Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na jó.
A köcsögösködés szvsz anyám említésével kezdõdött.
Tegyél fel értelmes kérdést, kapsz rá értelmes választ.
Mi az a 'frenky'-zés?
Te ne adj nekem semmire okot, max egy korsó sörre.
Odaírhattad volna azt a két szót (hogy hogyan), lehet akkor már multiban tolnád a Lancert.
Több nem jut eszembe.

A valasz a kovetkezo hozzaszolasban:"Mit?"
Ez eleg egyertelmuen egy lekezelo bunko visszakerdezes,mert nagyon jol tudod hogy mire gondoltam de te inkabb frankyzel,pedig nem hiszem hogy okot adtam volna ra.Ez pillanatok alatt felidegelt es azert irtam amit irtam.De te ahelyett,hogy nem foglalkozol velem es nem valaszolsz vagy esetleg neadj Isten egy kis joindulattal normalisan valaszolsz,elkezdesz köcsögösködni.
Azok utan amit irkaltal mar csak olyasmire tudok szamitani hogy azt irod hogy a 2110esnel nem irtam hozza hogy "hogyan" a vegere,ami nem mas mint szõrszálhasogatás.
A válasz igen, azt nem kérdezted, hogy hogyan.
Ide most gondolj vmi hasonlót, mint amit te írtál, csak nem süllyedek a szintedre, ezért nem írom le.
Nyalj sót...
Ilyenszeru segitsegnyujtas utan ne is varj tobbet mint amit a tuvok csakonak irtam,mar ha te is csak szopatsz,es nem siman csak lamanak nezel.
egyébként a multiplayer alatt van, mint minden játéknál
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hmm, annyi nagyon sokat nem kell adnimonlni menetközbe a szerveren, el van az magában, csak akkor van ciki ha rájön a befagyhatnék, ami moddal megesett elég sûrûn sajna... de feltenni rá, meg beconfigolni azt sajna meg kell csinálni...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Most vmi eXemeter UK Open szervert próbáltunk, semmi mod, meg semmi a jó ég világon, viszont alapról kell kezdeni, így kicsit uncsi, tegnap meg is untam...
Szerver dolog. Én tudok szervert, a gép is jó, a sávja is jó belföldre (külföld ki a faszt izgat?), csak a probléma az, hogy se SSH, se semmilyen hozzáférésem nincs, szal arra FL-t varázsolni kész mûvészet lenne, elérés nélkül meg adminolni se vmi egyszerû.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
....................................................................................................
100k kezdõpénz, hogy ne legyen olyan uncsi az eleje, nem is sok, nem is kevés, az elinduláshoz elég.
PvP tiltva New Yorkban, de lehetõleg kerülni kell máshol is, kalózkodás engedve, de bizonyos feltételek mellett
stb, stb, stb, ha kell, írok 1 szabálykönyvet 😊
Amelyik nem annak a pingje magas, vmi szabály nem jó, nem 24/7-es, tele van, kevés playeres, dinamikus IP-n van, tele van kalózokkal... Az utóbbi 1 hónapban 3 szervert útáltunk meg...és nincs 1 normális, ahol az ember bármikor bármeddig normálisan tudna játszani.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
most ezen nyomulok:
Ger.Roleplaying Server(No Mod!) IP: 212.202.12.167:2302
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont ezt most se ASE, se a játék nem látja, nemtom hova tûnt