Mercedes-Benz World Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Bee18
akkor hogy legyen?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
na itt vagyok

Opelfan
Te tudsz kreálni szervert?? Mert én kb 20 perc múlva már tudnék játszani.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
nah a kispolákkal tényleg jó lenne 😄

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Imrusssss
ja majd menjunk már egyet a kis polszkival!!!
Most nyomtam 1 német faszival nagyon jó volt amúgy rendes is volt!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Opelfan
OKé benne vagyok 😊. Csak még nem tudom melyik serverre kell mennem 😊)

Imrusssss
Hé!!!
Bocs hogy belezavarok!!!
Igen nálam szokott ilyen lenni hogy egybõl kidobnak meg minden!!!
Szeretnék én is akár most nyomatni tisztességesen játszani
Légyszi küld el nekem is privibe!!!
Elõre is Köszönöm!!!

Ja Opelfan!!!
Akár most is nyomatthatnánk egyedi verdákkal mert nekem pontosan 259 autó van nekem!!!

DJ Bee18
csinálhatjuk direct connecttel is, privátban ip-címed elküldheted 😊

DJ Bee18
most a hülye németekbõl elegem van, mindegyik csak összevissza mászkál a pályán, legutóbb meg chatszobának használták, és egybõl kidobtak, hogy ezt szóvá tettem

DJ Bee18
menjünk majd sima kocsikkal az a biztos. és a számból vetted ki a szót, ne gtr és ne dtm 😊)
magyar szerver lesz a neve, és mikor érsz rá?

Opelfan
Oké! Nekem kétszáznál több kocsim van benne a gémbe de lehet hogy így is tudsz meglepit okozni ha pont olyanod van ami nekem nincs 😊). Mi lesz a server neve? Majd bent a játékban egyeztetünk addon kocsi ügyben 😊. De nekem úgy is nagyon tökéletes ha alap kocsikkal játszunk csak ne GTR-rel vagy DTM-mel 😄.

DJ Bee18
ja addon autók nélkül szoktam, mert akkor nincs fennakadás. Bár nekem 18 autóm mvan, neked biztos több, úgyhogy majd olyan szerverrel kipróbáljuk

DJ Bee18
Majd meglátjuk mûködik-e, holnap ráérek

Opelfan
CCCP-vel haverok vagyunk, szoktam gamelni vele és THE-MASTER-rel hármasban, nála mindig rengeteg kocsi szokott lenni így sokan nem tudnak felmenni hozzá néha én se 😊. Ja de különben õ német 😊.

Figy nekem a mai nap már nem jó, holnap este 8 körül? Remélem tudsz kreálni servert, tegnap este Filamesterrel akartunk játszani de hozzá nem tudtam csatlakozni sajnos 😞.

DJ Bee18
ja bárki más is jöhet 😊

DJ Bee18
Bocs nem voltam itt azóta, már kreáltam szervert, mondjuk nem tudom mûködött-e, mert nem jött senki 😄, ma ráérek egész nap, és vissza fogok ide nézni ma rendszeresen, úgyhogy majd szólj, mikor 😊

DJ Bee18
Opelfan, multiban valami CCCP nevû orosz tesó 😊 kérdezte, ismerlek-e 😄D

filamester
Opelfan
illetve az én címem: [email protected]

Opelfan
át, mond az msn címed

filamester
át tudod küldeni msn-en?

filamester
fennt van a patch de ahhoz külön kell egy crack??
A rendes játék az megy

Opelfan
Az a helyzet, hogy nem tudsz mindenkihez csatlakozni, mert sokan akik kreálnak belsõ ip-sek. Ha senkihez se tudsz akkor töltsd le az 1.6.6-os update-hez tartozó NO CD crack-et. Így tuti menni fog! Ha tudsz kreálni akkor kreálj egyet és gameljünk! Majd felnézek még ide 21:00-kor és 21:30 kor is. Addig biztosan kitudod próbálni.

Jó lenne játszani valami frankó utcai kocsival, Calibrával, CRX-el, Celicával stb. Nekem kicsit herótom van a GTRbõl és a DTMbõl 😊

Imrusssss
Rakd fel a Patchet!!!

filamester
én is beszálnék de nem tom hogy kell!
Amikor elinditom a WR_multiplayer......exe-t akkor rámegyek hogy internet refresh nevemet beirom.
Utánna rákattintok amelyik szerveren akarok játszani, utánna olyan mintha belépne a játékba(feketeség) és utánna meg kilép?
Ez miért van?

Imrusssss
Helló !!!
ÉN is szeretnék multizni!!!!
De úgy hogy a letöltött kocsikkal!
Ma este 20-21 óra körül beszálnék !!!
Köszi Pá

Opelfan
Ha nem ok neked ez az idõpont akkor írj egyet te és majd össze hozzuk vhogy!

Opelfan
Én szeretnék multizni egyet. Mondjuk ma vagy holnap este, - remélem fel nézel ide addig 😊 - mondjuk 20 óra körül 😊, csak az a gáz, hogy én nem tudok servert kreálni. Ha Te tudsz akkor mond meg a server nevét és ott leszek 😊.

Opelfan
Melyik oldalon láttad a wr2-t? Töltsd le ha már megláttad és nézd meg valóban az-e. De szerintem a síma wr lesz az csak valami paraszt gyerek átnevezte, hogy megtévessze a jónépet.😊

chicco
Akár hogy is van köszönöm a segítséget.Egyébként igaz még két winfos reinstall elötrõl hagytam meg mert ment vinyóról is.Pedig még volt vidkártya csere is közben.A nagyobb baj ,hogy azt sem tudom kinek adtam kölcsön.pedig most beindította a fantáziámat az a sok addon car.

hykao
hykao
Elméletileg sok ember rendelkezhet a játék második részének béta változatával, elképzelhetõ, hogy kiszivárgott...bár inkább kamura gondolnék magam is...szedd le, s kiderül... 😊 Amúgy honnan szedhetõ? Ha már elõhozakodtál vele...
12346
sry, de akkor meg is érdemled, hogy leszedd, ha ennyi iq-d van..://

DJ Bee18
Titeket viszont már szívesen eltüntetnélek, torrenten láttad? 😄D

DJ Bee18
nekem eddig csak lassú volt (8-10 kb max), míg SMS warezen végig 50 kb az én netemmel. Egyszerse faragtam be vele

Harly18
Eddig 3-szor küldtem sms-t egy olyan oldalra kb 1 év alatt és nekem ez megérte. A torrentrõl annyit tudok, hogy sok esetben marha lassú és ki tudja, hogy amit leszedsz az mûködik is. Én sem szivesen töltök sms-es oldalról, de számomra sokkal egyszerûbb. Nekem ez vált be, neked a torrent, kinek mi tetszik. De ki fogom próbálni, hogy milyen a torrent, aztán majd mondok véleményt.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

arty
nem töltöd le hamarabb smsrõl sem, mint torrentrõl - és torrenten legalább TÉNYLEG ottvan.

nem arról van szó, hogy nem ért valaki valamihez, de az h lusta utánaolvasni pár percet, hogyan is mûködik, inkább napokig szenved, költi a pénzét, stb...

a stílusomért elnézést, elragadtattam magam 😞

harly: nem szórakozok napikog, lévén torrentrõl soxor jobban jön, mint a tetü/átverõs/soxorkamu smswarezrõl 😊 Összességében eddig mennyit is költöttél smswarezre? 😉 Ne a kéccázat nézd, hanem hogy hónapok alatt ezreket költesz el ... feleslegesen, olyan embereket pénzhez juttatva, akik kurvára nem érdemlik meg.

Forza.

[HUN]FaTaL
nem lehet letölteni nem jött ki értsd már meg

http://goo.gl/gd6Zi5

jakewyler
mondom pc-re lehelet tölteni,1,45gb

[HUN]FaTaL
nem

http://goo.gl/gd6Zi5

jakewyler
hysztok!!hogy létezik az hogy 1 oldalról le lehet tölteni a 2es részt?

hykao
C:\Program Files\TDK\World Racing\

Legalább 1.4.4.-es peccs kell az addonokhoz és a multihoz.
12346
nem tod hova installáltad a gémet?<#wilting> az se rossz. gondolom akkor nem írtad át, és a program files-ban kéne keresni esetleg.
viszont sanszos, hogy winfos reinstall volt, a játék meg másik partíción van és azért nem találja, mert nem installáltad újra.
az addon autók meg csak a peccs után lesznek elérhetõek.

chicco
valaki le tudná írni nekem a teljes elérési utját a játéknak.Vinyón értem nem varezen.Sajna nem megy fel a patch mert nem találja.A másik gondom,az az ,hogy semmi addon autót nem látok a cars menûben.Allucanget profilal sem??
Help köszi <#worship>

Harly18
Kedves arty-ka! nem lehet mindenki olyan tökéletes, aki mindenhez ért.
Nézd én vállalom, hogy nem vagyok egy nagy pc szakértõ, de mint ahogy az elõttem szóló is mondta inkább fizetek 200 ft egy napra és ezalatt az egy nap alatt letöltök 10 játékot, mialatt te egy játékkal szórakozol napokig. Szerinted melyik a logikusabb és kényelmesebb???????

DJ Bee18
Miért kell neked így leteremteni valakit?? Én értek a torrenthez is, mégis inkább megér egy 200 Ft-os SMS-t, hogy egy nappal hamarabb letöltsem. Egyébként is, attól már sötét valaki, hogy nem ért a torrenthez? Lehet hogy más területen õ ért valamihez, amihez te nem

arty
igazad van, maradj csak sötét és fizess az ingyenes cuccért 😊

egyszerübb mint utánaolvasni 15 percet 😊

Forza.

Harly18
köszi, akkor érdeklõdök

hykao
Hát más fellelhetõséget nem tudok mondani neked. Amúgy nem egy ördöngõsség a torrent, kérj felvilágosítást a "torrent" nevû topikban! Az egész pofonegyszerû, kb., mint a Flasget...
Harly18
Nekem olyan kellene, ami akár sms-es oldalon van, mert a torrenthez nem értek, ha erre gondoltál.