Mercedes-Benz World Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
torrent-rõl: klatty
honnan tudom letölteni a játékot?valaki adjon 1 linket!please<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ja, de a kispolákon már a lengyel brigád is dolgozik. (ugyanazok akik a nagypolákot is csinálták)
Van a listában kispolák is 😊. Azt én már várom nagyon 😊
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
és ezeket le lehet majd tölteni autó formájában is?😛 mert most csak lwo fájlokat látok😞 elég sok jó verda van köztük jó lenne csapatni velük a gameben:p
http://goo.gl/gd6Zi5
ezen már gondoláztam, hogy vajon hányan lehetnek olyanok, akik egy valag dolgot gyártottak/konvertáltak különbözõ gémekhez, de ezek megmaradnak a saját, illetve környezetük szórakoztatására.
Érdemes lesz majd be-be kukkantani ebbe a topikba: KATT IDE, mert az ember konvertált vagy 100 autót az MBWR-hez, csak engedélyeket nem szerzett még be, de remélhetõleg - ha nem is az összeshez - de kapni fog...mert úgy tûnik elég jó munkát végzett...
Köszi a segítséget
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nalam az FFB meg ugy-ahogy jo lenne, vagyis lehet "erezni" a kasznit. De az erzekenyseg, kormanyszog allithatatlansag es az automata ellenkormanyzas lehangolo😞(
Dobj egy privit Walaki-nek, az a legegyszerûbb.
Sõt maguktól a fejlesztõktõl is megkérdezheted, mindig válaszolnak!
Sõt maguktól a fejlesztõktõl is megkérdezheted, mindig válaszolnak!
Az FFB-t nem kapcsolom ki, akkor ertelmetlen lesz az egesz, a holtjatek 0-an van.
Eddig nem talaltam semmit😉
Eddig nem talaltam semmit😉
Két dologra emlékszem: vagy kikapcsolta a FFB-t vagy a holtjátékot 0-ra rakta, valami ilyesmi volt.
Ha volt megoldas akkor utana nezek😉 Megeri visszakeresni, talan bent volt itt is.
Persze hogy felraktam a patchet😉)
Multit nem akartam tesztelni, mert ha nem erzem normalisan az iranyitast, akkor sok ertelme nincs - raadasul baleset veszelyes is😉)
Persze hogy felraktam a patchet😉)
Multit nem akartam tesztelni, mert ha nem erzem normalisan az iranyitast, akkor sok ertelme nincs - raadasul baleset veszelyes is😉)
A kormány problémára van megoldás. Walaki-nek is ez volt a gondja, de valahogy meg lehetett oldani.
Sajna már nem emlékszem, hogy hogyan, de arra igen, hogy a fejlesztõknek írtunk a SYNETIC fórumon, s egybõl válaszoltak is ezügyben!
Amúgy felraktad a legutolsó 1.6.6.-os peccset egyáltalán? No meg a multit azért kipróbálhattad volna...megy a warez verzióval gond nélkül.
Sajna már nem emlékszem, hogy hogyan, de arra igen, hogy a fejlesztõknek írtunk a SYNETIC fórumon, s egybõl válaszoltak is ezügyben!
Amúgy felraktad a legutolsó 1.6.6.-os peccset egyáltalán? No meg a multit azért kipróbálhattad volna...megy a warez verzióval gond nélkül.
Ettol a sok uj autotol kedvet kaptam megint es felraktam a jatekot😊 De sajnos le is szedtem😞 Kozben rajottem hogy miert nem hagytam fent allandora miutan vegigjatszottam. Egyreszt nem lehet allitani a kormanyszoget es a linealitast - rohadt erzekeny a kormany -, masreszt meg automatan ellenkormanyoz😉 Hiaba a kormany beallitas, ugy kezeli mintha kontroller lenne;(
Vegig jatszani meg "jo" volt, de fun autokazasra mar nem az igazi😞
De a hangulat tenyleg jo meg mindig. Remelem valoban jol osszerakjak a masodik reszt, es ha mast nem is ertenek a szimulatorosabb reszen, legalabb a kormanyt normalisan lekezeli majd. Es ha mar csak bemasolas szinten bele lehet rakni a mostani autokat - belsonezettel egyutt😄 - akkor mar boven jo lesz😉
Vegig jatszani meg "jo" volt, de fun autokazasra mar nem az igazi😞
De a hangulat tenyleg jo meg mindig. Remelem valoban jol osszerakjak a masodik reszt, es ha mast nem is ertenek a szimulatorosabb reszen, legalabb a kormanyt normalisan lekezeli majd. Es ha mar csak bemasolas szinten bele lehet rakni a mostani autokat - belsonezettel egyutt😄 - akkor mar boven jo lesz😉
Valóban a legjobb ha itt, ebben a topikban nézel szét! Ugyanis majd minden érdemesebb autó be lett linkelve! Ezen kívül a fenti bannerre kattintva, s a megnyíló oldalon pedig tovább a Cars, Editors gombra: és máris megkapod a 10 legfontosabb linket a WR1 és WR2 játékokhoz! 😊
Ja, hát a fene se gondolta, hogy nincs fenn a peccs neked. Jelen esetben legalább 1.4.4.-es kell az addon autókhoz és a multihoz, de a legújabbat érdemes feltenni (ami tartalmazza az összes elõzõt is...), az 1.6.6.-ost.
1. Ne kapkodj!
2. Olvasd el, hogy mit írtam, értelmezd, s csináld úgy!
Nem egy nagy dolog, csak ne kapkodj össze-vissza...
2. Olvasd el, hogy mit írtam, értelmezd, s csináld úgy!
Nem egy nagy dolog, csak ne kapkodj össze-vissza...
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Tök egyértelmû, hogy hová kell másolni.
Megnézed, hogy mit töltöttél le (persze elõbb kicsomagolod...), és, hogy ugyanezek a mappák hol találhatóak. Ezután bemásolod a megfelelõ helyre õket, s a játékban megjelenik, ha úgy csinálod, ahogy írtam.
Megnézed, hogy mit töltöttél le (persze elõbb kicsomagolod...), és, hogy ugyanezek a mappák hol találhatóak. Ezután bemásolod a megfelelõ helyre õket, s a játékban megjelenik, ha úgy csinálod, ahogy írtam.
Igen, WR Editcar, és a "Cockpit" szekcióban a Speedometer oszlop (a Tachometer a fordulatszámmérõ), "Scale" sor.
Nekem is át kellett skálázni a BRABUS SV12, EV12, K8-asokhoz, mert azok km órái 360-ig, ill. 330-ig vannak skálázva.
(Ezen kívül még a "Showcase"-nél a HUD rész Kmh Tacho ID-t is át kellett variálni, hogy külsõnézetnél is 360-ig legyen skálázva)
Nekem is át kellett skálázni a BRABUS SV12, EV12, K8-asokhoz, mert azok km órái 360-ig, ill. 330-ig vannak skálázva.
(Ezen kívül még a "Showcase"-nél a HUD rész Kmh Tacho ID-t is át kellett variálni, hogy külsõnézetnél is 360-ig legyen skálázva)
Némelyik még színvonalasabb is! Pl: Krom Porsche-ja vagy Martin Leps BMW-je.
Simán be kell másolni a megfelelõ helyre (értelemszerûen), majd NEW GAME, és névnek: allucanget.
Simán be kell másolni a megfelelõ helyre (értelemszerûen), majd NEW GAME, és névnek: allucanget.
Azt mondtad be lehet lõni a km órát a kocsiba, hogy pontos legyen. Melyik ez a progi? A wreditcar?
Leharapni a fejed??? Ehh...messze volt ez attól... Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny? 😊
Amúgy: ki csinálta? Butch? Akkor az oldalán nyilván megtalálható... 😊
Amúgy: ki csinálta? Butch? Akkor az oldalán nyilván megtalálható... 😊
Ez jól néz ki tényleg!