Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Hmm... milyen jókat nyomtunk régen az Andromédán, CHSP-n meg a Hamburg City-n. A Hamburgon még saját bolygónk is volt. Régi szép idõk. <#vigyor5>
macleody
A fegyver képének azt hiszem a jobb felsõ sarkában van egy kis ikon. Arra kell kattintani ha fel vagy le akarod szerelni. Az engine kill pedig nagyon hasznos dolog. PvP-ben például motor kilõ és csak utánégetõvel manõverezz. Csak így tudsz hatékonyan harcolni. Ha esetleg botok ellen kell menekülnöd szintén hasznos. Ilyenkor szintén engine kill nagy sebességnél, megfordulsz hogy szemben legyenek az ellenséges hajók. És szépen le fognak maradni míg te hátrafelé száguldasz.
Sziasztok!

Én most találtam rá erre a jókis játékra,de rögtön szívtam is vele,egyszerûen gondol néha egyet és kifagy,de úgy hogy semmire nem reagál,resetelni kell. Nincs erre vmi patch? Másik meg hogy indításnál kiírja hogy nem ismeri fel a vidkártyám(9550-es Radeon),lehet ez a ludas. Ja nicns semmi mod fenn csak az alap játék.De nemtudom mit lehetne kezdeni vele,szeretnék játszani😞
nálam az engine kill vmiért nem mûködik, ráadásul egy korábbi évekkel ezelõtti hozzászólásban visszakeresve vmi olyasmit írtak hogy túlhajtja a motort és cikázni fog tõle a járgány így nehezebb eltalálni, de egyébként úgyis felesleges.

a rakomány kidobását kipróbálom majd, a fegyvereket így nem tudom szerelni. mondjuk minden férõhelyen van már vmim felszerelve, eladom elõször a gyengébb felszereltet, de rákattingatva a raktérbe felszívott egyéb fegyverekre sem hajlandó mountolni, csak ha eladom (alacsony ár) és visszaveszem (magas ár) de végül is ez is mindegy, ki lehet bírni

azért köszi a választ

lala12
1. Engine kill: a motor kikapcsolása. A "Z" billentyûparancsra kikapcsol a motor. Nagyon alkalmas a menekülésnél, ha kilövik a nagy sebességû meghajtást, mert az utánégetõvel (TA😎 tudsz tartani egy 300-as tempót hosszútávon. És alkalmas komolyabb légi csatáknál a nagy sebesség, és a hirtelen irányváltoztatások véghezviteléhez, mert nehezebben találnak el. Ilyenkor csak az utánégetõt szabad használni, mert WASD-ra bekapcsol a motor.

2. Felsõ menüsorból kiválasztod az inventory-t (talán az "F8"), azon belül a rakományt, kijelölöd a szállított valamit, és megnyomod a szemetesláda ikonját. Amikor kidobsz valamit, a pajzsod eltûnik, ezért lehetõleg csak akkor használd, ha nyugodt a légtér.

3. A fegyvereket csak állomásokon leszállva tudod felszerelni, de nem kell eladni õket. Ha sérültek, akkor természetesen elõbb javítani kell õket, de ezt egybõl fel is ajánlja, amikor leszállsz. A felszerelt fegyvert egy kis puzzle négyzettel jelöli, és erre kattintva leszerelhetõ és felszerelhetõ. Persze csak annyi és olyan, amilyen az adott hajónak megfelelõ.

arra emléxik még vki hogy az engine kill mit csinál, mert nálam semmi nem történik, hogyan lehet a raktérbõl kidobni felesleges dolgokat ha beam all-al szippantok, és a fegyvereket amiket kilõtt ûrhajókból szerzek csak úgy lehet mountolni hogy elõbb eladom aztán visszaveszem õket?

Gaso
semmi nincs feltéve csak az original game és fogja magát és 1x csak kifagy... nincs idõhöz kötve :S
moddal játszol vagy Mod nélkül? ha nem a megfelelõ modot használod, akkor szokott lefagyogatni az egész..
pl modos hajó lenne a bolygón, neked nincs modod, vagy nem az van aktiválva...akkor meghal az egész...

perpillanat ez a hibaok jutott eszembe...

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Gaso
help! mi a fa*zert lép ki a játék a windowsba? nem egyböl lép ki, hanem játszok egy picit és kilép... gecire idegesítõ mert menteni is csak bolygókon lehet ...
JCSR Apache
<#idiota>

JCSR Apache
Ööö..ki vagyok<#ticking>

Lehet újraéledünk???<#vigyor2>

Ki ez az Apache? <#fejvakaras> Te ismered Fist?<#whatever> Nagyon ismerõs a neve...<#idiota>

Csak hülyülök<#eplus2>..De már tényleg elég régen láttalak

Fist,ahol tud,segít 😊

Mind1 a rendes gépem szervizbe és ez a ideiglenes elég szar. Minden szervernél ez a gondom. Megvárom mig kész lesz a rendes gépem. Azért thx a helpet
Nah sikerült addig eljutnom hogy lássam a szervert, de most meg nincs pingje.
Ez mitol van?
Háát incs nagyon ötletem. Próbáltál már a manuális úton fellépni?
Az valahol az Exe file ban van de szerencsére én nem használtam soha. Aki tudja segítsen, én csak hallottam róla.

JCSR Apache
Engem is lehet:
_Apache<#hehe>

Nekem még mindig gondjaim vannak. Nincs tûzfal se és mégse láttom a szervert.
tudtok vmi megoldást?
Thx
Aki feljön a Void szerverre az keresse a -okat.
Tapasztalatom hogy nem ír vissza senki sem pedig magyarul irok nekik ez miért lehet:?D
_Fist

Ha látom felnézek!
Jó vadászatot!
_Fist

hétvégén meg fogom nézni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Van. "Xeung's galaxy" néven fut, IP címet biztonsági okokból nem írok.
Szívesen várok mindenkit.
engem is érdekelne. van, vagy lesz?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Starting Money : 10000
Mod-mentes
macleody
Szerintem igen. Mod?
Hello!

Érdekel valakit egy magyar server?
Bandeeka nekem is kell crack, ha még nem sikerült szerezned akkor én pénteken tudok neked küldeni

Lord Oswal
na ugye

macleody
Igen ott olvastam 😊
Lord Oswal
hát az lehet😊 mer a HUNters klán oldalán is írtam de mivel ott nem válaszoltak ezért ide is irtam 😄 és ott csak azután válaszoltak miután itt válaszoltak ilyen egyszerû 😄

macleody
Gyanús vagy nekem <#bee1> Mintha már olvastam volna ezt a kérdést valahol.<#bee1>
Milyen net-ed van?
Az is számít. Tûzfal, egyebek.

én nem telepítettem ezt a modot. csak kicsomagoltam és bemásoltam a játék könyvtárába.

Megoldottam már csak a szerver nem müködik nálam
Nekem továbbra is cd-t kér. Nekem warez verzios freelancerem van.
A mod hoz nem kell crack.
Letöltöd a mod managert és a void mod ot feltelepíted a mod managert a játék mellé. Utána a mod ot kicsomagolod de annak is ott kell lennie azon a meghajtón. aktiválod, bekapcsolod a Fl-t és megkeresed a void szervert és csatlakozol. Sok szerencsét!
_Fist

Hali!
Tudtok segiteni abba hogy tudjak jáccani a void szerveren? Nekem crackes verziom van de a void modhoz nemtaláltam cracket. AKi tud segiteni az segitsen pls. THx
Mostanában csak kevesen vagyunk fenn a voidon mert a klánunk teljesen széthullott. De Péntek, Szombat, vasárnap este általában fenn vagyunk páran (jobb esetbe) 😊

_Fist [email protected]

Lehet kalózzal is, csak a sok mod-csere egy idõ után hazavágja(például nekem mod nélkül el se indul a játék)
start menü--->MS games->....-> Examine my account id ---- ezt a számod írd le vagy nyomtasd ki, mert ha ha újra telepíted, akkor csak ezzel tudod újra használni a karaktereidet.

Neten meg annyi hogy pl.amerikai szerveren elég lagos a szerver, 50-60ping már ideálisnak mondható.

Lord Oswal
meg neten mennyire élvezhetõ a játék?

Lord Oswal
valaki elmondaná nekem hogy lehet-e egyáltalán tört verzióval multizni?és az hogy van megcsinálva multiban? hogy ha kilépsz megmaradnak a cuccok vagy kezdheted elõröl?

a void szerveren vannak magyarok, meg klán is de én még sosem futotam össze velük. én elkezdtem a voidon, de mivel nem volt senki pont azóta nem is mentem fel. www.voidserver.com

Csak nem te is Magyarokat keresel?
Én is ilyen szervert próbálok találni, valaki tud ilyet?

Egyébként ki hol játszik? Milyen szerveren?

Igazából már ráférne a játékra, hogy fejlõdjön,
vezethetõ hadihajok, mármint a nagyok is, stb...

lala12
Ez igaz, de messze nem volt teljes. Még most is a Gamehunter dolgozik rajta, és lassan kész is lesz. a régi verzió egyébként már nem tölthetõ le náluk.

Én úgy tudtam hogy már elég régen van magyarosítás.Még nem próbáltam ki
www.gamehunter.hu

lala12
A lancersreactoron ez is fenn van.
Lancersreactors downloads
FreeLancer Data Storm v3.91 - the complete Starmap
Ha a letöltések gyakorisága alapján rakod sorba a letöltéseket, akkor a jobb dolgokat nem kell sokáig keresgélni.

Mellesleg én nem használom, mert csorbítja a játékélményt. Mennyivel jobb, ha úgy kell megtalálni a dolgokat, és fejben feltérképezni a rendszereket.
És nemsokára el fog készülni a teljes magyarítás is a játékhoz (szerintem február vége, március eleje). Ezért érdemes újrajátszani, és odafigyelni a történetekre is...