Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában alig látok Magyart fent.
Hová tüntetek?
!!!!A szerver csak az új MOD dal használható, ha a nélkül vagy mással lépsz fel, akkor azonnal Bann!!!!
Minden érdekeltnek: Darius
Most nézem át az összes fájlt egyesével.
De akinek megvan küldhetné!
<#nezze>#nezze>
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Stail javításokat hajtott végre a void modon az új mod neve void2015b ezt töltsd le. valahol írja benne a jelszót is...még nekem se töltötte le
Ha a régi moddal próbálnál fellépni anak BAN a vége
Ja és a jelszó is érdekelne, 60 órám menne kárba az álásommal.<#alien2>#alien2>
<#eplus2>#eplus2>
PASSSSSSZZZZZZZZZ!!!!!!!!!<#nemtudom>#nemtudom>
<#idiota>#idiota><#duhos2>#duhos2>
Freeport9 en lehet venni Trident fightert, ami úgy tûnik elég népszerû...
persze ez csak Sp ben igaz... Mp-ben alapból nyitva vanak a jumpgate-ek
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Csak a Xeungs galaxy szervert akartam kipróbálni, azért akartam mod nélküli játékot...
Szia.
Szerintem csinálj egy (mentés után) komplett uninstall-t, majd úgy rakd fel, hogy
- vagy NE a default mappába,
-vagy NE is ugyanarra a meghajtóra.
Nekem már így volt, hogy egy idétlenkedõ játékot sikerült elindítanom.
üdv:
Mr.CsiT
Mr.CsiT
Új vagyok itt, és érdeklõdnék, hogy valaki tudna-e mondani komplett leírást az Evolutions -MODhoz. Konkrétan az érdekelne, hogy mik pontosan az új megvehetõ hajók, illetve, hogy hol tudnék venni battleship-et pl.
Most New Berlin és New London között kereskedek, egy oda-vissza úton kb. 3,4Millát keresek. Tud valaki ennél profitosabb (esetleg rövidebb is jó) utat?
(Hasonlóan jó különben a New Berlin - New Tokyo között passangers-t szállítani. Én most a Berlin-London úton csak az egyik irányba viszek utast, a mésikba vmi egyebet - talán Engine Componens-t, de nem vagyok otthon.)
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Azt szeretném kérdezni , hogy kalóz verzióval lehet - e játszani vagy sem...?
elöre is kocce 😊))
Azt szeretném kérdezni, hogy használtok-e ventrillot, vagy TS-t. Légyszi írjatok egy IP-t. köszi
úgy sikerült összehoznom a mod nélküli játékot hogy úgy reinstalláltam a játékot, hogy nem deaktiváltam a (void)modot...Gondolom gondok lesznek a visszállással.Így nem hiszem hogy deaktiválni lehetne a modot
Nekem az a problámám hogy mod nélkül egyszerüen nem megy a játék. Tud valaki erre valami gyógymódot?
köszi
u.i kalóz verzióm van
Nekem is a hanggal van problémám a változatosság kedvéért :-)
Elõször nálam is a szokásos hiányzó hangok hiba volt, aztán végigcsináltam azt amit itt ezen a fórumon, valamint az összes többin tanácsoltak, mármint hogy szedjem le a codeceket, meg rakjam föl a cd-n lévõt. Ez segített is, viszont jelentkezett egy újabb bug.
Mégpedig az, hogy egy idõ után a hangok lelassulnak, és egyre lasabban és lasabban játszódnak le, egész addig míg újra nem indítom a programot. Szóval az egy másodperces effekt 5-6 másodpercig tart. Ezen hogyan lehetne segíteni? Találkozott már valaki ilyennel?
Ma én is fenn leszek...
Aztán ne féljetek segítséget kérni
Nem harapnak a raptorok.................olyan nagyot<#beka3>#beka3><#nyes>#nyes>