Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most találtam rá erre a jókis játékra,de rögtön szívtam is vele,egyszerûen gondol néha egyet és kifagy,de úgy hogy semmire nem reagál,resetelni kell. Nincs erre vmi patch? Másik meg hogy indításnál kiírja hogy nem ismeri fel a vidkártyám(9550-es Radeon),lehet ez a ludas. Ja nicns semmi mod fenn csak az alap játék.De nemtudom mit lehetne kezdeni vele,szeretnék játszani😞
a rakomány kidobását kipróbálom majd, a fegyvereket így nem tudom szerelni. mondjuk minden férõhelyen van már vmim felszerelve, eladom elõször a gyengébb felszereltet, de rákattingatva a raktérbe felszívott egyéb fegyverekre sem hajlandó mountolni, csak ha eladom (alacsony ár) és visszaveszem (magas ár) de végül is ez is mindegy, ki lehet bírni
azért köszi a választ
2. Felsõ menüsorból kiválasztod az inventory-t (talán az "F8"), azon belül a rakományt, kijelölöd a szállított valamit, és megnyomod a szemetesláda ikonját. Amikor kidobsz valamit, a pajzsod eltûnik, ezért lehetõleg csak akkor használd, ha nyugodt a légtér.
3. A fegyvereket csak állomásokon leszállva tudod felszerelni, de nem kell eladni õket. Ha sérültek, akkor természetesen elõbb javítani kell õket, de ezt egybõl fel is ajánlja, amikor leszállsz. A felszerelt fegyvert egy kis puzzle négyzettel jelöli, és erre kattintva leszerelhetõ és felszerelhetõ. Persze csak annyi és olyan, amilyen az adott hajónak megfelelõ.
pl modos hajó lenne a bolygón, neked nincs modod, vagy nem az van aktiválva...akkor meghal az egész...
perpillanat ez a hibaok jutott eszembe...
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Csak hülyülök<#eplus2>#eplus2>..De már tényleg elég régen láttalak
Ez mitol van?
Az valahol az Exe file ban van de szerencsére én nem használtam soha. Aki tudja segítsen, én csak hallottam róla.
tudtok vmi megoldást?
Thx
Tapasztalatom hogy nem ír vissza senki sem pedig magyarul irok nekik ez miért lehet:?D
Jó vadászatot!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Szívesen várok mindenkit.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Érdekel valakit egy magyar server?
Az is számít. Tûzfal, egyebek.
Letöltöd a mod managert és a void mod ot feltelepíted a mod managert a játék mellé. Utána a mod ot kicsomagolod de annak is ott kell lennie azon a meghajtón. aktiválod, bekapcsolod a Fl-t és megkeresed a void szervert és csatlakozol. Sok szerencsét!
Tudtok segiteni abba hogy tudjak jáccani a void szerveren? Nekem crackes verziom van de a void modhoz nemtaláltam cracket. AKi tud segiteni az segitsen pls. THx
start menü--->MS games->....-> Examine my account id ---- ezt a számod írd le vagy nyomtasd ki, mert ha ha újra telepíted, akkor csak ezzel tudod újra használni a karaktereidet.
Neten meg annyi hogy pl.amerikai szerveren elég lagos a szerver, 50-60ping már ideálisnak mondható.
Én is ilyen szervert próbálok találni, valaki tud ilyet?
vezethetõ hadihajok, mármint a nagyok is, stb...
www.gamehunter.hu
Lancersreactors downloads
FreeLancer Data Storm v3.91 - the complete Starmap
Ha a letöltések gyakorisága alapján rakod sorba a letöltéseket, akkor a jobb dolgokat nem kell sokáig keresgélni.
Mellesleg én nem használom, mert csorbítja a játékélményt. Mennyivel jobb, ha úgy kell megtalálni a dolgokat, és fejben feltérképezni a rendszereket.
És nemsokára el fog készülni a teljes magyarítás is a játékhoz (szerintem február vége, március eleje). Ezért érdemes újrajátszani, és odafigyelni a történetekre is...