92
  • HoTDoG
    #92
    Hagyjátok már ezt a topicot a francba. vegyétek már észre hogy csak olyanok vagyis csak ő, azaz sztavrosz ír ide, aki kb ovodás szinten van.
    "Hű képzeld nekem apukám legjobb barátja aki számgépekkel foglalkozik aztmondta intel jobb mint AMD höhö"
    Ebből következik, hog mit ír a fórumra ok nélkül?:
    "Qva anyátok AMD-sek Intel jobb bibibibibii"
    Ilyen szinten van a gyerek, békén kell hagyni. Ő majd itt írogat magának a kis topicjában...
    Ja és képzeld se intel se AMD fun nem vagyok. Előző 2 procim Intel volt, a mostani AMD de csak azért mert erre volt lehetőségem. A köv procim is valszeg Intel lesz, persze még nemtudom a lehetőségeim, majd felmérem.
    "anyaaa vedd meg lécci nekem ezt!"
    -"de kisfiam ez nagyondrága"
    "nembaj nekem akkoris ez kell!! óó anyaaaaa!"

    Alias sztavrosz >).
    Ja és azért mert valaki mást szeret nem azt mint te, attól még lehet normális nemde? Vagy oviban már csak Intel "fan" -okkal barátkozol?
    Az AMD topicokban is vannak ilyen visszamaradottak mint te neaggódj.
  • sztavrosz
    #90
    http://antisumi.freeweb.hu/antisumi.htm itt még működnie kéne, mert az előbb néztem meg, amúgy a supergamezen lévőt tényleg törölték! http://www.freeweb.hu/antisumi/sumivsvilli97.qt --> ez pedig a Villeneuve-s szitu!!! Thx!!!
  • AtisH
    #89
    De jó ez a fórum!!!! Jobb mint egy kabaré! Csak így tovább, abba ne hagyjátok!
    Egyébként AMD sux, Intel sux, MS sux, Schumi sux, meg minden sux! Anarchia rlz!!!
  • sztavrosz
    #87
    csak sajnálni tudlak te korlátolt fasz, hogy egy csalónak szurkolsz!
  • sztavrosz
    #85
    Láttom ti is buzi ferrari fanok vagytok, akik összvisz 2 futamot láttak! Gondolom nem látáttok az 1997-es jerezi nagydíjat (az évad utolsó futama), amikor kiakarta lökni Villeneuvet, csak hát elbaszta. Az FIA az összes pontját levonta és ezt volt a hivatalos indoklás: "schumacher szándékosan de nem előre kitervelten neki ment Villeneuve autójának". /az uccsó futamon a patkánynak 1 pont előnye volt, és ha Villeneuve megelőzi, akkor elveszti a világbajnokságot, de még ezt se tudta megcsinálni/ Na szóval ennyit a ti kedvenc geci fairplay díjas pilótátokkról, én egy olyan fasszopónak, mint schumacher aki mások életét nem kiméli, csak azért, hogy ő ő ő legyen a világbajnok NEM FOGOK SZURKOLNI, csak sajnálni tudom azokat a g?ciládákat, akik 2 futam után azonosulnak sch-vel és neki szurkolnak (kicsit több futamot kéne megkuksizni és utána pofázni). Annyit segítek, hogy sch első világbajnoki címét 1994 ausztráliában hasonló körülmények között szerezte, mintahogy 1997-ben próbálta, csak akkor sikerült neki (azaz kilökte az 1 pontos hátánnyal versenyző Damon Hillt aki egy előzésre készült az uccsó futamon, a qrva anyját)!!! AZ ÖSSZES sCHUMACHER DRUKKER KAPJA BE A F*SZOM!!! Ha nem hisztek nekem itt a videókat le lehet tölteni: http://www.freeweb.hu/antisumi/antisumi.htm vagy ha ez sem elég akkor a supergamez ftp serverére feltöltöttem egy rakás F1-es videót, ott is közöttük lesz! szóval ennyit rólatok okostojások!
  • RpPRO
    #83
    En is hasonlo kocsis peldara gondoltam, mint pheel. sztravrosz, neked 3.06-os p4-ed van, h. annyira vered maga arra, h. az intel gyorsabb? Nem gyerekes es primitiv ez a hozzaallas? Mintha mondjuk lenne egy bmw 316-osod es azzal feszitenel, h. a 850-es "300-zal tud menni". Ilyenekrol 10 eves gyerekek szoktak vitatkozni. Nyugodj bekeben.
  • Pheel
    #82
    Az elmúlt években a Ferrari majdnem tökéletesre sikerült autója lett a bajnok évről-évre. Tény, hogy kellett hozzá pilóta is, de azzal a kocsival bármelyik élvonalbeli pilóta tudott volna nyerni. Viszont ha Schumachert beültetnénk egy Arrows-ba, akkor kb Damon Hill szintjén küszködne.

    Na de ez itt az Intel-AMD örültek késpárbaja, szóval ennyit a Formula 1-ről! :)
  • sztavrosz
    #80
    Mi van! Csak nem eldurrant az agyad (más úgy se nagyon tud neked). Na figuy lófaszjóska, egy 566-os cerkám van 850 MHz-re húzva, 256 MB RAM, MAXTOR 60 GB-os vinyó, SB 128 stb. De amin ezt az üzit írom az egy P4-es (nem az enyém). Remélem elélveztél, te 1 heréjű kis seggdugasz!
  • sztavrosz
    #78
    Ma már elegett sírtál.
  • HoTDoG
    #77
    "Mi a fax van itt bakker? Azt már megszoktam, hogy a supergamez olvasói amd fanok,"
    érted... Ez már 1szerűen szánalmas...
    Predator látom te se értetted amit mondtam. Kinemszarja le mitmoind egy gyerek? mellesleg az az igazán bölcs ember aki a fiatalabbak véleményét is meghalgatja. Bár ez nem vélemény volt, de úgyis lehet venni.
    Na de ha nektek a lényeget kell magyarázni, akkor ott más nagy a baj.
    Szerintem maradjatok az AMD vs intel topicokban :p.
  • sztavrosz
    #75
    Mi a fax van itt bakker? Azt már megszoktam, hogy a supergamez olvasói amd fanok, de azt azé nem gondoltam volna, hogy mindegyik szoci imádó. :( A Mellesleg egy 19 éves egyetemista is tudhat tényeket (D209). De ne kanyarodjunk el ennyire, inkább csak az amd-t (meg schumachert) szidjuk!
  • HoTDoG
    #72
    EZzel aztán már ténleg leírtad nemcsak előttem, hanem még sok ember előtt menny fogod fel a dolgokat. Qvára nem azon volt a hangsúly...
  • sztavrosz
    #71
    "beordibálta hogy Megggyesi hazaáruló" Miért, nem az?
  • HoTDoG
    #70
    Ezaz emberek! Csak úgy sugárzik az intelligencia. Ez kb olyan mint a micskolci egyetemista esete, aki beordibálta hogy Megggyesi hazaáruló. Ezzel vannak tele az újságok, a tv, a tököm janija, minden. Kinemszarjale mitmondott????
    Itt kb ugyanez a helyzet.
    Mindenki aztvesz amit akar, maga döntse el neki mi éri meg jobban.
    Mportal fórumban is egy q3 vagy nemtom milyen topicban a gyerek:
    "AMD SUXX INTEL RLZ! ANYÁTOK!"
    Na erről is megvan a véleményem, de nemtudtam hogy oviban már ilyen csúnyán beszélnek :F.
    itt is hasonló a helyzet.
    "Te hülye vagy bibbii, én piros meccsboxot vettem, és a meccsbox sokkal híresebb, jobb minőségben mint a kikoma"
    - "nem is, mert a kikoma kisautó sokkal olcsóbb és a színárnyalatai is sokkal jobbak, mint annak a gagyinak, és a kerekei jobban gurulnak"

    Valahogy így néztek ki :).
  • sztavrosz
    #68
    Ahhoz először normális procit kéne csinálni, vagy legalább lekéne kopintani az intelt és olcsóbban árulni, ahogy ezt az AMD próbálja /csak nem sikerül nekik/ :))!!!
  • sztavrosz
    #67
    ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! ÁRULÓ!!! Predátor=Júdás Predátor=Júdás Predátor=Júdás Predátor=Júdás Predátor=Júdás Predátor=Júdás Predátor=Júdás Predátor=Júdás
  • sztavrosz
    #65
    Úgy van Lager barátom!!! Még ma alapítsuk meg az INTEL NÉPE FELSZABADÍTÓ FRONTOT! :))
  • sztavrosz
    #63
    Lager jó gyerek!!! Egyébként én is sajnállak téged, hogy van annyi energiád és időd, hogy az én faxságaimra reagálsz! :))
  • sztavrosz
    #62
    Akkor nézd meg, hogy kinek a kezében van a Lada (segítek a részvények nagy hányadát egy amerikai konkurens birtokolja)? Ha hallgattál volna...
  • petee
    #61
    szomorú.....
    hogy egyeseknek ez a legnagyobb gondjuk,hogy most milyen procijuk van. Erre van idejük. Szal taps-taps. És ezen,hogy lehet így vitatkozni... eszméletlen. Ilyen gyermek lehet ez a sztavrosz is, (bocs nem ismerlek de) a stílusa kb. egy 12 éves kis bolhafinggé,feje mint egy monitorfej,nőt még közelről sem látott és arra a legbüszkébb,hogy van egy P4-se! Öcsém,bazzdmeg,hogy te milyen szerencsés vagy! Egy hónapig nem ettél,hogy megvehesd a P4-edet,vagy talán apucitól kierőszakoltuk a lóvét??
    öszintén szólva nem is érdekel,csak azért szóltam hozzá a topichoz,(persze vitatkozni lehet)mert nem hagyott nyugodni,hogy egyesek mennyire elvakult,köcsög számítógépes ,monitorfejűek!
    sztavrosz:Mostantól vegyél egy Inteles pólót és azt le ne vedd életed végéig!! meg a többi hasonló arcszerkezet is ezt megteheti,és üljetek körbe és énekeljétek hogy INTEL INTEL! bazz ...
  • sztavrosz
    #55
    Jól beszélsz testvér!!!
  • sztavrosz
    #54
    és az ára is kb. ugyanannyi, mint a te fasza extra fast speedster ultra mega athlon cheap big ha mer AMD 1900 4DNow/Wowww +++++++++-os procid (ami 1500-on megy). Szóval ennyit a te példádról okostóni (csak sajnálni tudlak te kis faxcibáló buzeráns, hogy bedőltél az AMD kispályás trükkjének)!!! Na most már húzz a sunyiba, és a Kékosztrigában oszd az észt, ott még talán vevők erre, de te ezt biztos jobban tudod!!!
  • vax
    #44
    Ha elmpusztul az AMD nem lesz mihez viszonyitanod, hanem ahhoz, hogy a leggyengébet sem fogod tudni megvenni, fejleszteni a gépedet.
  • vax
    #43
    Jól szóltál. Uff.
  • vax
    #42
    Akkor legyen 20.
  • Borg
    #36
    Ez baromság, a THGs videot aki akarta elhitte, aki nem az nem.

    A cégek meg azért nem vesznek athlonos rendszereket, mert a nagy PC gyártók nem állnak az AMD mellett.
    Gondoljatok bele, egyetlen nagyobb gyártó sem szerel szinte AXPvel gépeket, és ha szerel is, akkor is az inteles cuccainak sokkal nagyobb hirverést, és supportot kreál.
    És ez nem véletlenül van igy, hihet mindenki amit akar, de ezek a cégek nem hülyék.

    Elgondolkodhat mindenki magában, hogy mi késztet arra egy nagy PC gyártót, hogy ne válassza egy gyártó terméketit a PCibe. Mert ez az ami az AMDnek betesz, nem pedig a THG-s video, az csak hab a tortán.
  • Laci73
    #35
    A legfőbb baj szerintem az, hogy a vásárlók (különösen a céges, intézményes vevők) többsége még mindig nem fogadta el azonos szintűnek az AMD gyártmányokat az Intelével. És a THG-n menjelent híres-hírhedett videó (az elfüstölő AMD prockó) nagyon betett az Athlon-nak.
  • FREAK
    #34
    lol, hülye sznob Intelesek begőzöltek? :D
  • sztavrosz
    #29
    "Hehe hat nezd azert egy valami latszik fogalmad sincs az uzlet politikarol." Szerintem több részvényelemzést olvastam mint te (ha tévedek, akkor elnézést kérek), ha nem hiszed akkkor www26.brinkster.com/tozsde/default2.htm
    "Mar, hogy a francba ne lenne ellenfel az Intelnek az AMD?" Erre csak annyit mondok, hogy nézd meg nasdaq.com-on, hogy mennyivel kisebb az AMD a Intelnél. Segítek! kb. 50-szer. Szóval ezért nincs verseny. Ez olyan mintha GM-mel a (volkswagen nélkül) Skoda venné fel a harcot.
    Ha nem lenne ellenfel akkor miert csokkenti az Intel a proceszorai arat? Egy közgazdasági alapszabály: Ha nem lenne "ellenfele" az INTEL-nek, akkor is csökkentené az Intel egy bizonyos idő után a prociaik árát, mert mikor telítődik a piac (azaz mindenkinek van már ilyen cucca, aki megteheti), akkor az új termékeket próbálnak rásózni a fogyasztóra (és ilyenkor a réginek lemegy az ára). Még valami! Egy proci árát nem csak az határozza meg, hogy 1 vagy 2 szereplős a piac, hanem az is, hogy milyen a kereslet kínálat viszonya. Azaz, ha az Intel szar procikat készít, akkor a fogyasztók azzal "védekeznek", hogy nem upgradélnek egy újabb változatra, és ilyenkor engedni kell az árból, függetlenül attól, hogy nincs vetélytárs. Szóval, ha kipurcanna holnap az AMD nem lenne itt olyan nagy változás (és nem félmilkóba kerülne egy P4, mint ahogy ezt a sok pöcs ÁEMDÉ JÚSER gondolja), ugyanis az AMD eddig sem sok vizet zavart. "Az Intel igen is elnyomja ezt nem lehet nem eszreveni olyan ajanlatokat tesz az uzletfeleinek amit az AMD mar nem tud teljesiteni (nem ezt hívják versenynek? Ja tudom az INTEL a hibás, hagyja az AMD-t is időnként győzni, mert akkó lesz verseny. Akkor jön el a Kánaán...) es igy az AMD-nek onszantabol kell felalnia az asztaltol." Mégegyszer Sorry! De így működik a világ! És a kedves AMD usereknek, tetszik vagy nem, akkor is mi vagyunk többségben.
  • sztavrosz
    #28
    Kedves okostojás Valdy, Te ezt írtad: A P4 azoknak való akik akkora lámák, hogy megeveszik SOKKAL drágábban a SOKKAL lassabb procit. "Nekem P4-em van." Ez kicsit ellentmondásos, nem de!? No comment (szóva kussolj köcsög, vagy maradj kínai váza)... Mégvalami te faxfej, itt van néhány link amiben legjobb 10 proci intel (hol van ott az AMD???): www.tomshardware.hu/cpu/02q3/020826/p4_2800-05.html www.tomshardware.hu/cpu/02q3/020826/p4_2800-12.html De ha kell a MADONION.COM-ról is szívesen adok meg linkeket, egyszóval megtanítalak használni az internetes keresőket. További jó buzulást kivánok az ÁEMDÉ proci fanoknak!!!
  • sztavrosz
    #27
    Szavasz vax tesó! A válaszom: Több
  • NasaTm
    #25
    Hehe hat nezd azert egy valami latszik fogalmad sincs az uzlet politikarol. Mar, hogy a francba ne lenne ellenfel az Intelnek az AMD ? Ha nem lenne ellenfel akkor miert csokkenti az Intel a proceszorai arat. Erre csak az a magyarazat, hogy azert mert nem szeretne elvesziteni a piaci reszesedeset amit tobb evtizede epitet ki a vilagon. Az Intel igen is elnyomja ezt nem lehet nem eszreveni olyan ajanlatokat tesz az uzletfeleinek amit az AMD mar nem tud teljesiteni es igy az AMD-nek onszantabol kell felalnia az asztaltol. Mi ez, ha nem elnyomas. Ja es az elnyomast azt szeretik szabadversenynek nevezni az uzleti eletben, de sokkal talalobb lenne a szabad vadaszat kifejezes. A gyenge elbukik a jo gyozedelmeskedighez meg nincs mit hozzafuznom ebben igazat kell adnom neked. Ha minden kotel szakad a nagyhal megeszi a kishalat.
  • vax
    #23
    Hát komám Te nem változol. A stilusod ismét "pallérozott, kifinomult és művészi". Na mindegy. Csak abban reménykedem, hogy az életben talán nem ilyen vagy. Ha igen akkor pedig sajnálni tudlak. Itt nem az Intel elvakultságodra gondolok. De öszintén hány éves vagy? 14? Több? Kevesebb?
  • sztavrosz
    #22
    "egy ujabb AMD Vs. Intel" ??? Azért nem kell így hízelegni. Ez ugyanis nem háború, mivel az AMD nem is ellenfél, és ha az is lenne, akkor mamár max halott ellenfél. "AMD-nek nagyon nehez ugy nyeresegesnek lennie, hogy elnyomjak" Kinyomja el??? Egyszer azt mondják, hogy maradjon továbbra is meg a szabadverseny (ami a mostani helyzet), mert az jó a fogyasztóknak, most meg azt mondod, hogy ez nem verseny hanem elnyomás. Most kinek van igaza??? Én inkább azt mondom, a gyenge elbukott a jó győzedelmeskedik! Azt ne nevezzük elnyomásnak, hogy az AMD nem tud piacképes lenni. Erről szól az élet. Sorry!!!
  • sztavrosz
    #21
    Az agyadnak hiányzik egy kis kalapács, oda kéne lesújtani!!!
  • NasaTm
    #20
    Hmm...egy ujabb AMD Vs. Intel haboru latszik kibontakozni ebben a topicba. En is Inteles vagyok, de nem vetem meg az AMD-t sot tud o jo procikat csinalni, ha akar. Azert egyvalamit be kellene latni a nagy Intel manias embereknek, hogy az AMD-nek nagyon nehez ugy nyeresegesnek lennie, hogy elnyomjak. Kenytelen olcsoban adni a procaszorait, de ezzel nem termel profitot. Csak abba bizhat, hogy tenylegesen oda tud utni majd az Intelnek egy remekbeszabott procival. De sajnos vagyis hat nem sajnos, de ez meg az Intel megdontesehez boven keves. Es en inkabb szorgalmaznam az AMD eletben tartasat mivel igy olcsobb proceszorokat kapunk mindket cegtol a kialakult konkurencia harc miatt. Sajnos az elobb olvastam az AMD-s cikket, hogy mekkora bajban vannak. Nem tudom, de ha ok csodbemennek akkor felkothetjuk a gatyankat mert az Intel pofatlanul emelni fogja arait.
    Szoval nem anyazni kellene hanem elgondolkozni, hogy szamunkra fogyasztoknak egy ekkora uzletbe mi is lenne jobb ?
    Beszeltem.
  • sztavrosz
    #18
    suska és Valdy ti kókadt farkú láma pöcsök most arra veritek a nyálatok, hogy azonos órajelen meg egyéb ilyen faszságok. De vagy tetszik vagy nem az INTEL készíti a leggyorsabb és a legjobb x86-os procikat és arra szarok rá, hogy azonos órajelen meg bla bla... EZ AZ IGAZSÁG! Az pedig qrvára nem érdekel, hogy az olcsó húsnak híg a leve processzor kategóriában az AMD a díjnyertes. Valdy te lófaszjóska, maximum annyit mondhattál volna, hogy az athlon prociknál nincs jobb, ha az árukat is figyelembe vesszük (és szerintem ez sem igaz), de te nem (okos vagy fiam, de szerintem elektrosokkoltasd magad)... Te kikáltottad, hogy az ATHLON a legjobb. Akkor lécci nézd meg, hogy speedtesztek toplistáján mindig az Intel van legfelül, arra meg szarok rá, hogy azonos órajelen! Köszike!!! Szóva kuss legyen öcsi-pöcsi (ennyit a szakértelmetekről)!!! LOOSEREK!!!
  • iXBT
    #17
    Azonos orajel....ki nem szarja le....szanalmas hulyegyerek...
  • zsozso
    #16
    Vicces, hogy mennyire kitűnik 1es emberek korlátoltsága ...
    Kedves adminok, az ilyen embereket vagy bannolni az oldalról vagy folyamatosan javítgatni az általuk bekövetkezett szintcsökkenést...
  • sztavrosz
    #12
    Igazatok van! Világ proletárjai egyesüljetek! Vegyünk AMD-t, ne hagyjuk, hogy tönkre tegyen minket a tőkés Intel, mint ahogy azt tették a mocskos vadkapitalista nyugati autógyártók a moszkviccsal, a ladával, polskival meg a sok egyéb szarral. Most jó??? Aki nem tud megfelelni a versenyben, azaz drágán árul szart, azért én nem fogok sírni!!! Hagyjuk már ezt standard jó ha van verseny dumát. Ébredjetek már fel! Hol van itt verseny? Van egy haldokló, dögledező cég, akinek már réges régen befelegzett. Ha igazi verseny lenne, akkor az AMD nem állna a csőd szélén. Ezen kéne elgondolkozni! Csak a hülye teszi az AMD-re a voksát. Szóval suska tesó, ha hallgattál volna...