2397
  • hykao #1915
    A gyorsulás és a sebességváltó fokozatai nekem valahogy furák...van egy kis emelkedő, s az autó máris képtelen gyorsulni...ez azért vicces lenne egy több, mint 400 lóerős autóhoz képest...illetve a kezdeti gyorsulásnál van egy torpanásszerűség, ami szintén irreális...a kezelhetőség pedig jócskán túlzott...
    A kinézetre viszont nem lehet panasz (kivéve a magasra beállított futóművet, és a túl kicsire méretezett kereket). A belső is nagyon szép (kivéve a hülye színét-textúráját neki - a valóságban ilyen színűt még nem láttam 600-as W140-esben, egy sima fekete sokkalta jobban állt volna neki szvsz...).
  • DJ Bee18
    a menettulajdonságai reálisak, de a handling... Inkább BMW-s mint Mercedeses :DD
  • DJ Bee18
    elérhető az 1.4-es Octaviád valahol? :DDD
  • hykao #1912
    Na itt a sokak által várt W140 S600-as...(van belsőnézet)
  • hykao #1911
    Ehh ne fárassz már légyszives...nem vagyok mostanában túl barátságos kedvemben amúgy sem!!!
    Pár rohadt Jaguart, 2 Astont, a Bentley-t, meg a 2 Rolls-t raktam be csupán, ezeket egytől-egyig beraktam ide nem is olyan rég...amit meg már régebben, arra ott van alul a kereső...
    Engem személy szerint a gyári autók már untatnak, szeretem kipróbálni az új addonokat is!!! Régebben is, amikor sokat multiztam, minden nap valami új versenyt találtam ki: volt BMW-, Audi-, angol autó-, amerikai-, off-road- stb. versenynap. Általában megvolt a 6-os létszám mindig, persze akkor is akadtak, akik "normál" szervert követeltek...aztán vagy fél évet kihagytam, s tegnap indítottam egy English Challenge-et este, csak próbaképp, meg, hogy egy kicsit gyakoroljak, félév kihagyás után...
    Erre ma jössz nekem, és lefárasztasz...amikor délután megint gyakoroltam egy kicsit...

Figyi:
    1. nem valami rejtett, alig ismert modelleket szoktam berakni
    2. nem muszáj nekünk együtt játszani, ha nem tetszik ez neked, indíthatsz olyan szervert, amilyet akarsz...
    3. ne várd el tőlem, hogy megérkezel, s hasraessek, és indítsak egy "normál" szervert, mert lusta vagy letölteni pár autót...bocsi, de én 2 év a játékkal eltöltött idő után már unom az ereddetieket, illetve szeretem kipróbálni az általam érdekesebbnek tartott addonokat multiban is, mivel abban nagyobb szabadsággal választhatok a pályák közül...
  • Opelfan
    Tudod az a gáz, hogy csomó van ami fel se kerül a kabelverhau-ra. Így még le se tudod tölteni. Picivel másabb téma de ide vág: Pl.valaki csinál magának egy módosítást egy régebbi kocsiból. Pl.csinaltam én is Octavia 1.4 16v-t egy haverral kóperálva, van egy 190d Mercim, 324-es TD BMW-m stb... De arra mindíg vigyázok, hogy ne hasonló nevet vagy ne ugyanolyan nevet adjak a kocsiknak mint ami az eredeti. Nem régiben láttam egyet: Octavia a neve... nem tudok belépni a játékba mert nekem nincs meg. Holott megvan a TDI az RS sőt benne van a játékomba az 1.4-es is (ha véletlen valahogy hozzá jutott volna) és még mindíg követel egy Octaviát a játék... Nagy nehezen megszereztem msn-en keresztül és látom hogy be van téve két tök egyforma Octavia TDI. Szóval az ilyen piszkosul feldühít és idiótának tartom azokat akik saját kreálmánnyal nyitnak servert és nehezítik mások dolgát. De ugyanez az eset lezajlott már a 959-es Porschéval is...
    Szóval így van olyan rengeteg autó.
    Egy német gyerek (nekem tök ismeretlen) megköszönte az összes kocsit amin változtattam mert neki így 384 kocsija lett :D, mondjuk csodálkoztam rajta, hogy leszedte mert ezt a webcímet szinte sehol nem reklámoztam. :)

Különben eleinte én is csak azt szedtem le ami tetszett de a multihoz sajna több kellett, így ami volt a kabel...-en azt mindet leszedtem :). Így se tudok sok emberkével játszani.
  • DJ Bee18
    így soha a büdös életbe nem fogunk multizni, hykao tudja miről beszélek (bocs de nagyon felkúrtad az agyam ezekkel a hehe van több is dumákkal)
  • DJ Bee18
    ennyi addon gépet kicsit nehéz lenne visszaolvasás után bepakolgatni, mert én csak azokat szedtem le, amik testszettek nekem
  • hykao #1907
    Jaguárok:

Jaguar XJ6 Sovereign v2.0 - Lee

Jaguar XJ6 Sovereign - Krazymond + KinGleR módosítása

Elméletileg mindkettőnek van belsőnézete.

Ma ki is próbálhatnánk őket. Tegnap indítottam - kb. fél év kihagyás után - egy szervert, Opelfannal nyomtuk is egy kicsit, sztem ma is fogok indítani...
  • DJ Bee18
    én most nem látom
  • Imrusssss
    Most csinálok 1 szervert és a név lessz Magyarok ide
    jelszó sg.hu
  • DJ Bee18
    mai nap folyamán? ma biztos ráérek :DD
  • Opelfan
    hát nem nagyon akar összejönni ez a gémelés :)
  • DJ Bee18
    nekem a mai nap innentől kezdve egyáltalán nem jó :(((, úgyhogy majd holnap, sziasztok
  • DJ Bee18
    mondjuk eddig hozzám se lépett be senki, úgyhogy lehet hogy én se tudok csinálni
  • Imrusssss
    Oké akkor legyen ma este 10kor
    neve legyen hungary jelszó meg legyen mondjuk sg.hu
    letöltött kocsikkal és minden szervert nem tudok csinálni mert nem tudnak belépni hozzám!!!
  • DJ Bee18
    basszus, eszembe jutott, hogy nem sokáig érek rá, maximum 9 óráig, bocs
  • DJ Bee18
    a jelszó: djbee
  • DJ Bee18
    ja csak nekem 18 autóm van, kispolák nincs
  • DJ Bee18
    akkor megnyitom a magyar szervert öt perc múlva
  • DJ Bee18
    akkor hogy legyen?
  • DJ Bee18
    na itt vagyok
  • Opelfan
    Te tudsz kreálni szervert?? Mert én kb 20 perc múlva már tudnék játszani.
  • Opelfan
    nah a kispolákkal tényleg jó lenne :D
  • Imrusssss
    ja majd menjunk már egyet a kis polszkival!!!
    Most nyomtam 1 német faszival nagyon jó volt amúgy rendes is volt!!!
  • Opelfan
    OKé benne vagyok :). Csak még nem tudom melyik serverre kell mennem :))
  • Imrusssss
    Hé!!!
    Bocs hogy belezavarok!!!
    Igen nálam szokott ilyen lenni hogy egyből kidobnak meg minden!!!
    Szeretnék én is akár most nyomatni tisztességesen játszani
    Légyszi küld el nekem is privibe!!!
    Előre is Köszönöm!!!

Ja Opelfan!!!
    Akár most is nyomatthatnánk egyedi verdákkal mert nekem pontosan 259 autó van nekem!!!
  • DJ Bee18
    csinálhatjuk direct connecttel is, privátban ip-címed elküldheted :)
  • DJ Bee18
    most a hülye németekből elegem van, mindegyik csak összevissza mászkál a pályán, legutóbb meg chatszobának használták, és egyből kidobtak, hogy ezt szóvá tettem
  • DJ Bee18
    menjünk majd sima kocsikkal az a biztos. és a számból vetted ki a szót, ne gtr és ne dtm :))
    magyar szerver lesz a neve, és mikor érsz rá?
  • Opelfan
    Oké! Nekem kétszáznál több kocsim van benne a gémbe de lehet hogy így is tudsz meglepit okozni ha pont olyanod van ami nekem nincs :)). Mi lesz a server neve? Majd bent a játékban egyeztetünk addon kocsi ügyben :). De nekem úgy is nagyon tökéletes ha alap kocsikkal játszunk csak ne GTR-rel vagy DTM-mel :D.
  • DJ Bee18
    ja addon autók nélkül szoktam, mert akkor nincs fennakadás. Bár nekem 18 autóm mvan, neked biztos több, úgyhogy majd olyan szerverrel kipróbáljuk
  • DJ Bee18
    Majd meglátjuk működik-e, holnap ráérek
  • Opelfan
    CCCP-vel haverok vagyunk, szoktam gamelni vele és THE-MASTER-rel hármasban, nála mindig rengeteg kocsi szokott lenni így sokan nem tudnak felmenni hozzá néha én se :). Ja de különben ő német :).

Figy nekem a mai nap már nem jó, holnap este 8 körül? Remélem tudsz kreálni servert, tegnap este Filamesterrel akartunk játszani de hozzá nem tudtam csatlakozni sajnos :(.
  • DJ Bee18
    ja bárki más is jöhet :)
  • DJ Bee18
    Bocs nem voltam itt azóta, már kreáltam szervert, mondjuk nem tudom működött-e, mert nem jött senki :D, ma ráérek egész nap, és vissza fogok ide nézni ma rendszeresen, úgyhogy majd szólj, mikor :)
  • DJ Bee18
    Opelfan, multiban valami CCCP nevű orosz tesó :) kérdezte, ismerlek-e :DD
  • filamester
    [email protected]
  • Opelfan
    illetve az én címem: [email protected]
  • Opelfan
    át, mond az msn címed