92
-
sztavrosz #11 Igazatok van! Világ proletárjai egyesüljetek! Vegyünk AMD-t, ne hagyjuk, hogy tönkre tegyen minket a tőkés Intel, mint ahogy azt tették a mocskos vadkapitalista nyugati autógyártók a moszkviccsal, a ladával, polskival meg a sok egyéb szarral. Most jó??? Aki nem tud megfelelni a versenyben, azaz drágán árul szart, azért én nem fogok sírni!!! Hagyjuk már ezt standard jó ha van verseny dumát. Ébredjetek már fel! Hol van itt verseny? Van egy haldokló, dögledező cég, akinek már réges régen befelegzett. Ha igazi verseny lenne, akkor az AMD nem állna a csőd szélén. Ezen kéne elgondolkozni! Csak a hülye teszi az AMD-re a voksát. Szóval suska tesó, ha hallgattál volna... -
sztavrosz #7 Nyugi Veriel tesó, majd én megteszem helyetted, leszek én a bűnbak :-)). Mi van AMD-s faxok, a fogyasztók pénzszavazatai nem titeket igazolnak, mégis csak szart vesztek, nem látjátok már be végre? Tudom, tudom, tudom... Ti vagytok az okosak és ti döntöttek jól, az a maradék 97% aki INTELt vett az a seggfej, mert őket átverte a "gonosz" a mocskos reklámaikkal. Mondókámat pedig ez EUROSPORT-on látottakkal zárnám: POWER ON GAME, POWER ON INTERNET (ezt én is elismerem, hogy kama)???... NEED YOUR INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR!!! -
#6 Hmm Az Intelnek van miből bevételt szednie, gondolok itt a P4-ek igencsak magas árára... -
#3 Most annyira, de annnyira nehéz megállni, hogy leírjam, amit jól esne leírni :) -
#1 jhm