2397
-
#1995 A WR1 Trans Am addonja a WR2 olasz pályáján... -
#1994 Sőt, csukott szemmel még jobb is. -
#1993 azajo -
#1992 Ááá, túl késő van már, leragadnak a szemeim... :( -
#1991 jáccunk -
#1990 Talán valamivel színesebb, mint a Normandia, bár mintha ugyanazok az elemek köszönnének vissza...
Azért az eredeti pályákhoz képest mindkét addon pálya olyan sivár...de hát ez van, ezt kell szeretni! :) NFS nosztalgiának jó... -
#1989 köszi, ez gyönyörűűűű :) szebb mint normandia :)
alig várom a 7végét -
#1988 itt a PIMP mobilom:
kicsit gáz, hogy embert nem raktak bele :\ -
#1987 Porsche 904 GTS -
#1986 Lehet, hogy mégis lesz "belülről nézet".... -
#1985 Hát nekem pl. nem hiányzik a forgalom... -
eagle161 #1984 de abba meg nem lesz belülről nézet pedig én szinte csak amiatt szeretem a kocsis játékokat mert úgy az élethű -
eagle161 #1983 Miért abba lesz és az mikor jön már végre ki? -
#1982 Ha van rá valami ötleted, oszd meg velünk :))). Mert ez csoda nélkül nem igazán kivitelezhető nekunk, felhasználók számára :D. Várd ki inkább a World Racing 2-őt -
eagle161 #1981 ebbe a játékba nem lehet vhogy forgalmat varázsolni mer már csak az hiányozna belőle??!! -
#1980 Igen én szoktam nyomulni a neten de te tudod hogy ki vagyok!!!
Imre(hun) -
#1979 Én is így vagyok only este 19-20:00 felé szoktam felnézni... -
#1978 Páran igen, de nehéz összeszervezni, hogy épp mindenki egy időben érjen rá...úgyhogy én pl. jórészt külföldiekkel szoktam játszani... -
#1977 ITT már beraktak egy csomót a srácok!
Amúgy felfedeztünk még egy kis hibát: tegnap a Korzika pálya konvertálójával nyomtunk egy kis versenyt ezen a korzikai pályán...pontosabban csak nyomtunk volna, mert ő a normandia pályán volt, én meg a korzikain...lol...én hosztoltam...aztán sikerült áthidalni a dolgot: ki kellett vennem a normandia pályát Krom M?anager progijával, s így már minden a helyére került, mindketten a korzikai pálán voltan a restart után...
Van még egy dolog, ami feltűnt nekem ezeken az addon pályákon: mintha az autók nem úgy viselkednének, mint a "gyári" pályákon...valahogy nem csúsznak meg annyira, szal mintha a szimuláció gyengébb lenne...érdekes...kiváncsi leszek más is tapasztal-e ilyet majd, ha kipróbálja... -
#1976 Valaki szokott közülünk nyomulni a neten multiban? -
#1975 elnézést, csunyán elirtam :) kinti scrshot :)
olyat, ami nem alagutban van! korzikáról ... még napokig nem lesz idöm megnézni, de ha van energiád, akkor még dobhatnál képet :)
(imgshack - jah, értem, ok) -
#1974 Hunnenkönig volt olyan kedves és lefordította az #1964-es hozzászólás linkjének német részeit. Elég jó hírek: KATT IDE -
#1973 nm -
#1972 thx -
#1971 http://www.gamecopyworld.com -
#1970 tudnátok adni a 1.6.6-hoz krekket? -
#1969 kinto? hmm, esküszöm nem vágom mit szeretnél... lehet késő van már, s én vagyok lelassult...
imageshack: megszoktam, külföldi fórumokon is ezt szoktam használni, szeretem a klikkelős thumbnailes lehetőségét...csak sajna az SG-t bannolták, mert sok gyökér közvetlen képlinkelést csinált... -
#1968 kinto shotokat pliiiiz :)
ésnemár imidzsshakk, képfeltöltés.hu mértnemjo ? legalább gyors itthonra, ráadásul nem lesznek bandwidth problémák miatt kilőtt képek ;)
mire én ezt ki tudom probálni ....... -
#1967 Semmi gáz ez nem hiba csak beázik a bánya :) -
#1966 Sajnos úgy tűnik az #1964-be belinkelt topikot lezárták...
Amúgy kipróbáltam az új Korzika pályát, elég jó a lehetőségekhez képest sztem.
...de észrevettem egy kis hibát is: Az eső az alagútban is esik... (nade ez legyen a legnagyobb baj...:D) -
#1965 Korzika -
#1964 Na kérem szépen a SYNETIC fórumán lehet hemzsegni WR1~WR2 ügyben, s válaszolgatni a nyolc feltett kérdésre!!! Külön kiemelném az ötödik pontot, amire mindenképpen hatalmas YES-t nyomasson mindenki, akinek szívügye a belsőnézet!!!
Ahogy Jaykay - az egyik fejlesztő - reagálásából látom: úgy tűnik megoldották a belsőnézet kompatibilitást...legalábbis remélem jól értelmeztem a német szöveget... (továbbá Jaykay benyomott még két képet Martin Leps M5-öséből, ami épp a WR2 olasz pályáján virít, ha jól látom!!!)
KATT IDE -
#1963 Alfa Romeo Giulietta -
#1962 Nem tudok róla, hogy lenne. Az új bogár majd lesz a második részben. -
#1961 Köszi, sok klassz kocsit találtam. Nem tudsz vagy tudtok arról, hogy lenne-e VW Bogár a játékhoz? Nekem gyári bogár kellene, nem olyan ami agyon van tuningolva. Vagy valaki nem tudna átkonvertálni más játékból?
-
#1960 Katt a bannerre, ott pedig: "Cars, Editors" linkek közt keresgélj. (KABELVERHAU-t ajánlom, ott egyben megtalálsz sokmindent...) -
#1959 Nem tudtok egy oldalt aholaz eddig megjelent kocsik nagy részét le lehet szedni? -
#1958 Esetleg lehet még kodek probléma is, és akkor a videók miatt száll el...
Próbáld meg: WR_Setup.exe-t indítsd el, és a "Play Videos" mellől ved ki a pipát. Ekkor nem fogja beadni a sokadik indítás után amúgy is idegesítően időhúzó videókat az elején...(nekem mentek a videók, de már régesrég kiszedtem a pipát a gyorsabb indítás végett...) -
#1957 A korzikai pályát nem Krom csinálja, a konvertáló srác azt írta, hogy elméletileg már kész, csak elküldte Kromnak tesztelésre, aki talált is számtalan hibát...ha több már nem lesz, akkor a javítgatások után - ígérete szerint talán már a hétvégén - letölthetővé válik...
Az Atlantica pálya pedig többek közt azért halad olyan rohadt lassan, mert Krom jelentősen kibővítette az eredeti verzióhoz képest...persze sajnos ezen kívül még azért is, mert saját bevallása szerint egyre kevesebbet "gépezik"... -
#1956 Ha még nem indítottad el sose ezelőtt akkor crack kell hozzá. Ha már ez már megvan akkor nem tudom mi lehet, vagy: crack baj lehet szintén amikor felteszed az update-tet. Vagy az eredeti crack-et tedd be de az sokkal egészségesebb ha egy nocd patchet keresel az 1.4.4-es vagy 1.6.6-os update-hez (ahhoz amelyiket éppen feltetted). Ha a problémának nincs köze update-hez és egyik pillanatról a másikra hülyült meg akkor tedd fel újra a játékot, több ötletem nincs :).