3984
-
#2585 Ő [HUN]ter klánba van azé van előtagja :)
énis ottvoltam régenn csak már senki se játszott aztán meguntam :( -
Docci #2584 Docci, simán semmi előtag.
-
Bandeeka #2583 milyen néven leszel? -
Docci #2582 OK -
Bandeeka #2581 [HUN]ter_Bandee ezaz igazi csak elirtam -
Bandeeka #2580 [HUN]_Bandee néven pontossaban -
Bandeeka #2579 24/7 evolution nightmare europe szerveren vagyok
Bandeeka néven -
Docci #2578 Én nem találtam.
-
Bandeeka #2577 nemtucc vmi magyar szervert?
-
Docci #2576 Írd ide melyik serveren vagy.....
-
#2575 A teljes magyarítás mikorra várható? Be lehet kapcsolódni?
[email protected] -
#2574 Hali! a freeport 36 szerver azért szünt meg, mer nem voltak rajta játékosok... általában alig voltunk páran, mi jáccogattunk, de aztán felattuk (és mással jáccottunk, hisz van játék elég, ez most éppen a WoW...) -
Bandeeka #2573 nemjösz jáccani 1 külföldi szerverre?
megmondom melyiken vagyok most ha esetleg érdekelne
most kezdem -
Docci #2572 Én sajna nem találtam meg.(tehát val. nem megy) -
Bandeeka #2571 megy vmelyik magyar szerver? -
Docci #2570 Uj magyar server.....
Nézzétek meg. -
Docci #2569 Én nem találtam egyet se.
Ha valakinek van valmilyen infoja ,akkor jelezze. -
Bandeeka #2568 régen jáccogatam ezzel a játékkal és nagyon megfogott
nemtudjáttok van most vmi magyar szerver?
mert interneten is kiprobálnám
thx -
Docci #2567 OK -
#2566 én Sabre vel voltam nekem az vált be :) -
Docci #2565 Aha
Szerintem jo a Titan is.(bár én is észrevettem,hogy lomha) Annyira nem gond mert level 10-es pajzs és level 10-es fegyverek vannak rajta.
4db Nomad Energy Canon. De van más 10-es is. :D
Akkor Sabre, vagy Eagle ?
-
#2564 mármint nemtom téged mé töröltek. engem csak egyszer száműztek egy Nomad zonába mer lákáromkodtam pár lámert mert már nagyon ideg voltam aztán csinálhattam új karit :S -
#2563 Freeport36 on nyomtam énis anno nemtom mér töröltek ott énis gyorsan felfejlesztettem magam :P amúgy titan marha szar lassú hiába a jó pajzs az fontosabb hogy gyorsabban mozogjon sztem :)
Hajónevekre már nem emléxek. Lehet felpakolom énis megint aztán valahol jáccok :D -
Docci #2562 üdv.
Leporoltam a cd-met és ujra feltettem ezt a remek játékot. Sajnálattal tapasztaltam,hogy lényegében nincs magyar server.(időszakos se)
Ha van akkor kérlek közöljétek itt.
Anno én még a Freeport36-on nyomtam,az egyik haverommal. Kereskedők voltunk. Hatalmas haszont halmoztunk fel a gyémánt kereskedelemben,kb 2 milla volt már már a végén,amikor a játékosomat tölrölték,mert azt hitték hogy csalok.Azért is hihették,mert nagyon rövid idő alatt lettem max level-es.Közben csak fuvaroztam gyémántokat.(a legnagyobb szállítihajom volt)
Azért csináltunk ezt,mert utána elmentünk volna a Titan-ért.(közben már bezsebeltük a level 10-es fegvyereket)
Így rendkivül rövid idő alatt lettem volna egy bika vadász birtokosa.
Na kb ennyi. :) -
Marcus_ #2561 Köszi közben én is megleltem=) -
#2560 Ok, te mondtad..
Tudod mit? Berakom a játékba!
(Jól is nézne ki?!?!)
Szerintem nem. -
#2559 A régebbi változatot itt találod meg! -
steweee #2558 brutál vadász.kövér harcos.ólom fájter :))) bocs -
Marcus_ #2557 Sziasztok!
Magyarítás honnan huzható?
Köszi -
#2556 Lenne egypár kérdésem, melyiket használjátok szívesebben?
1. A Very Heavy Fighter-t ti minek vennétek?
2. A prototípus-fegyverek nevei le legyenek -e magyarra fordítva?
3. Nanobotok, vagy Nanorobotok?
4. A Border Worlds:Határvilág/Határvidék? Hogy hangzik jobban?
Ha még felmerülne ilyesmi, akkor írjatok! -
#2555 azt amilyik méri a sebességet. -
Erron #2554 Wanax: Köszi. Rágyúrtam. :)
littlenorbi: milyen sebességmérőt? -
#2553 hol lehet bekapcsolni a sebességmérőt? -
#2552 hát sok szerencsét hozzá! szerintem több embert nem is nagyon bir el a dolog... -
Erron #2551 felfelé: 512kbit/sec
de ma tesztelni fogjuk. leterheljük kezdésnek 4 emberrel. :)
-
#2550 Sajnos szervert konfigolni nem tudok, azt nem én csináltam, én csak jáccottam :) szal, ha jól tudom, eléggé bika gép kell a szervernek, főleg memória és proci kell neki nagyon. ez a 1,5mbit ez felfele irányba értendő? mer a szervernek az fontos... -
Erron #2549 Vas:
ABIT IC7- P4 3.6Gb -ASUS V9560 Deluxe 256MB - 2*256DDR400-2*120GbHDD -
SB Live 5.1 Digital - 19½MAG :)
Sávszélesség:
Ez nem olyan sok :( 1.5Mbit Chello.
Nem tudom pontosan mennyit tudna kiszolgálni.
Néhány érdeklödő van is. Épp a kereslet hiánya miatt gondoltam hogy nem fix szerver kell hanem időszakos, így aki akar az jöhet egy magyar szerverre egy adott időben.
Próbálgattam a Flservert, de ha rácsatlakoznak lehal. arra gyanakszom hogy beállítás de sehol nem találtam egy épkézláb leírást a konfigurálásáról. raktam rá 1 patch-et. Jól jönne 1 kis segítség.
-
#2548 hát azt nemtom hogy kereslet mennyire lenne egy szerverre, szerintem előbb arról tájokzódj hogy lennének-e rajta emberek. szerintem a magyarok szétszéledve vannak a külföldi szervereken, ha még egyáltalán vannak. amúgy van a szerverhez vasad is meg sávszéled is??? -
Erron #2547 Esetleg ha valaki tudna segíteni szerver konfigurálás terén akkor összedobnék egy kis szervert. -
Erron #2546 Szomorú :(
Én egy ideig a Szitun játszottam, ott is volt jó társaság, ha jól emléxem tőletek is megfordultak ott néhányan.
Csak aztán jöttek a leállások, :( és rendesen kiürült a szerver.
Mostanában külföldi szervereken szoktam játszani, de azért magyarokkal mindig jobb volt :)
Arra gondoltam lehet, hogy nem fix szervert kellene üzemeltetni, hanem időszakost, lennének időpontok, amikor beindul a szerver és lehet nyomni, meghirdetnénk, mondjuk 1 hónappal előre, pl. itt.
Szvsz lehet hogy nagyobb lenne a létszám, mintha elszórva betévednének az emberek.