Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én innét szedem:
http://www.smsweb.hu/djcomm/index1.htm
elõtte ide küldj sms-t: 0690632205
a szöveg: smsweb djcomm
na akor megkapod a jelszavad és a felhasználói nevedet, ez 1 hétig lesz érvényes és mehet is letöltés!

War. War never changes.

Megoldás a hangproblémára:

1. Uninstall any 3rd party codec pack or the Nimo Codec pack from your system.
2. Uninstall Freelancer.
3. Go to the following directory, C:\WINDOWS\system32 and delete the file "l3codeca.acm". If there happens to be another file named "l3codecp.acm", delete this too.
4. If your system is Windows 98 or ME, open the system.ini file located in your system folder; C:\WINDOWS\SYSTEM. Delete ONLY the line that starts with "msacm.l3acm=". In the case of the Nimo codec pack, this will read "msacm.l3acm=l3codecp.acm"
5. If your system is Windows 2000 or XP, open the system registry editor (regedit) from the RUN command window.
[6. Locate and delete the following key: \HKLM\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Drivers32\msacm.l3acm
7. Load the Freelancer installation CD and locate the REDIST folder. Within the REDIST folder, double click on the file named ôWMFADist.exeö and follow on-screen instructions.
8. Install Freelancer.

thxto: B|C

ÁjjLe BoBBi
ez meg is történt velem :DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Jakuza]
Hat nem tudom mi fogott meg rajta teged.
Ugy harangoztak be , hogy melto utodja az Elite-nek.
Erre csinalnak egy arcade ur szimulatort.
Bah. :((

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hi!
Hangkimaradozas nalam is jeneltkezett es qrvara idegesit:)
(sb live wxp)

Sephi
Szoval! Ez a jatek eszmeletlen jo! Komolyan aki kicsit is szereti a flight sim annak melegen ajanlom:)))

Nem jaccok Splinter Cellt es bazz 3 oraja jaccom ezt:)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hustler_hu
kiprobaltam multiban .... es valami frenetikussan jo a coop !!! nagyooon ubergame ez ... erdemes kiprobalni a multiplayert 1 serveren es csapatokba vergodni !
igen, akkor valszeg te is onnét kezdted leszedni ahol én... én az smswebbel töltöm, és 50-nel jön

War. War never changes.

mind1, én smswebrõl szedem már. akkor csak azt mondjátok, érdemes letölteni? jó game? a video alapján asszem az

War. War never changes.

Gnome
DirectConnecttet ajánlanám

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Bocsi Braveheart, de privát ftp :-(

ti honnét töltöttétek le?

War. War never changes.

Bravoman : valahol lentebb írtad, hogy ezzel fogsz játszani a hétvégén. Én elakadtam a fõ sztorivonal egyik küldetésénél. Egy artifact-ot szállító konvojt kísérgettem a fõcicával. Ez meg is volt. Ezután viszont a research base-rõl el kell menni California Minor-ra (remélem jól emléxek a névre). Menet közben van 3 kis katonai gép, de nem csinálnak semmit. (Persze a hang kihagy ennél a résznél) Utána hiába érek oda, nem történik semmi. Sehová sem engednek dokkolni... semmi sem történik :(( Tartasz már itt? Nálad volt ilyen gond?

nem tudjátok honnét lehet leszedni? és igaz az, hogy csak 1 cd-s?

War. War never changes.

Tyler
thx

\"building better worlds\"

ctrl+v
Tyler
az ûrben hogyan kell belsõre kapcsolni?thx

Tyler
egy az egyben ELITE modern verzioba

Tyler
über kira ez a gamma,nekem nagyon tetszik.

ÚRISTEN! MÁR MEGJELENT??? VALAKI LÉCCI MONDJA MEG HONNÉT LEHET LETÖLTENI!!!!!!!!

War. War never changes.

Tuti hogy Ati graf kartyad van.Mert ez a gond vele elofordul de majd gondolom javitjak
3P
Pontosan ue. nalam is a gond, epp irni akartam :).
Eleg fura az is, hogy a szoveg scroll-nal a eger gorgojere sem reagal a game.

A hangkimaradozasra varnam barkinek a segitseget.
SB 128-am van, es tartok tole, hogy ismet o a "hunyo" :(

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

én még nem vettem észre

Másnál is hiányzik a hang néha, ill. szövegscrollozásnál lelassul az egész?

ims-fl.001 - 045 ig

Amugy nem lehet rá venni hogy joy-jal is lehessen vele nyomulni???? bár nem rossz az egérrel sem :)

SarkanyfuaRUSH
annyit aruljon el akinek megvan, hogy milyen filenveket keressunk

Pl. ims-free.001 vagy mi ?

köszi
Ami a linearitást illeti, a fõ sztorivonal mellett gyakorlatilag azt csinálsz, amit akarsz!

A fõ küldetéseket viszont nem szabad elrontani, mert akkor vége a játéknak. Pl. ha egy konvojt kell védened és hátramaradsz csatázgatni a támadókkal, akkor egy párszor rádszólnak hogy menj a konvojjal, ha továbbra sem mész, akkor game over. (de szerintem ez belefér - nem különösebben zavaró)
Na, játszogattam még egy kicsit, szerintem SZUPER!
A felvehetõ küldetések egyelõre kicsit egyhangúnak tûnnek (csupa gyakás), a fõ sztorivonal viszont elég király!

A grafika szerintem nagyon ütõs, az irányítás egérrel enyhén furcsa elsõre, de nincs vele gond.

Van belsõ nézet is.
Na, írjatok már valamit! Milyen?

Na mégegyszer ...

A Net titokzatos helyeirõl ... http , ftp , smsweb , DC , p2p ...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
A Net titkzatos helyerõl ... http, ftp , DC , P2P ...

hiba
Mondja valami infot meg, milyen a jatekmenet, iranyitas, mennyire van szabadsag vagy eppen linearitas ?

3P
Mond el, milyen az iranyitas, tenyleg meszokhato?
Belso nezet van, jol lehet ott is iranyitani?

Huh mar allig birom kivarni a hatra levo 30 percet... :)

Megcsináltam 2-3 küldetést. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nem megyek sehova hétvégén! :-)

Szerintem nagyon szép és hangulatos a játék, hibával még nem találkoztam (de azok úgyis majd késõbb derülnek ki - ha vannak).

Szóval elsõ pillantásra szuper, megérte várni rá!
Sephi
Nah ah irjatok man valamit rola mert meg nem teszem fel addig :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

3P
Allig birom kivarni, mire leer ez a remenyeim szerint csucs jatek! :))))

Sajnos linket en sem tudok adni, ugyanis privat FTP-rol toltom le.

SarkanyfuaRUSH
Noszóval, még mindíg semmi link ? :)))
http://www.hardwired.hu/ Itt nez körül eleg szepen kiveseztek az elozetes infok alapjan.
Ez milyen game lesz(tudom ûrszim) Ha a microsoft csinálja, annyira rossz már nem lehet... van vmi jó weblapja?

War. War never changes.

3P
Na uraim ez bearanyozodott!!! :)))

3P
Na, elmetnem 1-2 oldalral. Meg nyugtathatok mindenkit lesz belso nezet. :)))

Ahogy halaszd a történetben, egyre több csoport kínál fel üzletket neked.Így tudod fejleszteni a hajódat.vagy gyártani magadnak rakétákat,lõszert.
Idézet a Hardwired-rõl:
"Az alapbeállítás a harmadik személyû nézet, ilyenkor hátulról látjuk a hajót. (Elõnye a nagyobb látószög.) Lehet zoomolni, amikor is szinte eltûnik a hajó a képernyõrõl, olyan parányi lesz.
Van természetesen belsõ nézet, ahol a pilótafülke körvonalai látszódnak, egyedi belsõt kölcsönözve a különféle típusoknak."
Reménykedjünk, hogy így is lesz...

Kizártnak tartom. Szerintem valamit félrenéztél,
hiszen ez szimulátor lesz és nem arcade.
Legalábbis remélem, hogy nekem van igazam ;)
skorpio7
Tehát nem ülhetsz bele ( fps nézet ) , hanem csak kívülrõl mutatja a hajódat és úgy harcolhatsz , repülhetsz ( 3rd person nézet ) .Az új Hardwiredes videón ( amit a német GameStar-nak köszönhetünk ) , csak külsõ nézetes csata van , kíváncsiságból letöltöttem még pár videót a hivatalos honlapról , de nem találtam benne belsõ nézetes harcot ... pedig az alapvetõ lenne és ennyivel jobb az X sorozat .

"Fõleg , ha a freelancher csak külsõ nézetes lesz . "
Ezt hogy érted ?

skorpio7
Aki látni akar vmi iszonyatosan jó intrót , az nézze meg ezt ... FREELANCHER INTRÓ .
Még egyetlen magyar online gamer site-on sem volt kirakva , én is az új Hardwired-es ( Német GameStar-os videó topic-jában olvastam róla ) cikk topic-jában találtam ezt a linket , de le is nyûgözött egybõl .
Amúgy grafikailag , hangulatilag az X2 ( X-Beyond the frontier és X-Tension következõ része ) verni fogja ezt a game-t .Fõleg , ha a freelancher csak külsõ nézetes lesz .

Ahh, én mégcsak csak az act 1 / talán második rész. Sok idõm megy el a feladatok értelmezésével.Nah mindegy szerintem nagyon komoly kis darab. Kiváncsi leszek a Freelancer intróra. Az iwar2-é szerintem vilábajnok.
Mondjuk én a bruno bonell kezdetû gamákat imádom.(Outcast).
Más: A hajót lehet, ha igen akkor mikortól upgadelni? Ja és hogy ?
Hali
Még csak az Act 2/misson 3-nál...