Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:(((
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Tartottam tole, hogy tenyleg bug, most be is jott :((
Hany ilyen lehet meg vajon ebben a jatekban?! :(
Na mindegy, egyebkent ocsednek bejott, hogy korabbi allast toltott visza?
Na ne rohogtess!!!!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyors pénzszerzéshez: ne felejtsétek el felszedegetni a harcmezõn maradt hulladékot. (A bal alsó ablakban a ládára kattintva kiir mindent ami a harcmezõn maradt) Fõleg a pajztöltõket mert az elég drága megvenni igy spórolhattok. Ha sokan mennek rátok ugyis gyorsan fogynak hiába cseleztek az afterburnerrel. (Micsoda manõvereket lehet csinálni!)
Most épp egy heavy fighterrel nyomulok amire találtam egy 3.generációs pajzsot egy kutatóbázison. Gunner beállítottságom miatt nemigen használok rakétát de van a gépre szerelve egy rakétakilövõ is. A plazmafegyverek jók a graviton-pajzs ellen ami ezeken a kis gépeken van, kombinálva sorozatlövõkkel tuti munkát lehet végezni!
Überkirály ez a game! A hipertérugrás is milyen királyul néz ki! ;)
AppName: freelancer.exe AppVer: 1.0.1223.11 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.0 Offset: 0000310f
Configom: P4-1600@2320, 512 ddr333, Ti4600, Detonator 41.09 WinXP és DirectX 9.
Valaki nem tudja mi lehet a gond?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Elvileg egy párbeszéd után simán rátoktámadnak...
Póbálj régebbi mentést visszatölteni :(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
War. War never changes.
Elfelejtettem, hogy vannak nanobot-jaim :)
Szoval illik azt is hasznalni neha-neha ezek szerint... :)
Most viszont, vagy nincs szerencsem, es belefutottam egy bug-ba, vagy tenyleg bena vagyok.
Ezt a kuldetest megcsinaltam, majd vissza kellett ternem a California Minor-hoz. Amint visszaertem harom semleges katonai urhajo vart a bolygohoz kozel, de tok hidegen hagytam oket, se dumalni nem lehet veleuk, se semmit (ha szet probalom loni oket, akkor termeszetesen game over). Tovabbi gondom, hogy meg csak leszalni sem tudok innentol a bolygokra. Mi lehet a gaz? Mit kell csinalni a katonai trioval?
Varom azon szemelyek valaszat, akik mar tul vannak ezen... Koszi.
jó játékot mindenkinek
megyek is vissza nekem bejön a hangulata miatt.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Itt nem lehet az urbol atlepni a bolygo legkorebe - foldkozeli repkedes nincs? :<
Amúgy nyomassatok képeket, képeket, képeket.....
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Csak konkret kuldetesek alatt lehet repkedni? :<
Milyen az az urhajos jatek, ami nem arcade???
Ha valami attol szimulator, hogy a valosagbeli fizikai modellt probalnak PC kereteiben visszadni, akkor az egyetlen PC-s urhajo szim a
Space Shuttle lenne, ami kb 1992-ben jott ki...
és ja lehet, ha elite klónnak harangozták be. ekkor elvileg szabadon mászkálhasz a galaxy-ban és azt csinálhatsz, amihez kedved van (és amilyen lehetõségek vannak a progiban :)
War. War never changes.
War. War never changes.
Sajnos vagy engem, vagy akit kisernem kell mindig lelovik.
A szar lezerem eleg kevesse hatekony az ellenfel ellen, ok szinte 1-2 sorozattal le is vesznek a terkeprol :(.
Van valami jobb fegyver, ami hatasossabb mar ott?
(Termeszetesn mar class 3-as ill class 2-es fegyvereeim vannak)
Urhajobol az elejen kapottal probalkoztam, illetve beszereztem egy heavy fighter-t, na igen annak joval nagyobb a tuzereje, de olyan tetu, hogy alig tudja befogni az ellent.
Szoval valami tippet kernek a kisergetos kuldeteshez!
Eddig nagyon tetszett a game, nehogy mar itt megakadjak :-/
Segitsegetek alore is koszonom!
War. War never changes.
War. War never changes.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
War. War never changes.
War. War never changes.
Az MS global server nem mindig elérhetõ :o(
Kurva jó a gém.
War. War never changes.
Athlon XP 1600+
512 sdram 133mhz
gef2mx400
WinXP :)
War. War never changes.
War. War never changes.
Amikor odaérek, akkor hiába maszírozom a 'dock' gombot (persze a CalMinor Dock kijelölve :), nem lehet dokkolni, azaz leszállni a bolygóra. Mindegy, visszatöltök valami régebbi állást, hátha onnan menni fog :)
Miért, az Elite mi volt, ha nem arcade ûrszimulátor?
Remélem már megoldódott a gondod. Én már túl vagyok azon a küldin és nem volt semmi gondom.
(Hogyhogy nem enged dokkolni? Mit mond?)
Amúgy ez a kisérgetés volt az eddigi legszopatósabb küldi, legalább 5x haláloztam el...
War. War never changes.
War. War never changes.
A scrollozásnál tapasztalható lassuláshoz pedig elég eggyel visszavenni a hardveres gyorsítás csúszkáját. Nem kell kikapcsolni teljesen.