Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hasznos link: LancersReactor
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Melyik szerveren nyomja a magyarok többsége?És ha valaki nagyjábol össze tudná nekem foglalni a modokat azt nagyon megköszönném,persze egy link is megteszi.
Meg még egy kérdés thogoku rendszerbe nem tudunk feketejukon keresztûl dokkolni 😞 2 helyen is van ilyen feketelyuk de sehogy nem enged dokkoni oda se a gém 😞
meg ha már sokan nyomják online-ba kérdezhetem hogy hol?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
hát ha körülnézek akkor itt az emberek 90% minimum onlineba tolja az fl-t szal kérdezz nyugodtan.
Nyomja a gémet valaki multiba? Lenne pár kérdésem, de ha nincs ilyen akkor nem fárasztanálak titeket 😊
Bye: Max7
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Hidden Beks - Adreania - Commando
Az meg nem egészen igaz, hogy sp-hez csak sp modot szabad használni. A rebalance modot pl singleben is végig lehetett vinni anno. Meg single-re készült modot is el lehet cseszni. Csak egy kicsit kell odafigyelni a modkészítõknek, hogy ez ne történjen meg. Fel is raktam most megint egy rebbalance-t, amit hirtelen találtam, a v3.20-ast.
Én is megpróbáltam TNG moddal vagy 2 hete, s a shikaku station után, mikor elédtoppan a Rheinlandi flotta, a Battleshipet képtelenség kinyírni, olyan erõs pajzsa van. Ha meg torpedózom, és közelbe van 1 barátságos egység, akkor meg mission failed, mert állítólag megtámadtam.(túl nagy a robbanás sugara)
Nyugi nem te vagy az elsõ...
ez bizony bukta, keress SP modot a LR on ha magáhor tér. Vagy olyan modot amihez odaírták hogy tesztelték SP ben
Beszoptam a Leeds junphole-t a void moddal. Tud erre valaki vmilyen megoldást?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Freelancert ha minden igaz most játszottam végig, de ebbennem vagyok biztos 😊 Lényeg, hogy level 18 vagyok, a Nomadokat kiírtottuk (eszméletlen király volt 😄 ) megint békében vagyok Libertyben. A kérdésem az, hogy itt tényleg "vége" van a storynak???
Elõre is kösz.
honnan lehet letölteni mod-kat a game-hez... már két éven nem játszottam és már nem tudom mi hol található hozzá... kössz!
Egyelõre offline-ozok, hogy szokjam, két éve nem nyomtam. Jók ezek a Zoners bolygók, és ahogy látom a rossz fiúk még mindig jobban fizetnek. :-) Ez a mod nagyjából hasonló nehézség szerint mint a régi rebalance modok, viszont nincs annyira tele mindenféle új hajókkal. A rebalance-okban a végén már mindenféle járgánnyal lehetett menni, legyen az Star Wars, Star Trek, vagy Babylon 5. Talán csak Predator hajó nem volt. Ja, és nem lehet kapni Manhattanben nomad torpedót, de az nem is baj, azzal kicsit egysíkú volt a játék.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én próbálkoztam a Void moddal nemrégiben de valamiért nem akart elindulni, kérte az eredeti CD-t.
Mondjuk elõtte a TNG volt feltéve, ahoz meg külön exe van hogy elinduljon a játék.
Úgyhogy visszatértem a TNG -hez. Akinek van kedve TNG-t tolni, mondjuk klánban az szóljon.
Az Aurora szerveren szoktam játszani,a TNG 2.7.6 -os mod fut rajta(az utolsó a TNG sorozatban). Az aurora.dbb.at oldalon lehet elolvasni a szerver szabályokat. A TNG modra még egy apró modot kell feltenni, ez a szerveren kötelezõ, és olyasmit csinál többek között hogy egy bázisról felszálló hajót csak 10mp után tudsz lõni, amikor az már tud mozogni.
A szerveren nem ritka esténként a 35-40 player, de ritkán csökken 20 fõ alá a létszám, a ping meg olyan 30 körül van.
Anno játszottam ezt a gamét, még a HUNtears szerverre is felnéztem. Kell most hozzá vmilyen patch? És azt honnan lehet beszerezni?
ui: Jó kis modok voltak hozzá anno. Pl. akkor a rebalance sorozat ment. A Deep Space 9-ból az a kis hajó volt a kedvencem, felment rá hat fézer. A fézer irtózatosan jó volt, kicsit ütött, de borzasztó ROF-fal (rate of fire) és iszonyatos "torkolati sebességgel". Elõretartani nem kellett, ahova néztem oda lõtt.
Meg elkezdtem csinálni a Singleplayert TIE Fighterrel 😊, a dublini versenyen rendesen lealáztam az ellenfelet 😊, de sajnos a tekagis küldinél megint bug volt...
A Freelancer 2 meg várhatod, tavaly november környékén megszûnt a cég. 1-2 képet láttam róla, azóta semmi.
megmondjátok,hol vehetõ a élegerõsebb hajó?vane gy haver,aki okoskodik itt nekem,hogy õ így,meg úgy. most nagyot lesett,mikor 2 nap alatt végigvitttem a szerinte nagyon enhéz gamet.szeritnem nem túl nehéz.de akkor elkezdte magyarázni,hogy õneki nemtmmilyen erõs hajója van.. ezért kellene a tipp.megpersze,hogy nyírjam az ellenfelet😄
Ez a TNG milyen pluszt ad a játékhoz? Én is az újrajátszás elõtt állok, de nyitott vagyok bármire, ami csak jobbá teszi ezt az amúgy is szuper játékot.
A mod amit letöltesz csak egy szimpla zip, miután kitömörítette magát,(a modmanagae/mods könyvtárba) meg se muszáj tartanod.
Nem kell semmit másolni. Biztos meg lehet úgy is csinálni, de maradjunk a bevált módszernél.
Megpróbáltam így és engedélyeztem a modot. Ugye így kellet?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Talán rá kell másolni a játékra?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Hogy miért jó klába belépni...miért ne? 5 tagtól fenn van a klán a nemzetközi listán. Raptors klán fénykorában a 87. helyig feljutott.(ha jól emlékszem). jó kis közösség. Jobb mint szürke egérként rohangálni. S amelyik szerveren már rendesen kiépült a Roleplay ott is nagy jelentõsége van.
Klánháborúk, klánbolygó, klánhajó mi kell még...
Melyik szerver(ek)en érdemes játszani és miért?
Milyen a void szerver? Miért jó?
Mi a jelszava? Valaki küldje el nekem itt a fórumon vagy a [email protected].
A patchet nem találtam, de egyelõre úgy látszik sikerült anélkül is, van hang. Mellesleg már 3x kijátszottam és akkor nem volt gond(igaz nem mostanában).
Én így csináltam(#2031 vagy #2644-45):
"2.a. a regisztryben keressétek meg ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionDrivers32
b. itt a "msacm.l3acm" sort ki kell törölni
(az értek itt "C:WINDOWSSystem32l3codeca.acm")
c. a WindowsSystem32 könyvtárban meg kell keresni l3codeca.acm-t és letörölni
d. a cd-röl le kell futtatni a WMFADist.exe-t, ez felteszi az újabb codecet és már kész is."