2397
  • gabi89
    Nem tudja vki,hogy mi lehet a baja a gamnek akkor:
    Elindítom a gamet elkezdi bet
    ölteni aztán mielőtt betöltené a videót stb akkor kilép az asztalra
  • arty
    ha belegondolok, h a normandie is "évekig" jött, akkor korzika sem ma jön ;)

ez nem baj, szuper hír!!
  • hykao #1953
    Még nincs kész. Azt is Krom készíti, csakúgy mint a normandiai pályát. Az oldala tanusága szerint jelenleg 46%-on áll...
  • Opelfan
    A mindenségit! Ez jó lesz megint! Állítólag készült egy Atlantica pálya az nfs4-ből azzal mi van tudsz róla vmit?
  • hykao #1951
    Hétvégére várható egy újabb pályakonverzió: CORSICA (A Normandie után szintén a PU-ból)
  • 12346
    jaja:(
  • filamester
    oké
    bocsi
  • hykao #1948
    Még nincs...azért nem is raktam...
    A képen olvasható: WIP!!! Azaz WORK IN PROGRESS (folyamatban...)
  • filamester
    link?
  • arty
    kár, h limó ...
  • hykao #1945
    RecruitSnyder legújabb okossága:
  • Imrusssss
    Akkor nézzük meg most!!
  • hykao #1943
    Nem lehet hozzád belépni...de amint látom a port nem jól van beállítva: 54323-on kéne lennie, neked 54324-en van...
  • Imrusssss
    Meg próbálok most csinálni 1 szervert légyszi gyertek be a neve Magyarok ide!!!
  • hykao #1941
    Nem gáz, de beírhattad volna legalább, hogy húzol...s akkor nem szobroztam volna ott, hogy jössz-e vissza vagy mi a rák van...
  • DJ Bee18
    Bocs, de sürgős dolgom akadt, valami haver ordibált az utcáról :D
  • hykao #1939
    Router nincs? Ha csak sima Win-es tűzfal van, akkor állítsd be kivételnek a "WR_Multiplayer_Lounge.exe", ha ez nem elég, akkor nyisd meg következő portokat:

UDP: 54321, 54322, 54324
    TCP: 54323
  • Imrusssss
    Service pack 2 miatt??? Esetleg???
    mert abban van tűzfal!
  • hykao #1937
    Valószínűleg nem tudnak hozzád kapcsolódni tűzfal vagy egyéb probléma miatt...
  • hykao #1936
    Katt a bannerre, s ott a "Cars, Editors" linkekre kattintva keresgélj. (...de akár vissza is olvasgathatsz, mert elég sokmindent belinkeltem ide...)
  • Imrusssss
    De akkor én miért nem tudok kreálni szervert mert nem jön senki!!!
  • eagle161
    mondjatok már olyan oldalakat ahonnan reális, utcai kocsikat le lehet hozzá tölteni, köcce
  • hykao #1933
    Na mi volt? Jól eltűntél! Kiválasztottam az utolsó menetre a mexikói pályát (egy jó hosszút - a 15.-et), erre kiléptél! :)
  • hykao #1932
    Ez két külön dolog:

-Szervereket a "Join Game" fülre kattintva találhatsz (egy-kettő mindig van azért...) - persze a "Connection Type"-ot érdemes "Internet"-re rakni...
    -"Direct connect" - ha valakinek tudod az IP címét (aki szervert indított...), akkor közvetlenül IP alapon kapcsolódhatsz hozzá.

Pl. a második sorra kattintva hozzám csatlakoznál...
  • Imrusssss
    Valaki tud nekem segíteni???
    Hol lehet találni szervereket vagyis mire jó a direkt connect???
  • Willi Betz
    Jobb ez az újabb verziós 140-es ez már jobban hasonlít az igazira.
    Mondjuk még lehetne rajta mit javítani mert hiába 2tonnás de azért van benne egy 400lóerős motor.
  • Willi Betz
    Köszi szépen!
  • hykao #1928
    Ugyanott, ahonnan az előzőt szedted le! Ki van cserélve az új verzióra a link...
  • Willi Betz
    A módosított w140-es ugyan ugy Borg oldalán található?
  • hykao #1926
    Erről jut eszembe: már újabb verzió(k) tölthető(k) le a W140-ből. (ahogy láttam a kerekek nem olyan kicsik, a kerekek és a sárvédők közti távolság is csökkent...és új .car fájlt is kapott...szal most sokkal jobb az alap - a quadraturbo fantázia meg olyan, amilyen...)
  • Opelfan
    Elég szar a Handling szerintem is, megcsinálhatta volna jobbra is ha már lemodellezte a kocsit...

Octaviák itt vannak az oktáviák. Azt hiszem mozillával problémás leszedni egyenlőre... de nem sokára átalakítom a lapot.

Látom ez a Snyder gyerek nagyon nyomja az IZS-t, pedig szerintem tök felesleges erölködni vele mert az alap IZS is elég gyenge volt azzal a V6-os vagy V8-as motorral... Jobb lett volna ha a valódi motort teszi bele...
  • hykao #1924
    Pontiac Fiero GT 1987 pack
  • Imrusssss
    Tudod mit csináltam !!!
    Mindenki ment a 112es Mercivel én meg kérdeztem hogy mehetek a 111es Mercivel mondták hogy jó menjél és levertem őket mit a sza***!!!!
  • Willi Betz
    A 140-es Merci nagyon bejön.Csak az embernek a karja útban van belsőnézetben ha oldalra nézek.Most már csak egy Brabus kell ebből és királyság lesz minden
  • DJ Bee18
    király volt, nem? :DD Azt a sárgát (Pöppert) jól megszivattam, már 15 mp-es előnyben voltunk de sikeresen föltartottam :DDDD
  • Imrusssss
    Igen pontosan!!!
    De ha kell akkor ott is Imrussssss-ra írom!!!
    :-)
  • DJ Bee18
    Imrusssss, te vagy Imre(HUN)??? :DD
  • arty
    ez mekkora ötlet :D
  • filamester
    nem rossz!!
  • hykao #1916
    Recruit Snyder megint kitalált valamit... :)))