2397
-
dany667 #1835 Hol lehet letölteni a gamet, és a buszt? -
#1834 Hát az A8-hoz eleve van, de úgy rémlik, hogy még valamelyik - talán az E36-os - BMW-jéhez is készített Stephan. -
#1833 én csak az x5höz találtad belső nézetet a többihez is van? -
#1832 köccc
-
#1831 Az #1827-ben leírtam. A pontos topik címét fejből nem tudom, keresd meg! -
#1830 hello a beső nézeteket honnan lehet letölteni?
Pl az x5 höz? -
#1829 Caddilac Cien Xv12 -
#1828 Lamborghini Murciélago (ver. 1.0) by TomWin (van belsőnézet) -
#1827 LOL má'! Ne az én kedvemért írd le helyesen valakinek a nevét! :PPP
Főleg, annak, aki annyi mókás modellel lepett már meg minket! :)
Amúgy emlékeim szerint az X5-nek pont csinált Stephan belsőt, de ezeket a belsőket nem Krom oldaláról lehet letölteni, Stephan a THE BORG fórumra linkelte be őket.
Én szeretem Krom autóit is, egytől-egyig igen szépen kidolgozott modellek, a belsőt kivéve...ezen kívül Butch autói is említést érdemelnek, hisz azok is nagyon szépek, és majd mindnek van belsőnézete (azoknak nincs, amelyekhez nem talált alapanyagot...) No és ne feledkezzünk meg Reilsss-ről sem, nagyon sok autót konvertált ő is az MBWR-be, ezek jórészét épp mostanában konvertálja újra, és látja el őket belsőnézettel!
Aztán ott vannak a lengyel srácok, meg még vagy egy tucat ifjú titán...és nem utolsó sorban Natasa modelljei...
Szóval a legjobb, ha mindenki maga dönti el a saját szempontjai szerint, hogy neki mely modellek a legmegfelelőbbek! Van akinek a külső számít, van akinek a belső, van akinek a realitás, van akinek a játékbani vezetési élmény...és van akinek ezek sajátos keveréke... :)))
El lehet ezekkel pepecselni szeptember végéig, amíg ki nem jön a WR2... :) -
#1826 Jól van akkor a kedvedért: "Recruit Snyder". De fogadok egyből tudtad elírva is, hogy kiről van szó. Spec. nem vagyok jó angolból és nem most láttam leírva ezt a nevet, de köszi a helyesbítést :).
Azt nem tudtam, hogy az A8-at Krom csinálta. Szóval melyik kocsijának van még belső nézete? Mert az X5-nek nincs, 3-as BMW-nek nincs, 911-esnek nincs, őszintén szólva többet nem is láttam a lapján, igaz az A8-at se láttam ott.
Mondjuk az A8 alapból nincs is benne a felsorolásomban amit DJ Bee 18-nak irtam, mivel ő frankón elkészített kocsikat kért, ez relatív hogy kinek mi a frankó, nekem az A8 nem esik bele ebbe a kategóriába. Szép kocsi csak abszolut nem reális... -
#1825 "Krom autóinak nincs belseje" - az A8-hoz van, és egyéb autóihoz is csinált Stephan belsőnézetet.
"Recuint Synder" - Recruit Snyder -
#1824 Krom Porschéjától nem kell elájulni mert vannak annál jobb kocsik. No persze ha csak a külső számít akkor tényleg frankó csak én azt tartom szem előtt, hogy Krom autóinak nincs belseje. Amit ajánlok: Lamborghini LM002, Gallardo, Ferrari Enzo, Bmw E30-asok is szépek de nincs M3-as és diesel a pack-ben de ezt én megoldottam Opelfan (van ittegy pár kocsi amin alakítottam egy kicsit). Nowack 5000 vagy mi, ez egy M5-ös BMW szintén szép belsővel, Gangster autóit is figyelmedbe ajánlom Gangster Skoda OCtavia az uccsó aminek van mozgó kormánya. Valamint nem régiben készült egy Toyota Celica is ami szerintem ide is be van linkelve, kezdetleges belső nézete van de nagyon jó kocsi, próbáld ki szerintem :). Majd' elfelejtettem Recuint Synder vagy ki csinált nagyon szép kocsikat belsőnézettel, olvass visszább megtalálod őket. Ezeken kívül nem is nagyon játszok más autókkal :). -
#1823 Azért lenne mit magyarítani benne! Vannak tippek, verseny előtti ismertetők, stb. Annakidején terveztem is, csak még mindig nincs hozzá szerkesztő progi, mert a játékban megjelenő szövegek nem sima .txt formátumú fájlban vannak... -
#1822 ehhez minek magyaritas? -
#1821 Tudtommal még nincs...és talán nem is lesz... -
#1820 Katt a bannerre, a megnyíló oldalon pedig: "Cars, Editors" -
#1819 Létezik magyarítás???:) -
#1818 Én csak a nagyon kiemelkedőkre gondoltam (pl. Krom Porscheja), de amúgy igazad van :): Akkor csak azt mondd meg, hol érdemes keresgélni a fórumon és a Borg-on kívűl? :)) -
#1817 Ne má'...ne adj nekem ekkora munkát! Kinek mi a "legjobb"... Má' ne haragudj, de a kb. 400 addon közül nem fogok és nem is akarok "legjobbak"-at válogatni, már csak azért sem, mert mindegyiket én magam sem próbáltam! Ezen kívül sok szempont van, ami alapján "legjobb"-akról beszélhetnénk!
Úgyhogy azt mondom neked: "Magad Uram, ha szolgád nincsen!" :PPP
Szóval nézegess, válogass kedvedre...belinkeltem ide az elmúlt időszakban elég anyagot hozzá... :) -
#1816 Hykao: Belinkelnéd nekem, melyek a legjobban kivitelezett autók? Mert nem tudom, melyeket töltsem le :D. Nem muszály a link, csak az autó neve, és készítője is elég. Mondjuk úgy, melyik a legjobb 5 autó, és ezenkívűl melyeket ajánlott letölteni,
Előre is köszi -
#1815 Nem tudom, még nem néztem meg, de szerintem nincs. -
#1814 van belső nézete a poláknak? -
#1813 Köszi cheat-tel ment. Ja és Martin Leps BMW M5-ösét mindenkinek ajánlom. Ilyen szép belsőt még nem láttam -
#1812 Meg is nyerted a futamot? Hany %-nal tartasz?
Ha mashogy nem megy, allitolag mukodik a cheat. Uj jatekot kell kezdeni, es a nev helyere beirni, hogy: allucanget (vagy valami ilyesmi:D).
-
#1811 Az all-cars-nál megtaláltam de nem engedi még kiválasztani. Mentem már carreer meg single race-t is, de még mindig locked -
#1810 Menj egy "gyors" versenyt, nyerd meg es megkapod. -
#1809 Ja az 1.6.6 patch is fenn van -
#1808 Most töltöttem le egy autót előszőr. Jó helyre csomagoltam, a játék indításánál ki is írja, hogy egy add-on autót talált, de sehol se találom a showroomban. Hol kell keresni? -
#1807 Közben elkészült a kispolák is!!! :)))
911 SC -
#1806 Pedig ott van, felülről a második: 125p.zip -
#1805 hykao:
1466os polski link ...
nem találom, lehet késő van, de akkorse :( -
#1804 Láttam én is, hogy csinálják, de nem tudom mikorra lesz letölthető...talán előbb kijön a WR2 demója... :) -
#1803 huh 959et imádtam mindig is köszi:p nincs info róla hogy a Citroen C5 mikor lesz kész? mert láttam fórumon hogy valaki csinálja:) -
#1802 Porsche 959
...és Butch legújabb terve: Porsche 904 GTS -
#1801 Renault Espace F1 -
#1800 Töltsd le a BitComet-et, aztán nyisd meg vele a megadott linkről letöltött .torrent kiterjesztésű fájlt, s a letöltés elindul.
Ha nem tiszta, akkor a "torrent" topikban érdeklődj a továbbiakról... -
#1799 Ott a link az #1466-osban. (kicsit várni kell, aztán a "Files"-re kattintani) -
#1798 nem tom letölteni a torrentrol!le írnád hogy kell letölteni????léccciiii -
#1797 basszus nem találom a nagypolskit se :D -
#1796 az bizony egy pozitív dolog. asszem majd akkor földobom megint a gémet. ezek a 5000 lóerős megagiga mit tom én "népautók" má unalmasak rettenetesen:(