3984
  • Doom 4

• lokiv
    Nem lehet a singleplayt játszni.Én a neutral save val elmentem egy darabig,de utánna nagyon buggos volt.De a jelenlegi WTS módban nincs is single.Ha a 4,15 öst szedted le abban van de a neten nem játszhatsz vele.Az aktuális a 4.16 os.meg egyébként is,sokkal jobb a multi,mint a singlet játszani akármivel.
  • Doom 4
    valaki játszott a WTS mod single player-ével ? mert az megdobhatna egy save val
  • Doom 4
    patch ot valaki dobjon már mert azt nem találok
  • lokiv
    Ott megvan minden egyrakáson.De a fórumról is odajuthatsz,csak a Crabtrees WTS web sitera kattintasz.Piros.Egyébként tiszta install a legjobb.Töröld az összes cuccot ami van Freelancerbóll.Ha valahol játszasz még,az ID számodat írd ki,De csak ezt a módot rakd fel.Miért nem lehet itt editelni a firkákat??
  • lokiv
    Ott a (Server Stuf-rules Anucments&info WTS 4,16)még van két link.Ugyanott megtalálod mit kell felrakni.
  • lokiv
    Itt leszedheted,ja meg az új mód menager is kell.De gondolom megvan.Az oldalon megtalálod az utasítást.
  • lokiv
    http://z8.invisionfree.com/WTS_World_CCN_Europe/index.php?
  • Doom 4
    ja és miért nem megy a letöltése ?
  • Doom 4
    ide lehet még csatlakozni?
  • Doom 4
    de ez a TWS World csak multi ?
  • lokiv
    Akartm vmi scrshottot odarakni,de vmi végett nem megy.Ja,még annyi,hogy PVP módban van,nem sok szabályal és egykettő szétkapnak.Káromkodni,szidni meg ilyesmi dolgot kerülni kell mert jön a
  • lokiv
    http://www.crabtree-ccn.de/Freelancer/freelancer.htm
    Hát itt található egy csomó hajó,kb 5oo drb,és csak a WTS World mód letöltőse a feltétele,hogy repkedj valamelyikel.A Voidot elhagyva addig még újra nem instalálom a Wint,megpróbáltam ezt a módot.Nagyon pepec.A föld légkörében kezded egyszerű repüllővel üzletelve.A mi naprendszerünk is benne van,meg egy nagy rakat.A hajók a Star Trek,Wing Comander,Fire Base,Star Wars,Custom meg mit én tudom.Még a Borgok is benne vannak,külömböző érdekes motyókkal.Nagyon szép.Most éppen az US Achilest próbálom a S Trekből.Akit érdekel,nézze meg.Magyarokkal nem találkoztam,az angol tudás,legalább apacs szinten jól jön.
  • Doom 4
    na zet a hajót hol kapom meg ? http://www.youtube.com/watch?v=9q7eqS7neTM
  • Sippie
    Megnéztem a Raptors honlapot, láttam említést a [HUN]ters klánról. Érdekes hogy azokat az arcokat utálják Crossfire szerveren.
  • Sippie
    Ez a baj, hogy annyira nem megy :D
    A rendszerünket már kibéreltük, csak még nem kaptuk meg, viszont kevesen vagyunk ahhoz képest hogy vérdíj van a fejünkön :D na persze ettől izgalmas a játék...

Bár én kipróbáltam a void modot, de szvsz a crossfire sokkal jobb, nem tudom a voidot miért nyomják ennyire
  • Fist
    Jo latni hogy megy ez ,meg nalunk...

Sok sikert hozza

RAPTORS_Fist VOID szerver www.gportal.hu/raptorsklan
  • Sippie
    Up, Up.

• Sippie
    Egyedi hajók multiplayerben.

Haver csatahajóval nyomja.

Csillagok

Új faj

Amiről szó van, az a crossfire freelancer mod... számos új hajó (vadászok, bomberek, trainek, csatahajók, rombolók), és új rendszer, a nomádok mellett 1 új faj, bérelhető saját klánrendszerek, szerepjáték (kalózok, rendőrök, zsoldosok, csempészek) és rengeteg szervezett esemény (nomád vadászat, csempész vadászat, free for all stb)
    Indítottunk egy magyar klánt, nem vagyunk túl sokan, de tervbe van véve a saját rendszer bérlése is, eddig olyan 6-7-en lennénk. Aki szereti a játékot, és érdekelné a mod az a
    Crossfire honlapon utána járhat és leszedheti. Ha játékban vagy, és kérdésed van, akkor fordulj a THC-sekhez nyugodtan.
  • Doom 4
    oké köcce
  • lokiv
    A lagg miatt ugrálnak,mennyi a pinged.Mondjuk olyan is lehet,hogy egyszerre csak eltünnek,és közlik veled,hogy térj vissza a csatába.PVPben is gondolom,hogy ugrálnak,meg te is nékik.Kapcsold ki a messengert,meg a letöltést esetleg ha mennek,vagy válasz olyan servert,melynek alacsonyabb a pingje.
  • Doom 4
    nem tudna valaki magyar server-t csinálni mert kipróbáltam 1 mód meg minden nélküli angol server-t de amikor küldit vállalok akkor az ellenfelek össze vissza rángatóznak nem tom miért meg ügye jó lenne magyarokkal nyomni
  • lokiv
    Hát ilyenek a nők.Vkivel elbitangolt.Ott nem is fogod többé látni.Itt ahol én játszok van egy Junko Zane:))de aligha baksi.Álandó jellegel belémköt,pedig már 17 szer szétrugtam.Most éppen dutyiban ül,mert káromkodott a nyamvadt az utolsó reccsből kifolyólag.
  • netkoo
    Én most onkline nyomom a Berlin serveren:)
    Ot már Eaglem ban:)
    De egyik bárban se látom junit:(
  • lokiv
    Ülj be a Junival az egyik lebujba és nyomj el 50 ooo-t.Az eoá-n megvan a javítás a hangproblémához.
  • netkoo
    19.szintnél vagyok.
    Azt irja következö szint 70.000kredit de nekem 120.000rem van?
    ako most hogy lépek tovább?
  • netkoo
    megvan a hiba a 3D hanghatásokat kikapcsiltam és teljesen jol megy ajáték azota:)
  • netkoo
    Csak divx van fent és VLC playert használok.
    Ráadásul eredetia game!Mégis kilép:(
  • Cobra.
    Ha jól rémlik ez kodekgond miatt volt. Ha van fent bármilyen codec pack, akkor arra nyomj egy uninstallt és utána rakd újra a játékot. Filmnézéshez meg használj ffdshow-t, lehetőleg Media Player Classic lejátszóval.
  • netkoo
    Most játszom ujr ad emostmár a 9.küldetésnél kilépkilép a féregjáaratbaan ujra induk a gép:(
  • lokiv
    Nekem is az van és repeszt gond nélkül.Pedig házi sütés a game.Gondolom a driverok rendben vannak a grafodhoz.GeForce 6600 GT owners: your card seems to have some problems with Freelancer. Make sure you are using updated drivers.A 3d soundot kapcsold ki,lehet az kavarja a s.....t.Ami az angol tudást illeti,van szótár dögivel.Legalább tanulni fogsz vmit.Én is a játékokból tanultam meg anyira amenyire.
    http://eoa.seriouszone.com/louvadeus.php#quickfix Próbáld meg ezzel ha a 3d kikapcsolása nem segít.

Ahol irja,hogy download now,latest realese March 18.Ugyanitt van 4 lépésben leirva a hang körüli bonyodalmak orvoslása.Nagyon érthetően.Ami pedig a storyline mission bug fixet illeti,szedd le és próbáld meg.Ha nem kóser,ujrainstalálod a gamet.A savekat kimentheted,próbálkozz.
  • lokiv
    Nekem is az van és repeszt gond nélkül.Pedig házi sütés a game.Gondolom a driverok rendben vannak a grafodhoz.GeForce 6600 GT owners: your card seems to have some problems with Freelancer. Make sure you are using updated drivers.A 3d soundot kapcsold ki,lehet az kavarja a s.....t.Ami az angol tudást illeti,van szótár dögivel.Legalább tanulni fogsz vmit.Én is a játékokból tanultam meg anyira amenyire.
    http://eoa.seriouszone.com/louvadeus.php#quickfix Próbáld meg ezzel ha a 3d kikapcsolása nem segít.

Ahol irja,hogy download now,latest realese March 18.Ugyanitt van 4 lépésben leirva a hang körüli bonyodalmak orvoslása.Nagyon érthetően.Ami pedig a storyline mission bug fixet illeti,szedd le és próbáld meg.Ha nem kóser,ujrainstalálod a gamet.A savekat kimentheted,próbálkozz.
  • Doom 4
    oké csak nekem sehogy nem megy 6600-os GF el
  • netkoo
    Szia:9nem tudok sajna jol angolul:(
    De mán elegem van most elkeztem ujbol játszani.
  • lokiv
    http://www.legacythe2nd.com/forum/index.php
    WTS-World CCN a mód neve.Itt megtalálod a letöltéseket is.Van sigleplay is benne de egyedül a Neutral saved gameval lehet játszani.Nem ajánlatos.Storyline Missions Bug Fix aligha a singeleban a storylinet pofozza ki.Az az mikor a Juni után loholsz.Sokan nem tudták befejezni a játékot mert a vége felé vmit bekevert.Nekem nem volt vele semmi bajom,de volt aki nyekerget ebböl kifolyólag.2o drb errort vasal ki.Az SDK 1.3 vagy 1.5 után telepítendő.Móderoknak készült,akik error mentes módot szeretnének fabrikálni.A hotfixben benne van mindez.http://www.lancersreactor.com/t/download/download.asp?id=2333Olvasd el mit ír.
  • Doom 4
    és ez milyen mód és honnan van ?
  • Doom 4
    ezt valaki lefórditja nekem ?
  • Doom 4
    Storyline Missions Bug Fix [ Freelancer ]

Storyline Missions Bug Fix by FlyByU

What the zip file contains is the Missions folder from the Freelancer\DATA\MISSIONS folder.
    If you have ever scanned your mod with FLScan 1.3 you will find that, the Missions folder has 20 Errors in it after you applied SDK 1.3 or SDK 1.5.
    This zip folder fixes those errors. I have tested it many times with no problems in the Storyline Missions. These files should only be used with the SDK 1.3 or SDK 1.5.
    Extract the zip file into: C:\Program Files\Microsoft Games\Freelancer\DATA\MISSIONS letting it overwrite the files.
    It was made for those mod makers who want an error free mod.
    This is a fix that I have worked on for over a year now, so enjoy!

You can download the Storyline Missions bug fix here.

[ bakedpotato @ 3/15/2007 7:22:00 PM PST - Source: FlyByU | No comments yet ]

• lokiv
    netkoo
    Esetleg itt találsz megoldást a graf kártya körüli bonyodalmakra,és másra is.http://www.lancersreactor.com
  • 1488
    sziasztok

nekem még nem volt ilyen fagyós kékhalálos problémám, bár még nagyon az elején vagyok :D
    geforce 6200se kártyám van, hátha nem lesz gond vele