2397
  • filamester
    át tudod küldeni msn-en?
  • filamester
    fennt van a patch de ahhoz külön kell egy crack??
    A rendes játék az megy
  • Opelfan
    Az a helyzet, hogy nem tudsz mindenkihez csatlakozni, mert sokan akik kreálnak belső ip-sek. Ha senkihez se tudsz akkor töltsd le az 1.6.6-os update-hez tartozó NO CD crack-et. Így tuti menni fog! Ha tudsz kreálni akkor kreálj egyet és gameljünk! Majd felnézek még ide 21:00-kor és 21:30 kor is. Addig biztosan kitudod próbálni.

Jó lenne játszani valami frankó utcai kocsival, Calibrával, CRX-el, Celicával stb. Nekem kicsit herótom van a GTRből és a DTMből :)
  • Imrusssss
    Rakd fel a Patchet!!!
  • filamester
    én is beszálnék de nem tom hogy kell!
    Amikor elinditom a WR_multiplayer......exe-t akkor rámegyek hogy internet refresh nevemet beirom.
    Utánna rákattintok amelyik szerveren akarok játszani, utánna olyan mintha belépne a játékba(feketeség) és utánna meg kilép?
    Ez miért van?
  • Imrusssss
    Helló !!!
    ÉN is szeretnék multizni!!!!
    De úgy hogy a letöltött kocsikkal!
    Ma este 20-21 óra körül beszálnék !!!
    Köszi Pá
  • Opelfan
    Ha nem ok neked ez az időpont akkor írj egyet te és majd össze hozzuk vhogy!
  • Opelfan
    Én szeretnék multizni egyet. Mondjuk ma vagy holnap este, - remélem fel nézel ide addig :) - mondjuk 20 óra körül :), csak az a gáz, hogy én nem tudok servert kreálni. Ha Te tudsz akkor mond meg a server nevét és ott leszek :).
  • Opelfan
    Melyik oldalon láttad a wr2-t? Töltsd le ha már megláttad és nézd meg valóban az-e. De szerintem a síma wr lesz az csak valami paraszt gyerek átnevezte, hogy megtévessze a jónépet.:)
  • chicco
    Akár hogy is van köszönöm a segítséget.Egyébként igaz még két winfos reinstall elötről hagytam meg mert ment vinyóról is.Pedig még volt vidkártya csere is közben.A nagyobb baj ,hogy azt sem tudom kinek adtam kölcsön.pedig most beindította a fantáziámat az a sok addon car.
  • hykao #1865
    Snyder's Farewell Pack - 5 Cars
  • hykao #1864
    Elméletileg sok ember rendelkezhet a játék második részének béta változatával, elképzelhető, hogy kiszivárgott...bár inkább kamura gondolnék magam is...szedd le, s kiderül... :) Amúgy honnan szedhető? Ha már előhozakodtál vele...
  • 12346
    sry, de akkor meg is érdemled, hogy leszedd, ha ennyi iq-d van..://
  • DJ Bee18
    Titeket viszont már szívesen eltüntetnélek, torrenten láttad? :DD
  • DJ Bee18
    nekem eddig csak lassú volt (8-10 kb max), míg SMS warezen végig 50 kb az én netemmel. Egyszerse faragtam be vele
  • Harly18
    Eddig 3-szor küldtem sms-t egy olyan oldalra kb 1 év alatt és nekem ez megérte. A torrentről annyit tudok, hogy sok esetben marha lassú és ki tudja, hogy amit leszedsz az működik is. Én sem szivesen töltök sms-es oldalról, de számomra sokkal egyszerűbb. Nekem ez vált be, neked a torrent, kinek mi tetszik. De ki fogom próbálni, hogy milyen a torrent, aztán majd mondok véleményt.
  • arty
    nem töltöd le hamarabb smsről sem, mint torrentről - és torrenten legalább TÉNYLEG ottvan.

nem arról van szó, hogy nem ért valaki valamihez, de az h lusta utánaolvasni pár percet, hogyan is működik, inkább napokig szenved, költi a pénzét, stb...

a stílusomért elnézést, elragadtattam magam :(

harly: nem szórakozok napikog, lévén torrentről soxor jobban jön, mint a tetü/átverős/soxorkamu smswarezről :) Összességében eddig mennyit is költöttél smswarezre? ;) Ne a kéccázat nézd, hanem hogy hónapok alatt ezreket költesz el ... feleslegesen, olyan embereket pénzhez juttatva, akik kurvára nem érdemlik meg.
  • [HUN]FaTaL
    nem lehet letölteni nem jött ki értsd már meg
  • jakewyler
    mondom pc-re lehelet tölteni,1,45gb
  • [HUN]FaTaL
    nem
  • jakewyler
    hysztok!!hogy létezik az hogy 1 oldalról le lehet tölteni a 2es részt?
  • hykao #1854
    C:\Program Files\TDK\World Racing\

Legalább 1.4.4.-es peccs kell az addonokhoz és a multihoz.
  • 12346
    nem tod hova installáltad a gémet? az se rossz. gondolom akkor nem írtad át, és a program files-ban kéne keresni esetleg.
    viszont sanszos, hogy winfos reinstall volt, a játék meg másik partíción van és azért nem találja, mert nem installáltad újra.
    az addon autók meg csak a peccs után lesznek elérhetőek.
  • chicco
    valaki le tudná írni nekem a teljes elérési utját a játéknak.Vinyón értem nem varezen.Sajna nem megy fel a patch mert nem találja.A másik gondom,az az ,hogy semmi addon autót nem látok a cars menűben.Allucanget profilal sem??
    Help köszi
  • Harly18
    Kedves arty-ka! nem lehet mindenki olyan tökéletes, aki mindenhez ért.
    Nézd én vállalom, hogy nem vagyok egy nagy pc szakértő, de mint ahogy az előttem szóló is mondta inkább fizetek 200 ft egy napra és ezalatt az egy nap alatt letöltök 10 játékot, mialatt te egy játékkal szórakozol napokig. Szerinted melyik a logikusabb és kényelmesebb???????
  • DJ Bee18
    Miért kell neked így leteremteni valakit?? Én értek a torrenthez is, mégis inkább megér egy 200 Ft-os SMS-t, hogy egy nappal hamarabb letöltsem. Egyébként is, attól már sötét valaki, hogy nem ért a torrenthez? Lehet hogy más területen ő ért valamihez, amihez te nem
  • arty
    igazad van, maradj csak sötét és fizess az ingyenes cuccért :)

egyszerübb mint utánaolvasni 15 percet :)
  • Harly18
    köszi, akkor érdeklődök
  • hykao #1847
    Hát más fellelhetőséget nem tudok mondani neked. Amúgy nem egy ördöngősség a torrent, kérj felvilágosítást a "torrent" nevű topikban! Az egész pofonegyszerű, kb., mint a Flasget...
  • Harly18
    Nekem olyan kellene, ami akár sms-es oldalon van, mert a torrenthez nem értek, ha erre gondoltál.
  • hykao #1845
    Könyörgöm, csak pár hozzászólást olvass vissza, s megtalálod...nemrég kérdezték...te vagy a 3. kb...
  • Harly18
    Mikor nézted meg, hogy ott fentvan?
    Mert én már átnyálaztam, de nem találtam meg
  • filamester
    www.wanadoo.atw.hu itt le tudod tölteni
  • Harly18
    Nem tudjátok, hogy hol lehet meglelni ezt a játékot az interneten?
  • filamester
    felőlem nyomhatjuk multiba csak mondd mikor hol meg hogy hogy kell
  • Imrusssss
    F3
  • DJ Bee18
    egyébként tudja valaki, melyik gombbal lehet chatelni multiban? :D
  • DJ Bee18
    valaki multi??
  • dany667
    Köszi
  • arty
    olvass vissza ;) nemrég linkelte be hykao