Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyszi írjatok ide is, hogyha van szerver. Engem is érdekelne.
Eddig még csak belenéztem, de egyelõre tetszik ez a gamma.
köszi
Egyelõre ott tartunk hogy tegnap tudtuk elõször kipróbálni a multit közösen...ez épp este 10re esett kituggya milyen okból..namost ez nem jelenti azt hogy rendszeresen este 10kor fogunk kezdeni,érted:)))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
fucko , Hapi , Marki es Tnex ugy nez ki ma ejjel 10 utan az Ircneten a #freelancer.hu csatin talizunk es csinajuk tovabb oksa?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Itt 10 ember fer el es majd egyut hujulunk a vilagegyetemben!
Minden este 10 ora utan Kb. a 62.231.85.194
Varok mindekit akit erdekel!
A baj az hogy kezd pofatlanul nehez lenni a jatek es nem tudom micsinajak. Mert mar van olyan hogy rapulunk 5 en es amikor jon az ellen mind engem tamad meg bazz.. es volt olyan hogy asse tudtam mivan mar meghaltam :(
Most megyek vadaszgatni kicsit es veszek masik gepet!
War. War never changes.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
War. War never changes.
Birkus Maximus
Gyerekek nincs magyar server vagy valami hogy jaccuk egyut??
Akit erdekel az egyut jatszas keresen meg ICQ-n!
71675010
Birkus Maximus
Birkus Maximus
Ott mindegyik aru mellett le van irva hogy azokon a bolygokon amelyiken mar jartal mennyi volt az adott aru erteke.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
tényleg valaki nem tud valami top kereskedelmi combot a new york rendszerben, amivel sok lovét lehet kaszálni?
SPOILER>>>
Most találtam pl. 2 class 10-es fegyvert 1100-as hull damage-el. 36000-ért lehetne eladni, de nekem egy olyan járgány kéne, amire rá lehetne szerelni. Ja és most olvastam egy fórumban, hogy el lehet jutni egy nomád rendszerbe, ahol miután leverünk egy rakat nomádot, telepakolhatjuk magunkat frankó alien cuccokkal, meg van ott valami majmok bolygója vagy mi a rák. :) Ez a jump hole valami omicron alpha-ban van, tudja valaki hol van ez?
<<
Mentem Dublin fele megkeresni egy tagot es amikor a hyper repulopalyan mentem at lattam egy bazi nagy urhajot es megaltam es talatam bake egy olyan gepet hogy essik le a pofam!!!!
6 darab 5 fokozatu agyu hely
4 darab 4 fokozatu turret hely
2 darab raketaveto hely
2300 !!!! as pajzs!!!!!
anyuuuu ez buntet!!! kemeny 67000 $ volt de megerte!!!
War. War never changes.
War. War never changes.
Birkus Maximus
1.: Van egy különöseb brutális route, itt luxury food-ot lehet szállítani. 200 az eladási, és cca 1200 a vételi :) Igaz, romlik a kaja, és nem is rövid azu útvonal :) De így több 100e-et lehet kaszálni 1 úttal
2.: Ha eljuttok az Order ûrhajóra (vége felé) FELTÉTLENÜL nézzetek be a hajóárushoz, ott kb 1000 pézért (!) megkapjátok a játék 1ik legjobb hajóját
3.:Gondolom erre már mindenki rájött az új EVENTek mindíg szintlépés után jönnek.
Birkus Maximus
A jobb felsõ sor végén van a lista, ahol a cél nevére kattintva, akár több rendszeren keresztül is bejelöli nektek a "waypint"-okat...
TIP02: Tuti felszereléseket és hajókat a "battleship"-eken árulnak.
TIP03: Vannak értékes szállítmányok, pl Artifacts.
A Junkies hajók közül már jó párat leszedtem ilyen árúért, ami 1200/db Manhattanben.
TIP04: "o" -val scannelsz, "t"-vel váltasz a következõ hajóra. Így nagyon könnyen tudsz hajókat átvizsgálni értékes árúért, vagy csak megállapítani, hogy milyen felszerelése van, érdemes-e megtámadnod stb...
Remélem hasznotokra lesznek tapasztalataim.
Ti is dobjátok be, ha van valami trükkötök, tippetek.
Sajnos nekem csak realative keves idom van vele jatszani, igy csak epp atkerultem Uj Angliaba, az elozo rendszerben mar ugysem latnanak szivesen ;)
Egy erdekes dolgot lattam, a missoin konyvtarban 1-14-ig lattam alkonyvtarakat. Ez azt jelentene, hogy csak 14 kuldetes lenne? Remelem nem, mert mar itt a 6. vagy 7. kuldiben vagyunk.
Tenyleg, helyreall meg a jovoben a kapcsolatunk az amerikai rendszerrel? :)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Most talakoztam a lathathatatlan urhajokkal a Reichterel :) Kicsit erosen tulzas volt az a jelenet amikor megtalatak minket a Bachman bazison (lehet nem jol irtam a nevet:)) es kimenekulunk oszt erted a csaj megszolal hogy nem tududunk menekulni ezert harcojunk es vannak vagy 10-en plusz ket nagyobb is. Nekem meg rohadt bogar allat gepem van es nincs tul jol felszerelve oszt vettem rakatekat ra es ugy se sikerult majd ugy csianaltam meg hogy ugy elhuztam onnan de kovetek es vegulis amikor kieertem a tiszta urben megfordultam veluk szemben es agyneki Jordan volt. Es nyertem:)
Riszpekk
egy dolgot nem értek, mi a faszért ilyen retek zsúfolt a világûr???? 10 mp-ig nem tudsz úgy hajózni, hogy jelezzen valakit a radar, szal ezt nem értem... hol vannak a kihalt, istenhátamögötti vidékek?
Riszpekk