3984
-
#1164 En corsairra teszem a voksom :D -
#1163 1. outcast
A többi nem számít.... -
#1162 outcast -
#1160 Lepaktálsz a bűnözőkkel összerakod a hajód fullra aztán kiirtod őket ,már is a saját hasznodra váltak …
És akkor ,hogy Etnies –t idézzem : „kemény világot élünk” ez igaz lesz rájuk is. -
#1158 Ráadásul ha jól tudom a Freeport9-en nem árulják a legjobb pajzsokat.
Tehát ,hogy beszerezz valami jó 10es pajzsot ahhoz sem árt valamelyik bűnözővel jóban lenni. -
#1157 Mert az vizbu vesz ki a zokszigent :) -
#1156 Tenyleg celszeru kibekulni azzal a neppel, akitol a hajot akarod megvenni, mert lehet hogy jol tudsz majd menekulni, de dokkolnod is kellene a vasarlashoz, ami egy ellenseges objektumra lehetetlen. -
#1154 Én red Hessianokat írtottam, ezzel a corsairok átmentek neutrálba és onnan már könnyű volt. Esetleg írthatod a Gas Miner Guild hajóit, és akkor az outcastok is kedvelni fognak. -
#1151 Hali.A következő a problémám a gameval.Amikor átvezető animok vagy párbeszédek vannak kilép a winfosba.A háttérzaj közben megy tovább.A #183as hozzászólás szerint leszedtem a codecket.Most hol van hang hol nincs de ugyanúgy kilép winfosba.Mi lehet a gond?Előre is thx -
#1150 Kemeny vilagot elunk :) -
Jacky #1148 Molex, elkuldened nekem is a jelszot? Ott var a karakterem :) -
#1147 van mukodo jelszo a huntershez, erdemes mailt nezni :) -
#1146 Hát per pillanat semmilyen működőt nem tudok. -
#1145 Már ki is linkeltem a fórumok közé. -
Norbyte #1144 Sziasztok.
Magyar szerver van? Olyan ami nem jelszavas?
A Hessian igen jó ping-gel rendelkezik, de jelszó hujján nem lehet belépni. Vagy tudnátok mondani mail címet a Hessian gazdájához? -
#1143 http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=lipovics2&id=1048190460
tessek -
#1142 hat nyiss egyet :) -
#1141 nincs icqm :)
soha nem is lesz :) -
#1140 Azt nem vágom de te nem vagy elérhető ICQ-n ? -
#1139 Etnies : Jut eszembe nem akarsz az oldaladon nyitni egy Freelancer fórumot ,hogy ilyen esetekben mint a mostani ne ezt offoljuk szét. -
#1138 Gyere mar IRC-re!
#freelancer.hu -
#1137 hát ja -
#1136 Csa! :)
Ezt megszivtam/tuk rendesen :) -
riska #1135 Há várjá má, legalább az első mission pakkot várd meg! -
#1130 csa, ha mar ugyis ennyire raersz, probalgasd a jelszot, es ha eltalalod ird meg ide :DD -
#1129 Én ezt a kettőt találtam :
Magellan / MactanBase
Galileo / LeidenBase
Mondjuk arra már nem emlékszem miért is kerestük őket.
Méghogy elvonási turret-em van...
-
#1128 Ja, en is erre gondoltam:) de en meg kozben kideritettem hol vannak a lane hackerek, tegnap oket kerestuk :) mar csak arra vagyok kivancsi jo-e az infom.. -
#1127 CSv ma teljesen keszen van :)
Elvonasi tunetek :) -
#1126 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1125 Probléma megoldva
Bár a mozgásod elég korlátolt de hát szerver nélkül erre telik... -
#1124 teljesen mindegy mekkora a pancelja, ha mar nincs pajzsod ugyis futsz, ha mar a pancelt lovik reg rossz, nem?:) pajzsot meg mind a 3 nagy hajora (eagle, sabre, titan) ugyanazt lehet feltenni, valamint 8/10-es fegyvereket. -
#1123 mekkora a páncélja? -
#1122 yeah, ott a hajom :DDD de nem mozog... miert nem mozog? :DD -
#1121 Én is Eagle
Molex : Remélem örülsz hogy láthatod :) -
#1120 Sabre -
#1119 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1118 a huntersen eagle, remelem meg fogom latni :) -
#1117 milyen hajóval nyomultok ? -
#1116 lol -
#1115 azert jelent valamit, hogy amiota pass van a szerveren 0/10 a jatekosok szama :P