Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
AC 427 Cobra Shelby:

[HUN]FaTaL
ááá bazz de balfasz vagyok, kölcsönadtam havernak a dvdt amin rajta van. most hétfõig nem játszhatok a gamel mert torrentrõl nagyon lassú😞((

http://goo.gl/gd6Zi5

Duddits
Ez se rossz.

Duddits

Duddits
Ez kúrv@ jó! :-) Nem lehet letölteni valahonnét?

hykao
Elérhetõ Krom legutolsó - C - Normandia pálya verziója: KATT
hykao
Pedig tuti valami net probléma. A tünetek tipikusak.
Opelfan
Sajna ez nem net probléma, mert sose szaggat és látom azt ahogy vissza repülnek az útra, ha ütközés van akkor meg utól kellene érnem õket (még ha szarozik a net akkor is) de sajna nem megy...

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Nem3sis
szerintem nagyon lagzik a neted. legalábbis nekem akkor volt ilyen.

Minden csak nézőpont kérdése.

Opelfan
Nem új kocsi, már gameltem vele, én szándékosan nem írtam róla semmit mert nagyon gyenge eresztés. Legalább ha nem lenne felspoilerezve stb akkor elfogadható lenne mûszerfal nélkül is.

Nekem egy kis segítség kellene olyantól aki gamelt multiban. Olyan gondom van, hogy a legtöbb versenyen 10-20 mp-re lehagynak az ellenfelek. Tökre esélyem sincs akkor ha ütközök, sokszor akkor sincs ha szabályosan megyek. Amikor az ellenfelek ütköznek vagy kirepülnek a pályáról vhogy úgy resetelnek, hogy még elõrébb vannak mint ahol ütköztek és 0mp alatt fel tudnak gyorsulni ugyanarra a sebbességre ami az ütközésük elõtt volt. Elõször azt hittem, hogy ez az arcados játék sajátossága, de nem rég láttam ezt egy szimulációs versenynél is. Én, hogy tudok ilyet csinálni? Mi ez az egész? Csalás vagy eredetileg is benne van a játékba?
Elõre is köszi a segítséget!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

csm
a renault 4-es tök más.keress képet a google-ban s meglátod

BMW 325 iX Rallye Car :)

hykao
hykao
hykao
Azt mondod? Hmm, valahogy az elejére máshogy emlékeztem... Na meg emlékeimbõl rémlik valami ilyesmi kinézetû Renault 4-es is vagy mi a csuda volt az... 😊
hykao
😊
csm
nyugodj meg hogy ez IZS csak kicsit tuningolva

BMW 325 iX Rallye Car :)

arty
de én akkor is ráindultam, ha tényleg borulékony és nehéz menni vele 😄

Forza.

hykao
Ja, de ez nem IZS sztem, csak valami német vagy francia - hasonlóan csúnya - megfelelõje... 😊))
arty

erre gondoltam... ez még vajon készül ??? letöltés nincs synder topikjában 😞

synder topik

Forza.

hykao
Ööö valami rémlik, de az nem IZS volt (ciril betûkkel írva), vagy valami ilyesmi?
arty
jól láttam, hogy a régi "postásmoszkvicsot" is csinálja ???

Forza.

12346
simán jobbak😊

Opelfan
én is fõleg csak azokat használom 😊

12346
azért ennek a sok civil autónak télleg örülök.

Duddits
Hehe. <#eljen>

hykao
RecruitSnyder ismét valami érdekeset talált ki... 😊

arty
az elképesztõen szép modellek mellett egyre silányabbnak tûnik a táj 😊

Forza.

Duddits
Fú, szép nagyon!

hykao
Jaguar XJ6 Sovereign v1.0

...és alakul a Rolls is:

hykao
Azt magad is belõheted Krom progijával!
Opelfan
NAgyon frankó lett tényleg! Kár hogy erõsen csal a km óra a kocsiban.

Nem3sis
m5 power
<#eljen>

Minden csak nézőpont kérdése.

eightmiles
hogy rám nézve? pedig segítõkészek, de most már visszafogom magam, és nem mondok sértõt<#kuss>
csak egyet-kettõt : )

BBDesign
Már értem miért nem olyan segítõkészek rád nézve az emberek!<#wink>

Az Isten áldja meg Martin Lepset! Azt hiszem most megkapjuk megérdemelt jutalmunkat, egy tökéletes autóbelsõt.

Remélem a 6-os is el fog készülni!!!

eightmiles
ehh rohadj meg 😊 de azért kösz. és legyen mindenkinek ilyen hibája!😛

hykao
Passz. Nálam nincs ilyen gond szerencsére. (de ne nézegesd akkor a verdát! 😄)
eightmiles
miért van az, hogy ha verseny közben megnyomom a V-t, nézegetem a verdát, és kilép? amikor a kamerát elmozdítom, akkor hibaüzenetet is kapok. valaki?

12346
thx az odaírást😊)
ráadásul pont ennek van belsõnézete! süti. a racer-ben is ez az egyik kedvencem, igaz nem ebben a színben, mint a képen, de gondoltam megmutizom😛
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050720/compilestang.jpg

hykao
hykao
Hát az igazság az, hogy általában akkor írom, ha tudom...amikor nem írom, akkor vagy nincs vagy nem tudom, hogy van-e... 😊
Opelfan
Hykao elõzékeny: a kis eszmecserénk után leírta egybõl, hogy van belsõ nézet a Mustangban 😊.

Tudom Hykao, hogy máskor is leszoktad írni csak ezt most nem lehetett kihagyni 😊.

12346
há ja, mert ha távirányítós autókázni akarok, akkor ott a re-volt <#idiota>
szal, ha autós, akkor ez a minimum sztem😊

Opelfan
Akkor látom neked se mindegy, hogy van-e belseje vagy nincs 😊, én is csak azokat használom javarészt amiknek van belsejük.

12346
ez a kérdés bennem is felmerült komment után😊 valszeg nincs...:/ így viszont semmit nem érnek sajna😞

Opelfan
Egy nagyon frankó szimuláció, NFS5-re emlékeztet, egy márkát tárgyal: Mercedes-t. A-tól SL-ig mindegyik új Merci benne van sõt néhány régi modell is. A letölthetõ kocsik száma egyre gyarapszik, amik közt nem csak Mercik vannak, hanem mindenféle utcai, verseny, és szuper-sportkocsik. Mindenesetre eddig ez a legjobb (élethûbb, legszebb) játék az NFS5, Ford Racingek és S.C.A.R. hasonló témájú játékok közül.