormany -, masreszt meg automatan ellenkormanyoz;) Hiaba a kormany beallitas, ugy kezeli mintha kontroller lenne;(
    Vegig jatszani meg "jo" volt, de fun autokazasra mar nem az igazi:(

De a hangulat tenyleg jo meg mindig. Remelem valoban jol osszerakjak a masodik reszt, es ha mast nem is ertenek a szimulatorosabb reszen, legalabb a kormanyt normalisan lekezeli majd. Es ha mar csak bemasolas szinten bele lehet rakni a mostani autokat - belsonezettel egyutt:D - akkor mar boven jo lesz;)
  • Duddits
    De kúrv@ jó! Ez kell nekem.
  • hykao #1773
    Jáój RecruitSnyder mivel riogat minket:
  • filamester
    köszi a honlapodon megtaláltam
  • hykao #1771
    Valóban a legjobb ha itt, ebben a topikban nézel szét! Ugyanis majd minden érdemesebb autó be lett linkelve! Ezen kívül a fenti bannerre kattintva, s a megnyíló oldalon pedig tovább a Cars, Editors gombra: és máris megkapod a 10 legfontosabb linket a WR1 és WR2 játékokhoz! :)
  • Duddits
    Kicsit visszáb nézel, és egy köteget fogsz találni. Vagy katt a bannerra.
  • filamester
    tudsz mondani olyan oldalakat ahonnan tudok kocsikat szedni le a játékhoz?
  • hykao #1768
    Ja, hát a fene se gondolta, hogy nincs fenn a peccs neked. Jelen esetben legalább 1.4.4.-es kell az addon autókhoz és a multihoz, de a legújabbat érdemes feltenni (ami tartalmazza az összes előzőt is...), az 1.6.6.-ost.
  • filamester
    megvan csak fel kellett raknom 1 peccset
  • filamester
    nem kell valami peccs vagy mi a gránát?
  • filamester
    na ezek a kocsik nem jók nem mennek
    belecsomagoltam a játékba a kódot beírtam és semmi
  • filamester
    ugy csináltam hogy csak simán kicsomagoltam a játékba!
    Tehát mindent oda másolt ahova kell!
  • hykao #1763
    1. Ne kapkodj!
    2. Olvasd el, hogy mit írtam, értelmezd, s csináld úgy!

Nem egy nagy dolog, csak ne kapkodj össze-vissza...
  • Duddits
    Ez tök frankó!

• hykao #1761
    Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Tök egyértelmű, hogy hová kell másolni.
    Megnézed, hogy mit töltöttél le (persze előbb kicsomagolod...), és, hogy ugyanezek a mappák hol találhatóak. Ezután bemásolod a megfelelő helyre őket, s a játékban megjelenik, ha úgy csinálod, ahogy írtam.
  • filamester
    mit kell még csinálnom hogy mennyen?
  • filamester
    letöltöttem vagy 4et és egyik se jó
  • hykao #1758
    A mondat vessző utáni részével mi a helyzet?
  • filamester
    hiába bemásolom nem látom a kocsit!(volvo busz)
  • hykao #1756
    Igen, WR Editcar, és a "Cockpit" szekcióban a Speedometer oszlop (a Tachometer a fordulatszámmérő), "Scale" sor.
    Nekem is át kellett skálázni a BRABUS SV12, EV12, K8-asokhoz, mert azok km órái 360-ig, ill. 330-ig vannak skálázva.

(Ezen kívül még a "Showcase"-nél a HUD rész Kmh Tacho ID-t is át kellett variálni, hogy külsőnézetnél is 360-ig legyen skálázva)