Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és vmi szabályrendszert hol lehet olvasni, vmi honlap ?
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ujra elõvettem a gamet és ha neten akkarok vele jáccani kell hozzá vmi patch? Adjatok pls linket hozzá és kérnék még linket a magyarosításhoz is pls. Köszi
Ha gondoljátok este jácchatunk. Márha akkar vki velem jáccani. Bye és thx
Szal a helyzet az, hogy ujraindult a magyar szerver (A-team rebalance szerver), úgyhogy aki akar az jöhet nyugottan jáccani. asszem jelszavas még mindig, a mail cimet ahova irni kell most nemtom fejbõl de nemsoká megírom. megtaláltok még minket ircneten a #freeport36 szobában.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ez a _killer_ nem rémlik, de ha a DE-n volt, elkapom a mocskot.
És valóban ezt csináljuk, a lehetö legnagyobb hajóval (Dromedary) kereskedni és csempészni.
Az se semmi amikor 1 nagy böhöm hajóval 275tonna cardaminét próbálsz átcsempészni az Amcsi rendszereken...
igazoltat a zsaru...
FUTÁÁÁÁÁÁÁS 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Arrol nem is beszélve hogy ennyi hajó kinyirásától még a GMG se haragszik meg rád.
Bár azt se árt figyelembe venni hogy a GMG jóval keményebb ellenfél mint Xeno és egy kezdö kari nemigen ér el élve a GMG rendszerekbe
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Én úgy szoktam játszani, hogy 1 darab ellenségem se legyen, viszont ez azzal jár, hogy szövetségesem sincs, de legalább mindenki fehér, senki se bánt=>nyugodt utazás/kereskedelem. 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ezen nyomulunk.
Andromeda jó volt, csak amikor megismerkedtem a rajta futó moddal, a nyomrom felfordult. (okokat lásd korábban)
Aztán jött a Ger-Roleplaying server, egy darabig jó volt, aztán kiderült, hogy az álneves admintól a 2-es szintû hurkapöcs hajós emberkékig mindenki kalóz, és ha összetalálkozol 1 játékossal, 100%, hogy szó nélkül tüzet nyit rád. Magunkfajta kereskedõ/felfedõze hajlamú embereknek nincs ott keresnivalója...
Ez a mostani beválni látszik, mindig van admin fenn, vannak karakterei szinte minden rendszerben, ha meghal vki rögtön odaugrik, és kérdi, hogy mi a probléma. Szal nem nagyon tolerálják a játékos vs. játékos témát, persze nem tilos, de bizonyos határokon belül.
Beszélgettem egyszer 1 fickóval a szerveren, útbaigazítást kért, segítettem, aztán tegnap azzal jött, hogy kezdeni akar 1 tök új karaktert, és 2 feltétellel ideadja a vagyonát. (1.4 milla, így már van 7 millám)
Elsõ: mondjam meg hol van a 275 cargo-s hajó, a Dromedary.
Második: amikor kidokkol, öljem mert, mert a kapitány mindig a hajójával pusztul. Béke poraira.

( "ha nem lennének, nem lenne probléma sem" )

Keressétek a hibát.
Semmi többet nemtudok elmondani. Kérem kapcsojja ki.
Ugyanezt csinaltam es nem jott össze,vmiert nem latta a masik gep a servert,ezzel szemben interneten latta.
Keresd meg ezt:
\Freelancer\Exe\flserver.exe
Indíts dedikált szervert, majd indíts játékot és csatlakozz be magadhoz.
Ezalatt már rájöhettél volna, csak szét kéne nézni a fájlok között. (Juj, ez most bunkó volt?
)
Azt irtad tudod hogy kell lanon jatszani.Erre en ennyit kerdeztem:"És el is árulod?"
Te mikor ezt elolvastad nem ertetted hogy azt kerdezem hogy el is arulod hogy kell?
Hmm, annak, hogy, kinek mit, mikor, és hogyan írok, ahhoz semmi köze annak, hogy mennyi ideje írogatok a topikba (mellesleg nem olyan régen), se senkinek, neked se.
Sõt ahhoz se, hogy te meg nem írsz ide valami sûrûn.
Arra, amit kérdeztél, megkaptad a választ, ha lényegre törõen kérdezel, már lehet multizol Lancerrel. (ezt most frenky volt?)

Sztem ott a lenyeg,es nem mind1 mer meg mindig nem szalltunk le a temarol.A bunkosag relativ,2112 elott jott a 2111 ahol is te sztem igenis bunko voltal,mar nem magyarazom mier,mert csak magamat ismetelnem,te meg tovabb jatszanad az eszed mintha nem vagnad fullra hogy igenis ertetted hogy mire kerdezek ra.Vakeralsz=rizsalsz összevissza,ugy teszel mintha nem vagnad a szitut ahogy az elobb is irtam.
Frankyzes:Te aki itt irkalsz a topikba egy joideje man ugy erzed te megteheted hogy lekezeloen valaszolsz egy sracnak aki nem irkalt ide.
Sztem nem ott a lényeg. De mind1.
Nem tudhatod, hogy mióta Lancerezek.
Kit érdekel, hogy mikor regisztráltam a nevem? (Bár ezek szerint kockább vagy, mint én.)
Ha én bunkó, akkor te mi? (#2112)
Mi az a 'vakerálsz'.
Közben a 'frenky'-zést megtudtam, vmi olyan, amit eme hozzászólásod utolsó 3 sorában csinálsz.
Ennyi itt a lenyeg,a többi rizsa.A freelancert en mar azelott multiban nyomtam hogy te ezzel a nickel ideregisztraltal,meghozza itt a forumon szerzett haverokkal.Lanon most akartam kiprobalni de nem jott ossze,ezert kertem segitseget de te bunko voltal akarmit vakeralsz itt hozza.