Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Freelancer-ben erre nincs lehetõséged modokkal sem.
Outcast és más hasonló tosszfiúkkal jóban lehet lenni könnyedén. Számtalan bázison és bolygón lehet vásárolgatni a kocsmában hekkerektõl erre megoldást (ráadásul a törvénytelen bandák iylen hekkerei többnyire esélyesebben fordulnak elõ más rosszarcúak bázisain). Minél rosszabb a viszonyod annál többe kerül a dolog.
De ölhetsz csak úgy natúrban Xeno-kat tonnaszámra, azzal is javul a kapcsolat másokkal. Csak ne feladatként végezzed mondjuk rendfenntartóknak mert a velük való javulás feladatvégzés által autoamtikus romlást hoz a rosszfiúknál akikkel haragban vannak.
Szóval irány a New York rendszer Colorado jump hole környéke , ileltve átmehetesz Colorado-ba is és ott is öldösheted a Silverton Field-ben a Xeno-kat.
A Freeportokon vannak olyanok, akiket lefizethetsz jobb hirnévért az általad kiválasztott "rosszfiúknál". 😊
Elmész pl az omega rendszerbe, ott megkeresel egy freeportot, jó eséllyel lesz egy valaki, akit lefizethetsz jobb hírnévért. Minél jobb technológiáal rendelkezik a csoport, annál többe kerül majd valószínóüleg. (ez saját tapasztalat)
A másik módja, h annak a haverjához mész,akivel jóban akarsz lenni és küldetéseket vállalsz. Ekkor majd a célcsoportnál is jobb hírneved lesz.
A legegyszerûbb szerintem a lefizetés. Legyen vagy 10.000-ed, azzal már jóban lehetsz a kitaszítottakkal. Nekik vannak a legjobb fegyvereik szerintem.
már régebben játszottam a játékkal és végig is vittem de most újra feltettem.arra lennék kíváncsi,hogy van e olyan mod vagy akármi amivel több hajóm is lehet?mert elég idegesítõ,hogy nem lehet külön vadászom meg szállító hajóm egyszerre...
ja igen és még valami.
hogy lehet jóban lenni a kalózokkal,kitaszítottakkal meg ilyen rossz fiúkkal?😄
PSN ID:misi2mezei
Jó lett volna ezt az elõtt olvasni, mielõtt vagy 15x letörlöm, de legalább már nyugodt vagyok 😄
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
A CF 1.9-et várom....😊 Nemsokára megjelenik.
Majd feltettem, utána 1.1, majd bemountoltam a szintén 7-zippel megcsinált minit, play és láss csodát,még mindig 1.0 a verziószám! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Jól van gyerekek, én ezt feladtam.<#nemtudom>#nemtudom><#zavart2>#zavart2>
Fingom sincs mit tehetnék ezek után....
Csak simán rányomtam a kibontás "images fl/" és megcsinálta a .bint-t és a cue-t.
Valami 45 file-ból csináltam egyet, amibõl meg a .bin-t,vagy mittudom én... de a játékkal nem volt gondom.
A Mini Image-et most a 7-zip-el sikerült gond nélkül kicsomagolnom.
feldobom az 1.1-et mountolom a minit és megnézem mi lesz...
Ha meg nem eredeti a játékod akkor mindig nézd meg milyen változatot szereztél (mondjuk 1.1-es változatú Freelancer nem került piacra, csak 1.0-ás és külön kell feldobni rá ezután a patch-et). Az is lehet hiba ha valami nagyon nyomorult módon sikerült képpé alakítani a játékot és most amiatt szívsz. A patch-nek gond nélkül fel kellene másznia rá amennyiben nem valami távolkeleti verzióról van szó (lokalizáció szerint és mind a játéknak mind a patch-nek egyeznie kell ha mûködtetni akarod).
A mini image-et leszedtem és gond nélkül ki tudtam csomagolni. Szerintem a hiba nálad lesz. Töltsd le megint, mert lehet, hogy a letöltésnél volt gondod.
Esetleg WinRar helyett használj 7-Zip-et, hátha a WinRar-od volt túl régi.
Ha normálisan feltetted a játékot és nem használsz crack-et akkor nem lesz gondod a verzióval patch-elés után. Mini image-el simán menni fog.
Addig semmit nem csinálok, amíg nem írtok valamit! 😄
"
A verziószám továbbra is 1.0 😄
Ja, amúgy a játékot is cd-képpel játszom. Nem lehet, h ez is beleszól?
Ugyan úgy az "F" SCSI-be mountoltam a MINI-t, mint amikor telepítettem.
Vagy nem kéne valamit a a MINI-bõl kimásolnom?
Már tényleg nem tudom mit csináljak vele...<#falbav>#falbav><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#help>#help>
Az oldalon eljutottam a letöltésig,de amikor rányomok a "file archive"-ra akkor ilyen hülye oldalt db ki, ahol nem látom a letöltést.
Vagy be kéne regelnem az oldalra?
A crack amit meg a linkedrõl leszedtél csak egy átnevezett 1.0-ás crack. Ezért lesz megint 1.0-ás a verziód, mert az a crack visszamódosítja a játékodat.
A gamecopyworld-ön meg nem nehéz megtalálni amit keresel. Megnyitod az oldalt, kiválasztod az egyik mirror site-ot ami online, majd ráböksz az ENTER feliratra és benn is vagy. Jobb oldalon ott lesz a game index, ott megkeresed a játék nevének kezdõbetûjét és ráböksz, majd az elõugró lapon megkeresed a játékot és ráböksz. Ott kiválasztod a game fixes-bõl az 1.0-1.1 fixed image-et. Letöltöd és használod. Amúgy ott lesz mellette a szükséges segédprogramok letöltésének lehetõsége is (csak az egyik kell vagy deamon tools vagy alcohol 120%. Elég az egyik. AZt felteszed és abba berakod a mini image-et (elõtte értelemszerûen csomagold ki a letöltött rar-t).
Ha játszani akarsz mindenféle gondok nélkül akkor ez a legbiztosabb megoldás minden esetben, nem pedig a crack-ek amikbe egyre gyakrabban jelennek meg olyan programok amiket jogosan vagy nem jogosan de veszélyesnek tart a vírusírtó. Játék elõtt betöltöd a DT vagy alcohol segítségével az image-et és utána csak el kell indítsd a játékot.
De például a Crossfire mod esetében nincs szükség erre sem, mert saját indítófile-ja van ami megkerüli a cd ellenõrzési védelmet és indítja a játékot.
egyébként meg 1.1-hez most hirtelen csak miniimage-et találtam, de az talán jobb is, mint egy crack.
www.gamecopyworld.com -on keresd.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Már nem tudom mit csináljak vele... kiborít!
Akkor a crakcket utána nyomom fel. oks, köszi!
LAN hálózatot minek akarsz létrehozni? Nem arra van kitalálva a program, hanem arra, hogy server-eken játsz.
Nem írja felül a verziószámot?
Hová tegyem, csaak simán a freelancer mappába, vagy azon belül a "data"-ba vagy az "exe"-k hez? (almappák)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
A hajtómotor-csatorna az a jó, ha minél nagyobb?
Van belõle 165, 150, 133 és 125 ös is, de a sebessége mindennek 200.000
SOsem tudtam, mit válasszak, még magyarítással sem.
Amúgy meg a sebzések pont a fordítottjai annak amit írsz. Tehát a hull damage a nagyob (ha mást ír a magyarítás akkor rossz, ugyanis hacsak nem pulse fegyverrõl van szó ami nulla közeli hull damage-et okoz brutális pajzssebzéssel, akkro bizony minden más fegyver esetében a hull sebzés a duplája vagy közel duplája a shield damage értéknek).
Nomád ágyúk közül csak a blaster és a cannon szerezhetõ meg, a lézer az nem.
Eagle-re én 2 Kraken 2-t dobnék fel mint Class 9-es ágyú (rakéta értelemtlen, túl könnyen kijátszható és még ki is leeht lõni könnyedén, plusz drága a lõszer is), meg 4 Noamd Energy Blaster (a tûzgyorsaságban bízhatsz jobban a pontosságban kevésbé, fõleg majd ha modokkal is játszani akarsz vagy multizol). Kell a gépre egy advanced thruster meg egy advanced countermeasures és jó is vagy tulajdonképpen minden ellen. Aknából meg a Ripper a legjobb.
Sunslayer torpedóindítót vehetsz azon a Bundschu bázison ahol a sztoriban is jártál (Bruschal Base a Frankfurt rendszerben).
19..(ezerkilencszáz valamennyit) mennyit vesz le a pajzsból! 😄
Van most a hajómon (Sas) 2 Wyrm 2 típus (a 9 osztályos helyeken), Egy Nomád Energia lövõ (Energy Blaster) és 3 Nomád ágyú.
Te mit pakolnál egy Sasra,amivel szerinted totál über lenne?
Meg akarom még keresni a Napgyílkos torpedó kilövõt(a torpedót láttam, h árulják, de a vetõjét még nem találtam meg), veszek még tûzcserkész rakétát és valami jó aknát és elhárítót.
AMi nekem van az Örzõ, Vad tûz, Kék láng és Sötét virág.
Ezek mind ugyan azt tudják, csak az energiafogyasztásuk eltérõ.
Pajzs: 1075, páncél:537, 699m, 600m/s, 2.00, 268(Õrzõ)
244(Kék láng)
220(Vad Tûz)
A Sötét virág nem tudom milyen volt, mert már nincs meg. De olyan Prometheus-szerû lehetett, ha nem fogott meg.
A class 10-es fegyverek közül nekem meg mindig is a gyorsabban lövõk jöttek be. Így például a JADE, SILVER FIRE vagy a PROMETHEUS. Ezek közül a Prometheus a leggyengébb (586-os hull és fele ennyi shield damage) de cserébe csak 146 energiát eszik. A legerõsebb meg a Silver Fire (717 damage és 179-es fogyasztás).
Class 9-es típusokból meg kétségtelenül a Kraken II-es a legjobb, mert bár alap sebzésben felülmúlja a Wyrm II, a lövések számával és a kisebb fogyasztással képes túlszárnyalni az elõbbi az utóbbit.
Megvettem a Titánt, de ja, elég lomha dög volt, amint tehettem lecseréltem a Sasra.(Eagle) Tényleg nagyon fordulékony, jó manúverezni vele.
A kitaszítottaknál(Outcast)megvettem a legfaszább fegyvereket, a Wyrm2 típust és a Karan 2 típust. Szerintem sehol nincs jobb ezeknél.
Most a roncsokból lövöm ki a fegyvereket. Eddig az Õrzõt, a Sötét virágot, a Kék lángot és valami Zöld izét szereztem meg. AZ utóbbi a legjobb, mert a legkevesebb energiát eszi(220) és ugyan azt tudja, mint a többi.
Elszórakozok így egy ideig, amíg ki nem jön az 1.9 es Cf 😊)
Végül is... 1 játéknap alatt végigvittem, 1 alatt meg lényegében fullra maxoltam 😄
Pár Xeno-nál azért több fog kelleni, mert frakciónként eltérõ mennyire számít. Corsair esetében nagyon kevéssé (valami 25 lelõtt gép után javul egy négyzettel a viszony náluk míg ugyanez az arány például a Liberty Police esetében 10:1).
Akkor már inkább mászkálj állomásokon az õ területeik környékén (az Omicron rendszerekben az Alpha kivételével mert ott az Outcast csapat az úr) és nézz be minden bárba (akár többször is felszállva majd megint dokkolva pár perc múlva). Ha mázlid van lesz ott egy hekker aki pénzért feljavítja a viszonyt. A hekkerek megjelenésére minden leszállásnál 10-20% esély van. De a pontos esélyekre rá is kereshetsz a neten (reputation hack keresés a freelancer kapcsán ki fog hozni pár fórumot ahol írnak errõl).
De én nem javasolnám megvételre azt a very heavy fighter-t amit kinéztél (a titánt). Óriási hátránya, hogy nagyon nehézkesen fordul, emellett a fegyverei a szárnyain vannak (amik nagyon hamar lelõhetõek és így bukod a fegyvereket is). Akkor már inkább az outcast sabre. Ugyanannyi fegyvert tud vinni, ugyanazon osztályból ráadásul nem csak az outcast bandánál vehetõ meg, de például a Red Hessian fõ bázison is (valamelyik omega rendszerben van már nem emlékszem, de talán pont ott ahol megy a bunyó köztük emg a corsair-ek közt), fordulékonyabb (mondjuk sehol sincs az eagle-höz képest mert az úgy fordul mint egy heavy fighter szóval köröket ver a másik két very heavy típusra és bár kevesebbet bír ki mégis esélyesebb a találatok elkerülésében így nem is kell neki sokat kibírnia).
Addig elszórakozok ezzel, amíg ki nem jön a Crossfire 1.9 Majd utána felteszem.
Jelenleg a Kalózok (Corsairs) Titán nevû hajóját akarom megvenni.
Jó drága, meg nehezen tudok jóban lenni velük.
Na, azt eddig nem tudtam, h a Xenokat ha ölöm, akkor happy leszek mindenkinél! 😊
Megyek is és legyilkolok párat!
Bretonia területen Gaians és Molly gépeket gyilkolj és javul a helyzeted a hatóságokkal és a hivatalos cégekkel.
Japóknál a farmer alliance, hogosha, golden chrysanteum és blood dragon hajókat kell gyilkolászni ha a hatóságokkal jóban akarsz lenni (mindegy mennyire leszel haragban ezekkel, a sztori miatt úgyis ki fogsz velük békülni).
Fritzekél me a helyi rosszfiúkat kell rúgdosni (Bundschu, Red Hessian, de szóba jöhetnek még a Corsairs-ek is).
Egyébként a Google-be beírod mit szeretnél és kidob kismillió oldalt ahol megnézheted ezeket az infókat.
Trükk az nincs arra (mindenféle cheat és editor viszont tonnaszám kering a neten csak rá kell keresni bár ezek az alapjátékhoz íródtak így vagy hiányosan vagy sehogy nem mûködnek modokkal), hogy elõcsald az összes bázis és rendszer térképét. A játék errõl szól, hogy felfedezed a játékteret. A modok úgyis megváltoztatnak és bõvítenek, így gyakorta a már ismert rendszerek is megváltoznak, tehát érdemes újra bejárni azokat. A lustaság nem jó tanácsadó, túl sok mindentõl esel el emiatt. 😉
Pénzcsinálás két lejobb módja a roncsok felkutatása és a kereskedelem. Bizonyos szint felett meg a harci feladatok. Crossfire esetében a harci feladatok mindenképpen jó ötletnek tûnnek (ugyan a közvetlen fizetés eszement kicsi de nem is ez a lényeg, hane ma reputáció és a loot), mert a kilõtt hajókból kipotyogó pilótákat nagyon jó pénzért le lehet adni a dutyikban. Ráadásul úgy van megcsinálva a dolog, hogy bár nem hagyhatod el a New York rendszert az elsõ elvégzett Single Player feladat után hivatalosan, de mégis van egy rejtett (ami vicc mert marha messzirõl látszik) kapu a rendszerben, amin keresztül eljutsz új rendszerekbe amik pluszként lettek bedobva és ott találhatsz dutyit ahol lepasszolhatod a pilótákat és jókora pénzeket kaszírozhatsz. A második feladat után meg már le tudsz menni Texas-ba ahol két dutyi is van.
Késõbb a Bretonian erõk a single rész egészében semlegesek lesznek, így a náluk lévõ dutyihoz mindig vissza lehet menni, mindegy éppen hol vagy (a dutyi meg Manchester-ben van, a térkép dél-keleti negyedében egy aknamezõ közepén amihez egy biztonságos út visz be).
Meg egy olyan trükk is jó lenne, amivel elõcsalhatom az összes rendszert és bázist a térképen.
Lusta vagyok már körbejárni az egészet. 😄
Meg egy kis pénzcsináló valami is jó lenne.....😛
A történet megértéséhez (egy ennyire gyermeteg és egysíkú, könynen kikövetkeztethetõéhez legalábbis) meg nem kell szövegértés (pláne, hogy feliratozás sincs az alapjátékban eleve) mert lejátszod, így lényegtelen a karattyolás, a szemed elõtt zajló eseméynekbõl egyértelmû lesz az egész. 😊
Meg az alap játék párbeszédeit is nagyon szívesen olvastam volna.
OK, h "így is élvezhetõ a játék"(by: honosítók),de élvezhetõ az magyarítás nélkül is, mint sok más.
Akkor az igazi szerintem, ha az ember a történetet is érti.
Alap v1.0, v1.1 javítás + FLMM 1.31 és Crossfire 1.9