Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te esetedre is csak ismételni tudom magam: www.lancersreactor.com
Kis túlzással kimondható: százával vannak a modok, csak nem mindegyik mûködik Singleplayerben, vagy csak nem volt letesztelve. Én is moddal kipróbáltam a singleplayert s XY odik küldetés bugos volt s nem tudtam továbbmenni
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ha van még valami jöhet.
nézd meg a lancersreactor on. Ott megtalálható az összes roncs koordinátája.
Ha jobban szétnézel találhatsz olyan progit ami megheckeli a save filet, s egész univerzumról full térképed lehet. Nevét ne kérdezd, mert már nem tudom. ......editor
Tud valaki kiegészítést a Freelancerhez?
Már nemártana meg.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Most olvastam, hogy elég sokan jáccotok még. Megszeretném kérdezni milyen modot szedjek le és melyik szerveren vagytok elérhetöek.
Thx Bye
Úgy néz ki ma 8 körül fenn leszünk páran. gyere ha gondolod
3- 3.5 millióból már fel lehet szerelni egy hajót, a nagy érték a hull upgrade ami 7.7 millió$ majd adok egy kis induló tõkét
Pénzt meg úgy lehet legyorsabban nomád küldikkel lehet 300-400k a küldi, meg néha bejön másfél millió a cuccokból 1 nomád stukkert 300k ért lehet eladni bizonyos helyeken (s néha 16 nomád valkûr megy neked<#eplus2>#eplus2><#gun>#gun><#gonosz2>#gonosz2>)
DE nem volt a legjobb hogy 15-30 emberre jutott 40 új + az alap rendszerek. Tekagin is 3.5 órát repkedtem mire összefutottam valakivel.
Annyi tetszik hogy sok hajó van, lehet válogatni.
Valaha én is
Én is modkészitõ lettem. most is csinálok egyet (ezt inkább átalakitom)
Ha modok érdekelnek titeket, nézzétek meg a www.lancersreactor.com oldalt.
Sok száz (talán sok ezer) mod létezik. A mod amirõl beszéltek az oldalon átlagnak számit. Igazából három "úttörõ" mod volt. Szinte mindegyik azokból indult ki.
1.Freelancer evolutions.
32 új hajó, vezethetõ battleshipek és nomád hajók , új áruk pl:utasok, új fegyverek,
cserélhetõ hajtómüvek, energiaellátók stb.
RENGETEG ÚJITÁS
ebbõl az 1.28 és a 2.29-es verzió amit érdemes kipróbálni. Rengeteg más fejlesztés is van.(2.29) Dupla thurster, Pajzs "fejlesztõk", RUSZKIK, a hajókból
mindig katapultálnak pl bounty hunter pilotok (add el õket kalózoknak jó pénzért hehe:)...
2.TNG(The next Generations) a 2.7.6 elvileg ebbõl a modból ez az utolsó verzió.
Keveset tudok róla, de azt irják, hogy bolygót is fel lehet robbantani...
Nekem nem müködött. A bárban star wars zenét hallgathatunk, klán-rendszerek és még sok más.
3.Crossfire 1.56 ez a legutóbbi verziója, nagyon elterjedt mod ruszkik itt is vannak, sokat átvett az evolutionsról (hajtómü, erõmü, energiaellátó...)
Errõl is keveset tudok, de szuper kis mod (96MB)
Természetesen mindegyikben rengeteg új hangok, zenék, rendszerek, hajók és rengeteg (tényleg rengeteg) minden más.
És most készül egy negyedik "nagy" mod
Openlancer
A játék nyilt forráskódját akarják a microsofttól. Ha megkapják, minden megvalósulhat pl: lesz gravitáció,repülhetsz bolygófelszinen, tudsz cloakolni stb.
Errõl is van leirás az oldalon.Angolul.
De rengeteg más mod van amit még érdemes kipróbálni. Válogatni lehet az oldalon.
Sok sikert
-8 új hajó van (ebbõl 2 freighter) de a következõ modban sokkal több lesz
-Új rendszerek
-Raklapnyi új fegyver, nomád akna, hull(burok)erõsítõk
-A nomádok felfejlesztett Valkûrrel (is)járnak, + nomádok elleni küldetések jó pénzért
-új termékek
-Rendszeres event-ek(játékok) pénznyereményekért
etc
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A legnagyobb magyar klán a
Úgy látom ez egy élõ freelancer fórum..
Ha valaki akar Freelancer-ezni online, akkor ajánlom neki a Void server
www.voidserver.com
Egy magyar klán honos ott, a
A klán kicsit hullámvölgyben van, mert amit lehetett kimerítettünk a szerverbõl, várunk az új modra (amit decemberre ígértek).
Van fórum is a honlapon.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
írd be hogy freelancer crack