3984
  • Birk@
    Jah, én is rácsodálkoztam :) Anno elég sokat jáccottam vele, ilyenolyan magyar temp szervereken, egész jó volt :D Ha valakinek van 2 perce leírná hogy néz ki most ez az egész? Van 1 nagy szerver a kiadó által üzemeltetve? vagy a multi rész ellaposodott?
  • Erron
    Sziasztok! véletlen errejártam és csodálkozva látom hogy még él a fórum. Ez nagyon király! Látszik hogy nem egy felejthető játék ez a Freelancer. Kedvem is lett újra játszani. Felrakom és nyomok egy single-t (azt már ugyis rég nyomtam) :)
    Hajrá!!! :D
  • Max7
    Látom hogy már megy a gém de ha egy kicsit visszaolvastál volna láthatod, hogy mi a teendő a 6600-os kártyával
  • A tumi
    Megvan.Megy a játék.
  • A tumi
    Hello
    Azt irja ki,hogy nem ismerte fel a játék a videókártyámat,és a játék futtatásával problémák lehetnek.
    Geforce 6600(sima)van.
    Mi ilyenkor a teendő?
  • Max7
    3. Nem warez forum
  • FL Zoli
    Mi va? Freelancer mióta Ubisoftos????Digital anvil +Mikrofos tudtommal

Ja és szedd le torrentről nekem is onnan van 2 példányban is...
    vagy: 1) szedd ki iso bol telepítsd natúr módszeerel, vagy 2)használj mást Deamon helyett
  • Max7
    itt nézd meg!
  • Gogg
    helósztok!

Melyik boltban tudom megvenni a freelancert ? mert én midnig keresem a tescoban például egyszer votl iylen ezt vedd meg-esben de azóta nem láttam
  • A tumi
    De most komolyan.
    Senkinek nem indult???
  • Max7
    Hibás az image! Vedd meg bótban és nem lessz gondod vele hidd el!
  • A tumi
    Hello
    Miért lehet az hogy nem tölti be se a 3.47 se a 4-es deamon a image fájlt?
    Állandóan hibaüzenettet ír ki.
    Mi lehet a megoldás?
  • CodeRed
    Kicsit utána olvastam ennek az OPENLANCER mod-nak vagy minek is nevezzem...elég durva dolgokat írnak itt.

Az Innovative Features rész elég izgalmasnak hangzik.

Remélem megvalósul, mert akkor az tényleg az ELITE-el vetekedne, mondjuk időtállóság szempontjából.
  • SonicBoom
    oké, hülye kérdés volt, az nem mod hanem remake. bocs.
  • SonicBoom
    a privateer moddal kapcsolatban kérdés:

az irányítás/célzás ugyanúgy külső nézet meg egér?

kereskedés a lényeg vagy mindent lehet csinálni, mint az eredeti FL-ben? vagy még több lehetőség is van?

kösz.
  • CodeRed
    Azért az ELITE-ben voltak más dolgok is...pl üzemanyag fogyás, árucsempészet, stb...
  • LSSAHPAUL
    Az elitet tényleg megcsinálhatnák... vennék egy olyan koporsó szerü hajót amit a fejvadászok használnak :) A single playert is meglehetne csinálni mert van 3+1 küldetés az alap elitben is, szvsz nem lenne egy nagy vasziszdász megcsinálni.
  • CodeRed
    Valamit erről a dologról ebben a fórumban írnak, de annyira nem jó az angolom, hogy megértsem :-(
  • CodeRed
    Na egy kicsit belevetettem magam a Freeworlds mod-ba...nem tudom mit tegyek, mert iszonyat jól kivan benne dolgozva minden, a rendszerek a bolygók a platformok, hajók, cockpitek stb...Valami állat jó a feeling, tényleg visszaadja az igazi starwars érzést annyira jól kidolgozott a világ. Csak valahogy az árak nagyon minimális de (eddigi tapasztalatk alapján) inkább a nullával egyenlő változásaa bolygók és rendszerek között lehangoló. Egyszerűen képtelenség (legalábbis eddig) kereskedni. Két választása marad az embernek vagy bányászni, vagy kalózkodni. Tegnap csak a bányászatig jutottam, a naboo melletti aszteroida mezőben bányásztam 10 egységnyi (ennyi fér a mostani hajóm rakterébe) idegen életformát amit busás haszonnal tudtam eladni a tatooinon, ennek az árából már tudtam egy komolyabb teherszállító hajót venni. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a modal azt szívesen meghallgatom :-)
  • Max7
    ez a gond hogy itthon játszok kiépített hálózatba két szomszéd sráccal és én vok a server :D tehát akkor ez valami beálítási hiba lessz? lehet hogy patchelni kéne?
  • CodeRed
    Ha megkérlek tudnál erről valami részletesebb infot adni? Melyik mod-al, mi kell hozzá...stb?
  • FL Zoli
    na akkor:
    1)Az alap játékban nem jutsz át alaskába, ezt modokban nyitják meg általában
    2)igen alapban 2 lyuk van (chogoku meg hokkaido(?), erről fogalmam sincs miért nem tudsz dokkolni, ha online játszol kérdezz meg egy admint

3) talán a void-on vagyunk a legtöbben, de nagyon sok -főleg német- szerveren is vannak magyarok. Kiáltsd el magad hogy "Ki beszél itt magyarul báze!?!?!", vagy lépj be "Gulyásleves" néven, s megtudod mekkora a magyar populáció
  • Max7
    htx esetleg valaki #2983 hozzászólásomban feltett kérdésre választ? :)
  • FL Zoli
    Alapban van a játékban belső nézet... Ctrl+V .bár nem túl előnyös, rázkódik a gép, meg kicsit epilepsziaveszélyes mikor lősz[#circling]
  • CodeRed
    A képek a Privateer Remake-ből vannak...amúgy freelancerben van belső nézet, főleg a modokban.
  • Max7
    ez a freelancherből van? :S feelanchernek nincs belső nézete tudtommal!
  • BladeW
    Nekem is ezt irja ki, de ettol fuggetlenul tokeletesen fut a jatek.
  • CodeRed
    Ezt a Freeworlds modot is csak most tudtam kipróbálni. Hát csillagos ötös....lenne ha az árak nem ugyanazok lennének minden bolygón és minden rendszerben. Nem tudom miért van ez...valami tipp valakinek?
  • CodeRed
    Most tudtam csak kipróbálni....tényleg nagyon jó lett No1.
  • Lysandus
    Ismerem. Aranyos. Érdemes tudni róla, hogy vannak benne "titkos" lehetőségek. Asszem a fórumban fenn is vannak. Egyszer az oxfordi megbízás után (de csak akkor) vehet az ember egy komolyabb szállítót. Azzal asszem már komolyabb (kb 2 milliós) megbízásokat is lehet kapni a mercant guildben. Aztán van még egy pirate ligth fighter, és egy kisebb hordozó (carrier) amiket szintén meg lehet szerezni a fősztori vonalon, bizonyos időpontokban, de akkor és csakis akkor.

Egyébként meg jók ezek a remake próbálkozások, hiszen úgyis ezeket a klasszikus játékokat próbálják már klónozni évek óta. Sajna igazán ütős Elite remake-ről még nem tudok.
  • FL Zoli
    Hello
    a 6600 gt-t nem igazán szereti az Fl
    Az eoa honlapján
    - http://eoa.seriouszone.com/news.php -
    azt javasolják használd a 78.01 es drivert vagy 66.08--->66.9 as drivert
    De vszínű le kell szedned hozzá a quickfix-et, hogy egyáltalán felismerje...
  • okostibi
    hali
    V ki nem tud segiteni hogyan ismerthetem be a videokártyáman a freelancerrel? Mert valami olyasmit ir ki videokártya nem találhato amugy 6600 gt van?
  • CodeRed
    1-2 shot:

• CodeRed
    Találtam egy érdekességet, bár lehet, hogy Ti is találkoztatok vele.
    Privateer Reamake
  • FL Zoli
    @Kraxx: Nyugi, tudjuk, Fugitive tájékoztatott minket :)
    Most sajnos a Void honlapon is szerkesztenek vmit, de ha bejön, inkább oda írj.....pláne ha a G-portalos se jön be..

Ezt a fórumot ritkán látogatom...
  • HF
    Szvsz mindenki.
    Főleg a raptors-klánnak üzenem: ESZEMBEN SINCS KILÉPNI A KLÁNBÓL!!!
    Csak sajnos a gépem felmondta a szolgálatot, és még várok az újabbra (most épp egy netkávézóból irkálok)
    Szóval amint tudok, nyomulok freelancerezni neten.
    Addig is üdv raptorok! (innen nem hozza be a raptor honlapját sem) :(
    Üdv: Kraxx
  • WhiteMouse
    Hali!
    Ha bárkinek lenne kedve neten játszani moddal, akkor ezt tudom MELEGEN ajánlani:http://www.lancersreactor.com/t/Download/Download.asp?ID=1831
    Rengeteg új rendszer, hajó és felszerelés található meg benne, de az alapjáték hangulatát tökéletesen továbbviszi.
  • PhantomAss
    bakker ez mekkora királyság!!!!!! töltöm ezerrel mindig egy ilyen modra vágytam:))))
  • CodeRed
    Ezzel a mod-al kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
  • FL Zoli
    Elszúrtam Lancersreactor