Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként ha ezt írja röktön a cracket keresem fel:D
Eredeti
LegionarR
Ha nem eredeti a játék akkor újra rakd fel a játék cd-jérõl a cracket (a TNG-mod úgy látszik felülírta a régi exe-t).

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Nem megy azt írja please insert the correct disk in the drive mos mi a prodléma?
LegionarR
Ok, ezek szerint mûködik <#vigyor3>

NAGYON SZÉPEN KÖSZI!!!
LegionarR
Freelancer Mod Manager
A fenti linken leszedheted az oldal alján.

Ezt hol kell letölteni?
LegionarR
Néha, (az egyszerûbb modoknál) tényleg elég a ZIP-es másolás, de a TNG-nél erõsen ajánlott a FREELANCER MOD MANAGER-el felrakni. Ez egy program, amit ha feltelepítesz, utána az FLMOD fájlokat fogja kezelni, és felrakni. Azért érdemes ezt használni, mert elég sok mod kérdezõsködik a telepítés során (pl. hogy mennyi pénzel akarsz indulni az egyjátékos módban, vagy hogy be akarsz-e kapcsolni bizonyos opciókat) na és ezeket a kérdéseket az életbe nem fogja a ZIP-es telepítés során feltenni, és így lehet hogy hibásan rakod fel a MOD-ot.
Tehát: FREELANCER MOD MANAGER

Igen de hova?A dokumentumba vagy máshova?Lécci pontosan írd le nekem hogy hova vagy csak ugy a jatekba?
TOTALCOMMANDERREL belemész mert valójában egy zip fájl és bemásolod a játékba.
Nah azt szeretnem kérdezni hogy letöltöttem a tng módot a freelancerhez és egy FLMOD fájlt kaptam ezzel mit kell csinálni?(Ne nézzetek hülyének nem szoktam modokjat letölteni de a kép amit steweee küldött ide nagyon király<#vigyor2><#vigyor2>
Sziasztok!
LegionarR
Nos... hát... csak Star Wars-fanoknak ajánlom a modot. Tényleg mindent kicserél, csak hát olyan gyökér minõségben, hogy az ... / Az ûrállomások kívûlrõl még egész jók, de belülrõl amit eddig láttam az iszonyú. Én még azért próbálgatom a modot...

LegionarR
Hy mindenki! Ma én is kerestem egy jó kis modot a Lancersreactoron, és már rögtön a fõoldalon egy star-wars-os total conversion-t találtam a játékhoz. Igen ám, de a legtöbb freelanceres TA csak a hajókat cseréli ki, vagy csak új rendszereket pakol a játékba, és így csak total conversion-nak csúfolja magát. De ez a HUD-tól kezdve az ûrállomások belsején és külsején keresztül mindent Star Warsos-moddellekre cserél. Állítólag... Mert még csak most kezdtem leszedni, és hát hiszem ha látom. De ahogy lent van folytatom a leírást... Huh ez hosszú lett<#nevetes1>

aki esetleg még nem találkozott volna a moddal annak tessék:

jáááá, gyóóóóó. még jó hogy elõvettem megint, és most egy teljesen más és sooookkkall jobb játékot kaptam amit mindenképp érdemes mégegyszer végigvinni !!!!!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

aki játszott vele sokat meg tudja mondani hogy van e olyan nagyobb modja vagy kiegje, esetleg ûrhajó packjei amit singlében érdemes berakni? mert én megjelenésekor játszottam vele és akkor még nem volt, de ahogy elnézem a gamecopy-n az alapjáték még mindig 1.0 (modjuk meg is volt csinálva rendesen, nem kellett azon már javítani) de van olyan hogy freelancer TNG 2.7.6 na az mi lehet?

ja, most nézem, egy nagyobb mod, egybõl kiadta a keresõ az oldalát, mindjárt ki is próbálom, de a leírása szerint jónak néz ki

yaaa, hát azt nem tudom.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

kösz. de ezt tudtam eddig is. a képminõségre gondoltam, AZT hogyan érik el. legalábbis a fotókon. mert a játék is nagyon szép, de mintha shoppolt képek lennének a linken

én játszottam. néha még most is, csak sajna sosem volt egy magyar sem akivel játszhattam volna. esetleg valamikorra összehozhatunk egy gamet. akár holnap is. nekem már van egy karakterem ha még nem törölték. egy halom pénz is van nála.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

print screennel csinálj, azt hiszem a dokumentums my games mappába menti õket valahova

Ahhoj
dortmund-on néha <#wave>

én arra lennék kíváncsi hogy hogyan csinálják a screenshotokat róla pl :
http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s12871_1.htm

mert full maximumon megy (mondjuk nem csoda gt 6600, de már 9600 radeonon, sõt a gef2 titániumomon is úgy ment) és közel nem ilyen szép, csíkosak az ûrhajók szélei. ezeket montírozzák, vagy vhogy belecsempésztek antialiasingot meg anizo filteringet azóta?

Sziasztok!
Ujra elövettem ezt a jo kis játékot és szeretnék érdeklödni, hogy jáccik e vki vele még multiba? A single részt picit unom már:D
Nem csak az lépbe akit érdekel, sajnos olyanok is szoktak, akik csak anyázzák meg szarozák a játékot, és csak ezért irnak be. Erre példa a NFS U2 és a NFS MW topikok. :D

Ahhoj
egy szóval se mondtam, hogy lámi lennél, nem kell túlreagálni :)
kedvencekhez hozzáadtam kapásból
egy játék topikjába szvsz csak az néz be, akit érdekel a játék, más nem...
és hátha van olyan ember, aki meglátja, hogy freelancer topik, és kedvet kap hozzá pont ezért, és akkor ezért lesz vmi élet, stb :)
hsz szám azelõtt se érdekelt, elég lolság...

OFF:
Az az igazság, hogy gondolkodtam rajta és voltak ötleteim, de mindet elvetettem mert értelmetlennek találtam :
Mint a neve is mutatja azért, hogy a topik felül legyen így mikor legközelebb jössz könnyebben megtalálod - Erre ott a kedvencek.
Ugyanezen okból azzal kiegészítve, hogy nem te találod meg, hanem a kis lámik akik a keresõ használatára képtelenek - Mivel pár óra elteltével ismét lesüllyed ezt sem találtam elfogadhatónak.
Esetleg azért, hogy az alatt a pár óra alatt valaki, olyan is benéz akit nem érdekel a téma - Ezt is kilõttem mert akit nem érdekel az nem nézi meg.
Hozzászólások számának növelése - Mivel már úgysem jegyzik ez is értelmetlen.
Szóval, ha van kedved elmagyarázhatnád, mert én is kis lámi vagyok és nem jöttem rá magamtól.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Ahhoj
nekem ez tényleg a teljes tartalmas értelmes mondanivalóm volt <#idiota>

(gondolkozz kicsit, ha tényleg nem találod ki, akkor elmondom, de szerintem nem olyan bonyolult)

Légyszí magyarázd már el nekem mire jó az „UP”, ha nincs se kérdésed se értelmes hozzászólásod a játékkal kapcsolatban ?

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

nem lesz folytatása eme remek játéknak? most telepítettem kíváncsiságból megint fel, és azt hiszem újra végig fogom játszani. már vagy 4X

Ahhoj
up

ya ace mega csinálhatja. én is leszedtem egy másik játék miatt és utána ment a freelancer is.

mabbak
ha van ace codec packod szedd le, nekem megoldotta...
Ahh nekem is ezvan. Ha 3-nál több úrhajó van totál meghal. De 1600*1200-ban full graffon ugyanúgy mint 800*600-ban minimumon. 2,8-as Amd Burton-om van, 1 GB ram, Sapphire radeon 9600 256mb. Már midnent újratettem, drivereket (videókártya, alaplapi etc.) is frissítettem. Amúgy XP-m van, de ismerõseimnél is XP-n fut. Ha valakinek van valami ötlete seígtsen. <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Köszi szépen. Most asszem ugy is kell telepíteni ujra mert elment a hang és furán el kezd akadni amikor neten játszom és 3 nál több hajó tünik fel a képen. teljesen lehel az egész és alig ugrik pár kockát. a vinyó meg folyamatosan tölt. aztán ha már nincs ellenség akkor meg nem is akad egyáltalán.

A start->Programok->Microsoft Games->Freelancer->Examine my account id fájlt megnyitod kiírod azt az id-t ami benne van és amikor ujjra feltezsed az fl-t és amikor kérdezi hogy jó e ez az id amit felajánl akkor kitörlöd és beírod azt az id-t amit leírtála lehetõ legpontosabban és azt okozod le és meglesznek a kariajid. De amikor irod az id-d ne vessz aba a hibába mint régen én hogy nem tudtam hogy most "o" vagy "0" van odaírva bár csak 0-át fogad el és asszem a kötõjelek is kellenek szal én igy szoktam de ha van valakinek egy elmésebb ötlete az is biztos jó.

................

Meg oldódot egy ujra telepítéssel. Azt nem tudja valaki, hogy mit kell kimenteni ahoz hogy ujra telepítés után használni tudjam a netes karikat és ne akarjon a game uj idt csinálni a netre?

Hi emberek!

Van egy olyan problémám hogy ha a neten csatlakozok egy szerverre, és miután kimegyek az ürbe kb 20 másodperc után elveszti a kapcsolatot. És akármelyik szerverrel próbálkoztam egyiken sem maradt rajta. Tudtok valamit hogy hogyan lehetne ezt megoldani?

És hogyan lehet olyan szerverhez csatlakozni amit nem találok a listán és csak a szerver címe van meg leirva?

THX!

Köszi.
PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sziasztok!

Olvastam a hang probléma megoldásáról, de nem tudom megoldani a következõk miatt:

.a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32

b. itt a "msacm.l3acm" sort ki kell törölni
(az értek itt "C:WINDOWSSystem32l3codeca.acm")

A fent megadott fájl nincs a regisztryben, csak a WindowsSystem32 könyvtárban találtam meg.

c. a WindowsSystem32 könyvtárban meg kell keresni l3codeca.acm-t és letörölni

d. a cd-röl le kell futtatni a WMFADist.exe-t, ez felteszi az újabb codecet és már kész is.

A WMFADist.exe fájlt sem az xp cd-n sem a freelancer cdn nem találtam meg.

Kérek mindenkit, aki segíteni tud, hogy pontosítsa már a lépéseket, vagy ha tud, akkor mondjon már egy másik megoldást a hang megoldására

Köszönettel:

Charmed
PLaci
Az egyik alrendszerben van 2, glassgow-ban meg 1

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hello! KIcsit le vagyok maradva, de a Bretonia rendszerben (2.) hol találok csatahajót??? Mert már mindenhol kerestem, és nem találok.

\"...Az élet csak egy alfa verzió, a halál meg egy rohadt vízió...\"

már több százat kinyírtam, de kitartó vagyok. gyakom õket tovább :)

csinált már vkinek olyat hogy a rendszerkapu ugrásnál lefagy? sötétkét c64 re emlékeztetõ képernyõre vált és csak resettel lehet újra életet verni a gépbe. elég durva, és már 4x csinálta egymás után. most telepítettem újra, hátha

Disno
omicron gamma rendszerben lévö unknown jump gate mindkét oldalán vannak nomad fighterek, s néha dobnak

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hát átnéztem, de semmi. pedig nagyon érdekelne hol lehet szert tenni rá. :)

[HUN]PAStheLoD
visszaolvasni luxus ? :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

senki??? :(