3984
-
#3025 Jah, én is rácsodálkoztam :) Anno elég sokat jáccottam vele, ilyenolyan magyar temp szervereken, egész jó volt :D Ha valakinek van 2 perce leírná hogy néz ki most ez az egész? Van 1 nagy szerver a kiadó által üzemeltetve? vagy a multi rész ellaposodott? -
Erron #3024 Sziasztok! véletlen errejártam és csodálkozva látom hogy még él a fórum. Ez nagyon király! Látszik hogy nem egy felejthető játék ez a Freelancer. Kedvem is lett újra játszani. Felrakom és nyomok egy single-t (azt már ugyis rég nyomtam) :)
Hajrá!!! :D -
#3023 Látom hogy már megy a gém de ha egy kicsit visszaolvastál volna láthatod, hogy mi a teendő a 6600-os kártyával -
A tumi #3022 Megvan.Megy a játék.
-
A tumi #3021 Hello
Azt irja ki,hogy nem ismerte fel a játék a videókártyámat,és a játék futtatásával problémák lehetnek.
Geforce 6600(sima)van.
Mi ilyenkor a teendő? -
#3020 3. Nem warez forum -
FL Zoli #3019 Mi va? Freelancer mióta Ubisoftos????Digital anvil +Mikrofos tudtommal
Ja és szedd le torrentről nekem is onnan van 2 példányban is...
vagy: 1) szedd ki iso bol telepítsd natúr módszeerel, vagy 2)használj mást Deamon helyett -
#3018 itt nézd meg! -
Gogg #3017 helósztok!
Melyik boltban tudom megvenni a freelancert ? mert én midnig keresem a tescoban például egyszer votl iylen ezt vedd meg-esben de azóta nem láttam -
A tumi #3016 De most komolyan.
Senkinek nem indult??? -
#3015 Hibás az image! Vedd meg bótban és nem lessz gondod vele hidd el! -
A tumi #3014 Hello
Miért lehet az hogy nem tölti be se a 3.47 se a 4-es deamon a image fájlt?
Állandóan hibaüzenettet ír ki.
Mi lehet a megoldás?
-
#3013 Kicsit utána olvastam ennek az OPENLANCER mod-nak vagy minek is nevezzem...elég durva dolgokat írnak itt.
Az Innovative Features rész elég izgalmasnak hangzik.
Remélem megvalósul, mert akkor az tényleg az ELITE-el vetekedne, mondjuk időtállóság szempontjából. -
SonicBoom #3012 oké, hülye kérdés volt, az nem mod hanem remake. bocs. -
SonicBoom #3011 a privateer moddal kapcsolatban kérdés:
az irányítás/célzás ugyanúgy külső nézet meg egér?
kereskedés a lényeg vagy mindent lehet csinálni, mint az eredeti FL-ben? vagy még több lehetőség is van?
kösz. -
#3010 Azért az ELITE-ben voltak más dolgok is...pl üzemanyag fogyás, árucsempészet, stb... -
#3009 Az elitet tényleg megcsinálhatnák... vennék egy olyan koporsó szerü hajót amit a fejvadászok használnak :) A single playert is meglehetne csinálni mert van 3+1 küldetés az alap elitben is, szvsz nem lenne egy nagy vasziszdász megcsinálni. -
#3008 Valamit erről a dologról ebben a fórumban írnak, de annyira nem jó az angolom, hogy megértsem :-( -
#3007 Na egy kicsit belevetettem magam a Freeworlds mod-ba...nem tudom mit tegyek, mert iszonyat jól kivan benne dolgozva minden, a rendszerek a bolygók a platformok, hajók, cockpitek stb...Valami állat jó a feeling, tényleg visszaadja az igazi starwars érzést annyira jól kidolgozott a világ. Csak valahogy az árak nagyon minimális de (eddigi tapasztalatk alapján) inkább a nullával egyenlő változásaa bolygók és rendszerek között lehangoló. Egyszerűen képtelenség (legalábbis eddig) kereskedni. Két választása marad az embernek vagy bányászni, vagy kalózkodni. Tegnap csak a bányászatig jutottam, a naboo melletti aszteroida mezőben bányásztam 10 egységnyi (ennyi fér a mostani hajóm rakterébe) idegen életformát amit busás haszonnal tudtam eladni a tatooinon, ennek az árából már tudtam egy komolyabb teherszállító hajót venni. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a modal azt szívesen meghallgatom :-) -
#3006 ez a gond hogy itthon játszok kiépített hálózatba két szomszéd sráccal és én vok a server :D tehát akkor ez valami beálítási hiba lessz? lehet hogy patchelni kéne? -
#3005 Ha megkérlek tudnál erről valami részletesebb infot adni? Melyik mod-al, mi kell hozzá...stb? -
FL Zoli #3004 na akkor:
1)Az alap játékban nem jutsz át alaskába, ezt modokban nyitják meg általában
2)igen alapban 2 lyuk van (chogoku meg hokkaido(?), erről fogalmam sincs miért nem tudsz dokkolni, ha online játszol kérdezz meg egy admint
3) talán a void-on vagyunk a legtöbben, de nagyon sok -főleg német- szerveren is vannak magyarok. Kiáltsd el magad hogy "Ki beszél itt magyarul báze!?!?!", vagy lépj be "Gulyásleves" néven, s megtudod mekkora a magyar populáció -
#3003 htx esetleg valaki #2983 hozzászólásomban feltett kérdésre választ? :) -
FL Zoli #3002 Alapban van a játékban belső nézet... Ctrl+V .bár nem túl előnyös, rázkódik a gép, meg kicsit epilepsziaveszélyes mikor lősz[#circling] -
#3001 A képek a Privateer Remake-ből vannak...amúgy freelancerben van belső nézet, főleg a modokban. -
#3000 ez a freelancherből van? :S feelanchernek nincs belső nézete tudtommal! -
BladeW #2999 Nekem is ezt irja ki, de ettol fuggetlenul tokeletesen fut a jatek. -
#2998 Ezt a Freeworlds modot is csak most tudtam kipróbálni. Hát csillagos ötös....lenne ha az árak nem ugyanazok lennének minden bolygón és minden rendszerben. Nem tudom miért van ez...valami tipp valakinek? -
#2997 Most tudtam csak kipróbálni....tényleg nagyon jó lett No1. -
Lysandus #2996 Ismerem. Aranyos. Érdemes tudni róla, hogy vannak benne "titkos" lehetőségek. Asszem a fórumban fenn is vannak. Egyszer az oxfordi megbízás után (de csak akkor) vehet az ember egy komolyabb szállítót. Azzal asszem már komolyabb (kb 2 milliós) megbízásokat is lehet kapni a mercant guildben. Aztán van még egy pirate ligth fighter, és egy kisebb hordozó (carrier) amiket szintén meg lehet szerezni a fősztori vonalon, bizonyos időpontokban, de akkor és csakis akkor.
Egyébként meg jók ezek a remake próbálkozások, hiszen úgyis ezeket a klasszikus játékokat próbálják már klónozni évek óta. Sajna igazán ütős Elite remake-ről még nem tudok. -
FL Zoli #2995 Hello
a 6600 gt-t nem igazán szereti az Fl
Az eoa honlapján
- http://eoa.seriouszone.com/news.php -
azt javasolják használd a 78.01 es drivert vagy 66.08--->66.9 as drivert
De vszínű le kell szedned hozzá a quickfix-et, hogy egyáltalán felismerje... -
okostibi #2994 hali
V ki nem tud segiteni hogyan ismerthetem be a videokártyáman a freelancerrel? Mert valami olyasmit ir ki videokártya nem találhato amugy 6600 gt van? -
#2993 1-2 shot:
-
#2992 Találtam egy érdekességet, bár lehet, hogy Ti is találkoztatok vele.
Privateer Reamake
-
FL Zoli #2991 @Kraxx: Nyugi, tudjuk, Fugitive tájékoztatott minket :)
Most sajnos a Void honlapon is szerkesztenek vmit, de ha bejön, inkább oda írj.....pláne ha a G-portalos se jön be..
Ezt a fórumot ritkán látogatom... -
#2990 Szvsz mindenki.
Főleg a raptors-klánnak üzenem: ESZEMBEN SINCS KILÉPNI A KLÁNBÓL!!!
Csak sajnos a gépem felmondta a szolgálatot, és még várok az újabbra (most épp egy netkávézóból irkálok)
Szóval amint tudok, nyomulok freelancerezni neten.
Addig is üdv raptorok! (innen nem hozza be a raptor honlapját sem) :(
Üdv: Kraxx -
WhiteMouse #2989 Hali!
Ha bárkinek lenne kedve neten játszani moddal, akkor ezt tudom MELEGEN ajánlani:http://www.lancersreactor.com/t/Download/Download.asp?ID=1831
Rengeteg új rendszer, hajó és felszerelés található meg benne, de az alapjáték hangulatát tökéletesen továbbviszi. -
#2988 bakker ez mekkora királyság!!!!!! töltöm ezerrel mindig egy ilyen modra vágytam:)))) -
#2987 Ezzel a mod-al kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata? -
FL Zoli #2986 Elszúrtam Lancersreactor