3984
-
#903 Huhh meglett a Sabre....Mellesleg én az összes lassan tüzelő fegyvert eladtam kivéve egy cerberust....Engem még azzal a 390ezres pajzzsal is gyakran kinyírnak szal nincs időm pontosan célozgatni....Mellesleg nem úgy volt, hogy eltűnt az öszes nomad?? Az burial környéke televan felturbózott nomadokkal...Ez nemigazán tetszik..főlleg az, hogy nem adnak semmit:(( -
Zsoltee_a_bator #902 nemtom en a nagyon lassan tuzelo fegyvereket szeretem. gondos celzas es bumm egy dordulessel egy boduletes sebzes. Igy soha 1 deka golyo nem megy melle.. a gyorsan lovo fegyvereknel villog a kep a sok fenyeffekttol alig latok vmit, es a fele mellemegy. De erre mondjak azt hogy izlesek es pofonok :) Akkor asszem en maradok a cerebus-nal. -
#900 hmm. ez most komoly? én meg azt hittem 15 főküldi van. Már szétvetett az ideg hogy mikor free-zhetek végre :o))) -
#899 Ez nem igy van, barmilyen hajora felrakhatod, aminek class-10 fegyverpilonjai vannak (pl. Sabre, Titan, Eagle) -
#898 Nem akarlak elkeseriteni, de vegeztel a jatek fovonalaval, es innentol azt csinalsz, amit csak akarsz... -
#895 De marha gyorsan megkereshetes azt a pénzt a RuizBase-n. -
#894 Akit zavar a morálromlás a Malta-i küldetések (BountyHuntert gyilkolás) miatt az menjen át az OmicronBeta/RuizBase-ra és ott ugyanennyi lovéért lőhet GMG-t ami nem sokakat zavar. -
#893 Ott van ahol wacoo írta nem messze a Vikingtöl (ami mellékesen szintén egy Hammerhead 10es fegyverekkel?) -
waccoo #890 A Hispania roncsat az Omicron Alpha-ban talalod
-
#889 Uhh...akkor Sabrera sem marad pénzem:(((..az Outcastok maximálisan utálnak a Zonersért meg 66000 kértek...Nekem meg épp, hogy megvan az 590.000...Nna mehetek Gyémántokat szállítani Dresdenből New Tokyo-ba....
Egyébként kössz!
Más: A Hispania nevű sleeper shipről mit tudtok?
Többször is átnéztem az intrót emiatt...Az elpusztult? Vagy elveszett?
CSa' -
#888 A 2db DarkBlossom-ot Jessica vajon ,hogy szerelte fel a Griffin-re mikor az egy Hammerhead ? -
#887 Bármire felrakhatod amire lehet Class10-et rakni tehát a Sabre-ra akár 4-et is rakhatsz. -
#886 csak nomad hajóra.. :'( -
#884 Vazz ma belépek a játékba, folytatom a mentésemet és egy csomó hang elszállt, ráadásul úgy kezdett akadni mint a rosseb. Pedig eddig full grafikán hibátlanul ment... Nemtuggya vki mértvanez? -
#882 37-es szintű vagyok. -
#880 Ha elered a megfelelo szintet majd szolnak.
Vallalj meg kuldetest. -
#879 A 14. küldit szeretném megcsinálni,de dunctom nincs holtalálom a csajszit! A 13. küldi Manhattanban fejeződőtt be ,majd közölték válaljak melot. Megtettem sőt bejártam félgalaxist ,visszamentem Manhattanba de buksza egy szálse. Segitsen már valaki hol kezdődik a 14.küldi! Thx. -
Zsoltee_a_bator #878 legjobb ha baratok is/zoldek/ mivel akkor segitenek neked ha harcolsz. -
Zsoltee_a_bator #877 kosszi ;)
epp a szomszed rendszer.
nem lesz kegyelem -
#876 A Sigma19-ban tamadd meg a Gas Miners Guild-okat, igy baratjava valsz az Outcastoknak es a Corsairoknak is egyarant. Masok meg nemigen fognak megharagudni rad, hiszen a GMG-nek nincsenek szovetsegeseik, sot eleg sokan utaljak oket :)) -
#875 Ez nálam anyagilag KB így alakul : Zoners:50000 Outcast:150000.
Ez mondjuk függ attól ,hogy mennyire dühösek rád. -
#874 Nálam eddig működött ,hogy minden olyan helyen ahol Zoners-t lehet pénzelni és lepénzeltem utána már Outcastot kínál fel.
Ezek általában Zoners bázisok (PL. : Kepler/.AmesResearchStation ezt tudom fejből mert itt is kipróbáltam) és a freeportok.
No persze ettől még nem valószínű ,hogy a Corsairs-ok szeretni fognak.
-
#873 A #666-os üzenetedben a "brájbolni" szó az barátkoznit jelent?..Mert én ott csak Bounty Hounteres feladatokat kaptam..És csak a Zoners felé lehet a replutációt feljebbvinni lefizetésekkel...Nekem is meg kéne barátkoznom az Outcastokkal mert sokszor észrevettem már mennyit ér egy semlegesség pl a Crosairokkal.. -
#872 A Cerberus 293-energiát fogyszt a Nomad fegyverek meg 0-át -
#871 #666 -
Zsoltee_a_bator #870 hol lehet outcastokkal haverkodni? -
#869 ha visszaolvasol 3P irta valahol asszem, hogy máshol is megveheted a sabret. -
#867 Help valaki!!!!!
A 14. küldit akarom megcsinálni,de nem tudom hol van a csaj. Meg tudja valaki mondani? -
#866 Probald ki egyszer a Sabret. Meglatod, nem tudsz majd leszokni rola... ;-) -
Zsoltee_a_bator #865 mennyi a sebzesuk?
megneztem egy tablazatban es 800-900 volt, ami nem tunik soknak, pl cerebus 1100 -at lo..
-
#864 "Idézet:íme egy fogós kérdés:
ki akartam probálni a multiplayer részét internyeten, de nem akar felkonnektálni global serverre (ami nélkül ugye nem látni a servereket). Kíirja jobb fent sarokba, hogy "connecting to global server" azt nem mozdul tovább."
"Nekem is ez volt :)
Mindent újraraktam, majd csak a DX9 segített. Nekem félig volt akkor csak dx9, mert sikerült uninstallálnom, de így 8.1-el nem ment jól.
Próbáld 9el, vagy 9 reinstall." -
#863 Nah, harom nomad fegyver birtokosa vagyok :) -
#861 Hat ez azert kemeny volt.
Lenyomtam vagy 30 nomadot, mire kaptam ket agyut :) -
#860 20nal jarok :)
Az oa rendszerukben kell oket csapni, vagy eleg az omicron alphaban? -
#858 Mi van akkor ha lelottem tiz nomadot es porszemet nem ejtettek el? :( -
#856 Hm.
A nomadok nem az Omicron Gammaban vannak?
Itt maszkalok mar egy ideje, de sehol nem talalom oket :(
Mar az osszes Corsair bazist megneztem :)
Tenyleg szar a Titan? :) -
K.András #855 Belenéztem de ebböl én semmit nem fogok tudni csinálni, ezt most mondom... -
K.András #854 unknown jump hole -
#852 A témával kapcsolatban ha van kedved pillants bele ebbe .
A LancersReactor fórumairól másolgattam. -
K.András #850 Erre gondoltam, hogy lenne egy bolygó ahol lehetne ezeket a munkákat kiadni, hogy ne keljen keresgélni mert elég sok bolygo van egy-egy munkához, mivel egymásra menne a vadászat tehát max 12-en(még igy is érdemes volna kiprobálni), de erre azért kellene egy gyorsabb vonal legalább egy 32 fös. Kéne csinálni egy mod-ot.Csak franc se tudja hogy kell.Megnézem van e valami babrálo cucc a játékhoz...