2397
-
#1795 torrent-ről: klatty -
#1794 honnan tudom letölteni a játékot?valaki adjon 1 linket!please -
#1793 Ja, de a kispolákon már a lengyel brigád is dolgozik. (ugyanazok akik a nagypolákot is csinálták) -
#1792 Van a listában kispolák is :). Azt én már várom nagyon :) -
#1791 és ezeket le lehet majd tölteni autó formájában is?:P mert most csak lwo fájlokat látok:( elég sok jó verda van köztük jó lenne csapatni velük a gameben:p -
#1790 ezen már gondoláztam, hogy vajon hányan lehetnek olyanok, akik egy valag dolgot gyártottak/konvertáltak különböző gémekhez, de ezek megmaradnak a saját, illetve környezetük szórakoztatására. -
#1789 Érdemes lesz majd be-be kukkantani ebbe a topikba: KATT IDE, mert az ember konvertált vagy 100 autót az MBWR-hez, csak engedélyeket nem szerzett még be, de remélhetőleg - ha nem is az összeshez - de kapni fog...mert úgy tűnik elég jó munkát végzett... -
#1788 de azért nem is olyan jó :D -
#1787 Nem is rossz. -
#1786 GTA VC féle Voodoo -
#1785 nm -
#1784 Köszi a segítséget -
#1783 Nalam az FFB meg ugy-ahogy jo lenne, vagyis lehet "erezni" a kasznit. De az erzekenyseg, kormanyszog allithatatlansag es az automata ellenkormanyzas lehangolo:(( -
#1782 háát, pedig ebben a játékban nekem az FFB csak ront az élményen .. ritka rossz :( -
#1781 Dobj egy privit Walaki-nek, az a legegyszerűbb.
Sőt maguktól a fejlesztőktől is megkérdezheted, mindig válaszolnak! -
#1780 Az FFB-t nem kapcsolom ki, akkor ertelmetlen lesz az egesz, a holtjatek 0-an van.
Eddig nem talaltam semmit;) -
#1779 Két dologra emlékszem: vagy kikapcsolta a FFB-t vagy a holtjátékot 0-ra rakta, valami ilyesmi volt. -
#1778 Ha megtaláltad, írd e ide, mert akkor engem is érdekelne. -
#1777 Ha volt megoldas akkor utana nezek;) Megeri visszakeresni, talan bent volt itt is.
Persze hogy felraktam a patchet;))
Multit nem akartam tesztelni, mert ha nem erzem normalisan az iranyitast, akkor sok ertelme nincs - raadasul baleset veszelyes is;)) -
#1776 A kormány problémára van megoldás. Walaki-nek is ez volt a gondja, de valahogy meg lehetett oldani.
Sajna már nem emlékszem, hogy hogyan, de arra igen, hogy a fejlesztőknek írtunk a SYNETIC fórumon, s egyből válaszoltak is ezügyben!
Amúgy felraktad a legutolsó 1.6.6.-os peccset egyáltalán? No meg a multit azért kipróbálhattad volna...megy a warez verzióval gond nélkül. -
#1775 Ettol a sok uj autotol kedvet kaptam megint es felraktam a jatekot:) De sajnos le is szedtem:( Kozben rajottem hogy miert nem hagytam fent allandora miutan vegigjatszottam. Egyreszt nem lehet allitani a kormanyszoget es a linealitast - rohadt erzekeny a kormany -, masreszt meg automatan ellenkormanyoz;) Hiaba a kormany beallitas, ugy kezeli mintha kontroller lenne;(
Vegig jatszani meg "jo" volt, de fun autokazasra mar nem az igazi:(
De a hangulat tenyleg jo meg mindig. Remelem valoban jol osszerakjak a masodik reszt, es ha mast nem is ertenek a szimulatorosabb reszen, legalabb a kormanyt normalisan lekezeli majd. Es ha mar csak bemasolas szinten bele lehet rakni a mostani autokat - belsonezettel egyutt:D - akkor mar boven jo lesz;) -
#1774 De kúrv@ jó! Ez kell nekem. -
#1773 Jáój RecruitSnyder mivel riogat minket:
-
#1772 köszi a honlapodon megtaláltam -
#1771 Valóban a legjobb ha itt, ebben a topikban nézel szét! Ugyanis majd minden érdemesebb autó be lett linkelve! Ezen kívül a fenti bannerre kattintva, s a megnyíló oldalon pedig tovább a Cars, Editors gombra: és máris megkapod a 10 legfontosabb linket a WR1 és WR2 játékokhoz! :) -
#1770 Kicsit visszáb nézel, és egy köteget fogsz találni. Vagy katt a bannerra. -
#1769 tudsz mondani olyan oldalakat ahonnan tudok kocsikat szedni le a játékhoz? -
#1768 Ja, hát a fene se gondolta, hogy nincs fenn a peccs neked. Jelen esetben legalább 1.4.4.-es kell az addon autókhoz és a multihoz, de a legújabbat érdemes feltenni (ami tartalmazza az összes előzőt is...), az 1.6.6.-ost. -
#1767 megvan csak fel kellett raknom 1 peccset
-
#1766 nem kell valami peccs vagy mi a gránát? -
#1765 na ezek a kocsik nem jók nem mennek
belecsomagoltam a játékba a kódot beírtam és semmi -
#1764 ugy csináltam hogy csak simán kicsomagoltam a játékba!
Tehát mindent oda másolt ahova kell! -
#1763 1. Ne kapkodj!
2. Olvasd el, hogy mit írtam, értelmezd, s csináld úgy!
Nem egy nagy dolog, csak ne kapkodj össze-vissza... -
#1762 Ez tök frankó!
-
#1761 Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Tök egyértelmű, hogy hová kell másolni.
Megnézed, hogy mit töltöttél le (persze előbb kicsomagolod...), és, hogy ugyanezek a mappák hol találhatóak. Ezután bemásolod a megfelelő helyre őket, s a játékban megjelenik, ha úgy csinálod, ahogy írtam. -
#1760 mit kell még csinálnom hogy mennyen?
-
#1759 letöltöttem vagy 4et és egyik se jó -
#1758 A mondat vessző utáni részével mi a helyzet? -
#1757 hiába bemásolom nem látom a kocsit!(volvo busz) -
#1756 Igen, WR Editcar, és a "Cockpit" szekcióban a Speedometer oszlop (a Tachometer a fordulatszámmérő), "Scale" sor.
Nekem is át kellett skálázni a BRABUS SV12, EV12, K8-asokhoz, mert azok km órái 360-ig, ill. 330-ig vannak skálázva.
(Ezen kívül még a "Showcase"-nél a HUD rész Kmh Tacho ID-t is át kellett variálni, hogy külsőnézetnél is 360-ig legyen skálázva)