Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opelfan
Igazad van, én is tudom, 140-et akartam irni de összetévesztettem, este volt már.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

LeBronjózska
ez milyen játék
csak úgy érdeklõdni szeretnék

hykao
A bálna (S kategória) az W140, a W124 az az E kategória. Amúgy nincs még hír felõle.
hykao
A Z8-at majd úgy nézd meg, hogy más autótípusokhoz viszonyítva, meg a terephez (pl. padka, stb.), nekem nem volt baj a hanggal egyik autó esetében sem.
Opelfan
Jaj akartam volna kérdezni, hogy tudsz-e valamit a w124-es bálna MErcirõl ami állítólag készül, errõl régebben beszéltünk. Valamint nem olyan rég egy Giulietta képét is betetted. Van valami hír róla azóta?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Van belsõ nézete?

Opelfan
Szerintem elmegy a nagysága a kocsinak, igazából nekem nincs rajta semmi feltünõ ami rossz lenne. Hanem nálam annyi gond van, hogy néha recseg a hangja. Ez nem tudom miért van, én is kísérleteztem a wreditcar progival és bizonyos beálításnál serceg a hang. Ilyen a 190-es Merci is, ott igaz nem ennyire mint a Z8-nál. Ha csak nálam van ilyen baj akkor valószínû, hogy régi már neki a SB128... lényegtelen igazából...

Ja és a Land Rover elég gány, legalábbis a képeken, úgyhogy meggondoltam magam inkább le se töltöm 😊.

12346
azt a kurva! az air durván néz ki.

12346
nem tom mér nem unják már meg a skyline-t:/ semmi nagy durr nincs benne. talán még a 13-16 évesek is unják már...<#hehe> sixteen-nek viszont örülök. nfs4-ben is láttam mostanában.

hykao
A Z8 valahogy kissé magasnak és nagynak tûnik nekem. (mármint a játékban a modell)
Opelfan
Az a lényeg, hogy még nem unják a Sky-t. Remélem fog csinálni még valaki Dodge Vipert is 😄. A Land Rover és a Z8 jó nálam nagyon 😊.

Duddits
<#eljen>

hykao
[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Opelfan
Nem rossz a golf, szép és eléggé meglepõdtem, hogy van belsõ nézet, igaz nem valami frankó de ez is jobb mint a semmi, viszont lehetne mit realizálzni még a kocsi irányításán.😊

arty
köszönöm!!

gyönyörû, gyönyörûûûûûûû 😊) a régiek szenzációsak ...

Forza.

hykao
Na itt van neked RecruitSnyder következõ ötös pakkja: KATT IDE

...és, hogy melyik ötöt tartalmazza? Ezeket:

AMC Ambassador V8 Limousine

'57-es Chevrolet Bel Air Sedan L

Mercedes E270 CDI Halottaskocsi

Mercedes SEL 320 CDI Limousine

Mercedes U 500 L APC (páncélozott)
robotnyk
ez, és az hogy oli kahn hasonlóan járt el több focis játékkal, nem javít sokat a véleményemen a németekkel kapcsolatban, pedig pillanatyilag õk az utolsók a listámon.
Duddits
Frankó a Golf!

Hitm@n
Oda kattintottam én is... csak iszonyat lassú a netem, azt' be se hozta.

Majd a melóhelyrõl... 😊

Azért köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

hykao
Igazán megtisztelõ ez a "központi lap" kifejezés... 😊)) ...amúgy a bannerre kattintva pont oda jukadunk ki... 😊))
BBDesign

Innen mindent könnyedén elérhetsz.

Az MBWR központi lapja

hykao
KATT A BANNERRE!!! (...s nézz körül...) Amúgy meg minden lényegeset be szoktunk linkelni ide is...
Hitm@n
Ok, rendben mûxik minden, azonban volna még 1 kérdésem: mondanátok egy oldalt ahonnan több kocsit is le lehetne tölteni?
Elõre is köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
Köszi szépen!

hykao
1.6.6. és a SYNETIC oldalán megtalálod, a krekket meg a www.gamecopyworld.com-on. (1.6.6-os peccshez vagy katt a bannerre, és onnan a SYNETIC-hez vagy pedig alul a keresõbe beírod, és kidobja...mert már be lett linkelve párszor...)

Aztán csak simán bemásolod a megfelelõ helyre az autókat, majd NEW GAME, és allucanget név jah...multinál nem kell variálni, egybõl elérhetõ az összes pálya és autó, addonokból egyszerre csak 30, ezért ajánlott a Krom féle manager program használata (szintén a bannerre kattintva elérheted...)
Hitm@n
Az meglehet...esetleg tudnál mondani egy helyet, ahonnan letölthetnék egyet(hányas verziót)?

BBDesign
jajj lehet, hogy fel kéne tenned egy patchet

BBDesign
New Game és Name: allucanget

BBDesign
Igen

Hitm@n
Az van beírva, de nyissak egy új profilt?

BBDesign
Az a lényeg, hogy új játékot kell kezdened és névként beírni, hogy allucanget. akkor menni fog.

Hitm@n
Hi All!

Kocsikat hogyan tudok beletenni a játékba? Mert csak belemásoltam õket a megfelelõ mappákba, de semmi. Nem úgy kell, mint az Nfs-eknél?

hykao
De akkor a jelek sem lehetnének az autókon...amúgy meg én rühellem az ilyen kamuneves dolgokat...

Korábban már kibeszéltük a fejlesztõkkel, meg egy-két modderrel ezeket a dolgokat...amikor az egyik elmaradt márka kapcsán (túl sokat kértek volna a liszenzért...) felvetettem, hogy milyen nevetséges dolog is ez, hogy fizetni kell, hisz valójában ingyenreklám az autógyártóknak...erre az egyik modder kifejtette, hogy azért, mert a játék készítõk pénzhez jutnak a játékkal (és így a felhasznált modellekkel)...nem mintha nem vágtam volna a felállást, de akkor is...szóval tovább folytatva, a modderek viszont ingyen csinálják, azért nem foglalkoznak velük...hát úgy tûnik, már ez az állítása sem lesz igaz a srácnak a közeljövõben...
Opelfan
hm... nekem kicsit futurisztikus a kocsi 😊

[HUN]FaTaL
másik megoldás lenne ha eredeti név helyett pl. kamunevekkel mondjuk merecedes vagy mittudomén terjednének a cuccok ahogy liszensz nélküli játékokban megszokhattuk.

hykao
hykao
Nekem sajna már vagy fél éve nem volt érkezésem pár körnél többet menni a játékkal, szal én nem tudom megnézni, de biztos jók! 😊

Azt, hogy az E30-ast ki csinálta, nem tudom, de meg lehet nézni a readme-jében, és lehet neki írni...a Borg-on van kérés topik, de sztem felesleges, mert úgyis mindenki azt csinál, amihez kedve van...

Cabrio BMW amúgy van, igaz nem E30-asban...
Opelfan
Ja és szerintem is éljen a DIESEL POWER <#eljen> 😊

Opelfan
Szerintem is több az ijesztés a dologban mint a valóság, ezt nem fogják tudni nyomonkövetni. Ráadásul név nélkül is lemehet a neten az autók le és feltöltése, senki nem tudja rábizonyítani senkire pláne egy nick névre hogy õ csinált egy bizonyos modelt ha az nem akarja, hogy rábizonyítsák.

Tényleg fasza lenne egy kombi E-30 de jöhetne egy Cabrio is, lökettérfogat stb mindegy mert azt már mi is be tudjuk állítani<#papakacsint>. Hykao Te tudnál beszélni a sráccal aki csinálta az alap E30-ast??

BBDesign
Ez ilyen ijesztgetés szerintem, úgyis lesznek továbbra is ingyen munkák, ugyanis azért sem kérhet zsét senki, ha lerajzolok egy Bömbit a Müncheni cég emblémájával. Meg hát egyébként is... azt sem büntethetik, ha fájlokat cserélünk a neten, mert az a miénk.

Más. Kipróbáltátok az Opelfannal közösen újramotorizált dízeleket?

Arra gondoltam, hogy a Merci-variáló srác elkészíthetné a 325-ös BMW 4 ajtós, kombi és cabriolet változatát. Az eddigi munkái olyan klasszak, nem lehet valahogy kérni tõle? /Hátha neki is szándékában áll./

Szóval spóroljatok a benzinnel és üljetek át egy dízel Mercibe vagy BMW-be!!!

12346
remélem inkább így lesz. nem lenne túl pozitív, ha minden szekeres game fan oldalon ott lenne a letöltés gomb mellett az "5$" felirat pl...

12346
na haljanak meg mosmá télleg...

[HUN]FaTaL
pff gyökerek mindenbõl pénzt csinálni...

arty
ez hihetetlen.

engem nem érdekelne, max "underground" kell terjeszteni ... ennyi. bekaphatják ...

Forza.

hykao