Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Pff, hihetetlen!
Alexease
Es meg: <#violent><#confused><#kocsog><#szomoru2><#nemtudom><#ijedt><#falbav><#fejvakaras><#csodalk><#conf>
Alexease
Amugy meg: <#wow1><#wow2><#mf3><#gunyos1><#ejnye1><#gonosz2><#wow3><#levele><#boxer>
Alexease
WWW.HSW.HU
"Daimler Chrysler vs 3D modellek - Hungarian SimWorld
Mindig "hatalmas öröm" egy igen jelentõs konszern fenyegetéseirõl hírt adni, ezeknek ugyanis általában jóval korlátozottabb lehetõségû felhasználók a célpontjai. A helyzet jelenleg is sablonos: a német C4D fórum egyik felhasználója egy 3D-s modellt készített a Mercedes egyik nagyszerû sportautójáról a CLK-ról, mire az autó logojának és formatervének jogait birtokló cég felszólította a készítõt a képek és a fájlok azonnali eltávolítására. Kijelentették, hogy a jövõben hasonlóképpen járnak el a hasonlóan cselekvõ személyekkel szemben, a hasonló eljárásokat kizárólag a jogdíjak megtérítése után engedélyezik. Mindez meglehetõsen negatívan befolyásolhatja a moddolás és az ingyenes játékkiegészítõk fejlesztésének lehetõségeit..."

Tovabbi info: WWW.HSW.HU
BBDesign
Nagyon szívesen!

Opelfan
Köszönöm neked a hangokat a kocsikhoz!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

BBDesign

A dízeleket mindenki próbálja ki, mert nagyon szuperek, olyan hangjuk van, mint az igazi dízeleknek. Amit eredetileg a játékba pakoltak az semmi ezekhez képest!!!

hykao
Elkészült az 1974-es Pontiac Trans Am ...van benne egy kis fantázia is, mert ezafajta T tetõ inkább a késõi '70-es évek Firebird-jeire volt jellemzõ!
Ja, belsõnézet: VAN! 😊
Opelfan
Megcsináltam magamnak az E30 324td-t és a 190D 2,5 Turbo-t az alap modellekbõl, gondoltam megosztom azokkal akiket érdekel. Van hozzájuk örvénykamrás diesel hang is. 190 pack
E30 pack

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

12346
még több ilyen kéne <#vigyor3>

arty
nemigaz h még mindig nincs letöltés .... 😊)

eszméletlen szép modell

Forza.

hykao
hykao
hykao
Akkor reméljük, hamar megváltozik a WIP státusz! 😊
arty
ez már az ötödik!! 😊

Forza.

hykao
hykao
Jó kérdés! Miért nem kérdezed meg a készítõtõl? Nem rejtõzködik! 😊
Opelfan
Vajon lesz belsõ nézete az AMC limonak???

hykao
Tudtommal még nincs...
hykao
Még nem, azt írta, majd ötösével, mint az elsõ csomagot.
Halihó Srácok! Tank mercit nem tudjátok honnét lehetne leszedni? W140esre gondolok, mondjuk 600SEL-re, vagy 500SE, vagy akár 350SD is jó lenne.....csak mert kerestem már õket, de sehol sem találom! Elõre is kösz!
arty
ezeket le lehet már szedni? brutálszép ... de félek, h az engine nem alkalmas ilyen hosszu kocsikat minimálisan is élethüen lekezelni ...

mind1, érdekességnek jolett 😊)

Forza.

hykao
Oda van írva a képre!!! AMC Matador.
BBDesign
Elkészíthetné a Pulmann S-osztályt. Az a limuzin az melyik autóból van? Azt még nem láttam.

hykao
RecruitSnyder barátunk fáradhatatlan...

hykao
Igen
Imrusssss
Pontiac Firebird???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

hykao
Egy újabb készülõ modell:

hykao
Végleges Jaguar E-type: KATT

12346
kár, hogy nem széria:/

hykao
Jaja, csak Borg nem rak ki minden addont a letöltõoldalra sajnos, ezért szoktam linkelgetni egyesével az új dolgokat.

Többiek: nekem lejött a Safety Car Borg linkjérõl. Igaz a Borg féle ftp linkekre kell egy kicsit várni, hogy elinduljon a letöltés...
arty
Imrusssss
A Safety-Car-ról beszélek!!!

BBDesign
A Safety Car-ról! Azt nekem sem sikerült letöltenem.

hykao
Pontosan melyikrõl is van szó? 😊
Imrusssss
A mercit le se lehet tölteni !!!
Valaki nézzen utána!!!
Mert kell nekem !!!
Mert Megérdemlem!

hykao
...és egy érdekes szerzet: Stock Car - by leej52005

Opelfan
Ejha! Nem csak kinézetre jó, hanem vezetni is frankó, ráadásul van belseje... Minden elismerésem a szerkesztõnek <#smile>

Opelfan
Mit látnak szemeim!!!! 190-es Merci <#merges2>, ez már nagyon hiányzott nekem!

hykao
hykao
Azt hiszem nincs.
Opelfan
Az S6-os Audinak van belsõ nézete??

Opelfan
Szerintem nagyon jó a Logan, igaz még nem sokat játszottam vele. A C merci pedig tényleg nagyon kellett volna a játékba a 123, 124, S600 és a 190-es modellekkel együtt, ha már ilyen régi vackokat is beletettek mint a 300SL meg a 280 Pagode. Mondjuk ezekkel még semmi bajom de az ilyen tök régi versenyautók nekem teljesen feleslegesek azok helyett eltudtam volna képzelni az imént említetteket. Azt nem hiszem, hogy a C180-nak pótolni fogják a mûszerfalát. Eddig nem találkoztam egy addonnal se amelyiknek pótolták volna, bár az is lehet, hogy pont rosszakat kerestem <#smile>

BBDesign

Azt tudtátok, hogy megjelent a Dacia Logan "feketelökhárítós" alapverziója?

Dacia Logan Base

BBDesign
Ez szuper!!! A Mercedes-Benz C180 az utóbbi idõk talán legjobban sikerült add-on autója. Eddig nagyon hiányzott a játékból, de most itt van és olyan szuper, mint az eredeti Mercik. Szerintem nagyon jól sikerült mind a forma, mind a fizikai modellezés, már csak a belsõnézet hiányzik, de remélem pótolják.

Ezek az ügyes készítõk remélhetõleg elkészítik az alábbi Merciket is:
-190E
-S600 "bálna"
-200D '80-as évek
-200D "állólámpás" ; "fecskefarkú"
-200D '90-es évek

...de ha nem akkor remélem, hogy a 2-ben ezek is benne lesznek.

Lehet nézegetni:
Mercedes történelem

hykao
ja, néha elõfordul 😊
arty
thx. kicsit lassu a borg most ...

Forza.

hykao