Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
nem tudom esetleg Win Reinstall vagy driver... stb hõfok?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Aquli
Van egy gondom. Elkezdek jatszani a jatekkal, de kb 10 perc game utan lefagy. Mit tegyek? a demoval nem volt baj.
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

McCoy
Szevasztok, plz a [email protected] -ra dobjatok egy mail-t a jelszóval a LAIR & A-team szerverhez, mert szívesen jáccanék ezzel a game-el (nem csítelek, mielött gyanu is esne róla)
CS@
Hát új hajó és rendszer még csak ,csak ,de „használható” küldetéssel még mindig nem találkoztam.

3P
Nincs valami biztato hir valami jo mod erkezesereol? Uj kampanyokkal, uj helyszinekkel, es nem utolso sorban uj hajokkal?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

gumininja
Pedig hidd el, nalad van valami spec hiba. Alapallapotban nem all sosem. Utanegeto szokott leallni, ha elfogy a nafta, de a cruise eddig meg sosem allt le nekem. (Kiveve ha belefurodtam egy kosza bolygoba, amig en felalltam es nem voltam gep elott, az automatika meg kikapcsolva;])
PResident Evil
miért állna le?
nekem ment végig... csak az elején jól startolj !!!

KeSSel!

Nekem szintén jelentkezett az általad felhozott probléma, de segített egy "full reinstall" (még a mentéseid is megmaradnak)!

Üdv, Mac!
Szisztok!

Valaki könyörüljön meg rajtam és küldjön legyen szíves egy jelszót a ters.... szerverre. Nagy nálam a kétségbeesés, mert már kb. egy hete próbálok jelszóhoz jutni (5 féle e-mailes próbálkozás), de senki le se sz*r. Ennyire nem érdeke senkinek, hogy megteljen ez a szerver? Most pl. 3 azaz három játékos van fent a lehetséges 20-ból, de ki tudja hányan toporognak elõtte a velem hasonszõrûek.

A segítségeteket elõre is köszönöm!

Mindenkit üdvözöl, Mac!
PLaci
(Nem 7/24)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Fiúk(/Lányok?)!

Találtam egy kalóz szervert!
Minden új kari lvl3 xenos-ként kezd 12.000 credittel!
IP: 193.62.14.190

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

????

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Gyerekek , hogy a hóhérba kell a versenyt megnyerni ? Mi a csudának kell egy ilyen kereskedõ-szimulátoros játékba ilyen marhaságot beleprogramozni ? Mintha a C&C Generals játékban csata közben tankgyorsasági versenyt rendeznének . Állandóan leáll és újratölt a Cruise-engine , ilyenkor rossz irányba sodródik a gép , load . A hajam csomókban hullik , a billentyûzet romokban . Nincs valakinek mentése /a verseny utáni/ ? Azért nem játszom autóversenyekkel , mert nincs érzékem hozzá , tehát ehhez sincs :) .

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

CS@
A cd-n található Fonts könyvtárból a fontokat telepíteni és rendbejön.

CS@
Viszont írtam egy mailt még ma is neki és néhány óra múlva jött a válasz ,úgyhogy ha napokkal régebben írtál neki akkor próbáld újra hátha elkalódott.

CS@
Jó kérdés … sajna a választ nem tudom.
Egy ideje írtam én is mondjuk nem pass-al kapcsban ,de válasz nem jött.
Mondjuk tegnap az indexFL fórumon írt neki valaki és neki mára megjött a válasz.
Szóval nemtom.

CS@
Régebben olvastam másoktól azt a problémát ,hogy kilóg a szöveg a szövegdobozból én eddig nem találkoztam vele ,de most vindóz reinstall után nálam is ilyen lett ,ha valaki tudja a megoldást légyszi írja már le. THX!

CS@
Dokumentumok/My Games -ben vannak a save-k és egy két egyéb motyó azt viszont nemtom ,hogy a használt szerverek listáját is itt tárolja e.

CS@
Köszönöm szépen az infót mostanában nem sokat játszottam vele. Máris javítom még 1x THX !

PLaci
Az infó nem a legfrissebb a szerver megújult, (Asszem az A-Team -el olvadt össze) a jelszó ugyanaz, de már 20-an nyomhatják 1idõben az ipart, és 100MB-en kapcsolódik az információs szupersztrádához...

CS@
Zoltanoo
Srácok!
Mi a magyar szerver jelszava???!!!!
CS@
Itt a letöltésben van egy magyarítás fent ,de arra vigyáz ,hogy ezentúl nem tudod majd kik is azok a corsairok …

[HUN]PAStheLoD
höhö!! ASE is megy rendesen!

[HUN]PAStheLoD
ASE mint alap megvan (SoF II ownZ) de aztmondja hogy unsupported! ok thx az ircért!

gumininja
ircen #freelancer.hu, ott nezz szet tarsak es serverek utan. De emelett nagyon jol hasznalhato az Allseeingeye is servert keresni. Eleg sok nemet es mas europai server van kis pingekkel, es nagy jatekosbazissal.
gumininja
Az sajna nincs. Talan majd egy peccs megoldja, talan...
tomsolo
sehogy :(

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[HUN]PAStheLoD
ki melyik serveren szokik menni ??? mert egyedül uncsi... :(((

gumininja
Kis kocka/teglalap alaku jel a fegyver kepenek balfelso sarkaban mount - raszereled, unmount - leszeded. Persze nezd meg elotte, hogy a hajon van e olyan hely ahova az feltudod rakni.
tomsolo
#1643 valóban ezt akartam tudni

Hehe... Te itt? :)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

PLaci
Nem, 4 fér rá a titánra meg a sabre-ra (eagle nekem még nem volt).

tomsolo
érdekelne hogy csak két nomad tipusu fegyvert tudok a hajóra beszerelni ? Mer láttam má ilyet is rajtuk: nomad project weapon...

Hmuda
Majd atmesz, csak kicsit kesobb. : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valamit hagyni kell az expansionba is =)

tomsolo
kicsit off illetve nem egy nagy vmi, de ellehet repülni az alaskai jumpgate-hez a mine-fielden keresztül.:) Sajna acess denied... Na ez pl. nem nagyon teccett a játékban

Lehet. A kérdés csak az, hogy megéri e. Kevés jó bányamezõ van a játékban, ahol télleg van profit is =). (Nomeg a környéken sem árt ha nem utálnak, sz'al érdemes elõtte egy kicsit jópofizni pár missioval.)

Télleg... a bányászható zónákban lehet bányászni is? :DDD
Hmuda
Tuti. De addig jo hogy megvan. : )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Naja, ha lenne, akkor nem érne a könyv semmit, amit meg lehet venni. Majd félév múlva talán azok is benne lesznek, ha lecsengett a boltokban az "áru" =)

Hmuda
Harek: Igen gond. Muszaj tovabbmenned a tortenettel.

hahaha: Nem rossz, de ebben nincs reszletes bazisokra szetbontott rendszerleiras, pontos, minden bazisra kiterjedo arulista, a banyasz zonak helyei, teljes targylista (en csak fegyvereket lattam), es legfokeppen nincsen benne a keszitoktol szarmazo tippek, trukkok, titkok, tanacsok mindenre kiterjedoen. De nem rossz. :)

Hi

Gond az ha nem fogadom el 3. küldetést? Konvojkisérésnél mindig szétkapnak rakétákkal.

[HUN]PAStheLoD
mi kell ha multizni akarok?? (patch, mod??)

CS@
Kereskedelmi útvonalak megtervezésére szerintem ez marha jó.

Nekem a niobium - gyémánt út tûnik kellemesnek... nem túl hosszú és végig trade lane. :) (És nem utolsósorban Sigma 13-mat leszámítva biztonságos.)
Okés. Csak azért kérdem, mert az ilyen hiv. kézikönyvek néha megtalálhatóak pdfben is ittott. Nade segond, van igy is elég sok jótanács, amit lehet kamatoztatni.

Hmuda
Nemigazan kezikonyv. A pontos neve:

Official Strategies $ Secterts Freelancer

A Sybex adta ki. Szoval hivatalos, de nem kezikonyv. : )

Ok, nekem mindegy. Még egy kérdésem azért lenne. Te most a "gyárilag" kiadott kézikönyvrõl beszélsz?

Hmuda
Ha valaha is leszkennelm, akkor inkabb kirakom valami nyilvanos helyre es ide belinkelem. Ez az igazsagos. : )

Amugy eben a konyvben a rendszerek terkepet mutatja a bazisok reszletes leirasaval, aztan az osszes Faction-t, azokat is reszletezve, azutan van a kereskedesi es banyaszasi utmutato. Minden aru pontos bazisok szerint szetbontott ar-listaja, jovedelmezo kereskedelmi utak, az osszes banyasz zona es meg azt is leirja, hogy mennyi esellyel losz ki cuccot az adott teruleten a hulladekokbol. Azutan vannak a hajok adatai, utana meg reszletes felszereles utmutato, majd harci tippek, aztan a vegigjatszas, utana Random Mission tippek, vegul Multi tanacsok.

Szerintem jo vetel volt.