Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Koszi. Akkor nekiugrok en is, bar a mar irt hulye bug miatt igy is korabbi allasrol kell folytatnom.
:(((

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A 8. lépést nem csinálta. Legalábbis azt irta nem?
3P
Ujratelepitesnel elfogadja az elozo telepites alatti allasokat?

3P
Koszi szepen.
Tartottam tole, hogy tenyleg bug, most be is jott :((
Hany ilyen lehet meg vajon ebben a jatekban?! :(
Na mindegy, egyebkent ocsednek bejott, hogy korabbi allast toltott visza?

3P
Mert az X Elite akkor nem az ugye???
Na ne rohogtess!!!!

[Jakuza]
Azert mert Arcade . :)
Talan probald ki ezt.
X Elite (Oldies Opengl remake)

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tegnap este szemfolyásig nyomtam. Nem véletlenül vártunk rá 2 évet, vagy 3? Az irányítás über. Elõször be akartam szállni valahogy a gépbe (mellesleg ugy emlékszem azt mondták lesz rá mód) de amint kipróbáltam az irányítást... hát ezt nagyon kitalálták. Egér emelgetés nélkül sokkal tutibban lehet irányítani mint bármely egeres ûrszimulátort. A második küldetés után volt 18 kilõtt fighter találatom ugyhogy higgyétek el nagyon jó az irányítás. Szinte mindent én lõttem ki a csapatból. A grafika gyönyörû és olyan simán fut a game hogy le a kalappal. Majd még egy FSAA kell neki aztán minden oké.

Gyors pénzszerzéshez: ne felejtsétek el felszedegetni a harcmezõn maradt hulladékot. (A bal alsó ablakban a ládára kattintva kiir mindent ami a harcmezõn maradt) Fõleg a pajztöltõket mert az elég drága megvenni igy spórolhattok. Ha sokan mennek rátok ugyis gyorsan fogynak hiába cseleztek az afterburnerrel. (Micsoda manõvereket lehet csinálni!)

Most épp egy heavy fighterrel nyomulok amire találtam egy 3.generációs pajzsot egy kutatóbázison. Gunner beállítottságom miatt nemigen használok rakétát de van a gépre szerelve egy rakétakilövõ is. A plazmafegyverek jók a graviton-pajzs ellen ami ezeken a kis gépeken van, kombinálva sorozatlövõkkel tuti munkát lehet végezni!

Überkirály ez a game! A hipertérugrás is milyen királyul néz ki! ;)
tudja valaki, hogy nálam miért fagy ki a game a microsoft logo után kapásból ezzel a hibaüzenettel?

AppName: freelancer.exe AppVer: 1.0.1223.11 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.0 Offset: 0000310f

Configom: P4-1600@2320, 512 ddr333, Ti4600, Detonator 41.09 WinXP és DirectX 9.

Valaki nem tudja mi lehet a gond?

Falabu
Vészmadár:D

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Ez sajna tényleg bug, az öcsémnek is bejött.Itt van elakadva õ is.
Elvileg egy párbeszéd után simán rátoktámadnak...
Póbálj régebbi mentést visszatölteni :(
Sephi
Nos en eddig csak a normal fegyvereket hasznaltam bar vennek raketakat is de nem tudom hogy kell oekt hasznalni :(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
Eh nalam pont forditva vagyon, a semmibol jonnek elo a tormelekek. Pedig maxon van minden.

Nos nekem minden gond nélkül megy a szervereken multiban, ki is próbáltam párat, és olyan, mint a sngle player, csak nincs benne a fõszál..(magyarán tök király, szabadon repkedhetsz-bunyózhatsz meg minden) Nekem az tetszik még nagyon, mikor bemegyek a roncsmezõbe, és több száz km-rõl lehet látni a törmeléket mindenféle lassulás nélkül! Na pá elteszem magam holnapra, meg még tanulni is kéne... :)

War. War never changes.

3P
Kozben sikerult megoldanom a gondom :)
Elfelejtettem, hogy vannak nanobot-jaim :)
Szoval illik azt is hasznalni neha-neha ezek szerint... :)

Most viszont, vagy nincs szerencsem, es belefutottam egy bug-ba, vagy tenyleg bena vagyok.
Ezt a kuldetest megcsinaltam, majd vissza kellett ternem a California Minor-hoz. Amint visszaertem harom semleges katonai urhajo vart a bolygohoz kozel, de tok hidegen hagytam oket, se dumalni nem lehet veleuk, se semmit (ha szet probalom loni oket, akkor termeszetesen game over). Tovabbi gondom, hogy meg csak leszalni sem tudok innentol a bolygokra. Mi lehet a gaz? Mit kell csinalni a katonai trioval?
Varom azon szemelyek valaszat, akik mar tul vannak ezen... Koszi.

Lammer
Szerintem baba... :)
jó játékot mindenkinek
megyek is vissza nekem bejön a hangulata miatt.

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

hiba
Megprobaltam egy bolygora leszallni de szetesett a kaszni a legkorbe lepes alatt.
Itt nem lehet az urbol atlepni a bolygo legkorebe - foldkozeli repkedes nincs? :<

Space Simulator is jó volt.

Amúgy nyomassatok képeket, képeket, képeket.....

Falabu
Elején van pár kötött küldetés! De utána már szabad! :D

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

hiba
En azittem ez olyan frontier elite szeru gama, avagy a magam ura vagyok egy univerzumban - tevedtem volna?

Csak konkret kuldetesek alatt lehet repkedni? :<

hiba
Megcsinaltam egy kudletest de ez engem nem erdekel :> Hogy a csudaba lehet szabadon repkedni, egyelore igy marha kotott az egesz, amolyan freeride mod nincs? En arra akarok menni ahova en jonak latom, nem ahova a konvoj megy, meg hasonlok. Nincs erre lehetoseg?

3P
Nem ertem azokat, akik ezt learkadozzak.
Milyen az az urhajos jatek, ami nem arcade???
Ha valami attol szimulator, hogy a valosagbeli fizikai modellt probalnak PC kereteiben visszadni, akkor az egyetlen PC-s urhajo szim a
Space Shuttle lenne, ami kb 1992-ben jott ki...

na lejött végre :D

és ja lehet, ha elite klónnak harangozták be. ekkor elvileg szabadon mászkálhasz a galaxy-ban és azt csinálhatsz, amihez kedved van (és amilyen lehetõségek vannak a progiban :)

hiba
Lehet ebbe szabadon repkedni v csak kuldetesekben?

Falabu
Kira:DD

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

hmm...még kb. 10 perc és lennt a game :)

Falabu
Kéne egy álladnó 60-s szerver:P

én megnéztem, megy neten

War. War never changes.

Falabu
Neten majd nyomhatjuk! Persze még belejövök a játékba...

Én most vettem egy csatahajón egy defendert, 2 pajzsgenerátora van meg vagy 5-6 lézere, a rouge-ok meg nem is tudtak megsebezni:) Téllek ti kikkel szimpatizáltok? Én most speciel a zsarukkal

War. War never changes.

Falabu
Kiaszott jó lett a gém!!

3P
Epp a kisergetos misszional tartok a California rendszeben a fokuldetesek kozott.
Sajnos vagy engem, vagy akit kisernem kell mindig lelovik.
A szar lezerem eleg kevesse hatekony az ellenfel ellen, ok szinte 1-2 sorozattal le is vesznek a terkeprol :(.
Van valami jobb fegyver, ami hatasossabb mar ott?
(Termeszetesn mar class 3-as ill class 2-es fegyvereeim vannak)
Urhajobol az elejen kapottal probalkoztam, illetve beszereztem egy heavy fighter-t, na igen annak joval nagyobb a tuzereje, de olyan tetu, hogy alig tudja befogni az ellent.
Szoval valami tippet kernek a kisergetos kuldeteshez!

Eddig nagyon tetszett a game, nehogy mar itt megakadjak :-/

Segitsegetek alore is koszonom!

Benne vannak azok az idegenek a játékban, akik az introban szétlõtték a napot? (a teljes introban)

War. War never changes.

nekem igen tetszik a game

War. War never changes.

Sephi
En nem jaccotam Elite-et szal en nem csalodok szerintem rulez!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

na én is most szedem lefelé a gamet, már alig várom, hogy rávethessem magam :) annakidején elite 2-õt éjjel-nappal nyomtam és ahogy hallom ez is azalapján készült, tehát rossz nem lehet :)

hát mivel csak 1 órája játszok vele, ezért még inkább gyakorlok:)

War. War never changes.

S(oWh@nD
gyere játszani... multiban.
S(oWh@nD
Jól.
Jól látom, hogy lehetek a játékban kereskedõ, fejvadász, bûnözõ, meg rendõr is? Hát ez ki*@szott jó játék!

War. War never changes.

S(oWh@nD
8 játékos szerver
62.201.69.116
S(oWh@nD
Csinálhatna valaki egy magyar szervert !!!
Az MS global server nem mindig elérhetõ :o(
Kurva jó a gém.
Ez eszméletlen! Rohadtul tetszik a game! Most tartok a roncsmezõnel, és igen király! Csak 1 kérdésem van: hogy lehet megcsinálni, hogy feliratozza is az angol szöveget?

War. War never changes.

szerintetek nálam hogy fog menni?
Athlon XP 1600+
512 sdram 133mhz
gef2mx400
WinXP :)

War. War never changes.

Látom sok embernke van video ill. hangproblémája, remélem nekem nem lesz... amúgy nekem is SoundBlaster PCI 12-am van. Na ppnt lejött az utsó file is, felrakom. Van benne amúgy multiplayer?

War. War never changes.

Bravoman: Sajnos még mindig szívok. Hogy mit mond? Hát éppen ez az... semmit. A mission log azt mondja, hogy menjek el a California Minor-ra.
Amikor odaérek, akkor hiába maszírozom a 'dock' gombot (persze a CalMinor Dock kijelölve :), nem lehet dokkolni, azaz leszállni a bolygóra. Mindegy, visszatöltök valami régebbi állást, hátha onnan menni fog :)

!

Miért, az Elite mi volt, ha nem arcade ûrszimulátor?
MorganN!

Remélem már megoldódott a gondod. Én már túl vagyok azon a küldin és nem volt semmi gondom.
(Hogyhogy nem enged dokkolni? Mit mond?)

Amúgy ez a kisérgetés volt az eddigi legszopatósabb küldi, legalább 5x haláloztam el...
meg van egyáltalán weblapja?

War. War never changes.

van benne multi?

War. War never changes.

Nálam elég volt a 3., 6. és 7. lépést megcsinálni.
A scrollozásnál tapasztalható lassuláshoz pedig elég eggyel visszavenni a hardveres gyorsítás csúszkáját. Nem kell kikapcsolni teljesen.