2397
-
#1955 Nem tudja vki,hogy mi lehet a baja a gamnek akkor:
Elindítom a gamet elkezdi bet
ölteni aztán mielőtt betöltené a videót stb akkor kilép az asztalra -
#1954 ha belegondolok, h a normandie is "évekig" jött, akkor korzika sem ma jön ;)
ez nem baj, szuper hír!! -
#1953 Még nincs kész. Azt is Krom készíti, csakúgy mint a normandiai pályát. Az oldala tanusága szerint jelenleg 46%-on áll... -
#1952 A mindenségit! Ez jó lesz megint! Állítólag készült egy Atlantica pálya az nfs4-ből azzal mi van tudsz róla vmit? -
#1951 Hétvégére várható egy újabb pályakonverzió: CORSICA (A Normandie után szintén a PU-ból) -
#1950 jaja:( -
#1949 oké
bocsi -
#1948 Még nincs...azért nem is raktam...
A képen olvasható: WIP!!! Azaz WORK IN PROGRESS (folyamatban...) -
#1947 link? -
#1946 kár, h limó ... -
#1945 RecruitSnyder legújabb okossága:
-
#1944 Akkor nézzük meg most!!
-
#1943 Nem lehet hozzád belépni...de amint látom a port nem jól van beállítva: 54323-on kéne lennie, neked 54324-en van... -
#1942 Meg próbálok most csinálni 1 szervert légyszi gyertek be a neve Magyarok ide!!!
-
#1941 Nem gáz, de beírhattad volna legalább, hogy húzol...s akkor nem szobroztam volna ott, hogy jössz-e vissza vagy mi a rák van... -
#1940 Bocs, de sürgős dolgom akadt, valami haver ordibált az utcáról :D -
#1939 Router nincs? Ha csak sima Win-es tűzfal van, akkor állítsd be kivételnek a "WR_Multiplayer_Lounge.exe", ha ez nem elég, akkor nyisd meg következő portokat:
UDP: 54321, 54322, 54324
TCP: 54323 -
#1938 Service pack 2 miatt??? Esetleg???
mert abban van tűzfal! -
#1937 Valószínűleg nem tudnak hozzád kapcsolódni tűzfal vagy egyéb probléma miatt... -
#1936 Katt a bannerre, s ott a "Cars, Editors" linkekre kattintva keresgélj. (...de akár vissza is olvasgathatsz, mert elég sokmindent belinkeltem ide...) -
#1935 De akkor én miért nem tudok kreálni szervert mert nem jön senki!!!
-
eagle161 #1934 mondjatok már olyan oldalakat ahonnan reális, utcai kocsikat le lehet hozzá tölteni, köcce -
#1933 Na mi volt? Jól eltűntél! Kiválasztottam az utolsó menetre a mexikói pályát (egy jó hosszút - a 15.-et), erre kiléptél! :) -
#1932 Ez két külön dolog:
-Szervereket a "Join Game" fülre kattintva találhatsz (egy-kettő mindig van azért...) - persze a "Connection Type"-ot érdemes "Internet"-re rakni...
-"Direct connect" - ha valakinek tudod az IP címét (aki szervert indított...), akkor közvetlenül IP alapon kapcsolódhatsz hozzá.
Pl. a második sorra kattintva hozzám csatlakoznál...
-
#1931 Valaki tud nekem segíteni???
Hol lehet találni szervereket vagyis mire jó a direkt connect??? -
#1930 Jobb ez az újabb verziós 140-es ez már jobban hasonlít az igazira.
Mondjuk még lehetne rajta mit javítani mert hiába 2tonnás de azért van benne egy 400lóerős motor. -
#1929 Köszi szépen! -
#1928 Ugyanott, ahonnan az előzőt szedted le! Ki van cserélve az új verzióra a link... -
#1927 A módosított w140-es ugyan ugy Borg oldalán található? -
#1926 Erről jut eszembe: már újabb verzió(k) tölthető(k) le a W140-ből. (ahogy láttam a kerekek nem olyan kicsik, a kerekek és a sárvédők közti távolság is csökkent...és új .car fájlt is kapott...szal most sokkal jobb az alap - a quadraturbo fantázia meg olyan, amilyen...) -
#1925 Elég szar a Handling szerintem is, megcsinálhatta volna jobbra is ha már lemodellezte a kocsit...
Octaviák itt vannak az oktáviák. Azt hiszem mozillával problémás leszedni egyenlőre... de nem sokára átalakítom a lapot.
Látom ez a Snyder gyerek nagyon nyomja az IZS-t, pedig szerintem tök felesleges erölködni vele mert az alap IZS is elég gyenge volt azzal a V6-os vagy V8-as motorral... Jobb lett volna ha a valódi motort teszi bele... -
#1924 Pontiac Fiero GT 1987 pack -
#1923 Tudod mit csináltam !!!
Mindenki ment a 112es Mercivel én meg kérdeztem hogy mehetek a 111es Mercivel mondták hogy jó menjél és levertem őket mit a sza***!!!!
-
#1922 A 140-es Merci nagyon bejön.Csak az embernek a karja útban van belsőnézetben ha oldalra nézek.Most már csak egy Brabus kell ebből és királyság lesz minden -
#1921 király volt, nem? :DD Azt a sárgát (Pöppert) jól megszivattam, már 15 mp-es előnyben voltunk de sikeresen föltartottam :DDDD -
#1920 Igen pontosan!!!
De ha kell akkor ott is Imrussssss-ra írom!!!
:-) -
#1919 Imrusssss, te vagy Imre(HUN)??? :DD -
#1918 ez mekkora ötlet :D -
#1917 nem rossz!! -
#1916 Recruit Snyder megint kitalált valamit... :)))